Σελίδα 4 από 16 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 233

Θέμα: Καμερες ασφ. Αττικής Οδού 4/1/13

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    μπλα μπλα μπλα ενώ έχετε τη λύση μπροστά σας. Θα πάρει κάποιος τον Σκοπευτή του φλόρουμ δικάβαλο, αυτός θα έχει μαζί του "το εργαλείο" και θα τις τσακίσει μία προς μία τις παλιοκάμερες. Σφαίρες δώστε του ακριβώς όσες είναι οι κάμερες ξέρει καλό σημάδι.

Υ.Γ.

Αν δεν τα καταφέρει αυτός, ανεβαίνω εγώ και καθαρίζω με αεροβόλο ή σφεντόνα
    Θα πρέπει να κάθεται ανάποδα όμως για να μπορεί να τις ντουφεκάει. Ή έστω πλάγια όπως οι γιαγιάδες ή οι παππούδες στα γαϊδούρια

Σήμερα δεν πέρασα από τα αυτόματα γκισέ επίτηδες μπας και βγάλω κανά λαβράκι από το πουθενά. Λέω της διοδιούς "Αστράφτουν σαν τρελές οι κάμερες εδώ και δυο τρεις μέρες. Τι γίνεται?" και μου λέει "Γίνανε πολλά ατυχήματα τον τελευταίο καιρό γι'αυτό" :a31:
    Ήλπιζα να πετύχω κανάν έμπειρο τύπο να μου πει "Μην ψαρώνεις αδερφέ. Τα φλας δοκιμάζουνε γιατί παντρεύεται ο γιος ενός υπουργού και θα τις ξηλώσουν να τις πάνε στην εκκλησία" αλλά δεν....

Κατά πως φαίνεται θα συνεχιστεί το τροπάρι. Εγώ Αττική Οδό τέλος μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Προχθές μου ήρθε να δαγκώσω το τιμόνι από τα νεύρα μου. Νευρικό κλονισμό πήγα να πάθω που έβλεπα άδειο δρόμο μπροστά, με προσπερνούσαν κάτι χελώνες δεξιά στα χωράφια, κι εγώ πήγαινα με 10-20 χλμ πάνω από το όριο μη μου πάρουν κανά δίπλωμα πάλι, ενώ ακόμα δεν έχει έρθει το χαρτί να πάω να το παραδώσω για την προηγούμενη που έφαγα το καλοκαίρι. Στο τέλος πιο πολύ καιρό θα περνάει το δίπλωμά μου σε κάποιο συρτάρι τμήματος παρά στο πορτοφόλι μου

Νέο μέλος
    δεν παλευονται εκει στην αττικη οδο...
    πηρα 1η κληση (για μαιο του 2012) τον οκτωβριο 2012, 111χλμ σε οριο 70χλμ, 350 ευρω κι αφαιρεση διπλωματος 2 μηνες.
    πηρα 2η κληση (για μαιο του 2012) τον γεναρη 2013, 112χλμ σε οριο 70χλμ, 350 ευρω κι αφαιρεση διπλωματος.
    απο παραμονη πρωτοχρονιας η αττικη οδος αστραφτει σαν χριστουγεννιατικο δενδρο.. ακομα και τωρα που περασαν οι γιορτες...
    μια μερα ξεχαστηκα, κι ενω ξερω ακριβως που βρισκονται οι καμερες, περασα απο μια με ταχυτητα 140... φυσικα κι ελαμψε ο τοπος..

πραγματικα δεν ξερω τι να κανω... ειναι ενας δρομος που πραγματικα πρεπει να σκεφτεσαι να μην τρεχεις... κι ομως εχουν βαλει καμερες παντου και σκοπευουν ολο το 2013 να τις εχουν σε λειτουργια...

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος
    "Διάβολε" Δεν κάνω πλάκα! Ξέρεις αν στέλνουν τις φωτο?

