ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
διάτρητο δέρμα για καύσωνα........όλα τ'άλλα είναι ημίμετρα...μιλάω για "καλή" βόλτα.........
για καθημερινή μετακίνηση δεν το χρησιμοποιώ...άντε καμμια θαλασσίτσα με παντόφλα και μαγιό φυσικά χωρίς μπλούζα και κράνος και την πετσέτα παραμάσχαλα....![]()
(τα βλέπουμε καθημερινά καλοκαιριάτικα.....)
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Βερμουδες...
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Κράνος παντού και πάντα.
Τα ρέστα (μπουφάν καλοκαιρινό, γάντια, μποτάκια) αναλόγως αποστάσεων, διαθέσεων και θερμοκράσεων.
Βερμούδες σορτσάκια και λοιπά μισιακά είναι γι'αδερφές. Οι άντρες φοράνε παντΑλόνια ρε
(βερμουδικά κλπ ποτέ. Συνήθως τζιν, σπανίως φόρμα)
Κράνος πάντα, διάτρητο και τζιν για μικρές βόλτες, κορντούρες και μπότες για μεγάλες βόλτες.
![]()
The journey is the reward!
Πάντα και παντού κράνος. Τζιν και κλειστό παπούτσι πάντα εντός πόλης. Σε ταξίδι κορντούρες πάνω κάτω, μπότα, γάντια.
Παίζει θεματάκι όμως με την αφιδάτωση αν είσαι φουλ προβλεπόμενος και ταξιδεύεις μεσημέρι, την έχω πάθει και δεν ήθελα τη ζωή μου μετά.
Είναι απίστευτο πόσο ιδρώτα ρίχνεις μέσα από το μπουφάν και δεν το καταλαβαίνεις λόγω του αέρα..
ποσο γελαγα με αυτα τα θρεντ πριν 5-6 καλοκαιρια...πως αλλαζουν οι καιροι κ οι αποψεις
και για να ειμαστε οντοπικ...τυπικα κοντομανικα αλλα σε μερικες φορες και αμανικα για να φαινονται τα ποντικια...κρανος φοραω τις τελευταιες μερες γιατι εχουν βγει και κοβουν κλησεις αβερτα τις τελευταιες μερες οχι τπτ αλλο μου χαλανε και το μαλλι![]()
Τελευταία τροποποίηση από p@nos; 06/07/2013 στις 02:15.
το κανεις απο καιρο???????????
η ετσι σου ρθε πανω στην τρελα?????????