Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 81

Θέμα: Shiver ή Bandit για πρώτο μηχανάκι;

Νέο μέλος
    Το μόνα που με κολλάνε στην όλη κατάσταση είναι:

α) Το Shiver άπαξ και το αγοράσω το παντρεύομαι απ ότι έχω καταλάβει, δε παίζει να πουληθεί απ τη στιγμή που υπάρχουν αγγελίες για Shiver στα 4.000 σε άριστη κατάσταση εδώ και μήνες απούλητα. Το Bandit το κατεβάζεις ένα 500άρικο απ όσο το πήρες και μέσα σε 1 μήνα +- το χεις δώσει.

β) Η απόλυτη ανυπαρξία ανεμοκάλυψης του Shiver. Υπάρχει και το GT αλλά no thanks. Με ένα καλό μπουφάν και κράνος θα είναι πρόβλημα να βγαίνω Αττική οδό με καμιά 120αριά χλμ πορεία για 30χλμ τη μέρα σύνολο; Δε το χω κάνει με δίκυκλο ποτέ γι αυτό και αναρρωτιέμαι.

Τσαντισμενο Μελος Το avatar του/της Buenaventura
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CostaB Προβολή μηνύματος

α) Το Shiver άπαξ και το αγοράσω το παντρεύομαι απ ότι έχω καταλάβει, δε παίζει να πουληθεί απ τη στιγμή που υπάρχουν αγγελίες για Shiver στα 4.000 σε άριστη κατάσταση εδώ και μήνες απούλητα. Το Bandit το κατεβάζεις ένα 500άρικο απ όσο το πήρες και μέσα σε 1 μήνα +- το χεις δώσει.

β) Η απόλυτη ανυπαρξία ανεμοκάλυψης του Shiver. Υπάρχει και το GT αλλά no thanks. Με ένα καλό μπουφάν και κράνος θα είναι πρόβλημα να βγαίνω Αττική οδό με καμιά 120αριά χλμ πορεία για 30χλμ τη μέρα σύνολο; Δε το χω κάνει με δίκυκλο ποτέ γι αυτό και αναρρωτιέμαι.
    Παρε το Bandit,αφου απο οτι καταλαβα το θες για χρηση σαν μεγαλο παπι...
    Αυτο δεν σημαινει οτι το Shiver δεν ειναι καλυτερο σε ΟΛΑ απο το σουζουκι,απλα για την χρηση που το θες το σουζουκι θα σου ερθει πιο φτηνο,in the long run.
    (Και μην βγει κανεις να μου πει "και πως το λες οτι ειναι καλυτερο ρε φιλε,κτλ...Ειχα 2 Απριλια,δεν μιλαω απο αυτα που εχω "ακουσει")
    The Ace of Spades

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Dant3

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig

Α) Ευκαιρια για παζαρι εβραικων προδιαγραφων
    Β) Τα γυμνα (με μια διακριτικη ζελατινα η και χωρις) ταξιδευουν με 120 χωρις προβλημα, εκτος αν φυσαει αντιθετα. Αλλα για τα 30χλμ που λες δεν θα εχεις το παραμικρο θεμα, εκτος κι αν εχει κωλοκαιρο.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Dant3
    Χωρις ζελατινα εγω εκανα ταξιδακι με 130-140 με ελαχιστη ενοχληση απο αερα.για παραπανω πας μονο για ταυλα και οχι για να διατηρησεις τη ταχυτητα.
    Παντως περιμενω απο βδομαδα ζελατινουλα και πιστευω οτι θα παλευονται κατα πολυ τα πραγματα
    οποτε εαν το ταξιδι δεν ειναι ο πρωτος σκοπος τοτε ενα γυμνο δεν εχει ιδιαιτερο θεμα

Παλαιό μέλος
    Και οταν εξοικιωθει με το νεο εργαλειο και θα αρχισει να σκεφτετε οτι και κανενα ταξιδακι ποτε ποτε δεν θα τον χαλναγε, θα αρχισει να μουτζωνεται γιατι δεν διαλεξε κατι με καλυτερη καλυψη.
    Ρε παρε κατι με φεριγκ γιατι δεν ειναι μακρια η μερα που θα το μετανοιωσεις.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    το σιβερσου αρεσει.
    το μπαντιτ δεν σου αρεσει.
    παρε το σιβερ.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Νέο μέλος
    Πήγα με το Er6n ενός φίλου για βόλτα (οδηγούσα εγώ κι αυτός συνεπιβάτης) να δω πως είναι ο αέρας στα πολλά χλμ.
    Πίστευα ότι έχω αντοχές, αλλά στα 120 ενοχλήθηκα πραγματικά. Απλά δεν υπάρχει περίπτωση να τρώω αυτό τον αέρα στη μούρη καθημερινά με το Shiver ή με οποιοδήποτε γυμνό. Αν ήμουν 20 χρονών μπορεί να τη πάλευα, τώρα όχι.
    Δεν είναι όλα τα μηχανάκια για όλους τελικά Θα ψάξω για Bandit μάλλον.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Δηλαδή τι αέρα τρώτε ρε παίδες με τα 120 (!) και δεν την παλεύετε ?

