Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 104

Θέμα: Μήπως τελικά είμαι μαλάκας;;;

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Στην Ελλάδα όλοι είναι μαλάκες εκτός από έναν. Συνηθίστε το.

Sent from me using a computer.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Στην Ελλάδα όλοι είναι μαλάκες εκτός από έναν. Συνηθίστε το.

Εμένα δηλαδή
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΜΕ ΚΟΡΝΑΡΑΝΕ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ...........

Σέ μέρος πού δέν θά μπορούσα νά κάνω στήν άκρη έννοείται,θά τό έλεγα
    τό τί θές ρέ μαλάκα...........ΑΛΛΑ άπό μέσα μου.
    Άλλιώς κάθε μέρα θά έπρεπε νά πλακώνομαι 5-6 φορές τουλάχιστον.
    ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΙ..........ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΕΣ..!!
    Στό δεύτερο κομμάτι είναι ρητορική ή άπορία.
    Προφανώς ντράπηκε ό άνθρωπος γιά τό μαλάκα,
    καί βρήκε μιά δικαιολογία γιαυτό πού ξεστόμισε,λάθος τόν έκτίμησες,
    ό καθένας μας θά μπορούσε νά τό πεί άν τόν κολλούσαν έτσι,τόχω πεί καί γώ
    πάντα άπό μέσα μου λέμε, ΑΛΛΑ,
    όταν ένοχλείς είτε ένα, είτε χίλια είναι τά λεπτά πού θά περιμένει ό άλλος
    ΝΑΙ ΕΙΣΑΙ.............ΜΑΛΑΚΑΣ...!!
    Έπίσης τό ότι είχες δικαστήριο,άς ξεκίναγες 10 λεπτά νωρίτερα γιατί στό δρόμο πάντα
    θά ύπάρχουν βαραντέρο........
    Τό πώς άξιολογεί ό καθένας,τό πόσο σημαντικό είναι αύτό πού έχει νά κάνει είναι δικό του πρόβλημα.
    Προφανώς καί ό βαραντέρο δέν θά πήγαινε βόλτα.
    Ούτε μπορείς νά χαρακτηρίσεις κάποιον μαλάκα άν πάει άργά μπροστά σου κάνοντας διήθηση,
    είδικά άν δέν μπορεί νά κάνει στό πλάϊ νά περάσεις γρήγορα.
    Άν έσύ κορνάρισες τρείς φορές σέ διάστημα 50 μέτρων σίγουρα κάτι τού έσπασες.......
    Όταν βλέπω πίσω μου γρήγορο,προσπαθώ νά κάνω στό πλάϊ πρίν μέ κορνάρουν.
    ΚΑΙ Η ΚΟΡΝΑ ΟΝΤΩΣ..............ΣΠΑΕΙ ΜΠΑΛΛΕΣ..!!
    Έδώ λοιπόν 50-50 τό φταίξιμο έχουμε ΔΥΟ ΜΑΛΑΚΕΣ........
    Καί γιά νά καταλήξω άν κάποιος ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΣ, σέ σχέση μέ κάποιον κουλό άς πούμε,
    είναι άπαράδεκτό νά τόν πιέζει,διότι μπορεί νά τόν όδηγήσει σέ άτύχημα.
    Σά νά πηγαίνω πίσω άπό σχολή όδηγών καί νά βαράω κόρνα.
    Μπορεί νά ήθελε καί νά μήν μπορούσε....ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΑΥΤΟ..??
    Καί νά τόν έκνεύρισες.........δέν κολλάμε ποτέ κάποιον πιό άδύναμο στό τιμόνι...!!!
    Διοτι ύπάρχει καί ο έγωισμός.
    Νομίζω πώς σέ πείραξε περισσότερο άπό ότι άν θά ήσουν άντρας,γιαυτό το έκανες καί θέμα.
    Προσωπικά πολλές φορές μού ήρθε νά πώ τό μαλάκα ΑΛΛΑ ΦΡΕΝΑΡΙΣΑ,βλέποντας άπέναντι μου γυναίκα,
    πολύ περισσότερο άπό τό άν ήταν κάποιος τού ίδίου φύλλου μέ έμένα.

