Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 72

Θέμα: ανταλλαγή z1000 με R1 με πρόβλημα

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kotsosre Προβολή μηνύματος
    Ου μπλέξεις με Ιταλικά.
    .
    +990
    Και αν μπορεις απεφυγε ακομα και να οδηγησεις. Μακρια !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Μου φαίνεται περίεργο που δεν σχολίασε κανένας ότι στο car,το δίνει για ευκαιρία,από service και 5000ευρώ χωρίς να αναφέρει πουθενά την ζημιά...
    The only easy day was yesterday.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Red Rider Προβολή μηνύματος
    Μου φαίνεται περίεργο που δεν σχολίασε κανένας ότι στο car,το δίνει για ευκαιρία,από service και 5000ευρώ χωρίς να αναφέρει πουθενά την ζημιά...
    σωστότατος !

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Εγώ πήγα και είδα στα 5.200 αυτό,αλλά το χρώμα δεν μου άρεσε.
    http://athensmoto.car.gr/bikes/view/3498966/
    Καθαρό μηχανάκι και με πολλά πράγματα πάνω,και ήταν διατεθειμένος να το κατεβάσει και Πειραιά στον δικό μου να το δεί.Πολύ εξυπηρετικός και ίσως κάνεις καλό deal με ανταλλαγή..
    Τελευταία τροποποίηση από Red Rider; 01/07/2013 στις 15:40. Αιτία: ορθογραφικό λάθος

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Red Rider Προβολή μηνύματος
    Εγώ πήγα και είδα στα 5.200 αυτό,αλλά το χρώμα δεν μου άρεσε.
    http://athensmoto.car.gr/bikes/view/3498966/
    Καθαρό μηχανάκι και με πολλά πράγματα πάνω,και ήταν διατεθειμένος να το κατεβάσει και Πειραιά στον δικό μου να το δεί.Πολύ εξυπηρετικός και ίσως κάνεις καλό deal με ανταλλαγή..
    Αυτό μάλιστα.

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Αυτο με τα 5200 ειναι οντως πανεμορφο. Αλλα πραγματικα δε ξερω αν αξιζει η αλλαγη. Εκτος του οτι εχεις ενα μηχανακι που το ξερεις και το προσεχεις πρεπει να σιγoυρευτεις οτι ενα ss 1000 θα σε βολεψει.
    Η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι απο r1 ποιο ευκολα πας σε Ζ1000 παρα απο Ζ1000 σε R1. Τουλαχιστον ετσι συνεβη σε ´μενα. Το δευτερο ειναι μηχανακι πιστας και στο δρομο ειναι ενα λιγο πιο γρηγορο, σκυφτο, και αβολο Ζ1000 που δυσκολα συγχωρει.
    Αυτη ειναι καθαρα η αποψη μου λογω της εμπειριας που εχω.
    Φιλικα παντα.

Athens moto? Α καλα πειγα περσει να του ζητησω να κανουμε ανταλλαγη το superduke που ειχα με ενα tdm με αναποδα μπροστα mivv suono exhaust το οποιο μπυ ελεγε οτι ειναι του 04 αλλα emobilaizer .δεν ειχε βαμενο μαυρο μοτερ κτλ τα βρηκαμε και περιεργο μαντρας τον εκανα να τα κανουμε τραμπα μια η αλλη .στελνω των μηχανικο μου να το δει λαι με παιρνει τηλ και μου λεει χριστο μακρια το μηχανακι παντρεμενο αλλα το χηροτερο ειναι οτι εχει χτιπημενα νουμερα στο σκελετο και χαλια χτιπημενα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από simple76 Προβολή μηνύματος
    Athens moto? Α καλα πειγα περσει να του ζητησω να κανουμε ανταλλαγη το superduke που ειχα με ενα tdm με αναποδα μπροστα mivv suono exhaust το οποιο μπυ ελεγε οτι ειναι του 04 αλλα emobilaizer .δεν ειχε βαμενο μαυρο μοτερ κτλ τα βρηκαμε και περιεργο μαντρας τον εκανα να τα κανουμε τραμπα μια η αλλη .στελνω των μηχανικο μου να το δει λαι με παιρνει τηλ και μου λεει χριστο μακρια το μηχανακι παντρεμενο αλλα το χηροτερο ειναι οτι εχει χτιπημενα νουμερα στο σκελετο και χαλια χτιπημενα
    Ίσως και να έχεις δίκιο,δεν σημαίνει όμως ότι όλα τα μηχανάκια του είναι παρτάλια.
    Όταν πήγα εγώ τα περισσότερα που είχε ήταν άψογα,όχι όμως όλα.Είχε ένα R6 που με ενδιέφερε,το οποίο του έφυγε μέσα σε 2 ημέρες,και είδα και το R1 τότε.
    Δεν χάνεις τίποτα να περάσεις μια βόλτα πάντως.

Σημερα που περασα ειναι αδιος αδερφε ςνω ειχε μηχανακια την παρασκευη .ειχα δει ενα daytona που μου αρεσς αλλα και το tdm πενα εδειχνε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Μιας και λες ότι θες απλά σκυμμένη μηχανή και όχι μόνο R1, κοίτα και μία αυτό http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3780160/
    Οκ συμφωνώ ότι πιο ωραίο το r1 αλλά γούστα είναι αυτά.

