Μαλλον εννοει να ειναι τουλάχιστον 5 ετων το διπλωμα, οχι το μέγιστο 5 ετων μαλλον για να ειναι ΟΚ τωρα με τις αλλαγες στις κατηγορίες.
edit.
Πολλά μάλλον εχει η πρόταση
Μας θα εξηγησει η jarv ελπίζω
Μαλλον εννοει να ειναι τουλάχιστον 5 ετων το διπλωμα, οχι το μέγιστο 5 ετων μαλλον για να ειναι ΟΚ τωρα με τις αλλαγες στις κατηγορίες.
edit.
Πολλά μάλλον εχει η πρόταση
Μας θα εξηγησει η jarv ελπίζω
Και Multistrada σε δύο εκδόσεις διαθέσιμη για test ride από αύριο το πρωί έως Κυριακή βράδυ στο 32ο χλμ Αθηνών Λαμίας στο MOTO Festival 2013
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Αντε και την εκανες μια βολτα ,αντε και σου αρεσε...το βασικο ερωτημα ειναι ....θα την αγορασεις? Ειναι μαζοχισμος να καβαλας μηχανακια που προς το παρων δεν μπορεις να εχεις.
Γλυκενεσαι και μετα πεφτεις σε καταθλιψη. Εχω τον γειτονα μου που εχει μια μηχανη που μεχρι πριν λιγο καιρο ζαχαρωνα.."Παρτη να την κανεις μια βολτα"μου λεει εδω και ενα χρονο. Δεν το σκεφτομαι καν ,να την κανω βολτα γιατι μετα η "πικρα" θα ειναι μεγαλη.
Σε αυτες τις συγκεντρωσεις ειναι χαβαλες να γινεται ,καλα να περναμε και φατε ματια ψαρια.Δεν εχει σημασια αν θα οδηγησεις καποιο μηχανακι.
Θυμαμαι πριν πολλα χρονια οταν εκαναν τις εκθεσεις στο Ειρηνης και Φιλιας που ηταν "τιγκα" το σταδιο απο εκθετες και κοσμο...γεμιζες φυλλαδια ,καμια 10αρια μπρελοκ της Μαλμπορο αλλα 200 αυτοκόλλητα,καμια φωτο πανω σε κανενα "τουμπανο" της εποχης -αυτο δεν το εχω κανει ποτε- και γυρναγες στο σπιτι χαρουμενος με το παπακι σου.
Αυτο ειναι το πνευμα σε τετοιες εκδηλωσεις κατα την γνωμη μου.
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
κοίτα να δεις, το multistrada συγκεκριμένα δύσκολα θα το αγόραζα, κακά τα ψέματα
όμως π.χ. ένα crossrunner ή ένα tiger κάποια στιγμή (και δεν λέω σε 8 χρόνια) μπορεί και να το σκεφτόμουν, υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις
άρα, τουλάχιστον σε προσωπικό επίπεδο, δεν τα θεωρώ και τόσο μακρινά μηχανάκια
αυτό που δε θα καβάλαγα ποτέ, γιατί δε βρίσκω κανένα νόημα, είναι ένα εξωτικό SS, γιατί θεωρώ ότι "δεν το έχω" καθόλου...
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
καλημέρα σε όλους, κάποιος που μόλις έβγαλε δίπλωμα και δεν έχει εμπειρία δεν μπορεί να οδηγήσει μεγάλη μοτοσυκλέτα, φαντάζομαι πως είναι λογικό, σίγουρα οι ταχύτητες σε ένα test ride είναι μικρές και ελεγχόμενες από τον πλοηγο, όμως η ταχύτητα δεν είναι το παν, θέλει και εμπειρία. Το καλύτερο είναι να οδηγήσει κάποιος τη μοτοσυκλέτα που θέλει ενδεχομένως να αγοράσει και όχι ότι υπάρχει.
Ελεγα να ερθω να παρω και καμια μοτο για τεστ αλλα ξενερωσα με τη 5ετια...
ναι το εχω 2 χρονια αλλα απο τη πρωτη μετα οδηγαω μηχανη αρκετων κυβικων.
με απογοητευει γιατι δεν ειναι και το πιο αντικειμενικο ενα ξερο 5ετιας
τρωγεστε με τα ρουχα σας ρε πστ μου! ολα σας βρωμανε!
Πήγα μια βολτούλα με το ποδήλατο το πρωί. Τίποτα περισσότερο ή λιγότερο από ότι περίμενα, ακτός από πολλές BMW και Ducati, και ένα περίπτερο της Yamaha που είχαν ξεχάσει να φέρουν οτιδήποτε μεγαλύτερο από το FZ8. Μα καλά, μόνο σκούτερ πουλάνε; Προφανώς, λέω εγώ, λόγω κρίσης, αυτά έχουνε πέραση...
Τελευταία τροποποίηση από nathair; 18/05/2013 στις 15:17.