Ευρωπαικό έχω! (όλες το προτιμούν)
    οχι δεν τις στελνουν σπιτι... 2 φορες που ελαβα, ηρθε περιπολικο στο σπιτι να παραδωσει την "προσκληση" να παρευρεθω στο ΑΤ της περιοχης μου για να περαιωσω τροχονομικη παραβαση... και τις 2 φορες δεν ημουν εκει να τις παραλαβω, την 1η φορα βρηκα την προσκληση στο γραμματοκιβωτιο, την 2η τοιχοκολλημενη στην πορτα.. πας εκει και σου ανοιγουν τις φωτο... τις οποιες μπορεις να παρεις μαζι σου εφοσον συμπληρωσεις μια αιτηση!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος
    "Διάβολε" Δεν κάνω πλάκα! Ξέρεις αν στέλνουν τις φωτο?

Ευρωπαικό έχω! (όλες το προτιμούν)
    δεν τις στελνουν.σε παιρνουν τηλεφωνο απο το τμημα τις βλεπεις και σου αρεσουν δεν σου αρεσουν σου κοβουν επιτοπιος την κληση
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

Γράψε Κόλλιας Το avatar του/της Antonisss
    Σε μένα θυμάμαι ο αστυνομικός στο ΑΤ μου είχε πει ότι στην 3η φορά που θα κάνεις την ίδια παράβαση σου αφαιρούν το δίπλωμα και ξαναδίνεις εξετάσεις μετά από 6 μήνες. Μου χε κάνει εντύπωση, το έψαξα αλλά για τη συγκεκριμένη παράβαση του ορίου ταχύτητας δεν ίσχυε. Ίσχυε για κόκκινο νομίζω, για στοπ, για αναστροφή σε αυτοκινητόδρομο και ίσως καναδυο ακόμα, αλλά όχι γι αυτό. Όποιος παθών επισκεφτεί ΑΤ ξανά, ας το ρωτήσει να είναι/είμαστε σίγουροι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Kostas2B
    Να ξέρετε ότι ναι μεν μπορεί οι κάμερες να γράφουν συνέχεια και να φωτογραφίζουν,αλλά δεν έρχονται όλες οι κλήσεις στους παραβάτες. Ενα ποσοστό γύρω στο 25% των κλήσεων στέλνεται στα σπίτια. Οι υπόλοιπες δεν φτάνουν γιατί οι γραφειοκρατικές διαδικασίες είναι πολλές και η υπηρεσία της Αστυνομίας δεν εχει ουτε το χρόνο αλλά ουτε και πληρότητα προσωπικού για να ασχοληθεί!

Boys and their toys! Το avatar του/της grharris
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Kostas2B Προβολή μηνύματος
    Να ξέρετε ότι ναι μεν μπορεί οι κάμερες να γράφουν συνέχεια και να φωτογραφίζουν,αλλά δεν έρχονται όλες οι κλήσεις στους παραβάτες. Ενα ποσοστό γύρω στο 25% των κλήσεων στέλνεται στα σπίτια. Οι υπόλοιπες δεν φτάνουν γιατί οι γραφειοκρατικές διαδικασίες είναι πολλές και η υπηρεσία της Αστυνομίας δεν εχει ουτε το χρόνο αλλά ουτε και πληρότητα προσωπικού για να ασχοληθεί!
    Από που το ξέρουμε αυτό? Έχουμε insider?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Antonisss Προβολή μηνύματος
    Σε μένα θυμάμαι ο αστυνομικός στο ΑΤ μου είχε πει ότι στην 3η φορά που θα κάνεις την ίδια παράβαση σου αφαιρούν το δίπλωμα και ξαναδίνεις εξετάσεις μετά από 6 μήνες. Μου χε κάνει εντύπωση, το έψαξα αλλά για τη συγκεκριμένη παράβαση του ορίου ταχύτητας δεν ίσχυε. Ίσχυε για κόκκινο νομίζω, για στοπ, για αναστροφή σε αυτοκινητόδρομο και ίσως καναδυο ακόμα, αλλά όχι γι αυτό. Όποιος παθών επισκεφτεί ΑΤ ξανά, ας το ρωτήσει να είναι/είμαστε σίγουροι
    με όριο 110 με πήρε φοτό η κάμερα με 147 χλμ 350 ευρώ και κράτηση διπλώματος για 2 μήνες.Για το δίπλωμα έρχεται άλλη ειδοποίηση μετά από αρκετό χρονικό διάστημα.Εγώ πήγα στην τροχαία αττικής και μου έσβησαν την κράτηση διπλώματος αλλά πλήρωσα κανονικά το πρόστιμο(τα μισά αν το πληρώσεις σε 10 ημέρες)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Kostas2B Προβολή μηνύματος
    αν δεν κάνω λάθος κάποια(ες) μέρες τις εβδομάδας είναι τροχονόμος στα γραφεία της αττικής οδού και κάνει βεβαίωση της παράβασης