Αδερφέ αμα δώσεις το z1000 και ψάχνεσαι ακόμα για πένα-Ρένα σφύρα μου να μιλήσουμε, εχω ενα 2006, εκτος και αν σε ενδιαφέρει μόνο το 07-08.
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	145.jpg 
Προβολές:	130 
Μέγεθος:	105,5 KB 
ID:	294621

Φιλαρακι ειναι πενα το μιχανακι σου απο την φωτο μακαρη να φηγη το δικο μου να κοιταγα το δικο σου

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3848725/ κοιτάξτε αγγελία....αλλα ποιος παει θεσσ/κη και ποιος εχει άμεσο χρήμα

λυπών παίδες δεν αντεχα απο περιέργεια πηγα και το είδα απο κοντα στο συνεργείο, που το ειχε το μηχανακη .
    μπρος δεν επερνε γιατι μου λεει ο μηχανικός εχει σπάσει το βολάν και ισως χρειαστεί και πηνία, απο δικιά μου εμπειρία εξωτερικά το μηχανάκι δεν ειναι άσχημο, σκελετός ίδιο χρώμα παντού, το μηχανάκι βαμμένο μαυρο πέρλα ακόμα και ντεπόζιτο, η δάγκανες βαμμένες οχι ηλεκτροστατική , τα στοπ ηταν οκ ,δισκοπλακες σε πολυ καλή κατάσταση ,
    Τωρα μετα πειγα στον τυπο και του λεω ρε αδερφε το μηχανακι πως θα το ακουσει ο μιχανικος μου αν δεν παίρνει μπρος και μου έδειξε εκηνη την στιγμή το βολάν η μαγνητες μεσα ηταν ξεκολημενη και θρύψαλα και μου ειπε οτι το πειρε απο τον μηχανικο για να βρει ανταλακτικο μεταχειρισμένο ,τελος παντον των ρωτισα το τι εχει απο το μιχανακι να μου πει αναλυτικά και μου ειπε εχει και το μουτρο το μαμα αλλα οχι φανάρια δεν εχει τα αλλα δυο κλειδιά :-( και πινακίδα οχι υπουργείου και μου λεει μπορείς να πας να βγάλεις με 30ε ,οχι του λεω αν γίνει εσυ την βγάζεις και θελω το μηχανάκι να παει στον μηχανικο μου και να μηνει εκει μια μερα να σηκοση και ντεποζιτο και να το τσεκαρι γενικα και μου ειπε αν βρω τροπο να το παω δεν εχει κανενα πρόβλημα το μηχανάκι περα απο το πρόβλημα ειναι καθαρό .θα το δουμε αυτο λεω αλλα τωρα ειδα την φωτο του αδερφού απο πανω και αυτο μάλιστα ειναι R1 ΚΑΘΑΡΟ και δικου μας παιδιού
    Η είσοδος στα όνειρα είναι δωρεάν-> η έξοδος είναι που κοστίζει.

Μπορείς να αγοράσεις ένα ρολόι, ............ αλλά όχι το χρόνο.
    Μπορείς να αγοράσεις ένα βιβλίο, ........... αλλά όχι την γνώση.
    Μπορείς να αγοράσεις μια θέση, .............. αλλά όχι το σεβασμό.
    Μπορείς να αγοράσεις τον γιατρό, ........... αλλά όχι την υγεία.
    Μπορείς να αγοράσεις την ψυχή, ............ αλλά όχι την ζωή.
    Μπορείς να αγοράσεις το σέξ, ................. αλλά όχι την αγάπη...♥

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    γιατι ψαχνεσαι σε μηχανακια με ζημιες;ειναι λιγο λοττο αυτο που κανεις...
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dmf Προβολή μηνύματος
    Μιας και λες ότι θες απλά σκυμμένη μηχανή και όχι μόνο R1, κοίτα και μία αυτό http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3780160/
    Οκ συμφωνώ ότι πιο ωραίο το r1 αλλά γούστα είναι αυτά.
    τα εχω δει ολλα αδερφέ του car και να φανταστείς επειδή γυρνάω με ενα scooter ολοι μέρα εχω δει πολλά απο αυτά στους δρόμου χαχαχαχαχα
    Η είσοδος στα όνειρα είναι δωρεάν-> η έξοδος είναι που κοστίζει.

Μπορείς να αγοράσεις ένα ρολόι, ............ αλλά όχι το χρόνο.
    Μπορείς να αγοράσεις ένα βιβλίο, ........... αλλά όχι την γνώση.
    Μπορείς να αγοράσεις μια θέση, .............. αλλά όχι το σεβασμό.
    Μπορείς να αγοράσεις τον γιατρό, ........... αλλά όχι την υγεία.
    Μπορείς να αγοράσεις την ψυχή, ............ αλλά όχι την ζωή.
    Μπορείς να αγοράσεις το σέξ, ................. αλλά όχι την αγάπη...♥

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