Ή άπάντηση ήταν μέ είλικρίνεια χωρίς φόβο καί πάθος.
    Μέ τήν ίδια άνεση πού σέ κράζω θά μπορούσα νά είμαι καί γώ στή θέση σου σέ κάτι άντίστοιχο ίσως.
    Ούδείς άσφαλτος πού είπε καί ή άοιδός..!!
    Άν ένοιωσες άσχημα γιά τή συμπεριφορά τών άλλων......
    ΞΕΚΙΝΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.........
    Πρώτη ΕΣΥ κορνάρισες καί πρώτη ΕΣΥ πάρκαρες έκεί πού ένοχλούσες..!!
    Δεν είχα σκοπό να απαντήσω σοβαρά στο θεμελιώδες αυτό ερώτημα που μας έχει απασχολήσει όλους κάποια στιγμή...
    Στην τελική εσύ ξέρεις καλύτερα...
    Αλλά ο Τέρενς λίγο πολύ, καλά τα λέει και βάζει τα πράγματα στην σωστή τους διάσταση...μαλακίες όλοι κάνουμε...αυτό δεν μας κάνει αυτόματα και μαλάκες...μην ανησυχείς...
    Νομίζω ότι αν βάλει ο καθένας μας, και εσύ επίσης, τον ευτό μας στη θέση αυτού που έβρισε ίσως καταλάβει καλύτερα αυτό που εξηγεί ο Τέρενς...

υ.γ. Διαφωνώ κάθετα με την προκλητική συμπεριφορά τους (να βρίσουν...) αλλά το "τι μαλάκας...!" μάλλον πολλοί θα το σκέφτονταν...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    ...μωρέ καλά κάνω που το πρώτο στην μπινελικολίστα μου είναι το "άντε/άει...........car-ιόλα" ,ανεξαρτήτου φύλου!

Ουδείς διαμαρτυρόμενος μετά!!!
    Τελευταία τροποποίηση από Aggelos_SV; 01/02/2013 στις 14:42.
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THANOS_KTM
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Η ζωή είναι γεμάτη από μαλάκες.
    Από ανθρώπους που κοιτάνε μόνο τη πάρτυ τους και τίποτα άλλο.
    Δυστυχώς έτσι τους έμαθαν.
    Δυστυχώς ακόμα, στην Ελλάδα είναι και η προσβολή εύκολη.
    -Είσαι μαλάκας, σίγουρα πιο μαλάκας από μένα.
    Άρα είμαι από πάνω.
    Κι όταν κάποιος το δει στραβά υπάρχει η εύκολη διέξοδο…
    Έλα μωρέ πλάκα έκανα.
    Ένας συνεχής αγώνας απόδειξης του ποιος είναι μαλάκας, αμόρφωτος, ανιστόρητος και χίλια δύο άλλα.
    Τεσπά δεν ξέρω, θα συνταχτώ με την άποψη κοίτα να μην είσαι ίδιος αλλά κάποτε που με τράκαρε ένας και μ έβρισε κατέβηκα κάτω και τον σάπισα.
    Όχι γιατί μ έβρισε αλλά γιατί είχα το παιδί στ αμάξι.
    Ως εκ τούτου ούτε εγώ γλυτώνω πάντα απ το κανόνα…
    Μια από τα ίδια και εγώ.

Πρίν λίγες μέρες είχα δικαστήριο από παρόμοια φάση...ευτυχώς την γλύτωσα.

σόρρυ αλλά πιο μεγάλη μαλακία από το να κατέβεις για να παίξεις ξύλο, δεν υπάρχει.....

εντελώς σοβαρά (ασχετα αν ακούγεται σαν αστείο) και εντελώς χωρίς διάθεση να την πω σε κανέναν....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mouse112
    τα ειπες ΟΛΑ...
    πωλούνται καρμπιρατέρ για μηχανάκι η μηχανή 36 mm

Τεσπά δεν ξέρω, θα συνταχτώ με την άποψη κοίτα να μην είσαι ίδιος αλλά κάποτε που με τράκαρε ένας και μ έβρισε κατέβηκα κάτω και τον σάπισα.
    Όχι γιατί μ έβρισε αλλά γιατί είχα το παιδί στ αμάξι.
    Μαλάκες υπάρχουν πολλοί. (Να το γράψω καλύτερα? Μπα. Θα είμαι καλή και θα το αφήσω έτσι)
    Μπορεί να είχες δίκιο που του άξιζε. Λες όμως οτι τις έφαγε επειδή είχες το παιδί στο αμάξι. Χωρίς να θέλω να σε κρίνω και ελπίζω να μην υπάρξει παρεξήγηση, το οτι το παιδί είδε τον πατέρα του να κατεβαίνει από το αμάξι και να χτυπάει κάποιον άλλο χωρίς να έχει καταλάβει το ίδιο (φαντάζομαι είναι μικρό) για ποιο λόγο γίνεται όλο αυτό, μήπως θα έπρεπε να υπερισχύσει? Μήπως θα έπρεπε να το προστατεύσεις? Μπορεί να υπερίσχυσε ο θυμός σου εκείνη τη στιγμή και επειδή άνθρωποι είμαστε να αντέδρασες έτσι. Όπως και να ΄χει καλό είναι να μην μπλέκουμε σε καβγάδες όσο δίκιο και να έχουμε, όσο μαλάκας και να είναι ο άλλος. Δεν ξέρεις ποτέ τι κουβαλάει πάνω του ή τι τρέλα έχει. Θα πω μόνο ένα περιστατικό που πέτυχα πριν κάνα 2μηνο. Δύο αυτοκίνητα, ο ένας κάνει τη μαλακία, τίποτα το σημαντικό, βρίζονται εν κινήσει, κάνουν στην άκρη και κατεβαίνουν. Δεν πρόλαβαν να πουν κουβέντα αφού ο ένας έτρεξε με σιδερογροθιά και του έκανε του άλλου το κεφάλι τριαντάφυλλο. Πριν κάνουμε κάτι πρέπει να σκεφτόμαστε τις πιθανές συνέπειες. Ο θυμός είναι ο χειρότερος σύμβουλος. Όλοι κάνουμε λάθη. Το θέμα είναι να μην τα επαναλαμβάνουμε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sandra4 Προβολή μηνύματος
    Μαλάκες υπάρχουν πολλοί. (Να το γράψω καλύτερα? Μπα. Θα είμαι καλή και θα το αφήσω έτσι)
    Δεν πρόλαβαν να πουν κουβέντα αφού ο ένας έτρεξε με σιδερογροθιά και του έκανε του άλλου το κεφάλι τριαντάφυλλο. Πριν κάνουμε κάτι πρέπει να σκεφτόμαστε τις πιθανές συνέπειες. Ο θυμός είναι ο χειρότερος σύμβουλος. Όλοι κάνουμε λάθη. Το θέμα είναι να μην τα επαναλαμβάνουμε.
    - Ίσως το ίδιο να αντιδρούσε και ο τύπος με το Varadero έχοντας να κουμαντάρει πρωινιάτικα τα 300+ κιλά της μηχανής του, του κάθεται στο σβέρκο και η νεοχειραφετημένη βδέλα με τη βέσπα να κορνάρει.
    - Ίσως θάπρεπε και μεις με τα smart να βάλουμε στην οροφή μια φωτεινή επιγραφή με το χαρακτηρισμό "κόντρα κ@ρ@μ@λ@κας" επειδή ανεχόμαστε να συνδιάγουμε στον ίδιο στίβο με μικρομεσαία, οικογενειακά, μεγάλα, SUV, ημιφορτηγά, οχήματα διανομών και υπόλοιπα οχήματα, ένια εξ αυτών οδηγούμενα από μεσήλικες, υπερήλικες, τύπου δυναμικές ανεξάρτητες femme fatales η απλώς ανοργασμικές συμπλεγματικές γεροντοκόρες.

Υ.Γ. Οι επιθετικοί προσδιορισμοί δεν αναφέρονται σε συγκεκριμένο πρόσωπο η στο αρχικό ποστ αλλά σε οποιονδήποτε με τη συγκεκριμένη συμπεριφορά.
    Τελευταία τροποποίηση από dimmie_72; 01/02/2013 στις 22:53.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Μπορεί να είχες δίκιο που του άξιζε. Λες όμως οτι τις έφαγε επειδή είχες το παιδί στο αμάξι. Χωρίς να θέλω να σε κρίνω και ελπίζω να μην υπάρξει παρεξήγηση, το οτι το παιδί είδε τον πατέρα του να κατεβαίνει από το αμάξι και να χτυπάει κάποιον άλλο χωρίς να έχει καταλάβει το ίδιο (φαντάζομαι είναι μικρό) για ποιο λόγο γίνεται όλο αυτό, μήπως θα έπρεπε να υπερισχύσει? Μήπως θα έπρεπε να το προστατεύσεις? Μπορεί να υπερίσχυσε ο θυμός σου εκείνη τη στιγμή και επειδή άνθρωποι είμαστε να αντέδρασες έτσι. Όπως και να ΄χει καλό είναι να μην μπλέκουμε σε καβγάδες όσο δίκιο και να έχουμε, όσο μαλάκας και να είναι ο άλλος. Δεν ξέρεις ποτέ τι κουβαλάει πάνω του ή τι τρέλα έχει. Θα πω μόνο ένα περιστατικό που πέτυχα πριν κάνα 2μηνο. Δύο αυτοκίνητα, ο ένας κάνει τη μαλακία, τίποτα το σημαντικό, βρίζονται εν κινήσει, κάνουν στην άκρη και κατεβαίνουν. Δεν πρόλαβαν να πουν κουβέντα αφού ο ένας έτρεξε με σιδερογροθιά και του έκανε του άλλου το κεφάλι τριαντάφυλλο. Πριν κάνουμε κάτι πρέπει να σκεφτόμαστε τις πιθανές συνέπειες. Ο θυμός είναι ο χειρότερος σύμβουλος. Όλοι κάνουμε λάθη. Το θέμα είναι να μην τα επαναλαμβάνουμε.
    Έχω μετανιώσει για αυτό σκεπτόμενος πάνω κάτω ότι λες.
    Αλλά εκείνη την ώρα μου ήρθε το αίμα στο κεφάλι.
    Βγήκε από στοπ (δεξιά) φρέναρα (τσαρούχωμα).
    Μέσα είχα το μικρό (2 ετών) τη γυναίκα τον πεθερό και την πεθερά.
    Η μηχανή είχε σβήσει κι εγώ δεν είχα συνέλθει από τη τρομάρα. Είχα αυτό το αίσθημα που ακούς τη καρδιά σου.
    Εκείνος όμως άρχισε να βρίζει μάνες οικογένειες και αδερφές και να φωνάζει
    -Έλα δω να σε γμω…

Δεν νομίζω να ξαναβρίσει ποτέ στο δρόμο πάντως.
    Τα τελευταία λόγια που του είπα ήταν
    -και αν πάθαινε τίποτε το παιδί θα σε είχα θάψει (και εκείνη τη στιγμή το εννοούσα 100%)

Μετά ΦΥΣΙΚΑ έκανε μήνυση αφού είπε ένα κάρο ψέματα και ιστορίες με δράκους. (η διάθεση να μου κάνει σεξ είχε περάσει)
    Έπεσε σε τόσες αντιφάσεις από τα ψέματα του που έχασε τη δίκη !
    (μέχρι και η δικαστής κατάλαβε πόσο μαλάκας ήταν)
    Τέσπα το θέμα παραμένει…
    Δεν εξαιρέθηκα και λυπάμαι.
    Έπρεπε να είχα του είχα κάνει μήνυση εγώ για εξύβριση και να έδινα τα λ7 σε τίποτα παιδάκια.

Έχω μετανιώσει για αυτό σκεπτόμενος πάνω κάτω ότι λες.
    Αλλά εκείνη την ώρα μου ήρθε το αίμα στο κεφάλι.
    Βγήκε από στοπ (δεξιά) φρέναρα (τσαρούχωμα).
    Μέσα είχα το μικρό (2 ετών) τη γυναίκα τον πεθερό και την πεθερά.
    Η μηχανή είχε σβήσει κι εγώ δεν είχα συνέλθει από τη τρομάρα. Είχα αυτό το αίσθημα που ακούς τη καρδιά σου.
    Εκείνος όμως άρχισε να βρίζει μάνες οικογένειες και αδερφές και να φωνάζει
    -Έλα δω να σε γμω…

Δεν νομίζω να ξαναβρίσει ποτέ στο δρόμο πάντως.
    Τα τελευταία λόγια που του είπα ήταν
    -και αν πάθαινε τίποτε το παιδί θα σε είχα θάψει (και εκείνη τη στιγμή το εννοούσα 100%)

Μετά ΦΥΣΙΚΑ έκανε μήνυση αφού είπε ένα κάρο ψέματα και ιστορίες με δράκους. (η διάθεση να μου κάνει σεξ είχε περάσει)
    Έπεσε σε τόσες αντιφάσεις από τα ψέματα του που έχασε τη δίκη !
    (μέχρι και η δικαστής κατάλαβε πόσο μαλάκας ήταν)
    Τέσπα το θέμα παραμένει…
    Δεν εξαιρέθηκα και λυπάμαι.
    Έπρεπε να είχα του είχα κάνει μήνυση εγώ για εξύβριση και να έδινα τα λ7 σε τίποτα παιδάκια.

AΠΛΑ ΗΣΟΥΝ ΤΥΧΕΡΟΣ...............Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ

Εύχομαι τήν έπόμενη φορά νά σκεφτείς πραγματικά τό παιδί σου,όχι τόσο γιά τήν άγωγή
    πού τού έδωσες μέ μιά τέτοια ένέργεια διότι τά παιδιά είναι σφουγγάρια καί ρουφάνε τά πάντα,
    ΑΛΛΑ, γιά τό ότι τό παιδί θά μπορούσε νά μείνει χωρίς πατέρα...!!!
    Είτε πηγαίνοντας στό χώμα είτε μέσα μιά ζωή άν πάνω στόν καυγά κάνεις μεγάλη ζημιά...!!
    Έδώ άλλος κατέβηκε νά μαλλώσει καί πάνω στήν τσατίλα του έπαθε έμφραγμα πρίν κάν κάνει κάτι.
    Έννοείται πώς ό άλλος πήγε γιά κακούργημα.........
    Όταν λοιπόν έπικαλείσαι τό παιδί...............πρέπει καί να τό σκέφτεσαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ,κι ό έγωϊσμός
    νά κάνει πέρα....!!!!
    Ή τελευταία σου σκέψη ήταν μάλλον ή καλύτερη...!!!

MG-KTiNoS όλοι έχουμε κάνει λάθη, όπως εχω ήδη αναφέρει. Και όπως είπε ο συμφορουμίτης Τerens ήσουν τυχερός, γιατί πάντα λέμε δεν θα συμβεί σε μένα, αλλά δεν ισχύει. Κάθε μέρα γίνονται μικρά θαύματα και γλιτώνουμε τα χειρότερα χωρίς να τα βλέπουμε και χωρίς να τα εκτιμάμε. Τότε ένα μικρό θαύμα μπορεί να ήταν το ότι αν πήγαινε λίγο πιο γρήγορα ο άλλος να είχε χτυπήσει κάποιος από τους δικούς σου ανθρώπους. Τέλος πάντων, έγινε τώρα. Και από τα λεγόμενά σου φαίνεται οτι κατάλαβες. Ήθελα να σου πω και αυτό που είπε ο Terens
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    ΑΛΛΑ, γιά τό ότι τό παιδί θά μπορούσε νά μείνει χωρίς πατέρα...!!!
    Είτε πηγαίνοντας στό χώμα είτε μέσα μιά ζωή άν πάνω στόν καυγά κάνεις μεγάλη ζημιά...!!
    αλλά δεν το ανέφερα γιατί εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα οτι μερικές φορές όταν επεξεργαζόμαστε κάτι και το συνειδητοποιούμε μόνοι μας, μας μένει καλύτερα μέσα σ΄αυτό το μυαλό που έχει την απίστευτη ικανότητα να διαθέτει επιλεκτική μνήμη και να ξεχνάει!
    Αυτό δεν σημαίνει οτι λέω πως έκανε λάθος που το ανέφερε ο Terens. Πολλά ! Είπε την αλήθεια ωμά!

