Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 61

Θέμα: Βελονες καρμπυρατερ Factory pro για ΚΤΜ 950 Adventure

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Εννοεις μονο λαμδα και πεταλουδες με καταλληλο χαρτη?
    του προτείνεις να βγάλει τελείως τις δευτερεύουσες? αν ναι τότε λέω οτι αν κάνει μόνο αυτό χωρίς χάρτη και λάμδα δε κερδίζει τίποτα . ίσα ίσα που μπορεί να είναι και χειρότερο το σκορτάρισμα.

παρεπιπτώντος δε μπορώ να καταλάβω γιατί όταν κάνεις reset τον εγκέφαλο (15 λ idle) για καμπόσες μέρες το μηχανάκι μεταμορφώνεται (προς το καλύτερο φυσικά - μιλάμε για ένα γλυκίτατο απόκρισμα) χωρίς να αλλάξεις τίποτα άλλο. μετά απο λίγο καιρό ξαναμαθαίνει τις άσχημες συνήθειες του.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    του προτείνεις να βγάλει τελείως τις δευτερεύουσες? αν ναι τότε λέω οτι αν κάνει μόνο αυτό χωρίς χάρτη και λάμδα δε κερδίζει τίποτα . ίσα ίσα που μπορεί να είναι και χειρότερο το σκορτάρισμα.

παρεπιπτώντος δε μπορώ να καταλάβω γιατί όταν κάνεις reset τον εγκέφαλο (15 λ idle) για καμπόσες μέρες το μηχανάκι μεταμορφώνεται (προς το καλύτερο φυσικά - μιλάμε για ένα γλυκίτατο απόκρισμα) χωρίς να αλλάξεις τίποτα άλλο. μετά απο λίγο καιρό ξαναμαθαίνει τις άσχημες συνήθειες του.

Το σκορτσαρισμα πρεπει να οφειλεται σε συνδυασμο ενεργοποιημενων λαμδα και TPS με ψυχολογικα σκαμπανεβασματα. Ο ιδιος ειναι και ο λογος γι αυτο που λες παραπανω. Μην επιτρεπεις στην ECU να μαθαινει ειναι η λυση και ο μονος τροπος να γινει αυτο ειναι να φυγουν οι λαμδα.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Το κοστος ειναι ακομα μικροτερο αν τις ξεβιδωσει τελειως.
    Άγη όχι πάντα.. Με εντελώς εκτός τις δευτερεύουσες σε 2 περιπτώσεις που ξέρω δεν δούλευε σωστά το μηχανάκι (χωρίς άλλα πειράγματα σε φιλτρα/χαρτες/λ κλπ). Με τις οβάλ βελτιώνεται τρομερά χωρίς να χάσεις κάπου.
    Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Mariner Προβολή μηνύματος
    Άγη όχι πάντα.. Με εντελώς εκτός τις δευτερεύουσες σε 2 περιπτώσεις που ξέρω δεν δούλευε σωστά το μηχανάκι (χωρίς άλλα πειράγματα σε φιλτρα/χαρτες/λ κλπ). Με τις οβάλ βελτιώνεται τρομερά χωρίς να χάσεις κάπου.
    Με ενεργοποιημενους λαμδα δεν μου κανει εντυπωση γιατι ο σκοπος που υπαρχουν οι δευτερευουσες πεταλουδες ειναι να συμπιεζουν την αποκριση ενος μοτερ σχεδιασμενου να ειναι εκρηκτικο, ωστε να προλαβαινουν οι λαμδα να κανουν την δουλεια τους.
    Πιθανο ειναι να μη δουλευει καλα ακομα και με μαμα χαρτη.
    Αν κοιταξεις τον χαρτη των πεταλουδων θα δεις οτι ειναι ενεργες πανω κατω στην περιοχη που ειναι ενεργοι και οι λαμδα, σε συνθηκες δηλαδη κλειστου βροχου. Οποτε νομιζω οτι λαμδα, χαρτης και πεταλουδες πανε πακετο.
    Τελευταία τροποποίηση από DrBig; 23/01/2014 στις 08:15.

Μέλος Το avatar του/της AdvTraveller
    Σας διαβάζω με προσοχή μιας και σκευτομαι και εγώ για το δικό μου κάτι να τοπυ κάνω. (ADV 950 05)

Έχω δύο ερωτήσεις:

Τι προβλήμτα παρουσιάζουν τα FCR που αναφέρατε πιο πάνω; Έχουν μεγαλύτερη κατανάλωση; είναι γενικά μεγαλύτερα;

Το δικό μου μηχανάκι είναι εντελώς εργοατασιακό εκτώς απο εξατμήσεις. Ενώ δουλεύει πολύ καλά χωρίς κανένα πρόβλημα όταν το κάνω σούζα σηκώνετε πολύ έυκολα αλλά μόλις σηκωθεί αρχίζει να μπερδεύει πολύ με αποτέλεσμα να μην έχει δύναμη και να πέφτει. Ξέρει κανείς τι γίνετε; Επίσης ο πίσω επιβάτης μετά απο μικρή βόλτα βρομάει αποίστευτα εντονα καυσαέρια. μάλλον πρέπει να έιναι πολύ πλούσιο. καπνό Μάυρο δεν έχω δει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της geez996
    Ναι τα fcr είναι μεγαλύτερα και ναι έχουν μεγαλύτερη κατανάλωση. Είναι κάθετης ροής. Τα μαμά με υποπιεση.
    Καμιά σχέση σε απόδοση. Τα fcr είναι κολαση.
    Αν είσαι κανίβαλος , μην τα βαλεις. Θα το σπάσεις και είναι κριμα.

