Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 114

Θέμα: Action photos στο moto.gr

Εγω θα απαντησω εμμεσα, κανοντας αναφορα στο τι βλεπουμε στον δρομο καθε μερα
    Πειτε μου αν εχουν σχέση οι οδηγοι-καγκουρες που βλεπουμε να κυκλοφορουν στους δρομους ακρανωτοι(για μπουφαν ουτε λογος) κάνοντας σουζες και παντιλικια στις πλατειες, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΧΝΟΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, δεν σεβονται ουτε τις μηχανες ουτε τον εαυτο τους, και κυριως τον διπλα μοτοσυκλετιστη, με οσα παιδια εχετε γνωρισει σε αυτες τις βολτες.

Το να πηγαινω σε ένα βουνο και να μην ενοχλω κανεναν(ή σχεδον κανενα) το θεωρω εντελως αθωο!
    Ποτε δεν ειπαμε ‘’παμε το σαββατοβραδο στην παραλιακη που εχει κοσμο να μας δουνε’’
    Ισα ισα ψαχνουμε για μερη που δεν παταει αμαξι, και μακρια από κατοικημενη περιοχη.

Το αν δεν μπορω να ξεδωσω στην πιστα, είναι πολύ απλα γιατι στο κρατος που ζω, οι κυβερνωντες αποφασισαν ότι είναι παραλογο μερικοι να σκεφτονται διαφορετικα από τα αραχνιασμενα τους μυαλα!(εμεις φταιμε που δεν τους ξυλωνουμε)
    Όχι, οι Σερρες είναι μακρια, και τα Μεγαρα μου φαινονται σαν τους Αμερικανους στρατιωτες που πρεπει να περιμενω μια φορα στο τοσο για να μου πεταξουν τα ψιχουλα από το μουχλιασμενο ψωμι!

Χτιστε Πιστες να πηγαινουμε εκει,οτι μερα/ωρα θελουμε.
    Εχουμε την αναγκη να οδηγαμε σπορτιβικα, δεν μπορουμε να παμε κοντρα στις αναγκες μας(…ποιον κοροιδευουμε, μηχανες οδηγαμε)

Με συγχωρειτε αλλα νιωθω ασφαλεστερος οδηγος(και για μενα και για τον διπλα μου) από τον περιστασιακο χρηστη που οδηγαει μια μοτοσυκλετα-ογκολιθο, για να κανει φιγουρα, οδηγωντας σαν μεθυσμενο τρακτερ, και ας πηγαινω με +50 χιλιομετρα!

Και τελος, κάθε φορα που συναντιομαστε, βλεπω ολοενα και καινουργια μελη!
    Και μιλαω για ατομα υπευθυνα και ωριμα, όχι καγκουρες!
    Βλεπω ανθρωπους με ορεξη να εξερευνησουν τις γνωσεις τους και να γινουν καλυτεροι οδηγοι(κινουμενοι με την ιδια ταχυτητα αλλα με μεγαλυτερη ασφαλεια, αυτό τουλαχιστον ψαχνω εγω)

Οσοι είναι για φιγουρα υπαρχουν αλλα μερη να προτιμησουν, και όχι ερημους δρομους!
    Όπως εχω ξαναπει, ‘’Στα βουνα δεν υπαρχουν φαναρια’’

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
    Χωρίς να εγγραφώ στο κτηματολόγιο...
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Για να μιλησουμε και λιγο σοβαρα...

Ας δουμε ενα οχι και τοσο φανταστικο σεναριο...
    Παει λοιπον ο ταδε στην Πεντελη πχ, και σε καποια στροφη πεφτει, κατι που μπορει πολυ ευκολα να γινει, και φοβαμαι οτι θα αργα η γρηγορα θα συμβει.
    Σηκωνεται, δοξα σοι ο θεος, και μπαινει και γραφει οτι ο δρομος εφταιγε οτι οι ικανοτητες του δεν ηταν οι απαιτουμενες για τα χλμ που μπηκε, και χιλια δυο ακομα.(Ολα σωστα).
    Και συμπληρωνει:"Ευτυχως ομως παιδια που φορουσα δερματινα και δεν επαθα τιποτα.Παντα εξοπλισμο λοιπον".

