Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 77

Θέμα: Γνώμες για HELD GoreTex

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Μεγάααααλη αλήθεια....

Χωρίς αδιάβροχο ΟΛΑ μπάζουν από κάποια στιγμή και μετά....
    Σας έχουν "μπάσει" goretex μπότες ας πούμε;
    Give me fuel, Give me fire

Έχω το Held tortona σε S
    http://www.getgeared.co.uk/HELD_Tort...Touring_Jacket
    Ειναι αφορετο με τις ετικετες του.
    Τιμη 250 €
    Ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει απο την held

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από chr1s_86 Προβολή μηνύματος
    Σας έχουν "μπάσει" goretex μπότες ας πούμε;
    Αν και είμαστε off topic..

Ναι αλλά το παράκανα και δεν ήταν και καινούριες (ούτε και τόσο παλιές όμως). Δύσκολο, πολύ δύσκολο να μπάσει η μπότα όσο είναι καινούρια, ότι επένδυση (αδιάβροχη) και να έχει. Έχω περάσει και ποτάμι περπατώντας χωρίς να μπάσει (και δεν ήταν γκόρντεξ αυτές)

Από κει και πέρα μπορεί να μπάσει από δική μας μαλακία. Πχ να σηκωθεί το παντελόνι αν δεν φοράμε αδιάβροχο. Ή απλά να μην καλύπτει η αδιάβροχη επένδυση του παντελονιού την μπότα. Σε κάποια παντελόνια η επένδυση δεν είναι τοσο χαμηλά στο μπατζάκι. Δεν αρκεί δλδ να καλύπτει το παντελόνι την μπότα αλλά και η επένδυση.
    Με τις ψηλές μπότες 12" πχ ή με αδιάβροχο το πρόβλημα αυτό μειώνεται.

Επειδή όμως οι μπότες δεν είναι γάντια να έχεις και δευτερο ζευγάρι μαζί σου, καλύτερα να έχεις και ένα ζευγάρι γκέτες. Αναλόγως και τον προορισμό σου δλδ. Σε σένα το λέω γιατί βλέπω την διασταύρωση για "καλημέρα" στο avatar σου! Τι εποχή είχες πάει? Δεν έφαγες κανένα νεράκι εκεί?
    Sent from me using a computer.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Επειδή όμως οι μπότες δεν είναι γάντια να έχεις και δευτερο ζευγάρι μαζί σου, καλύτερα να έχεις και ένα ζευγάρι γκέτες. Αναλόγως και τον προορισμό σου δλδ. Σε σένα το λέω γιατί βλέπω την διασταύρωση για "καλημέρα" στο avatar σου! Τι εποχή είχες πάει? Δεν έφαγες κανένα νεράκι εκεί?

Αν είναι πάλι να κουβαλάω τις γκέτες όπως κάνω τώρα τότε να μην πάρω goretex μπότες...

Η φωτο είναι από εδώ : http://www.moto.gr/forums/showthread...=1#post2212797

(sorry για το off-topic)

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Να πάρεις! Γιατί αναπνέουν καλύτερα απ' οτιδήποτε άλλο. Το διακινδυνεύεις όμως μετά από ένα χρόνο να ξεκινήσεις για ταξίδι με τον ουρανό στις μαύρες του? Στην πίτα του 2010 τρώγαμε βροχή με τον blackgas από Λαμία μέχρι Αθήνα. Μέχρι εκεί απλά μας ψιχάλιζε, από Λαμία όμως είδαμε τόσο νερό όσο δεν έχει δει συνταξιούχος ναυτικός. Και όλο το νερό απ' την εμπρός ρόδα κατέληγε πάνω στις μπότες. Για περίπου 2 ώρες αυτή η κατάσταση. Και δεν πηγαίναμε στα σπίτια μας ούτε είχαμε μαζί μας δεύτερο ζευγάρι. Δεν νομίζω πως χωρίς τις γκέτες θα άντεχε οτιδήποτε σε τόσο νερό. Γι' αυτό λέω αναλόγως την χρήση. Αδιάβροχα μπορεί να μην φορέσω τις γκέτες όμως θα τις βάλω. Όλα να βραχούν τα άκρα πρέπει να είναι στεγνά.
    Sent from me using a computer.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    Αλόχα.

Επειδή δε παλεύεται άλλο η μηχανή με το καλοκαιρινό μπουφάν. Ήρθε η ώρα για χειμερινό goretex.

Από λεφτά δε μπορώ να ανέβω πάνω από τα 250ευρώ. Στην αρχή κοίταγα στα 150αλλά είδα τις διαφορές ενός απλού 4season με ένα Goretex σε αίσθηση, άνεση και προστασία και είπα εδώ είμαστε.

Έχω κοζάρει αυτό

Συνημμένο 272997

http://www.fc-moto.de/Held-Novara-Gore-Tex-Jacket

Το δοκίμασα Ελλάδα και το Medium μου κατσε κουτί. Δυστυχώς η ελληνική τιμή ξέφευγε πολύ (360ευρώ) οπότε αν δε μπορέσω να πάρω price match θα το παραγγείλω από fc-moto.

Καμιά ένσταση ή αντιπρόταση πριν παραγγείλω στο τέλος της βδομάδας?

φιλε Γιωργο εμενα προσωπικα μου αρεσε πολυ το μπουφανακι και εχω ψηθει να το αγορασω κιολας. Mου αρεσε που ειναι διακριτικο και πανω απ ολα gore-tex. Ειπες δοκιμασες το medium και σου κατσε κουτι.. τι διαστασεις εχεις;

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gdtheo Προβολή μηνύματος
    φιλε Γιωργο εμενα προσωπικα μου αρεσε πολυ το μπουφανακι και εχω ψηθει να το αγορασω κιολας. Mου αρεσε που ειναι διακριτικο και πανω απ ολα gore-tex. Ειπες δοκιμασες το medium και σου κατσε κουτι.. τι διαστασεις εχεις;
    1.81 και 75κιλά. Λεπτό κορμί (φιδίσιο ) με φαρδιά πλάτη και μακριά χέρια

Νέο μέλος
    1.81 και 75κιλά. Λεπτό κορμί (φιδίσιο ) με φαρδιά πλάτη και μακριά χέρια
    χεχεχ σωστος αολουρος..!! με προβληματισες ομως τωρα.. με υψος 1.75 κ 70 κιλα λες να χρειαζομαι small;

χεχεχ σωστος αολουρος..!! με προβληματισες ομως τωρα.. με υψος 1.75 κ 70 κιλα λες να χρειαζομαι small;
    αν είσαι αθήνα μπορώ να σου πω που να πας να το δοκιμάσεις.
    η τιμή του καταστήματος βέβαια όπως προείπα ξεφεύγει (360ευρώ).

κρίμα γιατί αν το είχαν μέχρι 240θα το παιρνα από τα παιδιά που και εξυπηρετικότατοι είναι και ευγενέστατοι και έχουν φτιάξει και ένα καταπληκτικό μαγαζί....αλλά τα 140ευρώ διαφορά(είναι και 20τα μεταφορικά από fc-moto) είναι πολύ σημαντική στις μέρες μας.

νομίζω πάντως οτι σε μέγεθος είσαι για small....μιας και έχω φαρδύτερη πλάτη και μακρύτερα χέρια από το μέσο όρο.
    Οπότε το medum αν είσαι λεπτούλης θα σου σακουλιάζει σε μανίκια και μέση (ακόμα και με τα κρυφά ρυθμιστικά να τερματίσουν)

Νέο μέλος
    αν είσαι αθήνα μπορώ να σου πω που να πας να το δοκιμάσεις.
    η τιμή του καταστήματος βέβαια όπως προείπα ξεφεύγει (360ευρώ).

