Φαντάστηκες πως θα μπορούσα να έχω στο μυαλό μου εσένα όταν το έγραψα; Δεν ξέρεις πως η άποψή μου για εσένα είναι πως είσαι λαμπρό παράδειγμα φιλάθλου; Και μόνο για την σκέψη λοιπόν θα κεράσεις μπύρΕΣ...
Δεν μπορούμε να έχουμε απαιτήσεις απο έναν άνθρωπο να έχει θεϊκή μεγαλοσύνη φίλε μου. Εκτός αν το έχουμε αποδείξει εμείς με πράξεις, όπου και πάλι δεν θα είχαμε.Η φράση 'Your ambition outweighed your talent' δεν ήταν ούτε αυθόρμητη ούτε έδειχνε ντομπροσύνη, ήταν μια φράση καλά μελετημένη με σκοπό να προσβάλλει.
ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ και λίγα που 'πε για εμένα στον ''ντόμπρο'' που πήγε να ζητήσει και καλά συγνώμη ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ. Στις ψευτοσυγνώμες ήθελες να αντιδράσει με μεγαλοπρέπεια; Νταξ, είπαμε, άνθρωπος είναι.
Απο τους κορυφαίους: Για τον Ντάνι μίλησε όμορφα, για τον Ντόβι μίλησε όμορφα, για τον Λόρις μίλησε όμορφα, τον Γιώργο τον έχει κάνει θεό, τι άλλο; Δεν καταλαβαίνω το πνεύμα της απορίας σου.μπορείς να μου το κάνεις τάλληρα;
Στο κομμάτι της ανατροφής εγώ τα βλέπω εντελώς αντίθετα. Εκπληκτική ανατροφή είχε σε αντίθεση με άλλους πολλούς.
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Ξεφεύγει η κουβέντα, αλλά σε αρκετά πράγματα ο Ktinos έχει δίκιο. Σε ότι αφορά τον χαρακτήρα, δεν έχει να κάνει παίδες μόνο με το αν σε γουστάρουν οι όχι οι φίλαθλοι ή οι οπαδοί αλλά τουλάχιστον παλαιότερα έπαιζε ρόλο (και μεγάλο) στην εξέλιξη του οδηγού. Καλώς ή κακώς, η ανάγκη προβολής και πρωταθλημάτων έχει κάνει και την Dorna αλλά και τα εργοστάσια να κάνουν τα στραβά μάτια σε χοντρομαλακίες που λίγα χρόνια πριν θα οδηγούσαν σε αιώνιο σουτ από εργοστασιακή ομάδα. Απόδειξη το τέλος που είχε ο Max, που δεν ήταν και όποιος κι όποιος, αλλά ο ένας από τους 2-3 που είναι στο ένα σκαλί πάνω απ΄τους υπόλοιπους.
Τα περί μπουνιάς και συγγνώμης του ντε τουμπέ τα ακούω ολίγον βερεσέ, γιατί αν είναι να πλακώνεις στα μπουνίδια όποιον είναι στην γραμμή σου δεν θα τερμάτιζε κανένας.
Ο πίνακας έχει πολύ πλάκα που έβαλες. Νταξ, έχει γέλιο να απομονώνεις την περίοδο που βολεύει για να βγούν συμπεράσματα. Never mind...![]()
ΔηλαδήΣ κακεντρεχής δεν είμαι αλλά το άσχημος ρε κλπδ το αφήνεις να περάσει έτσι; Ωραίος είσαι ρε...
Το ξέρω ως δεν εννοούσες εμένα, γι αυτό και απάντησα εγώ, απλά για να δείξω πως ένας συλλογισμός/επιχείρημα ισχύει ανά περιπτώσεις και όχι απόλυτα.
Το ίδιο ανά περιπτώσεις και όχι απόλυτα ισχύει και η κριτική ή αποθέωση του οποιουδήποτε, είτε λέγεται Rossi, Stoner, Lorenzo κτλ.
Ακόμα και τον Swhantz θα μπορούσε να τον πει κάποιος looser σε σχέση με τον Rainey με βάση τα ΠΠ (μην τολμήσει κανένας όμως, τον έφαγα), όπως λέμε τον Pedrosa σε σχέση με τους άλλους τρεις, αλλά θα πρέπει να εξετάζουμε τα πράγματα ανά περίπτωση.
Για τα υπόλοιπα, προφανώς δικαιολογείς περισσότερα από ότι ο μέσος όρος στον Stoner (λογικό), ενώ εγώ περισσότερα σε Rossi και Lorenzo (επίσης λογικό), άρα είναι κυρίως θέμα συμπάθειας, με εμένα να έχω λίγο παραπάνω δίκιογιατί ο Χόρχες έχει δηλώσει και ένα «έχω κάνει χοντρές μαλακίες», ενώ άλλοι όχι ακόμη (παράδειγμα).
Καλές δηλώσεις του Stoner για τους απευθείας αντιπάλους (Rossi, Lorenzo, Pedrosa) του απλά δεν έχω δει, αν έχεις κανένα link όμως, θα ανακαλέσω.
Για τους υπολοίπους είναι εύκολο να κάνεις καλές δηλώσεις.![]()
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!
Re endo, δεν μπορείς να απομονώσεις χρονικές περιόδους. Η στατιστική είναι η επιστήμη της απόλυτης αλήθειας ή της απόλυτης εξαπάτησης. Η στατιστική έδειξε οτι το 2006 ο Hayden είχε περισσότερους βαθμούς από τον Rossi και τον Stoner πχ. Αντίστοιχα η στατιστική θα δείξει οτι ο Pedrosa στο σύνολο των ετών που τρέχει έχει καλύτερα % από τον Lorenzo πχ. Σε πείθει οτι ο Hayden ή ο Pedrosa είναι καλύτερος οδηγός από Rossi/Lorenzo?
Το τι έκανε ή δεν έκανε ο καθένας συνολικά έχει σημασία. Προσωπικά πιστεύω οτι ο Stoner είναι απώλεια απ΄τα grid. Όχι μόνο επειδή ήταν γρήγορος, αλλα επειδή ήταν μαχητής. Αυτό μου κάνει τους αγώνες πιο όμορφους, και χέστηκα αν πήρε 1-2-3 ΠΠ. Ο Schwantz πήρε ένα που ήταν μισό, αλλά τον λάτρευα και τον θεωρώ έναν απ΄τους μεγαλύτερους οδηγούς που πέρασαν απ΄τις πίστες. Άποψη που δεν θα αλλάξει αν δω στατιστικά οτι ο Rayne ήταν αλλού.
Συγνώμη, αυτό δεν λέω και εγώ; Δεν με ενδιαφέρουν τα στατιστικά. Με το που πόσταρα έναν πίνακα έγινα στατιστικολόγος;
Και ποια περίοδο να συγκρίνουμε για κάποιον συγκεκριμένο αναβάτη εκτός απο την περίοδο που αυτός αγωνίζονταν;δεν μπορείς να απομονώσεις χρονικές περιόδους
Ο πίνακας αυτός βγήκε από τη Χόντα με σκοπό να ενοχλήσει το Ρόσσι και τους οπαδούς του.
Αυτό φυσικά οι Τσιουάουα το άρχισαν και άλλοι ακολούθησαν την ίδια μλκια.
Λέγανε ας πούμε ότι ο Ρόσσι είναι ο μεγαλύτερος όλων των εποχών αφού είχε πιο πολλές νίκες σε μοτο τζι πι κλπ
Μαλακίιιεεεςςς....
Βγήκανε λοιπόν κι οι άλλοι και τους λένε ότι από τότε που έτρεχε ο Στόνερ έχει πιο πολλές νίκες από το Ρόσσι...
Τις ίδιες μαλακίες δηλαδή.
Σιγοντάριζε κι ο δόντιας ότι ναι είμαι πιο γρήγορος από το Ρόσσσι και όλοι είναι πιο γρήγοροι από το Ρόσσι και δοσ' του η μαλακία να πηγαίνει σύννεφο.
Κι όσοι ξέρουν 2 3 πράγματα γελάνε γιατί βλέπουν τη Κατινιά και τη μαλακία
Το ζητούμενο φυσικά δεν είναι να είσαι γρήγορος μόνο αλλά και να κερδίζεις πρωταθλήματα.