Και λεω εγω τωρα.
    Κατι τετοιο, τι συνειρμους θα φερει, και τι εντυπωση θα δωσει, σε οποιον τυχον διαβασει το παραπανω ποστ, ειδικα σε περιπτωση που τα πραγματα με την πτωση δεν εξελιχθουν τοσο ομαλα;
    Και δεν μιλαμε σε περιπτωση που μια απλη βολτα οπως ειπε ο Σταθης,ο Θανος, και ο Γιωργος καταληξει εκει, αλλα σε μια ανοικτη προσκληση βολτας με τον σκοπο που προαναφερθηκε.

Καταλαβαινετε την λεπτη αλλα ειδοποιο διαφορα, μεταξυ αυτων των δυο;
    Σκεπτομενοι ανθρωποι ειμαστε πιστευω, και το ανοιγμα αυτου του θρεντ, προυποθετει απο μονο του την αποδοχη καποιων πραγματων αυτονοητων, και οχι την εγωιστικη παραθεση αποψεων, η ακομα και την αυτοαμυνα.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Θάνο, σόρρυ αν παρεξηγήθηκες δεν προσπαθούσα να σου δώσω να καταλάβεις αυτό...

αυτό που με πολύ απλά λόγια προσπαθώ να πώ είναι ότι, συμφωνώ ότι η πίστα είναι το καλύτερο μέρος για σβέλτη οδήγηση, συμφωνώ ότι το να πάμε ψιλοτέζα σε δημόσιο δρόμο δεν είναι ότι καλύτερο (ακόμα και αν πιστεύουμε ότι το ελέγχουμε, ακόμη και αν φοράμε φουλ εξοπλισμό), αλλά το έχουμε ανάγκη. φαντάζομαι το κάνεις και εσύ... μέχρι εδώ πρόσεξα ότι συμφωνούμε...

αποκει και πέρα η διαφωνία είναι αν και κατα πόσον θα πρέπει τέτοιες "σβέλτες" βόλτες να εμφανίζονται στο moto.gr. Εδώ η προσωπική μου άποψη είναι απλή. moto.gr λέγετε το site και προτιμώ να βλέπω moto να ξύνουν και να ντριφτάρουν και να διαβάζω οδηγικά tips, παρά ποιήση... (χωρίς καμμιά μειωτική διάθεση προς στα παιδιά που ασχολούνται με ποιήση)... όταν αύριο-μεθαύριο πάρω μία κανονική μηχανή θα θέλω να μπορώ να πάω σε μια βόλτα με 5-6 εμπειρότερους που θα μου δείξουν κάποια πράγματα για να βελτιωθώ και γώ, και όχι αυτοί οι 5-6 να καταλήξουν να μη δημοσιοπιούν τίποτα για να μην τους πουν οι άλλοι "κακές επιρροές"....

δεν ξέρω. πιστεύω ότι ο καθένας μυαλό έχει και κρίνει... μην καταλήξουμε σαν τις ειδήσεις που πριν κανα εξάμηνο (αν θυμάμε καλά) κατηγορούσαν ένα site που είχε 100 τρόπους να αυτοκτονήσεις επειδή το διάβασε ένας -υποτίθετε- και αυτοκτόνησε...

just my 2 cents
    Fuck the universe.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GhostDog
    Θάνο, σόρρυ αν παρεξηγήθηκες δεν προσπαθούσα να σου δώσω να καταλάβεις αυτό...

αυτό που με πολύ απλά λόγια προσπαθώ να πώ είναι ότι, συμφωνώ ότι η πίστα είναι το καλύτερο μέρος για σβέλτη οδήγηση, συμφωνώ ότι το να πάμε ψιλοτέζα σε δημόσιο δρόμο δεν είναι ότι καλύτερο (ακόμα και αν πιστεύουμε ότι το ελέγχουμε, ακόμη και αν φοράμε φουλ εξοπλισμό), αλλά το έχουμε ανάγκη. φαντάζομαι το κάνεις και εσύ... μέχρι εδώ πρόσεξα ότι συμφωνούμε...
    Να'σαι καλά, πιάσαμε συχνότητα! Είναι μία βάση αυτή για να μιλάμε...

αποκει και πέρα η διαφωνία είναι αν και κατα πόσον θα πρέπει τέτοιες "σβέλτες" βόλτες να εμφανίζονται στο moto.gr. Εδώ η προσωπική μου άποψη είναι απλή. moto.gr λέγετε το site και προτιμώ να βλέπω moto να ξύνουν και να ντριφτάρουν και να διαβάζω οδηγικά tips, παρά ποιήση... (χωρίς καμμιά μειωτική διάθεση προς στα παιδιά που ασχολούνται με ποιήση)... όταν αύριο-μεθαύριο πάρω μία κανονική μηχανή θα θέλω να μπορώ να πάω σε μια βόλτα με 5-6 εμπειρότερους που θα μου δείξουν κάποια πράγματα για να βελτιωθώ και γώ, και όχι αυτοί οι 5-6 να καταλήξουν να μη δημοσιοπιούν τίποτα για να μην τους πουν οι άλλοι "κακές επιρροές"....
    Μέχρι εδώ και έτσι όπως το ακούω μου φαίνεται πολύ ορθό... Όμως δεν είναι πάντα και για όλους έτσι. Εκεί είναι και το σημείο της διαφωνίας.

Καταρχίν το καλύτερο θα ήταν να πήγαινες σε κάποιο από τα σχολεία και ας μην τα αποδέχονται όλοι. Είναι ο καλύτερος τρόπος να μάθεις αυτά που θέλεις στο σωστό περιβάλλον με τους κατάλληλους ανθρώπους. Οτιδήποτε άλλο κατά πάσα πιθανότητα θα σε βάλει στο λάθος δρόμο της ημιμάθειας.

δεν ξέρω. πιστεύω ότι ο καθένας μυαλό έχει και κρίνει... μην καταλήξουμε σαν τις ειδήσεις που πριν κανα εξάμηνο (αν θυμάμε καλά) κατηγορούσαν ένα site που είχε 100 τρόπους να αυτοκτονήσεις επειδή το διάβασε ένας -υποτίθετε- και αυτοκτόνησε...
    Δεν είπαμε κι έτσι... Όμως πολλές παρέες ξεκίνησαν από εδώ. Με πιο χαλαρούς και απλούς τρόπους κάποιοι ταίριαξαν και έφτιαξαν το δικό τους γκρουπ. Από κει και πέρα με τους ανθρώπους που διάλεξες και σε διάλεξαν και ξέρετε ο ένας τον άλλο μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε και δεν μας πέφτει λόγος και δείξτε μας και ό,τι γουστάρετε.

Όχι όμως άγνωστοι με αγνώστους σε συμβατικές διαδρομές, πάμε μπούγιο για προπόνηση με ανοιχτή πρόσκληση στο moto.gr και όλους τους κινδύνους που κρύβει αυτή η κίνηση.

Απλό είναι και αυτή είναι η δική μου γνώμη!
    Θάνος..

ok, εννοείτε τα σχολεία είναι ο καλύτερος τρόπος. αλλά ακόμη και αφού τα κάνεις, καλό είναι να κάνεις και καμμία τακτική "προπονησούλα" με την παρέα σου

Όχι όμως άγνωστοι με αγνώστους σε συμβατικές διαδρομές, πάμε μπούγιο για προπόνηση με ανοιχτή πρόσκληση στο moto.gr και όλους τους κινδύνους που κρύβει αυτή η κίνηση.
    οκ δεκτο. απλα δεν καταλαβαίνω γιατί σκιζόμαστε να προστατέψουμε το βλάκα, ανεγκέφαλο, εγωίσταρο όπως θες πέστον, που πάει βόλτα με μια παρέα και επειδή δεν μπορεί να τους ακολουθήσει, πεισμώνει, υπερβάλει και τελικά τρώει τα μούτρα του...

κατα τα άλλα δεν διαφωνούμε και πολύ...

τάσος
    Fuck the universe.

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    ΓΙΑ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΛΩΣ ΠΑΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΙΓΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑΣ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΄΄ΣΩΣΤΑ΄΄ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ.
    ΔΕΝ ΠΙΕΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΧΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΩΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ,ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΝΑ V-STROM ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΑ.
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΠΟΥ ΞΥΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ, ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
    ΠΙΣΤΑ, ΘΑΝΟ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΛΕΩ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΑΙ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΑΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΄΄ΧΑΛΑΡΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ΄΄ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ.
    ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST
    θα πω και γω δυο πραγματακια .....το θεμα δεν ειναι καινουργιο παιζει αρκετο καιρο ασχετα αν πριν λιγες μερες γραφτηκαν καποια σχολια απο μενα στο ποστ της πεντελης και μαλλον τα πνευματα οξυνθηκαν....για να ξεκαθαρησω τη θεση μου επειδη στο εν λογω ποστ καποιοι εκνευριστηκαν , προσωπικα δεν εχω τιποτα με κανενα απο τα παιδια και οτι ειπα και εγραψα δεν τα εγραψα με σκοπο να μειωσω καποιον αλλα ισως πιο πολυ για να προβληματισω. Ο καθενας μπορει να κανει οτι γουσταρει με οποιον γουσταρει και οπου γουσταρει....ολο το παιχνιδι ειναι στο τροπο που αυτο προβαλεται προς τα εξω...και συγκεκριμενα στο σαιτ. Στο διαστημα που ειμαι εδω και γραφω διαβασα για πολλες βολτες απο παρεες με φωτο ...αλλες απο εκκηνηση ,φαγητο, αλλες σε κινηση σε στροφες, φωτο απο μερη που αξιζει να επισκεφτεις ...αλλα στο τελος του ποστ σου δινοταν μια αλλη εντυπωση , η εντυπωση μιας βολτας που τα ειχε ολα ....μιας βολτας που ο σκοπος της δεν ηταν το να παμε να προπονηθουμε ...Δεν ειμαι εναντια σε αυτη την μορφη μοτοσυκλετισμου ...αρκει να προβαλετε με το σωστο τροπο και στο σωστο μερος ...πιστα ειναι η δικη μου αποψη. Ενα αλλο σημειο ειναι και το μετρο το οποιο ειναι κατι βεβαια που δεν οριοθετητε , ομως οταν σε μια βολτα σε δημοσιο δρομο οι 10 στις 12 φωτο ειναι σε ξυσηματα στις στροφες το μονο που μου μενει ειναι οτι αυτοι που πηγαν εκει πηγαν μονο και μονο για αυτο στο σκοπο....παραδειγμα ειναι το παραπανω και δεν διαφωνω οτι τα πραγματα μπορει να μην ειναι ετσι , ομως αυτο βγαινει στο τελος και δινει την κακια εντυπωση.....Σιγουρα μοτοσυκλετα ειναι τα παντα και καγκουριες και ηρεμες βολτες και ολα γιαυτο υπαρχει και αυτο το παθος....και οπως αναφερα και στην αρχη ολη η ουσια ειναι στο πως προβαλεται ολο αυτο.

Θα συνεχισω με μια δικια μου εμπειρια ασχετη απο μοτοσυκλετα με πολλα κοινα σημεια ομως ...πριν 4 χρονια καποιοι φιλοι μου αρχισαν να κανουν σνοουμπορντ και με παρακηνησαν να ξεκινησω και γω....αυτο εκανα λοιπον και βρεθηκα στη κορυφη του βουνου οπου οι φιλοι αρχισαν καλοπροερετα να μου δειχνουν τι πρεπει να κανω και πως για να μαθω γρηγορα....υπηρχε βεβαια και η περιπτωση να παρω δασκαλο για τα βασικα αλλα το θεωρησα τοτε πολυ μεγαλη μαλακια....και συνεχισα με τη βοηθεια των φιλων μου που ξεραν τα παιδια αλλα δυστηχως οσο θεληση και να ειχαν δασκαλοι δεν ηταν και εγω τους πρωτους μηνες με το παθος να μαθω γρηγορα να κηνουμε οπως τους αλλους ...που πολλες φορες ξεπερνουσε και τη λογικη του θα πεσω...κατεληξα να γυρναω σπιτη μου μελανιασμενος και κοματιασμενος ...να μην σας πω λεπτομερειες θα πεθανετε στο γελιο..............γιατι ολα τα παραπανω; για να καταληξω στο οτι αν θελουμε να μαθουμε κατι αυτο πρεπει να γινεται σωστα απο την αρχη ....και οσο και καλη διαθεη να εχουν καποιοι σιγουρα βοηθανε αλλα οχι παντα οπως πρεπει και εκει που πρεπει.....διαβαζω συχνα μεταξυ αστειου και σοβαρου για το σουπερ μπαικ σκουλ του φορουμ ..σιγουρα προκειτε για πλακιτσα μεταξυ φιλων αλλα και οι πλακες εχουν και τα ορια τους .....

δεν εχω σκοπο να μπω σε αντιπαραθεση με κανεναν τη γνωμη ειπα για οσα συμβαινουν και διαβαζω τοσο καιρο εδω μεσα και ευχομε να ειμαστε ολοι παντα καλα για να γουσταρουμε τη μοτοσυκλετα οπως ο καθενας την αντιλαμβανεται..

και κλεινω με κατι που ειχα δει καποτε στο σινεμα...

σημασια δεν εχει η πτωση αλλα η προσκρουση...αυτα ...
    FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

ΕΣΕΝΑ GST ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑ ΟΙ ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ MOTO.GR ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΠΜ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΒΟΛΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ Η ΑΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΒΟΛΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΟΣΤΑΡΟΥΜΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΦΥΣΗ.
    ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΠΟΣΤ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΠΑΜΕ ΧΑΛΑΡΗ ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
    ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΩΦΕΛΟΥΝ ΙΣΩΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΜ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    ΕΣΕΝΑ GST ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑ ΟΙ ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ MOTO.GR ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΠΜ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΒΟΛΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ Η ΑΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΒΟΛΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΟΣΤΑΡΟΥΜΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΦΥΣΗ.
    ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΠΟΣΤ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΠΑΜΕ ΧΑΛΑΡΗ ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
    ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΩΦΕΛΟΥΝ ΙΣΩΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΜ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
    μαλλον δεν καταλαβες οσα εγραψα....δεν αμφιβαλω για τις βολτες σας οποιες και αν ειναι αυτες....για το τροπο που προβαλονται εδω μεσα γραφω και αυτο ειναι το προβλημα μου....δεν εχω τιποτα μαζι σου ουτε με τα αλλα παιδια της παρεας και μην αρπαζεσε!

Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
    μαλλον δεν καταλαβες οσα εγραψα....δεν αμφιβαλω για τις βολτες σας οποιες και αν ειναι αυτες....για το τροπο που προβαλονται εδω μεσα γραφω και αυτο ειναι το προβλημα μου....δεν εχω τιποτα μαζι σου ουτε με τα αλλα παιδια της παρεας και μην αρπαζεσε!
    ΔΕΝ ΑΡΠΑΖΟΜΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΣΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ HORNET ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΟΛΑ ΚΑΤΩ ΚΤΛ ΚΤΛ. ACTION PHOTOS ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ACTION PHOTOS ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ.

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Μπορω να καταλαβω το οτι ο καθενας που καβαλαει μηχανη, σε μια οποιαδηποτε βολτα, θα βρει ενα 5λεπτο, που λογω διαθεσης και σε συνδιασμο με τις συνθηκες (περιοχη, κινηση, ασφαλτος, φωτισμος, κλπ), θα ξεδωσει.

Κι εγω το εκανα (και το κανω), αλλα ΜΟΝΟ για ΜΕΝΑ!

Ολοι ειχαμε καποια στιγμη (ή εχουn ακομα οι πιο απειροι) την αναγκη να αποδειξουμε κατι στον εαυτο μας, και τελικα ολοι περασαμε (ή θα περασουμε) απο το σταδιο να το αποδειξουμε.
    Να το αποδειξουμε ομως ΜΟΝΟ σε μας!
    Οταν θελουμε να αποδεικνυουμε ΣΥΝΕΧΕΙΑ και μαλιστα στους ΑΛΛΟΥΣ, τοτε κατι ΔΕΝ παει καλα.
    Τοτε ειναι που εχουμε κανει την μηχανη προεκταση του πουλιου μας!

Και για να σας προλαβω, θα πω οτι ΑΥΤΗ την στιγμη ΔΕΝ αναφερομαι σε οποιονδηποτε (δεν γραφω "κανενα" για να μην πεταχτει ο αλλος! ), αλλα προειδοποιω για τον κινδυνο να "χαρακτηριστει" καποιος.

Οσο για τους αλλους κινδυνους, με καλυψαν πολλοι απο τους προηγουμενους και ιδιαιτερα ο Θανος.
    Απλως να προσθεσω, θετοντας και τον προβληματισμο ταυτοχρονα, να αναλογιστητε την (κακια οπωσδηποτε και απευκτεα) στιγμη που ενω πηγαινατε "χαλαρα", βρεθηκατε μαζεμενοι πανω απο "μενα" (τον πιο "απειρο" ισως), που προσπαθοντας να ακολουθησω αυτον τον "χαλαρο" ρυθμο, βρεθηκα στον γκρεμο, 100 μετρα πιο κατω ...

Κλεινοντας, να πω μονο, οτι οταν εχουμε παει για "προπονησουλα" με "πληρη εξοπλισμο" τοτε η παρακατω φωτο, ειναι απο απαραδεκτη, μεχρι εγκληματικη!
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Βελτιωμένος Ύπνος...... Το avatar του/της maintenance
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GST

ΜΑΛΛΟΝ, ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΓΕΝΙΚΕΥΕΙΣ ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ.

ΕΞΗΓΕΙ, ΟΤΙ ΤΙΣ "ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ" ΒΟΛΤΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΟΣΤΑΡΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΕΣΩ Π.Μ.

ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ "ΜΕΤΑ" Ή ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΓΙΝΕΙ Η ΒΟΛΤΑ.........................ΤΟΤΕ .............ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ.
    η επιβίωση του Ηλιθίου!

www.icon-decoration.gr

Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    ΔΕΝ ΑΡΠΑΖΟΜΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΣΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ HORNET ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΟΛΑ ΚΑΤΩ ΚΤΛ ΚΤΛ. ACTION PHOTOS ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ACTION PHOTOS ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ.
    AΛΛΟ ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΙΣΤΑ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ
    και ο σκοπος της πιστας ειναι αυτος....ο σκοπος του δρομου ειναι αλλος ..οσες φωτο και απο πιστα να μπουν ειναι για αυτο το σκοπο ...στο δρομο θελει ορια ..μπορουμε να το καταλαβουμε....και στο φιναλε και εγω κανω μαλακιες στους δρομους αλλα δεν βγαινω να τα κοκορευτω....

αυτα απο μενα και τελος δεν θελω να πισω κανεναν σας για τιποτα απο αυτα που πιστευω.....ο καθενας το δρομο του και τις αποψεις του ...σεβαστες ολες

Recalibrate... Το avatar του/της stako

Re: ΠΑΙΔΙΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΙ....ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ??
    Έχεις να μας προτείνεις κάποιο άλλο μέρος να μάθουμε τα μηχανάκια μας?

Μακάρι να υπήρχε η αφθονία πιστών που υπάρχουν για SM αλλά εμείς έχουμε μόνο Μέγαρα. Και φυσικά δεν γίνεται να πηγαίνεις εκεί κάθε βδομάδα, ούτε και να μπεις σαν αρχάριος εκεί μέσα.

Οπότε???

Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Η εξελιξη του SPAM στο moto.gr (video 3mb)
    από gcrook στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 28/01/2010, 11:24
  2. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 27/02/2006, 18:12
  3. Η ΕΛΛΑΣ στο moto.gr
    από ΕΛΛΑΣ στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 82
    Τελευταίο μήνυμα: 03/02/2006, 15:57
  4. Καλώς ήρθες trouli στο Moto gr!
    από makis206 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 28