Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 92

Θέμα: yamaha crypton r105 (2000)

Παλαιό μέλος
    remover,βούρτσες,γυαλόχαρτα και...Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	PB190014.jpg 
Προβολές:	629 
Μέγεθος:	42,6 KB 
ID:	274869
    Τελευταία τροποποίηση από tzouris; 22/11/2012 στις 19:22.

Παλαιό μέλος
    εδώ είναι και το καινούριο πίσω..Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	PB070045.jpg 
Προβολές:	632 
Μέγεθος:	67,0 KB 
ID:	274864

Παλαιό μέλος
    ενοείται πως έχουμε και καινούριους κυλισιοτριβείς

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	PB070037.jpg 
Προβολές:	631 
Μέγεθος:	92,2 KB 
ID:	274866

Στο μοναδικό κατάστημα του είδους από skf και koyo υπήρχαν μόνο τύπου c3 εκτός από ένα koyo (αυτό που φαίνεται στο πίσω ταμπούρο)
    Ετσι η λύση ήταν Ιαπωνικά NSK

Παλαιό μέλος
    Φτάνει τώρα το οφθαλμόλουτρο και σειρά έχουν οι ερωτήσεις...
    Πώς θα γίνει να έχω τις ενδέιξεις πάνω στους διακόπτες;
    Σκέφτηκα αυτοκόλιτο βινιλίου και απο πάνω βερνίκι.Πρόκειτε όμως να βαφτούν με χρώμα μονής (με τέτοιο θα βαφτούν και όλα τα υπόλοιπα σίδερα και δε θέλω να αγοράσω και άλλα χρώματα) και έτσι δεν γίνετε να ρίξω απο πάνω βερνίκι.
    Τί γίνετε σε αυτή την περίπτωση;Επίσης, εποξειδικό αστάρι μια και είναι αλουμίνια είναι κατάληλο ή κάνει και ένα κοινό αστάρι;
    Επίσης,για τη δαγκάνα του δισκόφρενου,εκτός από ηλεκτροστατική πια άλλη διαδικασία να ακολουθήση για τη βαφή της;
    Σκέφτηκα,εποξειδικό αστάρι,χρώμα κοινό σε σπρει και μετά βερνίκι θερμοκρασίας.Θα αντέξει ή θα ξεβάψει με τη μια;
    Τελευταία τροποποίηση από tzouris; 22/11/2012 στις 19:28.

Παλαιό μέλος
    Άντε και άλλη μια για καληνύχτα...Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	PB060013.jpg 
Προβολές:	628 
Μέγεθος:	79,4 KB 
ID:	274871

CUORE SPORIVO ALFISTI Το avatar του/της lspiros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tzouris Προβολή μηνύματος
    Σκέφτηκα αυτοκόλιτο βινιλίου και απο πάνω βερνίκι.Πρόκειτε όμως να βαφτούν με χρώμα μονής (με τέτοιο θα βαφτούν και όλα τα υπόλοιπα σίδερα και δε θέλω να αγοράσω και άλλα χρώματα) και έτσι δεν γίνετε να ρίξω απο πάνω βερνίκι.
    Τί γίνετε σε αυτή την περίπτωση;Επίσης, εποξειδικό αστάρι μια και είναι αλουμίνια είναι κατάληλο ή κάνει και ένα κοινό αστάρι;
    Επίσης,για τη δαγκάνα του δισκόφρενου,εκτός από ηλεκτροστατική πια άλλη διαδικασία να ακολουθήση για τη βαφή της;
    Σκέφτηκα,εποξειδικό αστάρι,χρώμα κοινό σε σπρει και μετά βερνίκι θερμοκρασίας.Θα αντέξει ή θα ξεβάψει με τη μια;
    για τα αλουμινια υπαρχει ασταρι αλουμινιου...
    για τη δαγκανα αν ειναι αλουμινενια και δεν θελεις να κανεις ηλεκτροστατικη υπαρχει και η ανωδιωση...(με τα μειονεκτηματα της)...
    τα εποξειδικα ασταρια χρησιμοποιουντε συνηθως στα ρεζερβουαρ για να μην εισχωρει η βενζινη κατω απο τα υλικα μας(φουσκωμα)...

Χρηστος Το avatar του/της sv9cvk
    αυτή η δουλειά είχε γίνει πριν καιρό πρίν αποφασήσω να κάνω ολοκληροτική ανακατασκευή.
    Τα παραπάνω βάφτηκαν με κοινό σπρέι.
    Όταν λοιπόν αποφάσησα την ολοκληροτική ανακατασκευή έπρεπε να βαφτούν και αυτά με τα κατάληλα υλικά.
    οπότε....Συνημμένο 274859
    Μου αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι!!!

και μετά απο βούρτσες και γυαλόχαρτα (στο χέρι πάντα)...
    .................................................................
    που αλλου δλδ???

Οι διακοπτες ειχαν αναγλυφα τα γραμματα η ηταν τυπωμενα και πανε???
    Για βαφες ο φαλακρος ομοφαντρας απο Ωρωπο με τα κανταρια @@ :a16:
    ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
    CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
    , Vespa GT200 TS50W

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lspiros Προβολή μηνύματος
    για τα αλουμινια υπαρχει ασταρι αλουμινιου...
    για τη δαγκανα αν ειναι αλουμινενια και δεν θελεις να κανεις ηλεκτροστατικη υπαρχει και η ανωδιωση...(με τα μειονεκτηματα της)...
    τα εποξειδικα ασταρια χρησιμοποιουντε συνηθως στα ρεζερβουαρ για να μην εισχωρει η βενζινη κατω απο τα υλικα μας(φουσκωμα)...
    Η δαγκάνα είναι αλουμίνιο αλλά δεν μπορώ ούτε ανωδίωση, μιλάω για τρόπους συμβατικού βαψίματος με αστάρια,χρώματα κτλ.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sv9cvk Προβολή μηνύματος

που αλλου δλδ???
    Σε δράπανα,dremel κλπ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sv9cvk Προβολή μηνύματος
    Οι διακοπτες ειχαν αναγλυφα τα γραμματα η ηταν τυπωμενα και πανε???
    Για βαφες ο φαλακρος ομοφαντρας απο Ωρωπο με τα κανταρια @@ :a16:
    Τυπωμένα και...τα πήρε το ευρηκα..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kppantelis
    φιλε καλη συνεχεια!βλεπω οτι εχεις αρκετη ορεξη για τριψιμο,οποτε το αποτελεσμα θα ειναι πολυ καλο.οποιος ετριψε δεν εχασε ποτε!περιμενουμε τη συνεχεια!
    pantelis performance

Παλαιό μέλος
    Καλησπέρα παιδιά,
    Αυτό το διάστημα έχει πέσει πολλή δουλειά και έχω μίνει πίσω στην ανακατασκευή για αυτό και η αποχή.
    Αν καταφέρω και βρώ λίγο χρόνο σκέφτομαι να κάνω μια συντήριση στο κομπρεσεράκι μου για να είναι έτοιμο για την μεγάλη στιγμή...
    Η συντήρηση περιλαμβάνει αλλαγή στο φίλτρο αέρα (με κάποιο σφουγκάρι ίσως) και αλλάγή λαδιών που δέν έχει ξαναγίνει και ποτέ άλλοτε.
    Το ερώτημα είναι λοιπόν... τί λάδι να χρησιμοποιήσω; Μου είπαν οτι ένα κοινό λάδι μηχανής 20-50 σαν αυτό που βάζω στο crypton για παράδειγμα είναι κατάλληλο.Ισχύει κάτι τέτοιο βρε παιδιά ή υπάρχουν τίποτα λάδια ειδικών προδιαγραφών για κομπρεσερ;;
    Μην κάνω καμιά πατάτα και το καταστρέψω το κακόμοιρο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bikas
    οχι ρε απλό λαδι και εισαι οκ

Παλαιό μέλος
    καλησπέρα λαμόγια (με όλο το θάρος),
    Λοιπόν, το κομπρεσεράκι επισκευάστηκε,καινούριο φίλτρο αέρα(σφουγκαράκι πιάτων) και λαδάκι συνθετικό torco 20-50.Ανοίχτηκε η τάπα εξαέρωσης και έβγαλα από μέσα ένα ποτύρι νερό.
    Τώρα λοιπόν είμαι στη διαδικασία αναζήτησης κατάλληλων προιόντων βαφής και μόλις βρεθεί χρόνος πάμε για ψέκασμα.
    Τα αλουμίνια σκέφτομαι να τα ψεκάσω για αρχή με ένα σπρει Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	aaa036e4cb16038f90e128d8e39c714f_S.jpg 
Προβολές:	348 
Μέγεθος:	20,9 KB 
ID:	275899
    είναι λίγες οι αλουμινένιες επιφάνειες και λέω να μην ανακατευτώ με σκληρηντές κλπ για να βάψω με πιστόλι, μιας και φαντάζομαι πως το σπρει είναι έτοιμο (διορθώστε με αν κάνω λάθος).Είναι καλό αυτό το υλικό για τα αλουμίνια ή να πάρω κάτι άλλο;Επίσης, θα έχω το ίδιο καλό αποτέλεσμα με το σπρει ή τελικά να πάρω να το ψεκάσω με το πιστόλι;
    Όσο για το σκελετό ο οποίος θα αμμοβολιστεί δεν ξέρω τι αστάρι να πάρω,και δε ξέρω πως θα τα καταφέρω με τις "κουφάλες" που έχει ο σκελετός θα περνάει χρώμα απ΄το πιστόλι εκεί μέσα ή να μονόσω για αρχή τα μέρη γύρω απ τις "κουφάλες" να ψεκάσω πρώτα αυτές και ύστερα να συνεχίσω με τον υπόλοιπο σκελετό;
    Βοηθήστε παιδιά γιατί δεν έχω ξαναβάψει τόσο δίσκολη επιφάνεια (δέστε στις πρώτες φώτο το σκελετό να καταλάβετε τις "κουφάλες" που λέω).
    Μια άλλη σκέψη που έκανα και παρατήρησα οτι το κάνετε πολλοί εδω μέσα, είναι να ψεκάσω πρώτα τις "κουφάλες " με ψυχρό γαλβάνι για έξτρα προστασία και στο τέλος μετά το αστάρι και τη βαφή να περάσω και ένα χέρι με υγρό κερί σαν αυτό που βάζουν κάτω απ΄τα αμάξια.

Παλαιό μέλος
    Άντε, ας ανοίξουμε και το κουτί....

Όνομα:	PB060017.jpg 
Προβολές:	351 
Μέγεθος:	39,6 KB 
ID:	275900

Όνομα:	PB060019.jpg 
Προβολές:	348 
Μέγεθος:	89,6 KB 
ID:	275901

Όνομα:	PC040001.jpg 
Προβολές:	345 
Μέγεθος:	89,5 KB 
ID:	275902

Παλαιό μέλος
    Γεια χαρά παιδια,
    σήμερα πήρα πάλι τους δρόμους,μεσ' τη βροχή και άρχησα να ρωτάω...ένα αστάρι ρε παιδιά....
    Για ακούστε να μου πειτε: Συνημμένο 276064 αυτό για αρχή μαζί με σκληριντή και διαλυτικά,
    τρίψημο,αν θέλω και για έξτρα προστασία περνάω και ένα αστάρι απλό σαν το BODY 335 για παράδειγμα ,τρίψημο και τέλος χρώμα μονής της body ή της standox.
    Το Zinc fill κάνει και για αλουμίνια οπότε γλυτώνω και το ξεχωριστό αστάρι αλουμινίου (το 960 που είχα πεί στο προηγούμενο ποστ.) Σωστά;
    Για πείτε καμια γνώμη βρε παιδιά γιατί έχω μπερδευτεί πολύ με αυτή την υπόθεση που μου 'ρχετε να το βάψω με πινέλο και χρώμα για κάγκελα να ξεμπερδεύω.

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Service Manual Yamaha Crypton R '00+
    από Tropeas στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2022, 14:23
  2. Yamaha Crypton
    από Jim4cyl στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 17/07/2007, 15:25

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