εδώ και 8 χρόνια μετά από ψάξιμο σε όλα τα υλικά και καταστήματα έχω πάρει latex στη μία πλευρά και viscose στην άλλη. + μαξιλάρι !!! όπως και δήποτε !!!
Το πήρα μετά από ψάξιμο για ορθοπεδικό στρώμα για ξεκούραστο ύπνο και για το σώμα. Οικολογικό και με τρύπες για καλύτερο αερισμό με αντιμυκητιακό και αντιβακτηριδιακό του χαρακτήρα, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στον καλύτερο αερισμό του στρώματος και 10 χρόνια εγγύηση.
Μου στοίχισε τότε 800 ευρώ (1200-1400 κυμαίνονταν) και ήταν πολύ καλή τιμή και το πήρα από κατάστημα. Τελικά μετά από καιρό βρήκα και το εργοστάσιο που είναι ελληνικό παρακαλώ και είναι στα Ψαχνά Ευβοίας (νομίζω ότι λέγεται στρώμα καλουπωτού αφρού).
Αξίζει με το παραπάνω ένα καλό στρώμα και θα το καταλάβεις άμεσα με τον ύπνο που θα κάνεις καθώς και το σώμα σου θα
ξεκουράζεται χωρίς να σου "ζητάει" να σηκωθείς επειδή το στρώμα σε πιέζει μετά από κάποιες ώρες παντού.
Καλή αγορά και καλούς ξεκούραστους ύπνους:ZZZ:
*α, και μακριά από όλα τα φιρμάτα καταστήματα (πήγαινε να τα δεις αλλά μην ψωνίσεις-οι τιμές τους είναι αλλού και fake)
επίσης καλά στρώματα latex είχε φέρει και το ικεα και σε πραγματική τιμή