@pipe smoker (σημερα εχεις την τιμητικη σου μου φαινεται.)
στο γιατι τοσο μενος με τα τσοπερ.
1.γιατι ΔΕΝ ειναι τσοπερ (οπως πολυ σωστα ειπε ο σαπιλας).
2.γιατι οι αναβατες τους ειναι ντεμεκ και επειδη θελεις αιτιολογηση θα σου γραψω να μην παραπονιεσαι.ενα τετοιο μοτερ φτιαχτηκε για εναν λογο.να πηγαινει coast to coast. αρα ο αναβατης ενος τετοιου μοτερ ειναι φτιαγμενος για τον δρομο.εδω οι αναβατες ειναι φτιαγμενοι για να καθρεφτιζονται στα νικελα και καθε 2 μερες πλυσιμο-γυαλισμα και μοστρα στο alligator.
3.γιατι ενα τετοιο πραμα δεν κανει για τπτ σε μια χωρα σαν την ελλαδα που εχει εθνικο δικτυο ιδιο με το αστικο δικτυο της νεας υορκης και αν πας να βαλεις το πραμα αυτο στην Κ874568345748 πηγαινοντας για προυσο θα πρεπει να αρχισεις να κοβεις το τιμονι (με μπιλια) απο την στιγμη που θα σκεφτεις να ξεκινησεις για την εκδρομη και να περασεις και απο ενα κεπ για την αιτηση σου.
4.γιατι δεν εχει γκαζι
5.γιατι δεν εχει φρενο
6.γιατι δεν εχει κανει διαιτα
7.γιατι δεν ειναι θεση οδηγησης αυτη
7.γιατι δεν μου αρεσουνε (πλην ελαχιστων κοματιων τους) οι motorhead
8.γιατι (αν και μου αρεσουνε) οι manowar χρησιμοποιουνε τις περι ου ο λογος μοτοσυκλετες για ποζερια
9.γιατι η αμερικανια στα μερη μας ειναι καρακιτσαριο
10.γιατι τα ειδα ολα/ους μαζεμενα/ους στους thin lizzy και......................................ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!
υ.γ.αν ημΑνε περα απο το αυλακι θα γουσταρα να εχω ενα τετοιο πραμα. τωρα απλα ειναι για γελια η φαση. παρ ολα αυτα αν δεις την απαντηση μου παραπανω λεω στον φιλο να παει για τσοπεροειδες![]()
![]()