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    MG-KTiNoS όλοι έχουμε κάνει λάθη, όπως εχω ήδη αναφέρει. Και όπως είπε ο συμφορουμίτης Τerens ήσουν τυχερός, γιατί πάντα λέμε δεν θα συμβεί σε μένα, αλλά δεν ισχύει. Κάθε μέρα γίνονται μικρά θαύματα και γλιτώνουμε τα χειρότερα χωρίς να τα βλέπουμε και χωρίς να τα εκτιμάμε. Τότε ένα μικρό θαύμα μπορεί να ήταν το ότι αν πήγαινε λίγο πιο γρήγορα ο άλλος να είχε χτυπήσει κάποιος από τους δικούς σου ανθρώπους. Τέλος πάντων, έγινε τώρα. Και από τα λεγόμενά σου φαίνεται οτι κατάλαβες. Ήθελα να σου πω και αυτό που είπε ο Terens

αλλά δεν το ανέφερα γιατί εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα οτι μερικές φορές όταν επεξεργαζόμαστε κάτι και το συνειδητοποιούμε μόνοι μας, μας μένει καλύτερα μέσα σ΄αυτό το μυαλό που έχει την απίστευτη ικανότητα να διαθέτει επιλεκτική μνήμη και να ξεχνάει!
    Αυτό δεν σημαίνει οτι λέω πως έκανε λάθος που το ανέφερε ο Terens. Πολλά ! Είπε την αλήθεια ωμά!
    Η συγκεκριμένη κουβέντα έχει ξαναγίνει και λίγο πολύ όλοι συμφωνούμε με το σωστό...το πρόβλημα είναι ότι καμιά φορά πρέπει να είσαι πολύ "Βούδας" για να συγκρατηθείς και να μην ξεσπάσεις φτάνοντας στην αυτοδικία...'Εχω κάνει το λάθος να "ξεφύγω", ευτυχώς χωρίς συνέπειες για μένα, αλλά κατάλαβα το λάθος μου...Το ενδιαφέρον όμως της υπόθεσης είναι ότι δεν ένοιωσα άσχημα για αυτό που έκανα, αλλά για το ρίσκο που πήρα...ΚΑΙ εδώ το είναι το μεγάλο θέμα...το λάθος είναι η αυτοδικία καθαυτή ή το ρίσκο του να ξεφύγει η κατάσταση και να χοντρύνει το σκηνικό με ανεξέλγκτες συνέπειες εκατέροθεν;
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LOUKILOUK Προβολή μηνύματος
    Η συγκεκριμένη κουβέντα έχει ξαναγίνει και λίγο πολύ όλοι συμφωνούμε με το σωστό...το πρόβλημα είναι ότι καμιά φορά πρέπει να είσαι πολύ "Βούδας" για να συγκρατηθείς και να μην ξεσπάσεις φτάνοντας στην αυτοδικία...'Εχω κάνει το λάθος να "ξεφύγω", ευτυχώς χωρίς συνέπειες για μένα, αλλά κατάλαβα το λάθος μου...Το ενδιαφέρον όμως της υπόθεσης είναι ότι δεν ένοιωσα άσχημα για αυτό που έκανα, αλλά για το ρίσκο που πήρα...ΚΑΙ εδώ το είναι το μεγάλο θέμα...το λάθος είναι η αυτοδικία καθαυτή ή το ρίσκο του να ξεφύγει η κατάσταση και να χοντρύνει το σκηνικό με ανεξέλγκτες συνέπειες εκατέροθεν;
    Αν δεν εισαι διατιθεμένος να αναλάβεις τις ευθύνες των πράξεών σου (είτε ποινικές, είτε ψυχοσωματικές - δικές σου ή του άλλου), καλά θα κάνεις να κάνεις τον μ@λάκα... Τόσο απλό.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Αν δεν εισαι διατιθεμένος να αναλάβεις τις ευθύνες των πράξεών σου (είτε ποινικές, είτε ψυχοσωματικές - δικές σου ή του άλλου), καλά θα κάνεις να κάνεις τον μ@λάκα... Τόσο απλό.
    αμα πας στο χώμα (εχω δει να βγαίνει όπλο σε παρεξήγηση χωρίς να υπάρχει λόγος) δεν μπορείς να αναλάβεις καμμία ευθύνη....

κάνεις τον μ@λάκα εξ αρχής και όλα καλά....

πιο απλό ακόμα....

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Γιατί είμαι μαλάκας.
    από Tpap στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 165
    Τελευταίο μήνυμα: 28/07/2010, 09:43
  2. Μήπως τελικά είμαι άρρωστος ?
    από S705 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2008, 22:33
  3. Τελικα ειμαι ο απολυτος ασχετος...