Σε κανενα 8 μηνο πανω κατω υπολογιζε για το δικαστηριο και αν περασει 1 χρονος παραγραφεται.
Σε κανενα 8 μηνο πανω κατω υπολογιζε για το δικαστηριο και αν περασει 1 χρονος παραγραφεται.
TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!
δεν παραγραφεται μετα τον 1 χρονο...και αφου φτασαμε ως εδω...κατα 99% δεν προκειται να σου κανουν τπτ,πας δειχνεις το διπλωμα και φευγεις...τις ιδιες μ@λ@λιες εκανα κι εγω πιτσιρικας κι ευτυχως δεν τις πληρωσα.αργοτερα εβαλα μυαλο πριν να ειναι πολυ αργα.
το θεμα ειναι να καταλαβεις 5 πραγματα να κανεις για την παρτη σου(διπλωμα,κρανος κλπ)και ουτε για τους μπατσους ουτε για τα φραγκα των κλησεων.
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Αυτο θα κανω.. για την αφαλεια και την νομιμοτητα την δικια μου πρωτα.. Ευχαριστω ολους σας.. Να ειστε καλα!![]()
ρε τι επος χασαμε....![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Δεν ξέρω πια τι γίνεται, σε μένα παράβαση για μη δίπλωμα(που το είχα βγάλει, απλά τότε ήταν το γνωστό μπέρδεμα με τα KW και τα κυβικά των διπλωμάτων Α1) η οποία βεβαιώθηκε το 2005, το δικαστήριο έγινε το 2009!
Άσε που όταν είδα το χαρτί στο σπίτι, είχα μείνει μ@λ@κ@ς και προσπαθούσα να θυμηθώ πότε είχε γίνει... Τεσπα, περασμένα ξεχασμένα