Στο ίδιο μήκος κύματος θα μπορούσε να βγω και να σου πω ξέρεις ο Χόρχες τους κάρφωσε και τους 2
Πρώτα το Ρόσσι με ίδιο μηχανάκι και μετά τον δόντια με χειρότερο.
Το πέρασμα του Ρόσσι από τη ντουκάτι άλλαξε τη μοτοσικλέτα ριζικά και ο Πρετσιόζι έγινε από ιδιοφυία παρελθών.
Το πέρασμα του Στόνερ από την ντουκάτι άλλαξε μόνο τον ίδιο.
Ο χαρακτήρας επηρεάζει στο τέλος και την οδήγηση και συχνά την κόβει...
Για τα ψέματα περί δυσανεξίας στη γλουτένη θα σου πω άλλη φορά !
http://www.eufic.org/article/el/arti...n-intolerance/
![]()
αν και full stonerικός βλέποντας το βίντεο και αναπολώντας και όλη τη τηλεοπτική (whatever :a12σχέση μου μαζί του, παρατηρώ τα εξής:
1. καλά έκανε και σταμάτησε, δεν έπρεπε να συνεχίσει με τόση πολυ τσαντίλα μέσα του
2. νομίζω το γεγονώς ότι σαν πιτσιρικάς (ουτε καν έφηβος) είδε τους γονείς του να τα παρατάνε όλα για να πάνε στην άλλη άκρη του κόσμου ώστε κάποια στιγμή πιθανών να αναγνωριστεί, πρέπει να είχε τεράστια επίπτωση στο χαρακτήρα του μεγαλώνοντας. έδειχνε οτι ποτέ δεν τον αναγνώρισαν που δε νομίζω οτι είναι 100% σωστό.
3. αν και πάντα πίστευα οτι αυτο που έκανε ο rossi στη Laguna ήταν παράνομο, εάν όντως τον επηρρεάσε τόσο πολυ τοτε μαλ@κία του. αυτό δεν είναι στοιχείο νικήτη που τόσο πολυ πάσχιζε να αποδηξει. καλός η κακός (ακόμα και χειρότερος οδηγός να ήταν ο Ρόσσι που για μένα ήταν) έχει κερδίσει ένα τσουβάλι ΠΠ. αν θέλεις να αποδείξεις κάτι, απέδειξε το μέσα στη πίστα και παράλληλα δώσε ένα δικαιώμα να προλάβει το χαζο-κοινό (που τελικά αυτός είναι ο πελάτης σου) να διαπιστώσει οτι έκανε μαλακία και μετά κάτσε και απολαυσε το.
ο Σεβασμός κερδίζεται δεν απαιτείται
Προσπερασε και κρατησε την θεση εκτος ασπρης γραμμης,η οποια ασπρη γραμμη καθοριζει τα ορια της πιστας......στην Φ1 εχουν δωσει πολλες φορες ποινες για αυτο το λογο...
ΥΓ:ξερω οτι τα τζιπι δεν ειναι Φ1,ουτε μου αρεσει πλεον αυτο που γινεται στην Φ1,για ψυλου πηδημα ποινη,ουτε θελω να γινουν ετσι οι αγωνες στα τζιπι.
για παμε να το ξαναδουμε μαζι...
http://www.youtube.com/watch?v=sfPM77TsGaA
στο 0.46 περναει καθαρα απο εσωτερικη (οι ασπρες γραμμες παραπεμπουνε οπουδηποτε εκτος απο το συγκεκριμενο)
βγαινει στο απεναντι κερμπ για την δεξια κατηφορικη (μια και ειναι ουσιαστικα εσακι) αλλα η φορα τον βαζει να πατησει χωμα ενω συνεχιζει να ειναι μπροστα και παρ' ολο που η μηχανη αποσταθεροποιειται παραμενει μπροστα ανοιγοντας στο κερμπ της εξοδου και ο στονερ παραμενει πισω.
τιποτα μεμπτο λοιπον.
καλο βραδυ.![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...