το αγνοώ σε περίπτωση που το χω πουλήσει εδώ και 2 εβδομάδες το μηχανάκι μου ;πρέπει να το αναφέρω και στην εφορία;;;ευχαριστώ για την βοήθεια
το αγνοώ σε περίπτωση που το χω πουλήσει εδώ και 2 εβδομάδες το μηχανάκι μου ;πρέπει να το αναφέρω και στην εφορία;;;ευχαριστώ για την βοήθεια
Τα έβγαλα και εγω για το σκούτερ και την μηχανή και όλα οκ.
Δοκίμασα και για το αμάξι μου,το οποίο πούλησα πρόσφατα (1 μήνα) και το είχαν ενημερώσει ότι δεν είναι καταχωρημένο στον ΑΦΜ μου.Μιά χαρά.![]()
Keep spamming!!!:a13:
αυτο ειναι οντως εντυπωσιακο...Και εγω εχω πουλησει και αγορασει πριν 2 βδομαδες, και τα τελη ειναι κανονικα ενημερωμενα!! περιεργο για Ελλαντα..
Μια χαρά πάει ...Να στε καλά για το παρών .
Μήπως να έμπαινε Stiky το λίνκ του Xίου για κάποιο διάστημα ;; ....Θα βοηθήσει κόσμο .
εγώ δηλαδή παίδες που βάζω την πινακίδα της πρώην μηχανής μου και το αφμ μου κανονικά και λέει για εκτύπωση τι να κάνω;να το αγνοήσω;το χω πουλήσει εδώ και 2 με 3 εβδομάδες;ας μου απαντήσει κάποιος ...
είναι κατάστημα ...τι να τους πω;μια βοήθεια
Ωχ.
Πάντως και εμένα το σκουτεράκι μια βδομάδα πουλημένο , με την πινακίδα του φαίνεται με το ΑΦΜ μου να το εκτυπώνει ....
Τους πήρα τηλέφωνο να μάθω τι γίνεται παίδες και μου πανε τα εξής :Ότι το αγνοώ που το βλέπω μέσα στο σύστημα.Μου πε πως μέχρι τέλους του δεκεμβρίου αν δεν το χει πουλήσει σε άλλον το μηχαν'ακι μου(να αλλάξει στοιχεία κατόχου)πληρώνει εκείνος τα τέλη της μηχανής....και να περάσω μια βόλτα από εκεί αν έχω αμφιβολίες ότι έχουν πληρωθεί...τι λέτε?