Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 53 από 53

Θέμα: Προβληματισμοί ενός πρωτάρη..

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    ο τύπος μου έδωσε 6 μήνες γραπτή εγγύηση αλλά τώρα αν είναι κάτι εύκολο και φτηνό δεν ψήνομαι να τρέχω τη μηχανή πάλι Αθήνα..!
    Κατέβα Αθήνα.

Νέωψ Το avatar του/της Verde
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimzan Προβολή μηνύματος
    προφανως το μηχανακι εχει πειραγμενα ηλεκτρικα. Για αρχη κοιτα τις ασφαλειες και κοιτα αν η πλεξουδα εχει περιεργα περιεργα κοψιματα πουθενα και ενωσεις με μη εργοστασιακες ταινιες . Αν εχει γινει βλακεια στην πλεξουδα ειναι μεγαλο το κοστος και ο μπελας, ειδικα αν ο μηχανικος δεν ειανι γνωστης του μοντελου και παει ψαχνοτνας. Θα σου προτεινα να το πας εκει που το πηρες και να του τα ψαλλεις. Φταις βεβαια 100% επειδη πηρες μηχανακι χωρις να τσεκαρεις οτι αναβουν τα φλας και τα φωτα σωστα. Επρεπε να το τσεκαρεις πριν το παρεις και να του πεις φτιαχτο και το αγοραζω
    αν το παώ εδώ στην πάτρα στην Kawasaki να μου πει τι έχει;πόσα θα μου πάρουν για να το κοιτάξουν;

Φίλε μου ηρέμησε λίγο, αναφέρεις μοντέλα απο μηχανάκια λες και είναι χρώματα απο σώβρακα.

Καταρχήν τα 2 πρώτα μηχανάκια που είχες δεν τα κράτησες καθόλου να τα μάθεις, ολα στρίβουν, ολα προσφέρουν συγκινήσεις ολα κάπου υπερτερούν και άλλα υστερούν σε κάτι.

Προσωπικά πιστέυω οτι το Ninja που αγόρασες είναι λάθος επιλογή μονο και μόνο για τον σωματότυπο σου.
    Δευτερον δεν δοκίμασες κάποια μηχανάκια για να δεις ποιο σου κάνει.
    Πιο πριν είχες το beverly, ενα μηχανάκι πόλης με χώρους και ισοροπημένο όσο αφορά γκάζι,φρένο πλαίσιο κτλ.
    Το ninja είναι κάτι άλλο,οπως και το vstrom,tdm,versys,ybr,cbf,dorsoduro και τόσα άλλα που σκεφτόσουν.

Δεν κάνει το μηχανάκι καλό τον οδηγό αλλά ο οδηγός κάνει καλό το μηχανάκι.

Ελπίζω στο θέμα δικύκλου στο μέλλον να κρατάς μια πιο σοβαρή στάση.

Με τα παραπάνω δεν σε κατσαδιάζω ούτε σου την λεω, απλά και φιλικά σε συμβουλεύω. Οδηγώ 19 χρόνια μηχανή και πιστέυω οτι κάποια πράγματα τα βλέπω πιο "καθαρά"

Φιλικά..

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από venumis Προβολή μηνύματος
    Φίλε μου ηρέμησε λίγο, αναφέρεις μοντέλα απο μηχανάκια λες και είναι χρώματα απο σώβρακα.

Καταρχήν τα 2 πρώτα μηχανάκια που είχες δεν τα κράτησες καθόλου να τα μάθεις, ολα στρίβουν, ολα προσφέρουν συγκινήσεις ολα κάπου υπερτερούν και άλλα υστερούν σε κάτι.

Προσωπικά πιστέυω οτι το Ninja που αγόρασες είναι λάθος επιλογή μονο και μόνο για τον σωματότυπο σου.
    Πιο πριν είχες το beverly, ενα μηχανάκι πόλης με χώρους και ισοροπημένο όσο αφορά γκάζι,φρένο πλαίσιο κτλ.
    Το ninja είναι κάτι άλλο,οπως και το vstrom,tdm,versys,ybr,cbf,dorsoduro και τόσα άλλα που σκεφτόσουν.

Με τα παραπάνω δεν σε κατσαδιάζω ούτε σου την λεω, απλά και φιλικά σε συμβουλεύω. Οδηγώ 19 χρόνια μηχανή και πιστέυω οτι κάποια πράγματα τα βλέπω πιο "καθαρά"

Φιλικά..
    Στα 19 χρόνια ομως δεν έμαθες να δινεις μια ευχη για καλοτάξιδο κτλ και αντ αυτου δημιουργείς τυψεις στον πιτσιρικα αμέσως μολις αγόρασε τη μηχανή και παρουσιαστηκε ενα minor προβληματακι... Τις συμβουλές σου αλλη φορα κρατα τες για πριν την αγορα και οχι για μετα καλυτερα...

Verde καλοταξιδος και απο εμενα και παντα ορθιος! Και γαμω την επιλογη έκανες μην ακους κανέναν! Σε ζηλεύω αφάνταστα για το μηχανάκι που πηρες!

Οσο για το προβληματακι οπως σου ειπαν και οι απο πανω, κατεβα αθηνα ριξε ενα κατσαδιασμα... Ας το να στο φτιάξουν και μεχρι να γινει πανε για καφε με κανενα γνωστο σου η καλυτερα καμια γνωστη!:a07: Και επειτα γυριζεις πισω. Μια χαρα βολτιτσα θα κανεις! χαιρετισμους!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από venumis Προβολή μηνύματος

Φιλικά..
    1ον)Tι θα πει να ηρεμήσω λίγο που αναφέρω μοντέλα λες και είναι χρώματα από σώβρακα;πειράζει κάποιον;ότι τι δηλαδή;
    2ον)Mε έχει βολέψει μια χαρά στο σωματότυπό μου.
    3ον)Δεν είπα ότι δεν έστριβαν, είπα ότι εγώ φοβόμουν να τα στρίψω γιατί τους χ-ψ λόγους.
    4ον)Mια χαρά σοβαρή είναι η στάση μου εκτός αν πιστεύεις ότι το μηχανάκι το ήθελα καθαρά και μόνο "για να κάνω τη δουλειά μου".Γιατί τότε ναι, με βάση αυτό δεν ήταν σοβαρή η στάση μου.
    5ον)Δεκτές οι συμβουλές αλλά I'll pass..

DimitrisZ τύψεις ούτε καν..ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σου

Τέλος το θέμα με τα φλας ήταν πολύ απλό: τα μπροστά 2 που λείπουν δημιουργούν το πρόβλημα.Θα τα έχω μέσα στη βδομάδα από τον παλιό ιδιοκτήτη..
    Τελευταία τροποποίηση από Verde; 09/09/2012 στις 02:25.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της KotsosDR
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Verde Προβολή μηνύματος
    1ον)Tι θα πει να ηρεμήσω λίγο που αναφέρω μοντέλα λες και είναι χρώματα από σώβρακα;πειράζει κάποιον;ότι τι δηλαδή;
    2ον)Mε έχει βολέψει μια χαρά στο σωματότυπό μου.
    3ον)Δεν είπα ότι δεν έστριβαν, είπα ότι εγώ φοβόμουν να τα στρίψω γιατί τους χ-ψ λόγους.
    4ον)Mια χαρά σοβαρή είναι η στάση μου εκτός αν πιστεύεις ότι το μηχανάκι το ήθελα καθαρά και μόνο "για να κάνω τη δουλειά μου".Γιατί τότε ναι, με βάση αυτό δεν ήταν σοβαρή η στάση μου.
    5ον)Δεκτές οι συμβουλές αλλά I'll pass..

DimitrisZ τύψεις ούτε καν..ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σου

Τέλος το θέμα με τα φλας ήταν πολύ απλό: τα μπροστά 2 που λείπουν δημιουργούν το πρόβλημα.Θα τα έχω μέσα στη βδομάδα από τον παλιό ιδιοκτήτη..
    λογικο μου ακουγεται να μην αναβοσβηνουν τα φλας λωγο απουσιας των μπροστα , αλλα να σβηνει το φως... σαν κατι αλλο μου ακουγεται εμενα .. ελεγξε το καλα

Σαν τι;Χτύπα μη με λυπάσαι

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KotsosDR Προβολή μηνύματος
    λογικο μου ακουγεται να μην αναβοσβηνουν τα φλας λωγο απουσιας των μπροστα , αλλα να σβηνει το φως... σαν κατι αλλο μου ακουγεται εμενα .. ελεγξε το καλα
    Aνορθωτης?

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