71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
σκεψου, πλεον, οτι πολλοι δινουν το μεταφορικο τους μεσο γιατι δεν εχουν να το συντηρησουν, οχι γιατι εχει καποιο προβλημα ή θελουν να παρουν κατι αλλο καλυτερο...
ολο το car.gr ειναι γεματο καλα μηχανακια (πλην παπιων και μικρων σκουτερ) που τα σκοτωνουν για λιγα μετρητα...
επισης οταν βλεπεις σε μια αγγελια 4000€...και πας με 3400€ του το'χεις παρει και εχεις φυγει στην ωρα...σκληρο...αλλα ετσι ειναι...
![]()
Για το μηχανάκι που έλεγα δεν υπάρχουν πολλές αγγελίες όχι μόνο στο car ούτε στη ΧΕ ούτε στο mototriti. Όσο το γιατί το πουλάνε μην είσαι και τόσο σίγουρος. Απότι είδα εγώ μικρό είναι το ποσοστό που περνάει την προφορική τηλεφωνική εξέταση (βγαίνουν πτώσεις, λίγο το φτερό θέλει, λίγο το ένα λίγο το άλλο). Άμα είναι να το πάρεις 3400 και να πρέπει να ρίξεις κ 300 ή 500 για να το φτιάξεις έτοιμο να το κυκλοφορήσεις τότε δεν το αγόρασες 3400, αλλά παραπάνω.
Και κάτι άλλο τη σήμερον ημέρα αν έχει κανείς μετρητό 3400 είναι καλύτερα να το δώσει και να μην έχει τπτ στην άκρη? ή να πάρει κάτι με αντίστοιχη αξία και να βάλει δόσεις που τελειώνουν στο φεύγα?
Σόρυ τώρα αν ξεφεύγω από το θέμα αλλά νομίζω ότι θα το έχουν (έχετε) σκεφτεί κ άλλοι
ΥΓ τελικά το cbr250 είναι καλό ή όχι?![]()
Εαν ειναι η μια πτωση να αποκλειει το μηχανακι απο τα υποψηφια, φοβαμαι οτι δε θα βρεις ποτε. Τα μηχανακια πέφτουν, στατικα ή εν κινησει. Δε γινεται αλλιως.
Γενικώς να ξέρεις οτι σαν πρώτη μηχανη, θα την ξαπλώσεις αρκετες φορές κατω, κυριως σε μανουβρες. Καλυτερα να μαθεις σε μεταχειρισμένο. Το cbf250 ειναι καλο, αλλα ακριβο.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
δες κατι τετοιο ---->http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2744890/
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Το μεταχειρισμένο θέλει υπομονή.
Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι δεν υπάρχουν καλά versys.
Παρακαλούθα καθημερινά τις αγγελίες και θα βρεθεί η καλή ευκαιρία. Τέτοιες εποχές που πολλοί σκοτώνουν τα μηχανάκια τους είναι κρίμα να τα σκάσεις σε έμπορο που στην ακλύτερη περίπτωση θα σου κόψει 100€ από την τιμή.
Όπως είπαν και οι άλλοι φίλοι, αν πας με το μετρητό στον ιδιώτη μπορείς να πετύχεις φοβερές τιμές.
Όσο για τα σπασίματα, μηχανάκια είναι. Μια στατική πτώση, μια χαζοπτώση με λίγα χλμ όλα θα έχουν. Δεν γίνεται μετά από 6-7 χρόνια να είναι χαρτί το μηχανάκι.
Αν είναι, το πιθανότερο είναι να έπαθε μεγάλη ζημιά και να το έφτιαξαν!!
ΌΠως σου έγραψα και προηγουμένως, αν το δει μηχανικός, μην σε νοιάζουν τα φτερά κτλ.
Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Τα σκέφτομαι και τα ζυγίζω αυτά που λέτε.
Κατά τη γνώμη μου, πέρα από το αν είναι τρακαρισμένο και αν χρειάζεται ανταλλακτικά ο μηχανικός μπορεί να δει αν το όχημα είναι ταλαιπωρημένο και αν τα χλμ ανταποκρίνονται στο κοντέρ αλλά δε μπορεί να τα δει και όλα. Μερικά πράγματα φαίνονται μόνο πάνω στη χρήση όχι σε μια στιγμή που το ελέγχεις.
Οι τιμές που βρήκα σε αγγελίες (6 συνολικά) για versys 650 5ετίας με ABS(το θέλω καθότι νεούδι) είναι στην καλύτερη γύρω στα 4000 αρχική (τελική τιμή υπολογίζω γύρω στο 3500) με 30000-47000 χλμ. 3500 είναι ακριβό για μηχανή που πάει για 5ετία ειδικά στις μέρες μας (μάλλον δεν έχουν προσαρμοστεί οι πωλητές). Τώρα άμα είναι χτυπημένο και θέλει και λάστιχα ή σέρβις και πρέπει να ρίξω 300-500E τότε έρχεται περίπου 4000. Νομίζω ότι δε συμφέρει όταν με το καινούριο 250αρι (4500Ε) θα γλιτώνω κάθε μέρα στα καύσιμα. Συμφωνώ βέβαια ότι σαν αξία το καινούριο τη χάνει πολύ γρήγορα από οικονομικής απόψεως. Αλλά παίζει ρόλο και η ασφάλεια και η αξιοπιστία, ειδικά για νέο οδηγό όπως εγώ.
Αυτά με τα τρέχοντα δεδομένα της αγοράς.