Δεν έχω κανένα πρόβλημα! Φτάνει να μην τρέχεις με το πραπρά σου γιατι το δικό μου είναι μικρό και αργό! χαχαχαχαχαχαχαχα
Δεν έχω κανένα πρόβλημα! Φτάνει να μην τρέχεις με το πραπρά σου γιατι το δικό μου είναι μικρό και αργό! χαχαχαχαχαχαχαχα
+ ενας ακομα!!
κ ισως +3 ακομα-ακομα!!
![]()
Όποιος γυρίζει μυρίζει
κ όποιος κάθετε βρωμίζει
1. spyrakos35
2. theofilos888
3. sernodas2 and friends (μην ξεχάσεις να με πάρεις τηλ εεεεεε?)
Αν και δεν γνωρίζω κόσμο από το forum πολύ θα ήθελα να ακολουθήσω μια τέτοια βόλτα!
Αυτό που φοβάμαι όμως είναι οτι αυτές οι σιδηρόκωλες έχουν πολλά χιλιόμετρα και μιας που δεν έχω παρόμοια εμπειρία το φοβάμαι αρκετά! Ελευσίνα Β. Ευβοια δεν το λες και σιδηρόκωλη!!!
Ελπίζω κάποια από όλες αυτές τις βόλτες που φτιάχνονται να μου κάτσει και να μπορέσω να έρθω και να γνωριστούμε κιόλας!!!
Ένα μπράβο στον Spyrako για την φαντασία του στις διαδρομές!!!
XR 600αρι! Μαρσάρ, σπινιάρ, σουζάρ απ'το Κοκάρ στο Μαλαγάρ!!!
αν δεν υπάρχει άλλος ανασταλτικός παράγοντας, παρά μόνο η έλλειψη εμπειρίας σε μεγάλες βόλτες, να ακολουθήσεις άφοβα..... μην νομίζεις, δεν γνωριζόμαστε όλοι στις βόλτες μας ούτε και απαραίτητα γινόμαστε και φιλαράκια..... για κάποιες ώρες κάνουμε όλοι μας συμβιβασμούς για να περάσουμε όλοι μας όσο το δυνατόν πιο καλά....
![]()
Το ψήνω πολύ, αλλα δεν με βλέπω να έχω προλάβει να κάνω service στο ΚαΤέΜι μέχρι Κυριακή ρε μαν.....
Πρέπει να μπεί για λάδια φίλτρα βαλβίδες κτλ και δεν λεει να δίνουμε πατήματα σε κακεντρέχειες....
there's no such thing as impossible
καλημέρα,
τελικά θα πάτε από χωματόδρομο?
αν οχι το σκεφτομαι να συμμετάσχω
και πιστέυεις οτι αν έχεις κάνει τα service κλπ, θα την γλυτώσεις??????
έλα ρε, τσάμπα θα χάσεις την βόλτα.....
οδική έχεις?
πήρες κτμ???
όχι δεν εχει χώμα η νέα χάραξη......
(που να πάω με το φουζουρού στο χώμα????)
ωραία γιατί και εγώ με το gsr δεν την παλεύω για χωμα...
άλλη μια ερώτηση, αυτό το περιβόητο περίπτερο που είναι??
επίσης θα είναι όλοι γλήγοροι ή θα υπάρχει και κανένας ντεμί να πάμε παρέα...![]()
![]()
Θα πάμε παρέα. Δεν πάμε για αγώνα! Οδηγίες για το περίπτερο έχει στις μόνιμες στήλες. Πχ http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=61366