Μπα... Είμαι για να γυρίζω πίσω το απόγευμα
Μία (1) διανυκτέρευση
Δύο (2) διανυκτερεύσεις
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
βλέποντας το πλήθος των ψήφων (σ.σ. 66) να υποθέσω οτι μιλάμε για 66 μοτό που επιθυμούν (καταρχάς) να συμμετάσχουν μέχρι τώρα?
έτσι για να έχουμε να λέμε....![]()
+1 για μια διανυκτέρευση
there's no such thing as impossible
Αντε ρε παλικαρια, να σας δουμε για παραπανω χρονο και εμεις οι νησιωτες που περναμε θαλασσες, ποταμια και βουνα για να ερθουμε καθε χρονο....![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
+1 Στον Μιχάλη. Δεν χρειάζεται να ξανά ανακαλύψουμε τον τροχό.
Υπάρχει και η εμπειρία από τους Orizons Unlimited, που έγινε πέρυσι. Οι άνθρωποι τι έκαναν? Βρήκαν ένα καταφύγιο που είχε φτηνή διαμονή και εξυπηρετούσε και σκηνές. Ζήτησαν από τον κόσμο να συμμετέχει με παρουσιάσεις, ομιλίες, παιχνίδια κλπ. Και μετά έβγαλαν ένα πρόγραμμα.
Αν ήθελες πήγαινες όλες τις μέρες, αν ήθελες πήγαινες μόνο για μία μέρα, ή ακόμα πέρναγες απλά να πεις ένα γεια.
Όσο αφορά εμάς, θα μπορούσε το event να είναι ΠΣΚ. Δεν θα είναι υποχρεωτικό να συμμετέχεις όλο το 3ήμερο, έτσι δεν θα αποκλειστούν και όσοι δεν μπορούν τι μια η την άλλη μέρα.
Αλλά θα πρέπει να έχεις δηλώσει πόσες μέρες και ποιες θα έρθεις.
Υ.Γ.Προσωπικά προτιμώ το Καρπενήσι από το Πήλιο για πολλούς λόγους
Travel, Grow, Share
Κι εγώ για μια διανυκτέρευση ψηφίζω. Ιδανικά με σκηνούλα στην φύση.
Αυτό είναι λίγο σχετικό μιας και δεν πάει ακριβώς έτσι.
Εγώ πχ που ψήφισα για μια διανυκτέρευση επιθυμώ (καταρχάς) μια εκδρομή με μια διανυκτέρευση.
Κατά δεύτερον είμαι ελαστικός για μια εκδρομή με 2 διανυκτερεύσεις, αλλά θα παίξει ρόλο και το οικονομικό από εκεί και πέρα. Πχ δύο διανυκτερεύσεις σε ξενώνα/ξενοδοχείο θα με τσούξουν, οπότε παίζει ρόλο τι θα έχω στην τσέπη εκείνες τις μέρες.
Κατά τρίτον για επιστροφή αυθημερόν είμαι μέσα μεν, αν είναι ρεαλιστικός ο προορισμός δε. Δηλαδή για εσάς τους Αθηναίους μια αυθημερόν βόλτα στην Πελοπόννησο με 500-600 χλμ πήγαινε-έλα είναι ρεαλιστική. Για εμάς από την Βόρεια Ελλάδα απαγορευτική.
Έπειτα σίγουρα θα παίξει ρόλο και το μέρος. Άλλο να υπολογίσω βενζίνες για Καλαμάτα και άλλο για το Πήλιο. Αν και φαντάζομαι οι διοργανωτές θα το βάλουν κάπου στην μέση...
Έπειτα είναι και η ημερομηνία που θα γίνει...
Άρα όπως καταλαβαίνεις, για να απαντήσω και στο ερώτημα σου, αυτοί που ψήφισαν έχουν καταρχάς την διάθεση να έρθουν, αλλά παίζουν πολλές μεταβλητές ως προς το που και το πως θέλουν να έρθουν. Δεν θα βγάλεις άκρη με αυτό το ερώτημα.
@ Συντονιστές της ετήσιας: Το νήμα θα πάει στις 40 σελίδες και άκρη δεν θα βγει. Διοργανώστε μόνοι σας και όσοι μπορούν θα έρθουν. Σε κάποια πράγματα η πολλή δημοκρατία βλάπτει. Φιλικά πάντα.![]()
μακάρι να μπορέσω να έρθω φέτος για πρώτη φορά.Ο μοναδικός λόγος που δεν είμαι για διανυκτέρευση,είναι ότι δουλεύω τα Σαββατοκύριακα.Άντε να δούμε...![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
απάντησα αυθημερών,αλλά και για μια διανυκτέρευση δε θα έλεγα όχι αλλά δουλέυω και τα σάββατα βλέπετε...καλό ακούγεται το καρπενήσι που λέει ο antsoar![]()
Μια καλή ιδέα ,ακόμη και για μικρού κυβισμού μοτο , θα μπορούσε να είναι η Βόρεια Εύβοια καθώς μπορούν να συμμετάσχουν τόσο οι βόρειοι όσο κι οι νότιοι του forum.
....
Παραλίες πράσινο και οργανωμένες κατασκηνώσεις συν οτι ποτέ δεν την έχω επισκεφτεί ....![]()
Pinky: Gee, Brain. What are we going to do tonight?
The Brain: The same thing we do every night, Pinky. Try to take over the world.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
+1300
η άλλη όψη του νομίσματος έχει να κάνει με την σωστή διαχείριση της δημοκρατίας
δλδ
- κύριοι σας βάλαμε να διαλέξετε μονοήμερη (1 διανυκτέρευση) - διήμερη - αυθημερόν και διαλέξατε (πχ) μονοήμερη
- κύριοι μετά σας βάλαμε και διαλέξατε εδώ ή εκει και είπατε εδώ
τότε λοιπόν, θα πάμε εδω με μία διανυκτέρευση.....
και τελειώνει η κουβέντα χωρίς πολλά πολλά
το σίγουρο είναι οτι ποτέ δεν θα είναι όλοι ικανοποιημένοι.... ε, σελαβί που λένε και οι φίλοι μας οι γάλλοι....
Το λοιπόν....
Για μένα το ιδανικό θα ήταν μια εκδρομούλα να πάς με 2 ντεπόζιτα (από Αθήνα)να ναι κάπου στο μέσον της Ελλάδας :a36:, να χει άπλετο χώρο για ...αθλοπαιδιές
και να κάνουμε τα δικά μας...
Ως έτσι έχω να προτείνω την λίμνη Τριχωνίδα (μπόλικα δεντράκια και υγρό στοιχείο) και επειδή θα συμφωνήσω με τους από πάνω..Βόρεια Ευβοια ..κάπου στην παραλιάρα της Αγίας Αννας...( νά μαστε και κοντά στους λουκουμάδες βρε αδελφε)
Και φυσικά ψήφισα με 1 διανυχτέρευση![]()
Μόνος ...οδηγάω μόνος...ατέλειωτος ο δρόμος...ατέλειωτες στροφές....