νταξ' μωρέ να'χαμε να λέγαμε...έτη φωτός μπροστά το ελληνικό μπάσκετ από το ποδόσφαιρο...χάσαμε λίγο τη μπάλα στα τελευταία...αλλά μην ξεχνιόμαστε "two in a row" εις τας ευρώπας με τα μεγαθήρια...![]()
νταξ' μωρέ να'χαμε να λέγαμε...έτη φωτός μπροστά το ελληνικό μπάσκετ από το ποδόσφαιρο...χάσαμε λίγο τη μπάλα στα τελευταία...αλλά μην ξεχνιόμαστε "two in a row" εις τας ευρώπας με τα μεγαθήρια...![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
οι παλιοτεροι ξερουν οτι ειμαι γαυρος.
πολλοι απο αυτους με ξερουν και προσωπικα.
επισης ειναι ενα θρεντ στο χιουμορ και ανεκδοτα και ετσι πρεπει να αντιμετωπιστει.
αλλα επειδη θα σκασω εχω να πω οτι ενω ειμαι γαυρος και παρακολουθω την ομαδα εδω και καποια χρονια απλα ντρεπομαι. οχι για την αποδοση. αυτα ειναι μεσα στο παιχνιδι. πριν κανα μηνα η αποδοση εκανε ακομα και παναθηναικους να δινουν συγχαρητηρια. ντρεπομαι ομως που ειμαι γαυρους για το επιπεδο των επιστημονων, για την ανικανοτητα του να αναγνωρισεις την ανωτεροτητα του αντιπαλου, για την ανευ λογου και αιτιας καφριλα, για καποια απο τα πανο μας....για 1002 πραγματα.
συγχαρητηρια βαζελια!! φοβερο το σουιπ!! μας σαρωσατε!!
και τωρα σας παρακαλω συνεχιστε την πλακα!!![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
σημασία πολύ δε δίνω στα "ανδρικά" αυτά σπορ ακριβώς για τους λόγους που αναφέρεις...δε μου πάει η καφρίλα ρε φίλε...και ξενερώνω...λίγο πλάκα κάνω με μερικούς φίλους όπως κι εδώ που θεωρώ πως είμαστε μια παρέα καμμια φορά πειράζω και κανα κολλημένο αλλά μέχρι εκεί...τρουπ έπιασες το συναίσθημα,,,![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου