αυτα εχουν ως συνεπεια αυτα που ειπα απο πανω..δυστυχως!!
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Γεια σου μάστορα!Ωραίος...
Δν πρέπει βέβαια να φτάσουμε και στο σημείο να λέμε "αυτοί είμαστε και δυστυχώς ο άνθρωπος δν αλλάζει οπότε και δν προσπαθούμε",αλλά όσο αναγνωρίζουμε πως τα νήματα της ζωής σου τα ελέγχεις εσύ,τουλάχιστον κοντά σε σχεδόν απόλυτο 100% ποσοστό είμαστε στην σωστή κατεύθυνση ώστε να μην ζήσουμε μια ζωή μιζέριας ή μια ζωή ωχαδελφισμού...
[FONT=Georgia]
Όλα σωστά ...
Απλά μου θύμισε λίγο το οτι όταν θέλουμε να πουλήσουμε το μοτό/car μας, το πουλάμε ακριβά.
Αν θέλαμε να αγοράσουμε το ίδιο που πουλάμε, θα το θέλαμε 50% κάτω απο την τιμή που το δίναμε ...
Κοινώς ... πουλάμε ακριβά, αλλά θέλουμε να αγοράζουμε φθηνά.
Αυτό ακριβώς κάνουμε και τώρα. Συζητάμε τι?. Αυτό που γινόμαστε εμείς οι ίδιοι σαν εργοδότες
στο μέλλον (εφόσον "ανοίξαμε" την δική μας επιχείριση, και πάρουμε εργαζόμενους σε αυτή).
Άσχετα βέβαια το ένα με το άλλο, αλλά σχετικά με το πως τα βλέπουμε αναλόγως την θέση που είμαστε.
[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Και για να μην παρεξηγηθώ, μιλάω γενικά, και οχι ειδικά.[/FONT]
Και να θυμάσαι ..., να προσέχεις.
υπάρχει ΑΝΘΡΩΠΟΣ που έδωσε στους εργαζομένους του το επίδομα αδείας x2 επειδή τους τα παίρνει η εφορία φέτος.και δε μιλάμε για 5,10 ή 50 εργαζόμενους...
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
ola simvenoun giati iste xestides ke den exete ke mialo prosopikos panta se mia kenouria doulia afino na diarefsi oti ton proigoumeno ergodoti ton estila nosokomio giati mou ekanes magkies mantepste se pion ferontousan kirile me sevasmo ke me to ganti pou leme...ala omos ke douleftaras ego etsi oxi mparoufes ecgaza doulia..apotelesma
ama se fovounte se sevonte
ama ise gliftis skatiaris ke kitas na anevis stin doulia me lamogies asto tin plironis esi sto telos
episis kalo ine na se fovounte ke i sinadelfoi sou na min prospa8is na piasis filies ke gomenilikia stin doulia giati sigoura 8a se mpleksoune stis malakies tous
o ergazomenos ine malakas 8ima san ton gaidaro me to karoto poles fores vazi tin kariera san karoto mprosta tou ke trexi
an kseroune oloi oti den pernis apo logia kanis tin doulia sou ke meta fevgis ke ksekinas tin zoi sou stin doulia ise ergazomenos afta peri sinergasias sinaderfosinis ke ala sinafi ine malakies oloi tin parti tous kitane ke mpori na se xrisimopioisoun gia na petixoun ton skopo tous
mpori na pane na poune oti ekanes pragmata gia ta opia den exis idea ke na vre8is ston dromo
min pate se eteries ke to pezete glikoulides ke eksipiretikoi ke sinergasimoi afta ine gia malakes gliftes ke aderfes
sovari ke apomakri tin doulia ke sto spiti
ke oi gkomenes den perimenan na pane se eteries gia na vroune malaka otan sas plisiazoun kati 8eloun sigoura ala mpori na ine kati mistirio to riskaris?
se oles tis doulies mou panta kitaga na paro ton mis8o mou gia na ziso tin zoi mou me tin ikogenia mou i ke monos mou
ke protimousa na me fovounte giati ama se fovounte se sevonte
katalavate triferoglikoulides m@l@k3s...
a ke fisika pote den piga me kanenan alo ergazomeno na zitiso as poume afksisi panta monos mou ke kat ef8ian sto afentiko pote se dief8intes ke lipa
ke otan ergazomenoi mou kanan parapona giati den simetexo
tous apantousa panta re file esena mpori na se pidai to afentiko ksero ego ti sxesi exis mazi tou ke pou 8a kataliksi to etima mou out apo edo![]()
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
+1.000.000..τα ειπες οπως ειναι....Ετσι ειναι και θα ειναι για πολλα χρονια ακομα...5 χρονια σε πολυκαταστημα τα ειδα ολα οπως τα λες...αλλα και σε αλλους χωρους εργασιας....
Επισης θα συμφωνησω και με τον ego o idios για την ακεραιοτητα στον χωρο εργασιας......προσωπικα μου εχει βγει και σε κακο γιατι εισαι το πρωτο θυμα του διευθυντη για απολυση....γιατι για αλλα δεν τους πηγαινε....αλλα ειμαι ενταξει με τον εαυτο μου και η ζωη μου ειναι εξω απο το χωρο εργασιας.....ουτε απαντησα ποτε σε ρουφιανες....αδιαφορια ειναι το γιατρικο για ολα αυτα...
Το ίδιο ακριβώς μου είχε συμβεί σε μια εταιρία με αξεσουάρ αυτοκινήτων.. με πήραν δοκιμαστικά λέει για μια μέρα και αφού τους ξεφόρτωσα την νταλίκα και δεν είχα πλέον την δύναμη ούτε να περπατήσω στο τέλος της ημέρας... "Ευχαριστούμε, αλλά δεν μας κάνετε".. δεν μου είχε μείνει δύναμη ούτε να τους βρίσω!!