Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 108

Θέμα: Πρώην: 'Kλοπές έξω από γήπεδα, σινεμά κλπ'

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    έχω φτάσει με ποδήλατο σε μεγαλύτερο υψόμετρο. πιάνεται ή να συνεχίσουμε να μετράμε ποιος την έχει πιο μεγάλη......(την εμπειρία)
    Το μηχανάκι (ζωή σε μας) έβαλα... αλλά ούτε κι αυτό...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Το μηχανάκι (ζωή σε μας) έβαλα... αλλά ούτε κι αυτό...
    Γιατί ασχολείσαι ακόμα ρε Νίκο?
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Επίσης αστείο είναι το γεγονός ότι όλο αυτό έγινε εδώ μέσα, όπου κάποιος τρώει τα μούτρα του, επειδή του πετάχτηκαν από ΣΤΟΠ και πέφτουν όλοι να τον φάνε επειδή πήγαινε (ο πρώτος) με 80 χλμ/ώρα, αντί 50 που ήταν το όριο και επειδή δε φορούσε μοτοσυκλετιστικές, προστατευτικές κάλτσες.

Συνεχίστε
    Life begins at 45°.

TheFace....άστο ρε μαν...
    Το αφησα κιολας!
    Καλες βολτες σε ολους!
    money cant buy me love !!!

υπάρχει κόσμος που για να πληροφορηθεί για τα επικίνδυνα σημεία η μοναδική ευκαιρία για τη συγκεκριμένη πληροφόρηση είναι να μπει σε ένα θέμα κλοπής.

εκτός αν νομίζετε οτι όλοι όσοι έχουν ένα λάπτοπ ή εναν υπολογιστή με πρόσβαση στο ίντερνετ και στα φορουμ ξέρουν πως λειτουργεί η μηχανή αναζήτησης και αν ξέρουν κατά βάση να κάνουν αναζήτηση με σωστά φίλτρα.

Ok, θες να μπεις και να γράψεις στις ~325 κλοπές την άποψή σου για το πού είναι επικίνδυνο να αφήνουμε τα μηχανάκια;
    ΑΝ κάνετε μια αξιοπρεπή κουβέντα με συμβουλές για να αποφεύγονται κλοπές, θα τη βάλω πάνω-πάνω στην κατηγορία και θα τη δούνε όλοι.
    Επίσης, για άλλη μια φορά.. κάτι τέτοιο:
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από xmilo Προβολή μηνύματος
    Συγγνώμη και κάτι ακόμα
    Αν θεωρείτε ότι έκανα κάποιο έγκλημα που πήγα εκεί με τη μηχανη μου τότε μπορείτε απλά να μην βοηθήσετε δεν χρειάζεται κάτι άλλο
    ευχαριστω παιδια να είστε παντα καλα
    μπορούμε να το σεβαστούμε;
    safety doesn't happen by accident

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TheFace Προβολή μηνύματος
    Να πω λοιπον κατι που θα "βοηθησει" και θα σε κανει να νιωσεις καλυτερα... ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ... νταξι τωρα?
    Ευτυχως που υπαρχεις κι εσυ που ξερεις τι θελει να ακουσει ο καθενας γιατι εμεις ειμαστε απο αλλον πλανητη!

Τελος αυτος ο εξυπνος που θα πει στον blitz "να κυκλοφορει μ' αμαξι για να μην ανησυχει καθολου" ειναι βαθια νυχτωμενος αφου και αμαξια κλεβουν/ανοιγουν με μεγαλη συχνοτητα σε χωρους οπως γηπεδα και σινεμα!

Και κατι που συνεχιζω να μη καταλαβαινω... οταν μετα απο ενα ατυχες περιστατικο, πχ ενα σοβαρο τροχαιο, γινει συζητηση για τα λαθη και τις παραλυψεις που εγιναν με σκοπο να ΜΗ ξαναγινουν στο μελλον, τοτε αυτο θεωρηται ασεβια για τους εμπλεκομενους στο τροχαιο???

