Εγω θα απαντησω εμμεσα, κανοντας αναφορα στο τι βλεπουμε στον δρομο καθε μερα
Πειτε μου αν εχουν σχέση οι οδηγοι-καγκουρες που βλεπουμε να κυκλοφορουν στους δρομους ακρανωτοι(για μπουφαν ουτε λογος) κάνοντας σουζες και παντιλικια στις πλατειες, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΧΝΟΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, δεν σεβονται ουτε τις μηχανες ουτε τον εαυτο τους, και κυριως τον διπλα μοτοσυκλετιστη, με οσα παιδια εχετε γνωρισει σε αυτες τις βολτες.
Το να πηγαινω σε ένα βουνο και να μην ενοχλω κανεναν(ή σχεδον κανενα) το θεωρω εντελως αθωο!
Ποτε δεν ειπαμε ‘’παμε το σαββατοβραδο στην παραλιακη που εχει κοσμο να μας δουνε’’
Ισα ισα ψαχνουμε για μερη που δεν παταει αμαξι, και μακρια από κατοικημενη περιοχη.
Το αν δεν μπορω να ξεδωσω στην πιστα, είναι πολύ απλα γιατι στο κρατος που ζω, οι κυβερνωντες αποφασισαν ότι είναι παραλογο μερικοι να σκεφτονται διαφορετικα από τα αραχνιασμενα τους μυαλα!(εμεις φταιμε που δεν τους ξυλωνουμε)
Όχι, οι Σερρες είναι μακρια, και τα Μεγαρα μου φαινονται σαν τους Αμερικανους στρατιωτες που πρεπει να περιμενω μια φορα στο τοσο για να μου πεταξουν τα ψιχουλα από το μουχλιασμενο ψωμι!
Χτιστε Πιστες να πηγαινουμε εκει,οτι μερα/ωρα θελουμε.
Εχουμε την αναγκη να οδηγαμε σπορτιβικα, δεν μπορουμε να παμε κοντρα στις αναγκες μας(…ποιον κοροιδευουμε, μηχανες οδηγαμε)
Με συγχωρειτε αλλα νιωθω ασφαλεστερος οδηγος(και για μενα και για τον διπλα μου) από τον περιστασιακο χρηστη που οδηγαει μια μοτοσυκλετα-ογκολιθο, για να κανει φιγουρα, οδηγωντας σαν μεθυσμενο τρακτερ, και ας πηγαινω με +50 χιλιομετρα!
Και τελος, κάθε φορα που συναντιομαστε, βλεπω ολοενα και καινουργια μελη!
Και μιλαω για ατομα υπευθυνα και ωριμα, όχι καγκουρες!
Βλεπω ανθρωπους με ορεξη να εξερευνησουν τις γνωσεις τους και να γινουν καλυτεροι οδηγοι(κινουμενοι με την ιδια ταχυτητα αλλα με μεγαλυτερη ασφαλεια, αυτό τουλαχιστον ψαχνω εγω)
Οσοι είναι για φιγουρα υπαρχουν αλλα μερη να προτιμησουν, και όχι ερημους δρομους!
Όπως εχω ξαναπει, ‘’Στα βουνα δεν υπαρχουν φαναρια’’