Γράψε Κόλλιας Το avatar του/της Antonisss
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από viper1 Προβολή μηνύματος
    με όριο 110 με πήρε φοτό η κάμερα με 147 χλμ 350 ευρώ και κράτηση διπλώματος για 2 μήνες.Για το δίπλωμα έρχεται άλλη ειδοποίηση μετά από αρκετό χρονικό διάστημα.Εγώ πήγα στην τροχαία αττικής και μου έσβησαν την κράτηση διπλώματος αλλά πλήρωσα κανονικά το πρόστιμο(τα μισά αν το πληρώσεις σε 10 ημέρες)
    To γνωρίζω αυτό, παθών είμαι και γω, αυτά μου το είπε ο υπεύθυνος αστυνομικός όταν πήγα να παραλάβω την κλήση και επειδή είχα κάνει την ίδια διαδρομή 4 φορές με την ίδια πάνω κάτω ταχύτητα είχα τρομοκρατηθεί, περίμενα να έρθουν άλλες 3-4. Ευτυχώς δεν ήρθε καμιά, αλλά επέμενε σε αυτόν με την αφαίρεση και τις εξετάσεις που μπήκα να το ψάξω αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από grharris Προβολή μηνύματος
    Ναι. Τον Russell Crowe

Ακόμα κι αν ήταν κάποιος του τμήματος τροχαίας Α.Ο. και σου το επαλήθευε (άλλη δουλειά δεν είχε αλλά λέμε τώρα) θα το ρίσκαρες να βλέπεις τα φλας να σε τραβάνε αβέρτα κουβέρτα και να λες "Έλα μωρέ, 25% πιθανότητες έχω να μου έρθει"? (δεν αναφέρομαι προσωπικά σε σένα φυσικά)

Τα πράγματα είναι απλά. Αν μιλάμε για μοτό υπάρχουν κάποιοι τρόποι να κρύψει κάποιος την πινακίδα του χωρίς το τεράστιο ρίσκο που θα είχε να το κάνει αυτό στο αυτοκίνητό του (να την ξεβιδώσει και να τη βάλει στο πορτ-μπαγκάζ και μετά να πρέπει να κατέβει να την ξαναβιδώσει πχ, ή να της πετάξει έναν κουβά γεμάτο τσίρλα κι ευκοίλια για να κοιτάνε οι τσέοι τη φωτό με τη δυσανάγνωστηη πινακίδα στο τμήμα και να λένε "-Ρε καταλαβαίνεις τι γράφει? -Μπααα, Τίποτα. -Σκατά!" ). Παραδείγματα τέτοια δόθηκαν και σε προηγούμενες σελίδες. Ρίσκο και πάλι υπάρχει βέβαια να κυκλοφορεί κανάς τσέος και να σε δει στη μηχανή με την πινακίδα διπλωμένη και να σε σταματήσει και να αρχίσεις τα μα και μου και "αγάπη μου δεν είναι αυτό που νομίζεις" και λοιπά.

