Θα πρέπει να κάθεται ανάποδα όμως για να μπορεί να τις ντουφεκάει. Ή έστω πλάγια όπως οι γιαγιάδες ή οι παππούδες στα γαϊδούρια
Σήμερα δεν πέρασα από τα αυτόματα γκισέ επίτηδες μπας και βγάλω κανά λαβράκι από το πουθενά. Λέω της διοδιούς "Αστράφτουν σαν τρελές οι κάμερες εδώ και δυο τρεις μέρες. Τι γίνεται?" και μου λέει "Γίνανε πολλά ατυχήματα τον τελευταίο καιρό γι'αυτό" :a31:
Ήλπιζα να πετύχω κανάν έμπειρο τύπο να μου πει "Μην ψαρώνεις αδερφέ. Τα φλας δοκιμάζουνε γιατί παντρεύεται ο γιος ενός υπουργού και θα τις ξηλώσουν να τις πάνε στην εκκλησία" αλλά δεν....
Κατά πως φαίνεται θα συνεχιστεί το τροπάρι. Εγώ Αττική Οδό τέλος μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Προχθές μου ήρθε να δαγκώσω το τιμόνι από τα νεύρα μου. Νευρικό κλονισμό πήγα να πάθω που έβλεπα άδειο δρόμο μπροστά, με προσπερνούσαν κάτι χελώνες δεξιά στα χωράφια, κι εγώ πήγαινα με 10-20 χλμ πάνω από το όριο μη μου πάρουν κανά δίπλωμα πάλι, ενώ ακόμα δεν έχει έρθει το χαρτί να πάω να το παραδώσω για την προηγούμενη που έφαγα το καλοκαίρι. Στο τέλος πιο πολύ καιρό θα περνάει το δίπλωμά μου σε κάποιο συρτάρι τμήματος παρά στο πορτοφόλι μου![]()