Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 54 από 54

Θέμα: HELP!!Πιθανη απάτη με ανταλλακτικά

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomaniac Προβολή μηνύματος
    αμα ο γιατρος χτυπα ξυλο χρειαστει να χειρουργησει καποιον δικο σου θα απαιτεις να εισι παρων?
    ΕΚΕΙ ΚΙ ΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΩΝ !!!!!!!!!

άσχετο αλλά μια που τ αναφέραμε....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    Οι καθαρές ξήγες γίνονται με γεμάτη τσέπη. Με άδεια δεν διώχνεις κανέναν και κάνεις το κορόιδο.

Συγκαμένο μέλος Το avatar του/της Drake Ramore
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    Οι καθαρές ξήγες γίνονται με γεμάτη τσέπη. Με άδεια δεν διώχνεις κανέναν και κάνεις το κορόιδο.
    Αν κάποιος επαγγελματίας κάνει "εκπτώσεις" στο τι δέχεται και τι όχι απο έναν πελάτη, τότε είναι δικό του θέμα.
    Αν μάλιστα κάνει αυτές τις "εκπτώσεις" για να πάρει τον πελάτη απο την στιγμή που ο πελάτης ήταν ξεκάθαρος στο τι θέλει, και απο πάνω λέει απο μέσα του "τον μ@λ@κ@ που κάθεται πάνω απο το κεφάλι μου..." τότε ο μ@λ@κ@ς είναι ο επαγγελματίας.

Κι εγώ σε άλλον κλάδο είμαι, και μάλιστα σε κλάδο επισκευαστικο που μπαίνω μέσα στα σπίτια πελατών. Τι να τους ζητήσω δηλαδή; Να φύγουν από το σπίτι για να κάνω την δουλειά μου;
    "Εκπτώσεις" πάντως δεν κάνω και ας είμαι και άφραγκος. Εκείνο που μπορώ να το κάνω και εκείνο που μπορώ να ανεχτώ τα ξέρω απο πριν και πράττω αναλόγως. Την ίδια απαίτηση έχω και απο επαγγελματίες που στην θέση του πελάτη βρίσκομαι εγώ. Το πιο τίμιο είναι να πουν "εγω δεν μπορω να κάνω την δουλεια οπως θέλεις εσυ".

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    σαν τεχνικος, αν ο πελατης δεν γινεται φορτικος και ενοχλητικος, θελω και θεωρω σωστο να ειναι παρον κατα τη διαρκεια των επισκευων!
    στα εκαντονταδες οχηματα που εχουν περασει απο τα χερια μου, εχω δει ΤΑ αισχη απο προηγουμενους "μαστορους" που εχουν βαλει χερι!
    οποτε αν ο πελατης ειναι παρον, τον ενημερωνω επι τοπου και ετσι δεν χρεωνομαι εγω τις μαλακιες αλλων!! οποτε καθεστε ησυχοι σε μια
    γωνιτσα, και παρακολουθειτε χωρις να ενοχλειτε! καλο ειναι, κακο δεν ειναι!

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    επισης, μπορει να εχουμε κριση, αλλα η απαιτηση σας να ριξουν οι μαστοροι τις τιμες τους ειναι εντελως ακυρη!
    σκεφτητε μονο οτι πλεον τα λειτουργικα εξοδα των μαγαζιων, παρολες τις μειωσεις των ενοικιων, εχουν ανεβει
    μονο και μονο απο θεματα φορολογιας! οποτε αν ζητησετε εκπτωση να ξερετε οτι αν για μια δουλεια που
    κοστολογειται πχ 50 ευρω, εσεις ζητησετε να γινει με 30, το τελικο αποτελεσμα θα ειναι δουλεια των 30 ευρω
    και οχι των 50!!

Καραμελωμένο Μέλος Το avatar του/της Translatoras
    Διαβάζοντας το θέμα θυμήθηκα μια ιστορία για ένα συνεργείο χαμηλά στην Αργυρούπολη παράδρομος Βουλιαγμένης.

Φιλαράκι μου, πήγε το 1000αρι ΒεΣτρωμ του για να κοιτάξουν ένα θέμα με απώλεια ψυκτικού.
    Η δουλειά του ήταν κοντά και έφυγε ποδαράτος.
    Μόλις γύρισε ο μάστορας του περιέγραψε τις εργασίες και τα ανταλλακτικά, του έκοψε απόδειξη για ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ποσό και του έδωσε και ένα DVD.

Όοοοχι με την Τζούλια, αλλά με το βίντεο της επισκευής που έκανε στο μηχανάκι, όπου φαινόντουσαν όλες οι εργασίες.

Απίστευτο;;;;;

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Η κουβέντα έχει λοξοδρομήσει για άλλη μια φορά από το αρχικό ερώτημα και σκοπό του thread αλλά ας είναι... Μπορεί το έγραψε κάποιος και να μην το είδα, αλλά έχει τεθεί η παράμετρος ατύχημα στο συνεργείο με παρόντα τον πελάτη; Κι εξηγούμαι ευθύς: Εάν κάτσει καμιά στραβή και γίνει ένα μπάμ κατά τη διάρκεια εργασιών που είναι μπροστά ο ιδιοκτήτης τί γίνεται; Έχει ποινικές ευθύνες ο ιδιοκτήτης του συνεργείου; Αν δεν κάνω λάθος είχα δει σε συνεργείο ταμπέλα που ανέγραφε πως απαγορευόταν η παραμονή του πελάτη στο χώρο εργασιών βάσει του νόμου τάδε για λόγους ασφαλείας.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Translatoras Προβολή μηνύματος
    Διαβάζοντας το θέμα θυμήθηκα μια ιστορία για ένα συνεργείο χαμηλά στην Αργυρούπολη παράδρομος Βουλιαγμένης.

Φιλαράκι μου, πήγε το 1000αρι ΒεΣτρωμ του για να κοιτάξουν ένα θέμα με απώλεια ψυκτικού.
    Η δουλειά του ήταν κοντά και έφυγε ποδαράτος.
    Μόλις γύρισε ο μάστορας του περιέγραψε τις εργασίες και τα ανταλλακτικά, του έκοψε απόδειξη για ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ποσό και του έδωσε και ένα DVD.

Όοοοχι με την Τζούλια, αλλά με το βίντεο της επισκευής που έκανε στο μηχανάκι, όπου φαινόντουσαν όλες οι εργασίες.
    Κι αν ο μάστορας είχε καλό μοντέρ;

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    @mastermind Στειλε μου αν θελεις ενα πμ με την περιοχη που βρισκεται το συνεργειο. Εχω παθει ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο και ειμαι περιεργος να δω αν μας δαγκωσε ο ιδιος σκυλος

Κατα τα αλλα, αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι οσοι δεν ξερουμε 5-10 πραγματα γυρω απο τις μηχανες μας βρωμαμε απο χιλιομετρα. Κανουμε μπαμ. Κι αν καποιος πονηριδης μηχανικος εχει ορεξη να τσιμπησει το εξτραδακι του μπορει να το κανει ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ και μετα να πινει μπυριτσες στην υγεια του κοροιδου. Κι ας καθοταν κι απο πανω του οσο δουλευε, κι ας του εδωσε και μια σακουλα με μπιχλιμπιδοπαλιοσιδερα που ειχε και βαριοταν να παει να τα πεταξει πλασαροντας την για "αυτα που εβγαλε απο μεσα".
    Κατ'εμε, ειτε μαθαινεις 5-10 πραγματα γυρω απο το θεμα ωστε να μην εισαι ευκολο θυμα, ειτε ρωτωντας φιλους γνωστους και ψαχνοντας μεχρι αηδιας, βρισκεις μηχανικο που, ακομα και να σου πει "χρειαζομαι ανταλλακτικο απο τη NASA", θα ξερεις οτι σου λεει αληθεια.

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    Και όμως αυτό είναι το σωστό , στο μηχανικό μού σχεδόν πότε δεν κάθομαι εκτός αν κάτσω γιά καφεδάκι αλλά σε εμένα ήταν πάντα άψογος πάντα μα πάντα μού βγάζει φωτό την ώρα επισκευής , τι βγήκε σε τι κατάσταση είναι το παλιό , όπως και αν βρεί κάτι άλλο και δεν είμαι εκεί τηλέφωνο γιά ενημέρωση , βέβαια έχω πετύχει καί μηχανικό πού κόντεψε όχι ανταλλακτικο να πάρει αλλά σχεδόν όλο το.μηχανάκι ( τελικά αφού του έκανα μια ωραία καταγγελία καί μύνηση πήρα το μηχανάκι σε κούτες κυριολεκτικα καί δεν ξαναπατησα )

Καλό είναι τούς σωστούς να τούς εποβραβεβουμε καί μαύρο στα λαμογια
    Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Τραπεζική απάτη με mail.
    από dimr1 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 18/08/2010, 07:00
  2. Site με ανταλλακτικά ?
    από MikeG στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2007, 18:37
  3. μαγαζιά με ανταλλακτικά στην Κρήτη?
    από sakismip στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 13/06/2007, 20:19
  4. Περιεργη ΑΠΑΤΗ???? με τις πινακιδες....
    από Zbandit750 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2006, 08:40
  5. Μαγαζί με ανταλλακτικά για Honda Transalp
    από fdragan στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 27/08/2005, 17:19

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας