Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 50 από 50

Θέμα: [AΓΟΡΑ] Honda CBR 600 RR (2007-2008)

Παλαιό μέλος
    Aμα δεν βιαζεσαι σε κανα 2μηνο αν ολα πανε καλα,θα σμπρωξω εγω το δικο μου 600rr08(αν ολα πανε ετσι οπως υπολογιζω)για κατι πιο sport touring.Εχει σχεδον 24000 χλμ,δεν εχει μπει ποτε πιστα-ειναι απιεστο εκτος απο 2 φορες που το ανοιξα αττικη οδο,εχει λαστιχα corsa3,παντα σε parking,πριν 2 μηνες του αλλαξα λαδια και φιλτρο λαδιου.Ειναι το ασπρο(βαση) -κοtoκκινο- μαυρο.
    Θα χρειαστει αλυσογραναζα στανταρ και τα τακκακια του μπροστα βγαζουν ακομα μερικες χιλιαδες χλμ,το πισω πιο λιγα.
    Απο προικα φοραει rng μανιταρια κινητηρα και πηρουνιων και εχει σωληνακια υψηλης μπρος πισω,και τωρα προσφατα φιλος με χαρισε και βαλαμε τα μικρα τα μανιταρακια στο ψαλιδι για σταντ πισω ροδας,Aμα με το καλο μαζεψεις το κομποδεμα σου,κανε εναν κοπο να μου στειλεις πμ,αξιζει-και σαν παιδι του moto που εισαι θα σε κανω και ενα φιλικο discount

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από smooth criminal Προβολή μηνύματος
    Aμα δεν βιαζεσαι σε κανα 2μηνο αν ολα πανε καλα,θα σμπρωξω εγω το δικο μου 600rr08(αν ολα πανε ετσι οπως υπολογιζω)για κατι πιο sport touring.Εχει σχεδον 24000 χλμ,δεν εχει μπει ποτε πιστα-ειναι απιεστο εκτος απο 2 φορες που το ανοιξα αττικη οδο,εχει λαστιχα corsa3,παντα σε parking,πριν 2 μηνες του αλλαξα λαδια και φιλτρο λαδιου.Ειναι το ασπρο(βαση) -κοtoκκινο- μαυρο.
    Θα χρειαστει αλυσογραναζα στανταρ και τα τακκακια του μπροστα βγαζουν ακομα μερικες χιλιαδες χλμ,το πισω πιο λιγα.
    Απο προικα φοραει rng μανιταρια κινητηρα και πηρουνιων και εχει σωληνακια υψηλης μπρος πισω,και τωρα προσφατα φιλος με χαρισε και βαλαμε τα μικρα τα μανιταρακια στο ψαλιδι για σταντ πισω ροδας,Aμα με το καλο μαζεψεις το κομποδεμα σου,κανε εναν κοπο να μου στειλεις πμ,αξιζει-και σαν παιδι του moto που εισαι θα σε κανω και ενα φιλικο discount
    Να'σε καλα αγορίνα αλλά πλέον η μηχανή έχει κλείσει.

Πλεόν αύριο θα γίνω κάτοχος ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μιας τέτοιας μηχανής. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ! Είμαι πολύ χαρούμενος,γιατί αυτή που παίρνω είναι πολύ φίλου μου , συμφορουμίτη μας, και πάρα πολύ καλού ατόμου . Την ξέρω την μηχανή μέχρι και το παραμικρό που μπορεί να έχει.
    Είμαι τόσο χαρούμενος.

Honda CBR 600RR (2007) με αρκετή προίκα ,απο τον κύριο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PetranGR Προβολή μηνύματος
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !.....αυτή που παίρνω είναι πολύ φίλου μου.....Honda CBR 600RR (2007)
    Άντε ρε Πετράν , καλές βόλτες.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Joyrider Προβολή μηνύματος
    Άντε ρε Πετράν , καλές βόλτες.
    Aύριο το πρώι θα γίνει το τελετουργικό, ξέρεις για ποιανού μιλάμε

Άντε σήκω πάρε καμία άδεια και πάμε βόλτα , τώρα που και ο Παύλος ,έχει και το πράσσινο Hulk :P

καλορίζικο, καλοτάξιδο....

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. cbr 600 rr 2007
    από tassosrr στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 10/01/2007, 17:45
  2. cbr 600 rr 2007
    από tassosrr στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 182
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2006, 17:59

Κανόνες δημοσιεύσεων