Επειδη μαλλον ΔΕΝ καταλαβες καλα, τα οποιαδηποτε τετοια σχολια ΔΕΝ εγιναν προσωπικα για το παλληκαρι που εχασε το μηχανακι του, ΑΛΛΑ δοθηκε απλα η αφορμη για μια γενικοτερη ΕΠΙΚΟΔΟΜΙΤΙΚΗ συζητηση που ΙΣΩΣ να βοηθησει καποια μελλοντικα θυματα (εκ των οποιων μπορει να ειναι οποιοσδηποτε απο εμας). Τωρα αν σε χαλαει ο χωρος που γινονται (δικαιωμα σου μιας και εισαι admin) νομιζω oτι το σχολιο του trooper για ανοιγμα ενος ξεχωριστου θρεντ ηταν αρκετο και δεν χρειαζονταν τιποτα παραπανω...
    Λοιπόν, άκουσε να σου πω δυο λογάκια επειδή με τις διδαχές και τα κεφαλαία στραβώνω πολύ. Κατάλαβα πολύ καλά οτι τα σχόλια έγιναν προσωπικά προς τον φίλο που έγραψε το πρόβλημα του μιας και εκεί μέσα γράψατε τις σοφιστείες σας. Αν άνοιγε κάποιος ένα θέμα σχετικά με την αποτροπή των κλοπών, προφανώς και δεν θα γράφαμε τίποτα.

Όχι, λοιπόν όταν κάποιος τραβάει ένα μεγάλο ζόρι, είτε από ατύχημα είτε από κλοπή, είτε από αρρώστια δεν έχεις το δικαίωμα να του πεις οτι τα ΄θελε και τα παθε. Θα του το πουν τα φιλαράκια του όταν έρθει η ώρα, γιατί και αυτός και αυτοί ξέρουν οτι έχει κάνει μαλακία. Εγώ αυτό που περίμενα απ΄τους φίλους μου όταν στις 19/6/1985 μου έκλεψαν την 1η μου μοτοσυκλέτα απ΄την πλάζ της Βούλας, ήταν δυο καλαμπούρια για να ξεχαστώ, την παρέα τους όταν έψαχνα αμέτρητα βράδια απ΄το Μενίδι μέχρι τον κρεμασμένο λαγό και όταν δεν μπορούσαν, τα μηχανάκια τους μέχρι να ηρεμήσω λίγο και να την ξεχάσω.

Συμβουλές και διδακτικές από άσχετους ήταν το μόνο που δεν ήθελα. Και όχι μόνο δεν ήθελα, αλλά αν βρισκόταν και κανένας γάτος να μου πει οτι ήμουν μαλάκας που πήγα για μπάνιο με τη μηχανή, θα παίζαμε μπουνιές εύκολα.

Αν έχετε να πείτε κάποια κουβέντα παρηγοριάς σε thread απώλειας, κάντε το μπας και βοηθήσετε τον άνθρωπο να νιώσει οτι είναι με ανθρώπους που τον καταλαβαίνουν. Αλλιώς κάντε ένα back στη σελίδα, και ξελαφρώστε κάπου αλλού.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από baron Προβολή μηνύματος
    Λοιπόν, άκουσε να σου πω δυο λογάκια επειδή με τις διδαχές και τα κεφαλαία στραβώνω πολύ. Κατάλαβα πολύ καλά οτι τα σχόλια έγιναν προσωπικά προς τον φίλο που έγραψε το πρόβλημα του μιας και εκεί μέσα γράψατε τις σοφιστείες σας. Αν άνοιγε κάποιος ένα θέμα σχετικά με την αποτροπή των κλοπών, προφανώς και δεν θα γράφαμε τίποτα.

Όχι, λοιπόν όταν κάποιος τραβάει ένα μεγάλο ζόρι, είτε από ατύχημα είτε από κλοπή, είτε από αρρώστια δεν έχεις το δικαίωμα να του πεις οτι τα ΄θελε και τα παθε. Θα του το πουν τα φιλαράκια του όταν έρθει η ώρα, γιατί και αυτός και αυτοί ξέρουν οτι έχει κάνει μαλακία. Εγώ αυτό που περίμενα απ΄τους φίλους μου όταν στις 19/6/1985 μου έκλεψαν την 1η μου μοτοσυκλέτα απ΄την πλάζ της Βούλας, ήταν δυο καλαμπούρια για να ξεχαστώ, την παρέα τους όταν έψαχνα αμέτρητα βράδια απ΄το Μενίδι μέχρι τον κρεμασμένο λαγό και όταν δεν μπορούσαν, τα μηχανάκια τους μέχρι να ηρεμήσω λίγο και να την ξεχάσω.