Στον δικό σου θα έκανα 2 πράγματα...
    Πρώτον καθαρισμό καρμπυτερ και ρύθμιση του φλοτερ. Είχα το ίδιο πρόβλημα στο ίδιο μηχανακι.
    Αυτα.

Για τι νουμερο μιλάμε όταν λέμε αυξηση δυναμης με τα FCR ; γενικά του κάνω διάφορα (σε προκαλεί να κάνεις μακακίες συνεχώς το μηχανάκι) όταν λες θα σπάσει; δεν αντέχει τα παραπάνω;

Τι ακριβώς σου έκανε εσένα μόνο στην σούζα μπέρδευε; εμένα μπερδεύει μονο στην σούζα κατα τα άλλα πάει πολύ ωραία. .ισως με χαμηλες στροφές αν ανοιξεις βίαια το γκάζι καταλαβαίνεις μια τρύπα στην απόδοση που δεν το κάνει αν δεν το ανοίξεις τέρμα.

Αλλά πολύ βρώμα ρε παιδί μου στα ρούχα δεν αντέχετε.

Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση σου.

Δεν έχω νούμερα για αποδοση... μια φορά έτυχε να οδηγήσω ένα με fcr και δεν είχε σχέση καμιά με το δικό μου.... κόλαση σκετο.
    Μπες advrider και ψάξε, δες ότι έχει γίνει στα ktm και όχι μονο...

Αυτό που περιγράφεις στην σούζα το είχα και εγώ και είχε να κάνει με την ρύθμιση του φλοτερ.
    Επίσης δες και ktm950.info

Αύριο από το γραφείο θα ψάξω για λινκ

Επίσης αν κάνεις τουρισμό ή σε ενδιαφέρει γενικά η οικονομία άσε τα fcr.....

Εκτός και αν είσαι βενζινας.

Το μηχανακι το δουλεύω και χωμα και ασφαλτο.

Μάλλον απο όσα λες θα τα βγάλω να τ ρυθμίσω σωστά να βάλω καινούργιες βελόνες στα φλοτέρ και να δω πως θα πάει.

Θα του κάνω και αναλυση πρωτα γιατί η μυτη μου (white band) μυριζετε καπου στο 10:1 τα μειγματά μου.

Όσο για τα fcr φαίνονται τελεια. Μου την σπαρι ομως που πρέπει να καταργησω το φιλτροκούτι απο ότι είδα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AdvTraveller Προβολή μηνύματος
    Το μηχανακι το δουλεύω και χωμα και ασφαλτο.

Μάλλον απο όσα λες θα τα βγάλω να τ ρυθμίσω σωστά να βάλω καινούργιες βελόνες στα φλοτέρ και να δω πως θα πάει.

Θα του κάνω και αναλυση πρωτα γιατί η μυτη μου (white band) μυριζετε καπου στο 10:1 τα μειγματά μου.

Όσο για τα fcr φαίνονται τελεια. Μου την σπαρι ομως που πρέπει να καταργησω το φιλτροκούτι απο ότι είδα.

http://www.ktm950.info/how/Orange%20...ng_height.html
    Γκομενες και μηχανες , εχουν πικρες και χαρες........

Πετατο και βαλε φιλτρο ITG με βελονες factory pro και τα αναλογα ζιγκλερ.
    Δεν θα πιστευεις την διαφορα. Η διαφορες με τα FCR ειναι ελαχιστες στο ανοιγμα του γκαζιου, με πολυ μικροτερο κοστος.

Πετατο και βαλε φιλτρο ITG με βελονες factory pro και τα αναλογα ζιγκλερ.
    Δεν θα πιστευεις την διαφορα. Η διαφορες με τα FCR ειναι ελαχιστες στο ανοιγμα του γκαζιου, με πολυ μικροτερο κοστος.
    Λες;; ενδιαφέρουσα πρόταση. το έχει βάλει κανείς εδώ να μας πει γνώμες; με τι ζιγκλέρ μπρος πίσω;
    Και αν δουλέυει καλά μετα σε διαφορα υψόμετρα γιατί απο την μικρή μου εμπειρία σε καρμπυρατέρ απο το Ραπτορ που έχω όσο το εφτιαχνα με πιο "ακραίες" ρυθμήσεισ δουλευε καλά εκεί που το ρύθμιζα σε μεγάλα υψόμετρα ήταν πολύ χάλια κυρίως στις χαμηλές.

Λες;; ενδιαφέρουσα πρόταση. το έχει βάλει κανείς εδώ να μας πει γνώμες; με τι ζιγκλέρ μπρος πίσω;
    Και αν δουλέυει καλά μετα σε διαφορα υψόμετρα γιατί απο την μικρή μου εμπειρία σε καρμπυρατέρ απο το Ραπτορ που έχω όσο το εφτιαχνα με πιο "ακραίες" ρυθμήσεισ δουλευε καλά εκεί που το ρύθμιζα σε μεγάλα υψόμετρα ήταν πολύ χάλια κυρίως στις χαμηλές.
    To εχω εγω και το ρυθμισα με wideband πανω στη μηχανη. Οποτε αν κανεις την κινηση μπορω να σε βοηθησω.
    Εν κατακλειδι, δουλευει τελεια παντου και παντα με βασικη (και μονη) διαφορα στις ρυθμισεις απο το στοκ κουτι στα κυρια ζιγκλερ.

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2006, 09:51

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