Επίσης αστείο είναι το γεγονός ότι όλο αυτό έγινε εδώ μέσα, όπου κάποιος τρώει τα μούτρα του, επειδή του πετάχτηκαν από ΣΤΟΠ και πέφτουν όλοι να τον φάνε επειδή πήγαινε (ο πρώτος) με 80 χλμ/ώρα, αντί 50 που ήταν το όριο και επειδή δε φορούσε μοτοσυκλετιστικές, προστατευτικές κάλτσες.
Συνεχίστε![]()
Life begins at 45°.
Ok, θες να μπεις και να γράψεις στις ~325 κλοπές την άποψή σου για το πού είναι επικίνδυνο να αφήνουμε τα μηχανάκια;
ΑΝ κάνετε μια αξιοπρεπή κουβέντα με συμβουλές για να αποφεύγονται κλοπές, θα τη βάλω πάνω-πάνω στην κατηγορία και θα τη δούνε όλοι.
Επίσης, για άλλη μια φορά.. κάτι τέτοιο:
μπορούμε να το σεβαστούμε;
safety doesn't happen by accident
Λοιπόν, άκουσε να σου πω δυο λογάκια επειδή με τις διδαχές και τα κεφαλαία στραβώνω πολύ. Κατάλαβα πολύ καλά οτι τα σχόλια έγιναν προσωπικά προς τον φίλο που έγραψε το πρόβλημα του μιας και εκεί μέσα γράψατε τις σοφιστείες σας. Αν άνοιγε κάποιος ένα θέμα σχετικά με την αποτροπή των κλοπών, προφανώς και δεν θα γράφαμε τίποτα.
Όχι, λοιπόν όταν κάποιος τραβάει ένα μεγάλο ζόρι, είτε από ατύχημα είτε από κλοπή, είτε από αρρώστια δεν έχεις το δικαίωμα να του πεις οτι τα ΄θελε και τα παθε. Θα του το πουν τα φιλαράκια του όταν έρθει η ώρα, γιατί και αυτός και αυτοί ξέρουν οτι έχει κάνει μαλακία. Εγώ αυτό που περίμενα απ΄τους φίλους μου όταν στις 19/6/1985 μου έκλεψαν την 1η μου μοτοσυκλέτα απ΄την πλάζ της Βούλας, ήταν δυο καλαμπούρια για να ξεχαστώ, την παρέα τους όταν έψαχνα αμέτρητα βράδια απ΄το Μενίδι μέχρι τον κρεμασμένο λαγό και όταν δεν μπορούσαν, τα μηχανάκια τους μέχρι να ηρεμήσω λίγο και να την ξεχάσω.
Συμβουλές και διδακτικές από άσχετους ήταν το μόνο που δεν ήθελα. Και όχι μόνο δεν ήθελα, αλλά αν βρισκόταν και κανένας γάτος να μου πει οτι ήμουν μαλάκας που πήγα για μπάνιο με τη μηχανή, θα παίζαμε μπουνιές εύκολα.
Αν έχετε να πείτε κάποια κουβέντα παρηγοριάς σε thread απώλειας, κάντε το μπας και βοηθήσετε τον άνθρωπο να νιώσει οτι είναι με ανθρώπους που τον καταλαβαίνουν. Αλλιώς κάντε ένα back στη σελίδα, και ξελαφρώστε κάπου αλλού.
baron + οσα γουσταρεις ρε μαν!!!
@ υπολοιπους: παω παντου με το μηχανακι, σινεμα, συναυλιες, οπουδηποτε και δεν εχω συναγερμο ουτε καν ντισκ λοκ και για 3 χρονια το ειχα εξω στο πεζοδρομιο και ουτε το τιμονι δεν κλειδωνα, εγω το μηχανακι το εχω για να το ζω τωρα εσεις βαλτε το σε μια γυαλα και περιφραξτετο μην τυχων και σας στο κλεψουν... ημαρτον!
Κι εγω που νομιζα οτι στο καραισκακη κλεβουν μονο στο εισητηριο για να δεις «και καλα» κατι που λεγεται «μπαλα»!!!
Χωρις πλακα τωρα,περα απο τις εκατερωθεν μπιχτες και τον αλληλοσπαραγμο, το διδαγμα ειναι,νομιζω, οτι βουτανε αβερτα. Και καλο ειναι να ξερουμε και να προσεχουμε, που παρκαρουμε. Σε σινεμα π.χ. που να παρκαρεις; Σε φωτεινο σημειο, που περναει κοσμος κτλ κτλ... Νομιζω αυτο πρεπει να ειναι το νοημα του thread...
Μπορει να μετανοιωσω που το γραφω αυτο αλλα τελος παντων, θα ηθελα να παρατηρησω τα εξης:
1) Το μονο επιχειρημα που στεκει σε αναλογες περιπτωσεις (αναφερομαι στο οριτζιναλ θρεντ) ειναι οτι 'κυριος εισαι εκτος θεματος, γραψτο καπου αλλου'.
2) Την σταση 'δεν εχεις δικαιωμα να λες στον παθοντα αυτο που δεν θελει να ακουσει οταν ποναει γιατι κι εμενα μου εχει συμβει' την θεωρω και αδερφιστικηκαι παραλογη και φασιστικη, διοτι κυριος, κρατα την ηθικη σταση που εσυ γουσταρεις για τον εαυτο σου, και ασε με εμενα να ειμαι ο εαυτος μου, που και δεν ποναω και εχω κατι να λογικο να πω.
![]()
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
+1000 σε βυρωνα και βαντα.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...