Αστεία μου φαίνονται τα χλμ που γράφετε για να σας ενοχλεί τόσο ο αέρας. Το μόνο που είναι απαραίτητο σε σχέση με τα fairing-άτα, είναι ένα κράνος με καλή αεροδυναμική.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    το σιβερσου αρεσει.
    το μπαντιτ δεν σου αρεσει.
    παρε το σιβερ.
    +675

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος

Αστεία μου φαίνονται τα χλμ που γράφετε για να σας ενοχλεί τόσο ο αέρας. Το μόνο που είναι απαραίτητο σε σχέση με τα fairing-άτα, είναι ένα κράνος με καλή αεροδυναμική.
    +675

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος

Φύσαγε κι όλας χθες και φάγαμε αρκετό κούνημα.
    Για μια φορά εντάξει δεν έγινε τίποτα προφανώς, αλλά στη σκέψη καθημερινής μετακίνησης με αυτές τις προϋποθέσεις χαλιέμαι.
    Να σηκώνεσαι 6 το πρωί με τα χίλια ζόρια για να πας στο γραφείο και να τρως το πακέτο αυτό με τη τσίμπλα στο μάτι δε λέει

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Για μια φορά εντάξει δεν έγινε τίποτα προφανώς, αλλά στη σκέψη καθημερινής μετακίνησης με αυτές τις προϋποθέσεις χαλιέμαι.
    Να σηκώνεσαι 6 το πρωί με τα χίλια ζόρια για να πας στο γραφείο και να τρως το πακέτο αυτό με τη τσίμπλα στο μάτι δε λέει
    οπότε αν δεν σου κάνει κι αυτό, πας για αυτοκίνητο

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Χωρις παρεξηγηση,εξακολουθω να πιστευω οτι εχεις μπερδεψει τα δικυκλα με τα αυτοκινητα....
    Αν πραγματικα χαλιεσε με "κουνηματα"αερα στα χιλιομετρα που αναφερες κτλπ παρε αυτοκινητο.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Νέο μέλος
    Εντάξει ρε παιδιά τι να κάνω έχω παππουδιάσει από νωρίς.. δε λέω ότι όλοι πρέπει να τα θέλουν όπως τα θέλω εγώ

Δε ξέρω αν είναι εύκολο να σας μεταδώσω το φίλινγκ, επειδή έχω συνηθίσει να κάνω τη διαδρομή αυτή με αμάξι έχω κάποια στάνταρντς άνεσης που δε θέλω να τα χάσω εντελώς
    Ναι μεν πρόκειται να αντικαταστήσω στην καθημερινή μετακίνηση το αυτοκίνητο με τη μηχανή, αλλά δε θέλω και να φτάνω ζαλισμένος από τον αέρα.

Ένα ελαφρύ φέρινγκ καταλήγω ότι χρειάζομαι για να σπάει τον μετωπικό άνεμο, όχι ανεμοκάλυψη απ όλες τις πάντες και τα στοιχεία του καιρού!

Παραπλήσιες επιλογές του Bandit στα ως 4 χιλιάρικα με ABS και λογικά χιλιόμετρα, υπάρχουν;
    Ευχαριστώ!

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Εντάξει ρε παιδιά τι να κάνω έχω παππουδιάσει από νωρίς.. δε λέω ότι όλοι πρέπει να τα θέλουν όπως τα θέλω εγώ

Δε ξέρω αν είναι εύκολο να σας μεταδώσω το φίλινγκ, επειδή έχω συνηθίσει να κάνω τη διαδρομή αυτή με αμάξι έχω κάποια στάνταρντς άνεσης που δε θέλω να τα χάσω εντελώς
    Ναι μεν πρόκειται να αντικαταστήσω στην καθημερινή μετακίνηση το αυτοκίνητο με τη μηχανή, αλλά δε θέλω και να φτάνω ζαλισμένος από τον αέρα.

Ένα ελαφρύ φέρινγκ καταλήγω ότι χρειάζομαι για να σπάει τον μετωπικό άνεμο, όχι ανεμοκάλυψη απ όλες τις πάντες και τα στοιχεία του καιρού!

Παραπλήσιες επιλογές του Bandit στα ως 4 χιλιάρικα με ABS και λογικά χιλιόμετρα, υπάρχουν;
    Ευχαριστώ!
    Μηπως θες scooter και ντρεπεσαι να το πεις ??

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 50άρι για πρώτο μηχανάκι
    από Thomas Arianos στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 19/07/2013, 20:20
  2. Απορίες-προτάσεις για πρώτο μηχανάκι!!sos!!!!!
    από naf στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2009, 06:19
  3. ΚΡΑΝΟΣ ΓΙΑ ΓΥΜΝΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ
    από doken στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 21/07/2006, 14:26
  4. Η Honda ετοιμάζει το πρώτο μηχανάκι με αερόσακο
    από idi στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2005, 09:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα