αδερφέ αν μπορείς απόφυγε τα φιλτράκια αυτά και θα ήταν καλύτερα να βρεις το δικό της φιλτροκούτι
Προσπάθησε να μην γίνεις ένας άνθρωπος της επιτυχίας, αλλά ένας άνθρωπος της αξίας.
Οι φιλτροχωανες ειναι k&n? Αν ναι μπορεις να τις καθαρίσεις και να γίνουν καινούριες.Αν και τα καρμπυρατερ είναι φτιαγμενα και δουλευουν καλα με τις φιλτροχωανες κατα την γνώμη μου μην τις αλλάξεις και παρεις φιλτροκούτι. Θα μπεις σε αρκετα εξοδα χωρίς λόγο (ασε που ειναι και μουράτες...)
Εχω το parts list (για gpz 550 του '85 όμως) αλλα και το servise manual,αν σ'ενδιαφέρουν να στα στειλω...
http://www.facebook.com/pages/Kawasa...58034434261738
Τελευταία τροποποίηση από giannhs1973; 15/12/2012 στις 09:22.
Προσπάθησε να μην γίνεις ένας άνθρωπος της επιτυχίας, αλλά ένας άνθρωπος της αξίας.
Το θεμα αφτερμαρκετ ειναι πολυυυυ μεγαλο και πιστευω γιαννη στην αυθεντικοτητα του original part! ναι οι χωανες ειναι k&n αλλα δεν ενθουσιαζομαι ειχα ενα σωρο απο δαυτες και κανα 2 κιτ καθαρισμου!
για την αναφορα στο θεμα καταναλωσης ειπα οτι ειναι και ζιγλερομενο αν το διαβασες!! και αν ειναι να καιει 20l/100km δεν θα ειναι και το καλυτερο! ασε που ο κατασκευαστης εχει δωσει σωστες αναλογιες αερα καυσιμου μιας και το φιλτρο κουτι ειναι μονο για τα σιγκεκριμενα 550αρια μοτερ ενω οι χωανες ειναι για ενα σωρο καρμπς!
ασ αφησουμε ομως αυτο το θεμα το βλεπουμε στην πορεια! μα παραθεσω μερικες ακομη φωτο!
δειτε εδω τι βγημε μεσα απο την εξατμιση (ενα βουνο σκουρια)
τα σημερινα τεμαχια!!
και ο μαστορας με τις φοβερες τεχνικες!!!
![]()
το παιδί μου? μα φυσικά είναι ο καλύτερος μάστορας . και βέβαια πρωτοποριακές τεχνικές έχει πάρει από τον πατέρα του. (παιδί μου εσύ φτιάξε αγάπη μου του θείου Χρήστου την μηχανή)
Φυσικα και ειναι ο καλυτερος μαστορας,ευτυχως δεν πηρε απο τον πατερα του που ειναι ανερουβαλος:rotflmao:
Χρηστο ασε τις φιλτροχοανες στην ακρη θα κανουν πολυ θορυβο απο τις εισαγωγες,περαν των αλλων,θα βρουμε φιλτροκουτι σε καλη τιμη.
Η εξατμιση φαινεται σε καλη κατασταση,τριψιμο με δραπανοβρουτσα και περασμα με σπρευ υψηλης θερμοκρασιας και θα γινει μια χαρα![]()
Τελευταία τροποποίηση από mankam; 09/12/2012 στις 10:50.
ωραίο πόστ συνέχισε ακάθεκτος, περιμένουμε εξελίξεις κ αν χρειαστείς βοήθεια μη ντραπείς κ μακάρι να μπορούμε να βοηθήσουμε.....
george
καλη συνεχεια με το kawa σου!!
ο μικρος restorer ολα τα λεφτα!
![]()
Kawasaki GPz 550 Servise manual & parts list
http://www.easybytez.com/k883l4yox63i
(κάλλιο αργά παρά ποτέ !!!)![]()
Καλή αρχή
Όπως λέει κι ο Μάνος λίγο τρίψιμο λίγο βάψιμο και θα βγει κούκλα
Ψάχνω για Ζ1R
καλη επιτυχια.κυκλοφορει ενα στο πειραια με upsidedown μοντερνες ζαντες κουκλα.