Φτάνει τώρα το οφθαλμόλουτρο και σειρά έχουν οι ερωτήσεις...
Πώς θα γίνει να έχω τις ενδέιξεις πάνω στους διακόπτες;
Σκέφτηκα αυτοκόλιτο βινιλίου και απο πάνω βερνίκι.Πρόκειτε όμως να βαφτούν με χρώμα μονής (με τέτοιο θα βαφτούν και όλα τα υπόλοιπα σίδερα και δε θέλω να αγοράσω και άλλα χρώματα) και έτσι δεν γίνετε να ρίξω απο πάνω βερνίκι.
Τί γίνετε σε αυτή την περίπτωση;Επίσης, εποξειδικό αστάρι μια και είναι αλουμίνια είναι κατάληλο ή κάνει και ένα κοινό αστάρι;
Επίσης,για τη δαγκάνα του δισκόφρενου,εκτός από ηλεκτροστατική πια άλλη διαδικασία να ακολουθήση για τη βαφή της;
Σκέφτηκα,εποξειδικό αστάρι,χρώμα κοινό σε σπρει και μετά βερνίκι θερμοκρασίας.Θα αντέξει ή θα ξεβάψει με τη μια;
Τελευταία τροποποίηση από tzouris; 22/11/2012 στις 19:28.
για τα αλουμινια υπαρχει ασταρι αλουμινιου...
για τη δαγκανα αν ειναι αλουμινενια και δεν θελεις να κανεις ηλεκτροστατικη υπαρχει και η ανωδιωση...(με τα μειονεκτηματα της)...
τα εποξειδικα ασταρια χρησιμοποιουντε συνηθως στα ρεζερβουαρ για να μην εισχωρει η βενζινη κατω απο τα υλικα μας(φουσκωμα)...
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
φιλε καλη συνεχεια!βλεπω οτι εχεις αρκετη ορεξη για τριψιμο,οποτε το αποτελεσμα θα ειναι πολυ καλο.οποιος ετριψε δεν εχασε ποτε!περιμενουμε τη συνεχεια!
pantelis performance
Καλησπέρα παιδιά,
Αυτό το διάστημα έχει πέσει πολλή δουλειά και έχω μίνει πίσω στην ανακατασκευή για αυτό και η αποχή.
Αν καταφέρω και βρώ λίγο χρόνο σκέφτομαι να κάνω μια συντήριση στο κομπρεσεράκι μου για να είναι έτοιμο για την μεγάλη στιγμή...
Η συντήρηση περιλαμβάνει αλλαγή στο φίλτρο αέρα (με κάποιο σφουγκάρι ίσως) και αλλάγή λαδιών που δέν έχει ξαναγίνει και ποτέ άλλοτε.
Το ερώτημα είναι λοιπόν... τί λάδι να χρησιμοποιήσω; Μου είπαν οτι ένα κοινό λάδι μηχανής 20-50 σαν αυτό που βάζω στο crypton για παράδειγμα είναι κατάλληλο.Ισχύει κάτι τέτοιο βρε παιδιά ή υπάρχουν τίποτα λάδια ειδικών προδιαγραφών για κομπρεσερ;;
Μην κάνω καμιά πατάτα και το καταστρέψω το κακόμοιρο.
καλησπέρα λαμόγια (με όλο το θάρος),
Λοιπόν, το κομπρεσεράκι επισκευάστηκε,καινούριο φίλτρο αέρα(σφουγκαράκι πιάτων) και λαδάκι συνθετικό torco 20-50.Ανοίχτηκε η τάπα εξαέρωσης και έβγαλα από μέσα ένα ποτύρι νερό.
Τώρα λοιπόν είμαι στη διαδικασία αναζήτησης κατάλληλων προιόντων βαφής και μόλις βρεθεί χρόνος πάμε για ψέκασμα.
Τα αλουμίνια σκέφτομαι να τα ψεκάσω για αρχή με ένα σπρει
είναι λίγες οι αλουμινένιες επιφάνειες και λέω να μην ανακατευτώ με σκληρηντές κλπ για να βάψω με πιστόλι, μιας και φαντάζομαι πως το σπρει είναι έτοιμο (διορθώστε με αν κάνω λάθος).Είναι καλό αυτό το υλικό για τα αλουμίνια ή να πάρω κάτι άλλο;Επίσης, θα έχω το ίδιο καλό αποτέλεσμα με το σπρει ή τελικά να πάρω να το ψεκάσω με το πιστόλι;
Όσο για το σκελετό ο οποίος θα αμμοβολιστεί δεν ξέρω τι αστάρι να πάρω,και δε ξέρω πως θα τα καταφέρω με τις "κουφάλες" που έχει ο σκελετός θα περνάει χρώμα απ΄το πιστόλι εκεί μέσα ή να μονόσω για αρχή τα μέρη γύρω απ τις "κουφάλες" να ψεκάσω πρώτα αυτές και ύστερα να συνεχίσω με τον υπόλοιπο σκελετό;
Βοηθήστε παιδιά γιατί δεν έχω ξαναβάψει τόσο δίσκολη επιφάνεια (δέστε στις πρώτες φώτο το σκελετό να καταλάβετε τις "κουφάλες" που λέω).
Μια άλλη σκέψη που έκανα και παρατήρησα οτι το κάνετε πολλοί εδω μέσα, είναι να ψεκάσω πρώτα τις "κουφάλες " με ψυχρό γαλβάνι για έξτρα προστασία και στο τέλος μετά το αστάρι και τη βαφή να περάσω και ένα χέρι με υγρό κερί σαν αυτό που βάζουν κάτω απ΄τα αμάξια.
Γεια χαρά παιδια,
σήμερα πήρα πάλι τους δρόμους,μεσ' τη βροχή και άρχησα να ρωτάω...ένα αστάρι ρε παιδιά....
Για ακούστε να μου πειτε: Συνημμένο 276064 αυτό για αρχή μαζί με σκληριντή και διαλυτικά,
τρίψημο,αν θέλω και για έξτρα προστασία περνάω και ένα αστάρι απλό σαν το BODY 335 για παράδειγμα ,τρίψημο και τέλος χρώμα μονής της body ή της standox.
Το Zinc fill κάνει και για αλουμίνια οπότε γλυτώνω και το ξεχωριστό αστάρι αλουμινίου (το 960 που είχα πεί στο προηγούμενο ποστ.) Σωστά;
Για πείτε καμια γνώμη βρε παιδιά γιατί έχω μπερδευτεί πολύ με αυτή την υπόθεση που μου 'ρχετε να το βάψω με πινέλο και χρώμα για κάγκελα να ξεμπερδεύω.