Συμβουλές και διδακτικές από άσχετους ήταν το μόνο που δεν ήθελα. Και όχι μόνο δεν ήθελα, αλλά αν βρισκόταν και κανένας γάτος να μου πει οτι ήμουν μαλάκας που πήγα για μπάνιο με τη μηχανή, θα παίζαμε μπουνιές εύκολα.

Αν έχετε να πείτε κάποια κουβέντα παρηγοριάς σε thread απώλειας, κάντε το μπας και βοηθήσετε τον άνθρωπο να νιώσει οτι είναι με ανθρώπους που τον καταλαβαίνουν. Αλλιώς κάντε ένα back στη σελίδα, και ξελαφρώστε κάπου αλλού.

+1200
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VASOS

Αφού μπήκες στον κόπο να γράψεις για τα αυτονόητα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

+οσα

baron + οσα γουσταρεις ρε μαν!!!

@ υπολοιπους: παω παντου με το μηχανακι, σινεμα, συναυλιες, οπουδηποτε και δεν εχω συναγερμο ουτε καν ντισκ λοκ και για 3 χρονια το ειχα εξω στο πεζοδρομιο και ουτε το τιμονι δεν κλειδωνα, εγω το μηχανακι το εχω για να το ζω τωρα εσεις βαλτε το σε μια γυαλα και περιφραξτετο μην τυχων και σας στο κλεψουν... ημαρτον!
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Africaνικο μέλος Το avatar του/της avlihos
    Κι εγω που νομιζα οτι στο καραισκακη κλεβουν μονο στο εισητηριο για να δεις «και καλα» κατι που λεγεται «μπαλα»!!!

Χωρις πλακα τωρα,περα απο τις εκατερωθεν μπιχτες και τον αλληλοσπαραγμο, το διδαγμα ειναι,νομιζω, οτι βουτανε αβερτα. Και καλο ειναι να ξερουμε και να προσεχουμε, που παρκαρουμε. Σε σινεμα π.χ. που να παρκαρεις; Σε φωτεινο σημειο, που περναει κοσμος κτλ κτλ... Νομιζω αυτο πρεπει να ειναι το νοημα του thread...

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Μπορει να μετανοιωσω που το γραφω αυτο αλλα τελος παντων, θα ηθελα να παρατηρησω τα εξης:

1) Το μονο επιχειρημα που στεκει σε αναλογες περιπτωσεις (αναφερομαι στο οριτζιναλ θρεντ) ειναι οτι 'κυριος εισαι εκτος θεματος, γραψτο καπου αλλου'.

2) Την σταση 'δεν εχεις δικαιωμα να λες στον παθοντα αυτο που δεν θελει να ακουσει οταν ποναει γιατι κι εμενα μου εχει συμβει' την θεωρω και αδερφιστικη και παραλογη και φασιστικη, διοτι κυριος, κρατα την ηθικη σταση που εσυ γουσταρεις για τον εαυτο σου, και ασε με εμενα να ειμαι ο εαυτος μου, που και δεν ποναω και εχω κατι να λογικο να πω.

Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    +1000 σε βυρωνα και βαντα.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    +1000 σε βυρωνα και βαντα.
    +1000 σε μενα
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Μπορει να μετανοιωσω που το γραφω αυτο αλλα τελος παντων, θα ηθελα να παρατηρησω τα εξης:

1) Το μονο επιχειρημα που στεκει σε αναλογες περιπτωσεις (αναφερομαι στο οριτζιναλ θρεντ) ειναι οτι 'κυριος εισαι εκτος θεματος, γραψτο καπου αλλου'.

2) Την σταση 'δεν εχεις δικαιωμα να λες στον παθοντα αυτο που δεν θελει να ακουσει οταν ποναει γιατι κι εμενα μου εχει συμβει' την θεωρω και αδερφιστικη και παραλογη και φασιστικη, διοτι κυριος, κρατα την ηθικη σταση που εσυ γουσταρεις για τον εαυτο σου, και ασε με εμενα να ειμαι ο εαυτος μου, που και δεν ποναω και εχω κατι να λογικο να πω.

Ωραία. Εσύ άνοιξε άαααλλο θέμα με τίτλο "τη λέμε ή όχι στον παθόντα για τη μλκια που έκανε?"
    safety doesn't happen by accident

Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ΜΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕ...
    από NAKANO-1100 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 09/01/2006, 17:23
  2. Τι μαθαίνουμε από το σινεμά:
    από kalesin στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2005, 18:04
  3. Απαντήσεις: 34