ρε φιλε αν οντως εισαι οσο λες και δεν με δουλευεις για ποιο λογο κανουμε αυτη την κουβεντα? με τι επιχειρηματα να μου μιλισεις? στα απαντησα ολα παραπανω για να σε προλαβω. ειναι λογικη αυτη? και ποιος μηχανικος σου? αυτος του σολεχ ή αυτος που θα πηγαινεις το παπι σου? ελα σε μενα να στα κανω τζαμπα γιατι λαστιχα να αλλαζω και να λαδωνω αλυσιδες ξερω και εγω. εχεις μπει ποτε σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο της ΚΤΜ? θα ντρεπεσαι να μπεις. και εμενα ο πατερας μου ειχε ενα fantic 50cc διχρονο 6ταχυτο και ηταν ζημιαρικο. οταν κυκλοφορουσε ομως εβγαζε παραπανω λεφτα απο οσο χρειαζοταν να φτιαχτει. η εταιρεια δεν υπαρχει πια οπως και η zundap. Η ΚΤΜ ομως υπαρχει και ολο και παιρνει περισσοτερους ταγμενους στα γιαπωνεζικα που αφηνουν την ξεροκεφαλια τους στην ακρη. στο κατω κατω παρε ενα γιαπωνεζικο XT οπως λες. τουμπανιασε το στα 75hp και να πηγαινει 8000rpm, βαλτου magura,brembo,wp,akrapovic,k&n,marchessini και οτι αλλο εχει ενα κτμ 690. και μετα πηγαινε το στο καλο το μαστορι σου το εμπειρο να στα μονταρει και να παει περιπατο η αξιοπιστια του ιαπωνα. το κτμ ομως θα περναει απο εξω βολταροντας. γκε γκε τωρα πως εχουν τα πραγματα? μαθε πρωτα 5 πραγματα εκ πειρας και να λες τα 3, οχι εσυ που ακουσες 3 και λες 5 και θες να μου τα περασεις και επιχειρηματολογωντας. καλυτερα να εμενες στα αρχικα σου ποσταρισματα τυπου καθε τριτη μαστορα(αν ειναι και ο δικος σου το τσακαλι καθε τριτη πεμπτη σαββατο) παρα να απαντησεις και να ξεφτιλιστεις. εγω σου ειπα εξ αρχης αν εισαι κατηγοριας παπιας και μιλας για τα 1000αρια μην μου απαντησεις. εσυ εχεις ακομα τις βοηθητικες πανω και εισαι σε λαθος φορουμ. ποδηλατισμος ειναι το χομπι σου, οχι μοτοσυκλετισμος.
ολα αυτα αν ισχυουν οσα εγραψες. αν δεν ισχυουν και τα ειπες για πλακα/ειρωνικα το ξανασυζηταμε
:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:
Βρε αφρο έλεος .....μας ελιωσες....
ταξίδι νάναι και με καλή παρέα...ζητώ πολλά? :-)
katse re file diladi entaksi ego epidi ime mikros ke den exo oute papia na vouloso ta aftia mou? afou oloi mpourdela ta anevazoune mpourdela ta katevazoune xronia tora esena 8a akouso oi tous tosous ke tosous pa8ontes ke ti 8es na leme diladi oti epidi esi exi to Kolai To Mpourdelo na min leme asxima logia giati ama se perni apo kato stenaxoriese ke sou fteme emis ta mikra pou oute mixanaki exoume ala exoume ma8i na apofevgoume tis kakotopies...
ke na sou po kati den me niazi ti les re file ego ke me to patini mou se pao 5 metra apo stasi ala kita na to vgalis apo geniko service min sou kolisi stin ekinisi...
ke kapia mera 8a er8is edo pikramenos ke 8a dis poso dikio ixe o mikros pou sou tin elege mexri tote tragouda tsavarakia..
ke ego mpori na ime mikro ala ime 8avmatourgo idi ime ena vima prin me paroun sto xaivan gia spoudes ke 8a pao na spoudaso mixanikos 8a mpo stin ktm ke 8a tous piso na forane moter apo souvla tou pasxa pou ine pio aksiopisto
...
![]()
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
τωρα το καταλαβα ρε παιδια πειτε το μου πιο νωρις. ειμαι καινουριος στο φορουμ και δεν ηξερα. σε καθε φορουμ εχει και ενα καραγκιοζακο, αυτος λοιπον ειναι τουτου του μαγαζιου. ησουν και στο mybike.gr? δεν σου ειπα να ακουσεις εμενα το αντιθετο σου ειπα. να αποκτησεις εμπειρια για το καθε πραγμα και μετα βγες να κραξεις οσο θες. μεχρι τοτε μαθε να σκεφτεσαι πριν μιλησεις, ισως μερικους απο τους παραπανω να σε ειχαν υποστιριξει αλλα με τις παπαριες που λες δεν παιρνουν το μερος σου μην εκτεθουν, ολο και καποιος απο αυτους ειναι γιαπωνεζος.
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
oxi karagkiozakos aftes ine malakies apo ksenerotous
ke den xriazome ipostiriksi apo kanenan xronia tora tou parakalao na er8oun se ena stadio na tous klidoso mesa ke na tous perilavo enan enan me noumeraki ala den erxonte
ala distixos epimeno afto pou kavalas ine ena mpourdelo ke miso ke prosopika to exo kara kseskisi se olous tous tomis opote to petixeno stous dromous milame gia xiliometro piso ke lipa
apla ise ligo epipoleos den kseris pou pan ta 4 pires tin malakia tou eona asxetos an ine kologiaponeziko i mpourdeloevropaiko
ke ir8es edo na vris antapokrisi ke na ipostiriksis tin malakia pou odigas min ksexnas oti se louzo me malakies tosi ora giati den odigas kanena sovaro mixanaki ke episis esi petaxtikes os foutsa ke arxises na ipostirizis tin arxidia pou kavalas
opos kanoune ola ta psonia
ke ama den sou aresoun ta stolidia pou sou forao ke 8igese
apantise mou se rotise kanis? ti mas tsampounas edo gia tin ditroxi apotixia?
ke ipostirizis ena kakofimo mixanaki se pious?
se emas pou kavalame mixanes 35 xronia exoume apopsi gia ta panta kseroume poli kala ta panta ke to mixanaki sou gia na to xesoume prepi na plirosis pia to exoume xesi epanilimenos kourastikame pia
ke karagkiozi leme afton pou dimiourgi ena gelio apotelesma kati pou 8a pa8is esi ama to feris se kamia vouta ke ise me ta xartia sto xeri
![]()
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
Στην αρχη νόμισα αυτό:
http://en.wikipedia.org/wiki/Hai_Van_Pass
Μετά κατάλαβα τον κολλητό της Dasia
http://www.youtube.com/watch?v=RBUTVaNn9Z4
Αλλά στο τέλος σιγουρεύτικα:
http://www.flickr.com/photos/onlygon...it/4108485873/
Έμπαινε τυχερούλι καρντάσι!
![]()
2 young 2 die,