η μιζα μετραει ασχημα ειδικα οταν εισαι σε αγωνα!!!καλα τα 4χρονα απλα δεν υπαρχουν αμα σβησει θα σου φαει ολη την ενεργεια να το βαλεις μπροστα!
ετρεξα δυο χρονιες με CR250 του 99' η 00 αν και πηρα πρωτιες κτλ τα χερακια μ ξερουν τι τραβουσαν που απο το πριξιμο δεν λυγιζε ο καρπος!!
λασπη???ατελειωτη + οτι στο συγκεκριμενο αγωνα απο το 2 γυρο εσπασε μανετα συμπλεκτη...το cr παντως τερας ροπης και δυναμης!!
Καλά μιλάμε δεν υπάρχει τίποτα ποιο διασκεδαστικό απο την αρχαιολατρία .
"Α ρε κωλόπαιδα με τις μίζες . Εγω έβγαινα στο βουνό με το 426 το αντρικό.
Σιγά ρε (πεταγόταν ο θείος) αν δεν εχεις οδηγήσει IT 400 να μην μιλάς για μηχανάκια.
Πισω ρε χαμούρες (πεταγόταν ο παππούς) που θα μιλήσετε για αντρικά εντούρο, παλιό μοδίστρες .
Να δεις πως πήγαινα το Rickman Zundapp σε ειδική στο κέντρο του Χαλανδρίου , απο την ρεματιά ως την Κηφισίας με σούζα ,θα κλάσετε πατάτες νέοπες ."
Η τεχνολογία είτε μας αρέσει είτε όχι προχωράει. Ξεκολλάτε το μυαλό σας και πάμε παρακάτω.
Τις ίδιες παπαριές που λένε αυτοί με τις μανιβέλες σε αυτούς με την μίζα, θα λένε σε 10 χρόνια αυτοί με την μίζα στου επόμενους .
Υγ Μην το πάρει προσωπικά κανένας απο τους παραπάνω , γενικά μιλάμε .
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
αμα η τεχνολογία μου έφερνε φτηνότερες λύσεις και ενίσχυσε την αξιοπιστία της μηχανής (ως όφειλε απο φιλοσοφικής άποψης) τότε και εγώ μαζί της θα μουνα.
έως τότε θα συνεχίζουμε να μπερδέυουμε την τεχνολογία με το μικρόβιο του καταναλωτισμού που γουστάρει καινούργια πράγματα
You BETA believe...
Μίζα-ξεμίζα, έχω φτιαχτεί άσχημα με τα παρόντα μοντέλα, είχα πιτσιρικάς το beta 50 mxe και μΕ αέσει πολύ το όνομα, είναι και γκομενάρες κιόλας. Γιατί ρε παιδιά τα δίχρονα καθαρόαιμα-ανεξάρτητα από τη μάρκα- έχουν τόσο ακριβά; Εντάξει τεχνολογία και περιφερειακά θα μου πείτε, αλλά μα τις χίλιες στέρφες αγελάδες, πόσο κοστίζει αυτή η τεχνολογία;