[font=optima]Σε λυπάμαι ρε τσόφλι!!![/font]
[font=optima]Σε λυπάμαι ρε τσόφλι!!![/font]
Έχω μια φίλη που όποτε τρώει μπανάνα τη φτύνει πρώτα. Μυστήρια πράματα...
κοιτα ολα αυτα καλα..και ποιος πηρε τι απο ποιον δε με απασχολει...
τη μπανανα θα τη παρεις τελικα ή θα μου κανεις παλι τον δυσκολο????![]()
![]()
![]()
OFTEN CHALLENGED
NEVER BEATEN
Όχι ρε Βαλάντη δεν το χω δει!Καλό είναι?Αν και μου έχουν πει ότι είναι φόλα.Αρχικά δημιουργήθηκε από VAL-MPARIERINO
το bikerboyz είδες![]()
![]()
![]()
Τέτοια βλέπεις εσύ?![]()
Τώρα με φοβάσαι ή με λυπάσαι??? Με μπέρδεψες ρε τώρα!Αρχικά δημιουργήθηκε από Zanzibar
[font=optima]Σε λυπάμαι ρε τσόφλι!!![/font]![]()
Θα την πάρω ρε Λευτέρη γιατί δεν μπορώ το κλαψούρισμα σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από PALADIN
κοιτα ολα αυτα καλα..και ποιος πηρε τι απο ποιον δε με απασχολει...
τη μπανανα θα τη παρεις τελικα ή θα μου κανεις παλι τον δυσκολο????![]()
![]()
![]()
![]()
Θα την πάρω και θα στην φορέσω καθαρισμένη κι όλας!χαχα!!![]()
![]()
δεν περιμενα ουτε εγω να σε βλεπω να απολογησε...
....εσυ ενας ΤΙΜΩΡΟΣ αυτο ειναι φοβερο !!!!!!!!
Περιμενα οτι θα γινει πανικος, τσαμπουκας οτι θα αναψουν τα αιματα...
Ποτε δεν ειναι αργα....
Μην το βαζεις κατω ρε με τσαμπουκα ρεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!
----------------------------------------------
A true friend is the one who holds your hand and touches your heart.
[font=century gothic]ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ... ΠΑΛΙΟΥΣ????![]()
![]()
ΑΣΕ ΡΕ ZAN.... ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΡΕ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ! ΘΑ ΨΑΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ! ΑΣΕ.... ΤΡΑΒΗΞΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΟΜΠΑ ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ.... ΡΟΥΦΑ Τ'ΑΥΓΟ ΣΟΥ ΚΙ ΑΣΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ! ΝΤΑΞ?
Α! ΚΑΙ ΠΟΥ 'ΣΑΙ? ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΟΥ ..... ΤΟ ΕΦΑΓΑ! OK? ΤΩΡΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΑΚΙΑ! ΑΪΝΤΕ! ΤΣΑΚΛΟΚΟΥΔΟΥΝΟ!
ΚΑΙ ΘΥΜΗΣΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ 50αρια ΚΑΜΨΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΔΕΙΣ ΤΗ ΛΙΣΤΑ...ΟΚ? ANTE ΨΑΡΑΚΑ....[/font]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ALA DE BLEPO THEMA...OUTE ENA TOSO DA TSAMPOUKA..
KAI PERIMENO TOSH ORA...
MIA O ENAS MIA O ALOS..
A KAI POY SE ANTRA;;;[XEREI AYTOS]
OTAN MEGALOSO THA ME PEZETE KAI MENA;;;KAI EXO EGO KATI KAINOYRIA GIA DIPLO...ALO PRAMA..![]()
:
Δεν βλέπω τέτοια εργα αλλά το πήρα γιατί μου είπαν ότι ξεφτυλίζουν ένα ΧΧ σε ένα χωράφι και δεν ήθελα να το χάσω αυτό:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao:
Ακου και σε χωράφι ακόμα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΛΕΥΤΕΡΗ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ![]()
ΕΙΣΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΗ
....ΗΤΑΝ ΜΕ HAYABUSA ΚΑΙ ΖΧ-12!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΖΧ12 ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΤΑΠΑ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ![]()
![]()
![]()
Πωλείται XX 98' Full Extra.
Πωλήθηκε...
[font=optima] Αγόρι μου τι θες....?
Θες να με εκνευρίσεις....?
Αδύνατον!
Πάνε φάε την πίττα ρε με τα τσικό,για εκεί καλός είσαι και για τίποτα άλλο δεν κάνεις.
Ξέχασες τα μπανγκ-μπανγκ από γνωστό πρόσωπο μου φαίνεται πολύ γρήγορα παλιοκεφτέ γιορ μπέιμπι σουτς γιου ντάουν...
Επίσης έχω να σου πω,πως είσαι λίγος,πολύ λίγος και περίγελος των Δυτικών προαστείων για Γκούτσι φόρεμα και τέτοια λαϊκέ τύπε,φλαμπουτσοπαίχτη
άστο διάλο καρπουζωμαζώχτη ούτε να ξαναγράψεις σε ποστ γιατί μα τον Καίσαρα θα σε κουρέψω γουλί και θα σε βγάλω τσάρκα στο Μπουρνάζι με ταμπέλα είμαι Souper Idol Boys[/font]
[font=arial]ΤΟ BIKERBOYZ 2 ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Γιατί είμαι πολύ μπροστα άλλωστε[/font]![]()
![]()
ΕΙΣΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΗ
[font=optima]Iππάρχει και Biker Boyzzz 3 ρε άσχετοι [/font]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και εσύ μην ακούσεις μαλακία αμέσως να το πιστέψεις!! Α ρε καταναλωτικό θύμα!Αρχικά δημιουργήθηκε από VAL-MPARIERINO
Δεν βλέπω τέτοια εργα αλλά το πήρα γιατί μου είπαν ότι ξεφτυλίζουν ένα ΧΧ σε ένα χωράφι και δεν ήθελα να το χάσω αυτό:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao:
Ακου και σε χωράφι ακόμα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το GhostRider το έχετε δει??
Α ΡΕ ΝΤΡΟΠΕΣ ΚΑΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΤΑΦΟΥΣ" ΣΑΣ ΝΑ ΛΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ!ΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΑΡΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΤΡΑΚΑ ΣΑΣ ΤΟΝ SUPERSPORT ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΓΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕ! ΑΝΤΕ ΚΟΥΛΟΜΑΤΡΑΚΑΔΕΣ!![]()
![]()