Από κει και πέρα (δεν προτρέπω κανέναν, απλή αναφορά πιθανών επιλογών κάνω):

1. Πας εντός ορίων, άντε μέχρι και 30χλμ παραπάνω που το πρόστιμο είναι είτε 40 ευρώ (για μέχρι και 20χλμ πάνω από το όριο) είτε 100 ευρώ και 5 ποντάκια (για από 20χλμ μέχρι 30χλμ πάνω από το όριο), γιατί μετά δεν πα να πηγαίνεις με 35χλμ παραπάνω ή με 235χλμ παραπάνω το πρόστιμο είναι ταρίφα (350ευρώ και δίπλωμα για 60 μέρες).
    Κι εγώ κάπως έτσι τα θυμόμουν αλλά τα λέει κι εδώ: http://www.policenet.gr/portal/ext/parabaseis.html
    Αν λέει μ@λακίες δε φέρω ευθύνη. Αν και φαίνεται σοβαρό site γενικότερα . πχ πάνω πάνω που αλλάζουν οι φωτογραφιούλες είναι μία που δείχνει κάτι ΕΚΑΜίτες με τα αυτόματα στο χέρι, μετά είναι μία που γράφει με κεφαλαία γράμματα "ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΒΙΑΣ", μετά μία με έναν ΔΙΑ (όχι του Ολύμπου, από τους άλλους) που κρατάει ένα λευκό τριαντάφυλλο. Απ'όλα έχει λέμε, ωραία πράματα...

2. Μαθαίνεις απ'έξω κι ανακατωτά πού είναι η κάθε κάμερα. Πας με όσα θες σε όλα τα υπόλοιπα κομμάτια και μόλις πλησιάσεις εκεί που κάνει τζιζ πέφτεις στα φρένα. Ελλοχεύει ο κίνδυνος να ξεχαστείς και να την πατήσεις. Όπως επίσης και να έρχεται κάποιος από πίσω σου με ταχύτητα παρόμοια με τη δική σου, ο οποίος αγνοεί τη θέση των καμερών και τη λειτουργία τους, και ενώ εσύ πέφτεις στα φρένα αυτός να πέσει πάνω σου. (Ακραίο το σενάριο αλλά μπορεί να αλλάξουν και καμιά θέση στις κάμερες ή να τοποθετήσουν καμιά καινούρια και να δεις το "φως το αληθινόν" εκεί που δεν το περιμένεις. Ποτέ δεν ξέρεις.)

3. Σταματάς να πηγαίνεις από Α.Ο. γιατί δε γουστάρεις το νέο τροπάρι (δικαίωμά σου) ή/και δε γουστάρεις να πηγαίνεις μονίμως σαν την κότα μη και ξεχαστείς στην εναλλαγή ορίων και φας καμία εκεί που δεν το περιμένεις.

Ξέρω κόσμο που ποτέ δεν έχει πατήσει στην Α.Ο. γιατί δε γουστάρει να πληρώνει διόδια από άποψη και ιδεολογία. Ξέρω κόσμο που σου λέει θα πληρώσω (κι ας διαφωνώ) γιατί είναι ένας καλός δρόμος και θα γλιτώσω κίνηση. Ξέρω κόσμο που σου λέει θα πληρώσω (κι ας διαφωνώ) γιατί είναι ένας καλός δρόμος, θα γλιτώσω κίνηση, και ενδείκνυται για να τρέξω, ε από τη στιγμή που μου κόβεις το τελευταίο, λ7 από μένα δεν ξαναβλέπεις.

Απ'όσο ξέρω (μπορεί να κάνω και λάθος) ανέκαθεν λειτουργούσαν οι κάμερες της Α.Ο., απλά δούλευαν σε βάρδιες (πότε η μία, πότε η άλλη, πότε η παράλλη) και, ασχέτως ορίων, σε φλάσαραν μόνο αν πήγαινες από κάποια χιλιόμετρα και πάνω (νομίζω 140, δεν παίρνω όρκο). Κοινώς υπήρχε μια κάποια ανοχή, απόλυτα λογική κατα την ταπεινή μου γνώμη. Όμως από τη στιγμή που αποφάσισαν να τη γεμίσουν booby traps και να την κάνουν ναρκοπέδιο, ευχαριστώ δε θα πάρω.

