Σελίδα 4 από 13 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 186

Θέμα: ΦΤΗΝΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΕΧΡΙ 800 ΕΥΡΩ

Banned
    σε μια βδομαδουλα παω να παρω το cb1!!!θα το παρω σε πολυ καλη τιμη ας ελπισουμε να μου βγει καλο!

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zephyr1 Προβολή μηνύματος
    Πατα ενα cb-1 στην αναζητηση και θα παρεις οχι μια αλλα πολλες απαντησεις.
    για super four εχει πολλα για cb1 λιγοτερα δυστηχως...

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=125213

Ειχα και γω καποιες αποριες,νομιζω οτι αυτα που λεει το παραπανω θεμα ειναι αρκετα για να καταλαβεις τι παιζει,μετα παιζει ρολλο ποσο καθαρο ειναι το μηχανακι.

Banned
    το ειχα διαβασει εχαριστω πολυ φιλε το ειχα διαβασει σημερα βρηκα ενα cb 400 souper four τελεια κατασταση το δινει ακριβα πιστευω 1000 ε αμα το ριξει θα δουμε απο σχολη οδηγων ειναι....με ενα σημαδι απο τουμπα στη εξατμιση

Banned
    εισαι ωραιος!!!!!!εχω μιλησει με μερικους απο αυτους λενε οτι ειναι πενα και εχουν απο σπασμενη αναρτηση μεχρι οτι θες να φανταστεις.....ευχαριστω πολυ ομως!!!

Banned
    το κοκκινο cb1 φαινετε ωραιο παντως!!!

υπαρχουν οντως φθηνες κ αξιοπιστες μηχανες που χρειαζονται μονο βενζινα για να κανουν το γυρο του κοσμου,ειδικα αυτες τις χαλεπες εποχες βρισκεις διαμαντακια...
    το θεμα ειναι εαν αξιζει καποιος (ιδιοκτητης) να πουλησει ενα τετοιο διαμαντακι αντι πινακιου φακης...

ο γεροντας μου πχ , αν δεν εισαι σε αναγκη ποιος ο λογος να τον ''σκοτωσεις'' για 800 ευρω..?
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	T1.jpg 
Προβολές:	160 
Μέγεθος:	53,0 KB 
ID:	295949

Όνομα:	T2.jpg 
Προβολές:	161 
Μέγεθος:	63,4 KB 
ID:	295950

Όνομα:	T3.jpg 
Προβολές:	160 
Μέγεθος:	57,4 KB 
ID:	295951

Banned
    πολυ ωραιο φιλε μου το yamaha να το χαιρεσε!!!!οταν δεν υπαρχουν λεφτα φιλε μου αγοραζεις φτηνα και πουλας και φτηνα....επειδη δεν υπαρχουν λεφτα για αυτο τον λογο υπαρχει και αυτο το τοπικ που ξεκινισα.βεβαια το να εχεις ενα cb1 που ειναι 20+ χρονων μηχανη η ενα cb και να το πουλας διαμαντι παει να πει πολλα για το χαρακτηρα σου και την προσωπικοτητα σου...δεν γινετε να ζητανε για bros 1200 e και για cb το ιδιο ωραια μηχανακια αξιζουν αλλα ειναι παλια...και η αξια τους για καποιον που το εχει ειναι τι προσφερει ο κοσμος η ο παλιατζης η σκουπιδιαρα!ενας που εχει λεφτα δεν θα παρει cb κακα τα ψεματα ουτε tenere του 90.ολα στα λεω φιλικα!!!!καλες βολτες!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από angelodaegio Προβολή μηνύματος
    ενας που εχει λεφτα δεν θα παρει cb κακα τα ψεματα ουτε tenere του 90.ολα στα λεω φιλικα!!!!καλες βολτες!!!
    Κακά τα ψέματα επίσης, χωρίς χρήμα δεν κυκλοφορείς μηχανάκια του 80 και του 90 που καίνε σαν αυτοκίνητο και τα θεματάκια τους στην συντήρηση τά έχουν σίγουρα.
    Θέλει διάθεση γνώσεις κόπο χρόνο και χώρο.

Banned
    ουτε μπορεις να πουλας τα χρεπια για αντικες....ουτε οσο θες γιατι μετα αναρωτιομαστε ολοι μαζι για τα ωραια κλασικα μηχανακια που αντι να τα πουλισουν τα πετανε!!δηλαδη αμα το πεταξεις πχ το τενερε βγαζεις περισσοτερα απο το να το πουλησεις σε τιμη ξεφτυλα?μπορει να αξιζει περισσοτερο δεν αντιλεγω!αλλα αφου δεν θα το παρει κανενας!!μιλαγα με ενα παιδι πουλισε bros 500 ευρο αστερι σαν καινουργιο!του λεω ρε φιλε γιατι τοσο τζαμπα?και με εβρισε μ λεει φιλαρακο χαζος εισαι?μηχανη 20 χρονων κοντα θα του πουλισω σαν τους αλλους χρυσαφι 1200 -1500 ευρο?
    πχ εχω ενα αλφα ρομεο 155 το αμαξι φυσαει μοντελο 92 γινετε ρε παιδια να το πουλισω 2000?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    ουτε μπορεις να πουλας τα χρεπια για αντικες....ουτε οσο θες γιατι μετα αναρωτιομαστε ολοι μαζι για τα ωραια κλασικα μηχανακια που αντι να τα πουλισουν τα πετανε!!δηλαδη αμα το πεταξεις πχ το τενερε βγαζεις περισσοτερα απο το να το πουλησεις σε τιμη ξεφτυλα?μπορει να αξιζει περισσοτερο δεν αντιλεγω!αλλα αφου δεν θα το παρει κανενας!!μιλαγα με ενα παιδι πουλισε bros 500 ευρο αστερι σαν καινουργιο!του λεω ρε φιλε γιατι τοσο τζαμπα?και με εβρισε μ λεει φιλαρακο χαζος εισαι?μηχανη 20 χρονων κοντα θα του πουλισω σαν τους αλλους χρυσαφι 1200 -1500 ευρο?
    πχ εχω ενα αλφα ρομεο 155 το αμαξι φυσαει μοντελο 92 γινετε ρε παιδια να το πουλισω 2000?
    Ναι αλλα και εσυ ποιο πανω χρηματα για παπι μεταχειρισμένο δινεις ασχετα με το αν το μηχανακι ειναι "αστερι" η οχι.
    Μου αρεσει που μετα αναρωτιεσαι γιατι το εδωσε ο αλλος τοσο τσαμπα.
    Quod me nutrit... me destruit.....

Banned
    τι εννοεις που αναρωτιεμε που το εδωσε τοσο τζαμπα επειδη ειναι παλιο?

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από (Mostra)damoS Προβολή μηνύματος
    Ναι αλλα και εσυ ποιο πανω χρηματα για παπι μεταχειρισμένο δινεις ασχετα με το αν το μηχανακι ειναι "αστερι" η οχι.
    Μου αρεσει που μετα αναρωτιεσαι γιατι το εδωσε ο αλλος τοσο τσαμπα.
    το κανεις συνεχεια μπαινεις στο τοπικ λες κατι ασχετο και μετα δεν απαντας.αν μας τρολαρεις οκ αλλα πες το να το ξερουμε κιολας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    το κανεις συνεχεια μπαινεις στο τοπικ λες κατι ασχετο και μετα δεν απαντας.αν μας τρολαρεις οκ αλλα πες το να το ξερουμε κιολας.
    Ωραία να σου εξηγήσω λοιπόν τι εννοώ κατά την γνώμη μου πάντα. Θέλεις να πάρεις μια μηχανή. Από την αρχή ξεκίνησες ένα ποστ στο οποίο δεν ξέρεις τι θέλεις. Από kle μέχρι cafe racer.
    Τελικά ξεκινάς να "παζαρεύεις" ανοιχτά ένα από αυτά που σου προτάθηκαν και εκεί ήταν η πρώτη φορά που λέω την γνώμη μου (ότι υπάρχουν δηλαδή και τα πμ).
    Έχεις ένα ποσό στο μυαλό σου που μπορείς να διαθέσεις και προφανώς εσύ το ξέρεις ποιο είναι αυτό.
    αναρωτιέσαι γιατί ο άλλος έδωσε αστέρι στα 500 όταν από την άλλη σαν αγοραστής τόσα θα έδινες για να αγοράσεις μηχανάκι 20ετίας, από τα μέχρι τώρα γραφόμενα σου, σε ανοιχτό φόρουμ και ανεξάρτητα αν τα μηχανάκια είναι απο εμφανώς ταλαιπωρημένα, μέχρι (οπτικά), σε πολύ καλή κατάσταση.
    Συγχρόνως βέβαια το 155 20ετίας που έχεις και "φυσάει" προφανώς και δεν το σκοτώνεις αντίστοιχα άσχετα με το που είναι η αγορά γι αυτά.
    Λογικό προφανώς, αφού σαν αγοραστές θέλουμε να πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε στα λιγότερα δυνατά, και σαν πωλητές βέβαια πάλι το καλύτερο θέλουμε.
    Όταν αυτά γίνονται όμως μαζεμένα στο ίδιο πόστ εμένα μου κάθεται κάπως. Καλύτερα τώρα?
    Quod me nutrit... me destruit.....

Σελίδα 4 από 13 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μηχανη μεχρι 2000-2500 ευρω
    από salagatas στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 12/04/2012, 20:46

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας