σε μια βδομαδουλα παω να παρω το cb1!!!θα το παρω σε πολυ καλη τιμη ας ελπισουμε να μου βγει καλο!
σε μια βδομαδουλα παω να παρω το cb1!!!θα το παρω σε πολυ καλη τιμη ας ελπισουμε να μου βγει καλο!
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=125213
Ειχα και γω καποιες αποριες,νομιζω οτι αυτα που λεει το παραπανω θεμα ειναι αρκετα για να καταλαβεις τι παιζει,μετα παιζει ρολλο ποσο καθαρο ειναι το μηχανακι.
το ειχα διαβασει εχαριστω πολυ φιλε το ειχα διαβασει σημερα βρηκα ενα cb 400 souper four τελεια κατασταση το δινει ακριβα πιστευω 1000 ε αμα το ριξει θα δουμε απο σχολη οδηγων ειναι....με ενα σημαδι απο τουμπα στη εξατμιση
το κοκκινο cb1 φαινετε ωραιο παντως!!!
υπαρχουν οντως φθηνες κ αξιοπιστες μηχανες που χρειαζονται μονο βενζινα για να κανουν το γυρο του κοσμου,ειδικα αυτες τις χαλεπες εποχες βρισκεις διαμαντακια...
το θεμα ειναι εαν αξιζει καποιος (ιδιοκτητης) να πουλησει ενα τετοιο διαμαντακι αντι πινακιου φακης...
ο γεροντας μου πχ , αν δεν εισαι σε αναγκη ποιος ο λογος να τον ''σκοτωσεις'' για 800 ευρω..?
![]()
πολυ ωραιο φιλε μου το yamaha να το χαιρεσε!!!!οταν δεν υπαρχουν λεφτα φιλε μου αγοραζεις φτηνα και πουλας και φτηνα....επειδη δεν υπαρχουν λεφτα για αυτο τον λογο υπαρχει και αυτο το τοπικ που ξεκινισα.βεβαια το να εχεις ενα cb1 που ειναι 20+ χρονων μηχανη η ενα cb και να το πουλας διαμαντι παει να πει πολλα για το χαρακτηρα σου και την προσωπικοτητα σου...δεν γινετε να ζητανε για bros 1200 e και για cb το ιδιο ωραια μηχανακια αξιζουν αλλα ειναι παλια...και η αξια τους για καποιον που το εχει ειναι τι προσφερει ο κοσμος η ο παλιατζης η σκουπιδιαρα!ενας που εχει λεφτα δεν θα παρει cb κακα τα ψεματα ουτε tenere του 90.ολα στα λεω φιλικα!!!!καλες βολτες!!!
ουτε μπορεις να πουλας τα χρεπια για αντικες....ουτε οσο θες γιατι μετα αναρωτιομαστε ολοι μαζι για τα ωραια κλασικα μηχανακια που αντι να τα πουλισουν τα πετανε!!δηλαδη αμα το πεταξεις πχ το τενερε βγαζεις περισσοτερα απο το να το πουλησεις σε τιμη ξεφτυλα?μπορει να αξιζει περισσοτερο δεν αντιλεγω!αλλα αφου δεν θα το παρει κανενας!!μιλαγα με ενα παιδι πουλισε bros 500 ευρο αστερι σαν καινουργιο!του λεω ρε φιλε γιατι τοσο τζαμπα?και με εβρισε μ λεει φιλαρακο χαζος εισαι?μηχανη 20 χρονων κοντα θα του πουλισω σαν τους αλλους χρυσαφι 1200 -1500 ευρο?
πχ εχω ενα αλφα ρομεο 155 το αμαξι φυσαει μοντελο 92 γινετε ρε παιδια να το πουλισω 2000?
τι εννοεις που αναρωτιεμε που το εδωσε τοσο τζαμπα επειδη ειναι παλιο?
Ωραία να σου εξηγήσω λοιπόν τι εννοώ κατά την γνώμη μου πάντα. Θέλεις να πάρεις μια μηχανή. Από την αρχή ξεκίνησες ένα ποστ στο οποίο δεν ξέρεις τι θέλεις. Από kle μέχρι cafe racer.
Τελικά ξεκινάς να "παζαρεύεις" ανοιχτά ένα από αυτά που σου προτάθηκαν και εκεί ήταν η πρώτη φορά που λέω την γνώμη μου (ότι υπάρχουν δηλαδή και τα πμ).
Έχεις ένα ποσό στο μυαλό σου που μπορείς να διαθέσεις και προφανώς εσύ το ξέρεις ποιο είναι αυτό.
αναρωτιέσαι γιατί ο άλλος έδωσε αστέρι στα 500 όταν από την άλλη σαν αγοραστής τόσα θα έδινες για να αγοράσεις μηχανάκι 20ετίας, από τα μέχρι τώρα γραφόμενα σου, σε ανοιχτό φόρουμ και ανεξάρτητα αν τα μηχανάκια είναι απο εμφανώς ταλαιπωρημένα, μέχρι (οπτικά), σε πολύ καλή κατάσταση.
Συγχρόνως βέβαια το 155 20ετίας που έχεις και "φυσάει" προφανώς και δεν το σκοτώνεις αντίστοιχα άσχετα με το που είναι η αγορά γι αυτά.
Λογικό προφανώς, αφού σαν αγοραστές θέλουμε να πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε στα λιγότερα δυνατά, και σαν πωλητές βέβαια πάλι το καλύτερο θέλουμε.
Όταν αυτά γίνονται όμως μαζεμένα στο ίδιο πόστ εμένα μου κάθεται κάπως. Καλύτερα τώρα?
Quod me nutrit... me destruit.....