κρίμα γιατί αν το είχαν μέχρι 240θα το παιρνα από τα παιδιά που και εξυπηρετικότατοι είναι και ευγενέστατοι και έχουν φτιάξει και ένα καταπληκτικό μαγαζί....αλλά τα 140ευρώ διαφορά(είναι και 20τα μεταφορικά από fc-moto) είναι πολύ σημαντική στις μέρες μας.

νομίζω πάντως οτι σε μέγεθος είσαι για small....μιας και έχω φαρδύτερη πλάτη και μακρύτερα χέρια από το μέσο όρο.
    Οπότε το medum αν είσαι λεπτούλης θα σου σακουλιάζει σε μανίκια και μέση (ακόμα και με τα κρυφά ρυθμιστικά να τερματίσουν)
    Ειμαι μακρια.. αλεξανδρουπολη και εδω σιγουρα δεν υπαρχει σε καποιο μαγαζι.
    Ναι σιγουρα και ξαδερφος σου να ηταν με 140Ε διαφορα δεν λεει.. λαστιχο αλλαζεις
    μαλλον για small ειμαι ετσι οπως μου τα λες.. να σε ρωτησω και κατι τελευταιο αν ξερεις.. υπαρχει περιπτωση αν τελικα δεν μου ειναι καλο το small να το στειλω πισω στο fc-moto και να μου το αλλαξουν;

Ειμαι μακρια.. αλεξανδρουπολη και εδω σιγουρα δεν υπαρχει σε καποιο μαγαζι.
    Ναι σιγουρα και ξαδερφος σου να ηταν με 140Ε διαφορα δεν λεει.. λαστιχο αλλαζεις
    μαλλον για small ειμαι ετσι οπως μου τα λες.. να σε ρωτησω και κατι τελευταιο αν ξερεις.. υπαρχει περιπτωση αν τελικα δεν μου ειναι καλο το small να το στειλω πισω στο fc-moto και να μου το αλλαξουν;

συνήθως τα καταστήματα του εξωτερικού, ειδικά όσα είναι online δέχονται επιστροφές λόγω λάθους μεγέθους. απλά μετά επωμίζεσαι τα 2πλά μεταφορικά.
    στείλους ένα email να ρωτήσεις. θα σου πρότεινα κυρίως να τους δώσεις και μετρήσεις του σώματός σου σε χέρια πλάτη στήθος και μήκος κορμού.

Νέο μέλος
    συνήθως τα καταστήματα του εξωτερικού, ειδικά όσα είναι online δέχονται επιστροφές λόγω λάθους μεγέθους. απλά μετά επωμίζεσαι τα 2πλά μεταφορικά.
    στείλους ένα email να ρωτήσεις. θα σου πρότεινα κυρίως να τους δώσεις και μετρήσεις του σώματός σου σε χέρια πλάτη στήθος και μήκος κορμού.
    οκ george. ευχαριστω για ολα.. θα το σκεφτω και εγω λιγο ακομη και μετα μαλλον θα το παραγγειλω.. να σαι καλα

νέος διεκδικητής.....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	kurtka-buse-textiljacke_5958.jpg 
Προβολές:	106 
Μέγεθος:	88,6 KB 
ID:	274760

το έχουν και Αθήνα στην Καλλιρόης για δοκιμή....ίσως πεταχτώ σήμερα να το δω από κοντά....κόστος γύρω στα 200 όπως και το HELD.

την Buse σαν μάρκα ρούχων την ξέρετε? εμπειρίες κάποιος?

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    την Buse σαν μάρκα ρούχων την ξέρετε? εμπειρίες κάποιος?
    Θυμάμε να την έχω δει στο Λουι, αλλα αυτο ειναι goretex?

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ζητουντε Γνωμες Για Xt600!!!!!
    από nickmonstro στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 07:55
  2. Γνωμες για το Suzukomania???
    από fallenheaven στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2010, 19:22
  3. γνώμες για αγορά Cbr 125 !!!
    από Eddiex στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2009, 14:06
  4. Γνώμες για Kymco Spike 125
    από pontiki στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2006, 12:32
  5. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2004, 21:47

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