ΥΓ. Και κάτι τελευταίο γιατί το αντιμετωπίζω αυτή την περίοδο και μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση στο πόσοι μπερδεύουν τα μπούτια τους με το συγκεκριμένο θέμα. Έστω ότι σε φωτογράφισαν με το αυτοκίνητο να πηγαίνεις με 200 και σου παίρνουν το δίπλωμα. Το ότι η παράβαση σχετιζόταν με οδήγηση αυτοκινήτου δε σημαίνει ότι μπορείς να καβαλήσεις τη μηχανή σου (ή το αντίστροφο).
    Το δίπλωμα σου έχουν πάρει, όχι τις πινακίδες!
    Σε κάποιους μπορεί να φαίνεται χαζό που το γράφω (κι εμένα χαζό θα μου φαινόταν μέχρι πριν λίγο καιρό) αλλά έχω μείνει μαλάκας με το πόσοι μου έχουν πει "Ε εντάξει ρε χέστηκες. Αφού έχεις και τη μηχανή τί τρελαίνεσαι?"

Νέο μέλος Το avatar του/της ecobill
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από grharris Προβολή μηνύματος
    Eχουμε , έχουμε...
    Πάντως να ξέρετε ότι στην περιφερειακή Υμηττού και στα ΣΕΑ στον Αλφα, αστράφτει συνεχώς
    Μόνος ...οδηγάω μόνος...ατέλειωτος ο δρόμος...ατέλειωτες στροφές....

Μέλος
    Πάντως με κάτι 70αρια που έχει στην περιφεριακή Υμηττού δεν γίνεται να πας.
    - Υπάρχει κανένας update χάρτης με τις θέσεις των καμερών;
    / ΒΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Kostas2B
    Δε μπορω να πω δυστυχως απο που το ξερω...Αλλα επειδη εχω περασει και εχω κανει ολη την Αττικη οδο παντου με ταχυτητες πανω απο το οριο,δε μου ηρθε ποτε τιποτα. Ειδικα στον ALPHA που εχει την μεγαλη κατηφορικη ευθεια προς αεροδρομιο με το αμαξι ειχα δει μεχρι 242 και με το TDM καποτε 230.
    Γνωριζω επισης οτι οι καμερες γραφουν μετα τα 160 χαω παρολο που τα ορια ειναι πολυ χαμηλοτερα σε καποια σημεια. Ειναι και το ποσοστο που σας λεω,αυτο το 25% που λογω αυτου δεν εχω δει κληση ουτε εγω ουτε και καποιοι αλλοι ενδεχομενως!
    Αυτα τα λεω με σιγουρια γιατι καθε φορα που εκανα τη μ@λακια,επαιρνα τηλ να ρωτησω κατα ποσο κινδυνευω (!!!),ενω οταν οδηγουσα τα ξεχνουσα τελειως και τα ορια και τις καμερες!

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    αν πήγαινες από κάποια χιλιόμετρα και πάνω (νομίζω 140, δεν παίρνω όρκο). Κοινώς υπήρχε μια κάποια ανοχή, απόλυτα λογική κατα την ταπεινή μου γνώμη
    Εμένα με όριο τα 80 με γράψανε για 87
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Σελίδα 4 από 16 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Οι κάμερες της Αττικής Οδού
    από McGyver στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2012, 17:38
  2. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2009, 19:44
  3. Ο κομπλεξικός Bmwδάκιας της Αττικής Οδού.
    από georgef στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 47
    Τελευταίο μήνυμα: 06/09/2007, 23:57
  4. Σχετικα με e-pass Αττικής Οδού
    από PortisHead στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2007, 11:25
  5. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/11/2003, 10:42

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε