Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 51 από 51

Θέμα: αδεια παραμονης

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alexcy Προβολή μηνύματος
    γι αυτο ηθελα να βγαλω εδω επδ στη κύπρο βγαζουν ολοι πολυ ευκολα και δεν ξερω κατα ποσο μαθαινεις
    Μην αγχώνεσαι, ούτε εδώ μαθαίνεις. Βγάλτο όπου είναι πιο εύκολο και μάθε μετά "μόνη" σου.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Νέο μέλος Το avatar του/της dimik
    Μην περιμένεις να μάθεις πουθενά....εκτός από τα βασικά περί συμπλέκτη, φρένου και μιας ομαλής πορείας με λίγα χλμ. Για να μάθεις πραγματικά χρειάζονται πολλά χλμ και κανένα σχολείο σε πίστα... παρεμπιπτόντως τον ερχόμενο Οκτώβρη γίνεται το CSS στην Άχνα, αν θα έχεις δίπλωμα και μοτοσυκλέτα μέχρι τότε είναι μια καλή ευκαιρία.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	tumblr_mfp8971y771qclwico1_400.jpg 
Προβολές:	45 
Μέγεθος:	25,1 KB 
ID:	283788

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Νέο μέλος
    θα καταφερω να βγαλω ειτε εδω ειτε κύπρο?γτ και εκει αλλαξαν τα πραγματα ,δεν μπορω να βγαλω απευθειας A2,πρεπει να ειμαι κατοχος 2 Χρόνια της A1

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alexcy Προβολή μηνύματος
    απο τη σχολη οδηγων μου ειπαν να παω στην αστυνομια να βγαλω την αδεια, να περιμενω 90 μερες , μετα να γυρίσουμε το διπλωμα αυτοκινητου σε ελληνικο που θα παρει κανα 2μηνο και μετα να ξεκινησω μαθηματα.....εγω μεχρι τοτε θα εχω φυγει για κυπρο!!!
    o monos logos pou zitane adeia diamonis einai na kseroun oti exeis mia monimi diefthinsi kai oti eisai monima katoikos elladas...einai as poume i antistoixi elliniki taytotita...

gia to xroniko diastima pou xreiazete na paralaveis tin adeia diamonis sou den kserw poso kairo xreiazete...apo oti thymame prepei na einai tsamba na sto ekdwsoun....eipame trava stous batsous kai tha sou poune ta panta...koita to link pou sou evala...

den kserw an exoun allaksei toso poly ta pragmata alla pistevw i sxoli paei na se dagkwsei kala...

elliniko diplwma tha vgaleis...twra ti ennoeis me to na allakseis to diplwma se elliniko klp den to katalava....

i diadikasies stin xartoura einai akrivws to idio opws kai gia tous ellines polites...

ektos an to exoun allaksei toso poly...

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Εγω 2 χρόνια δουλευα κανονικότατα στο Λονδίνο, χωρίς να μου ζητήσουν ούτε αδεια παραμονής ούτε τίποτα.

Αδεια οδήγησης είχα προσωρινή, και μπορούσα να αντικαστήσω την "Ελληνική" με την UK με μια αίτηση στο ταχυδρομειο κάτι που δεν έκανα τελικά γιατί γύρισα πίσω (εύγε μ@λ@κ@)...
    μα ουσιαστικά δεν είναι άδεια παραμονής είναι εγγραφή στα μητρώα των μόνιμων κατοίκων που συνήθως είναι στον δήμου που μένεις.
    Σε όλες τις χώρες ισχύει, οταν ήσουν Λονδίνο δεν υπήρξες καταγεγγραμένος στον Δήμου που έμενες με κάποιον τρόπο;
    Θεωρητικά όταν μείνεις πάνω από τρεις μήνες πρέπει να τους πεις πού μένεις και τι κάνεις, ουσιαστικά η μόνη περίπτωση που θα ασχοληθούν μαζί σου και θα πρέπει κι εσύ να το κάνεις είναι όταν θέλεις να κάνεις κάτι τυπικό, να βγάλεις πινακίδες τοπικές πχ, να βγάλεις δίπλωμα κλπ

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Αδεια
    από toyota στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/07/2005, 21:19
  2. Η Αδεια Κυκλοφοριασ
    από ΧΡΗΣΤΟΣ στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 29/06/2005, 09:16
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 06/05/2005, 15:47