δηλαδή παίζει να βγεί για βόλτα ο DIM και εγω να χάσω το γεγονός?
![]()
δηλαδή παίζει να βγεί για βόλτα ο DIM και εγω να χάσω το γεγονός?
![]()
Που είναι αυτη η πλατεία πεντέλης;
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
οντως αυτη την πλατεια Πεντελης πρωτη φορα την ματακουω..
'νταξει ο χαρτης ειναι αναλυτικοτατος αλλα οποιος ερχεται απο Νοτο ή απο Δυση τον βολευει καλυτερα να βρεθουμε στην πλατεια-εκκλησια της Αγιας Παρασκευης...
στα παπακια του βεβαια του Θωμα αλλα αν ειναι να ειναι μονος του στην πλατεια πεντελης και να ψαχνει τους συμμετεχοντες στα περιξ, καλυτερα ν'αλλαξει ο τοπος συναντησης...
![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Εμένα με βολεύει να το κάνω ανάποδα θεωρώ, για να σας βρω Ωρωπό. Να μπω δλδ Αττική οδό και να βγω στην έξοδο Μαρκόπουλου. Αν είναι σωστά αυτά που λέω, ξέρει κανείς να μου πει τον αριθμό της εξόδου??
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Ανεβαίνουμε Λεωφόρο Πεντέλης...
Περνάμε τα Jumbo στο δεξί μας χέρι.
Στο επόμενο φανάρι που σε πάει δεξιά για Μελίσσια, συνεχίζουμε ευθεία ίσα πάν'.
Κάποια στιγμή φτάνουμε σε μια μεγάλη πλατεία που θα μυρίζει κοψίδια.
Ε, κάπου εκεί...
Παίζει να μην έχω ανέβει προς τα εκεί από την τελευταία μου υπηρεσία στο 414...
Έχω μια θολή ανάμνηση που περιλαμβάνει ΤΑ/TROOPER/σουβλάκια/Διόνυσο, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ περισσότερα αυτή τη στιγμή.
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ΜΗΝ το κάνεις αυτό, τη γ@μησες.
Θα βγεις στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας (δίπλα στο Αεροδρόμιο), εμείς πάμε Μαρκόπουλο Ωρωπού.
Στην Αττική Οδό θα βγεις στη Μεταμόρφωση προς Λαμία (έξοδος 8).
Αν το πάρεις όλο Εθνική, περνάς διόδια στον Άγιο Στέφανο, περνάς τα McDonald's και βγαίνεις στην επόμενη έξοδο.
Τελευταία τροποποίηση από McGyver; 21/03/2013 στις 14:04.
Στις 10 το πρωί θα μυρίζει κοψίδια????Οκ Ψιλοκατάλαβα την διαδρομή αλλά θεωρείται δεδομένο το ότι θα χαθώ.. Θα ανέβει κανείς από ζωγράφου μεριά να μαζέψει και εμένα??
![]()
Braaaaaaaaaaaaaaaaaapppp Braaaaaaaaaaaaaaaaaaaappppp!!! Ο εγκέφαλος πρέπει να λειτουργεί σε MODE 010001110001
Όπως έγραψε κι ο McGyver, η πλατεία Παλαιάς Πεντέλης έχει πολύ εύκολη πρόσβαση. Όσοι έρχονται από Αττική Οδό βγαίνουν στην έξοδο "12 Λ.Πεντέλης" και στρίβουν βόρεια με κατεύθυνση προς Πεντέλη. (Αριστερά όσοι έχουν κατεύθυνση προς αεροδρόμιο, δεξιά όσοι έχουν κατεύθυνση προς Ελευσίνα).
Όσοι έρχονται από Αθήνα-Κέντρο, μπαίνουν Χαλάνδρι κι ακολουθούν βόρεια την Λ.Πεντέλης.
Δε στρίβετε πουθενά κι ακολουθείτε την ροή του κύριου δρόμου. Στα 6 χιλιόμετρα περίπου από τον κόμβο της Αττικής Οδού θα συναντήσετε την πλατεία στα αριστερά σας. Θα το καταλάβετε.
Στον χάρτη είναι το σημείο Β
Think faster than you ride