Σελίδα 4 από 12 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 166

Θέμα: Τεχνικό πρόβλημα νο1

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από virus72 Προβολή μηνύματος
    νομιζω 1000 ευρω πηγασος δεν το λες και φθηνο. τεσπα

παντως κατι παιζει με τα ηλεκτρικα του. θα ελεγα να πεις του φιλου σου να τσεκαρει και το ματι του βολαν. συνηθως επειδη χαλαει το κομπελρ τρωει και καμια σφαλιαρα το ματακι

καλοριζικος
    Ναι όπως εξελίχθηκε δεν θα πάει φτηνά! Κάπου στο 1,200 με μεταβίβαση και σέρβις. Αλλά εντάξει στα λεφτά αυτά δε παίρνεις τίποτα άλλο πλην F650 Pegaso Freewind. Τουλάχιστον με φουλ έξτρα εξοπλισμό έτσι? Πάντως μου είπε ο μάστορας να μην ανησυχώ απλά λόγο μεγάλης ακινησίας θέλει λίγο καθάρισμα. ϊδωμεν.

Banned
    για πανε στο αρχικο ποστ που εψαχνες και ρωτουσες
    ποσα μηχανακια σου προτεινα κατω απο 1000?και μαλιστα τζαπαν?

Πήγαινε σε αυτόν που σου πούλησε τον πήγασο και κοπάνησέ του (τον πήγασο) στο κεφάλι.
    Μετά πήγαινε να παραδοθείς αυτοβούλως στον αποπάνω μου.

Banned
    Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    αντε με το καλο http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3847294/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3679829/

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3764910/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3803801/

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3837180/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3665774/

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3852166/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1419967/
    ειπαμε πιασαμε τα 40 αλλα οχι απο τωρα το αλτσχαιμερ
    θυμασαι που στα λεγα??????????

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    αντε με το καλο

Δεν μπορω να καταλαβω τι σκαλωμα εχετε με τα γιαπωνεζικα ή τα ευρωπαικα. Υπαρχει προβλημα ομως στις αποψεις σας και πως αποτυπωνονται εδω μεσα.
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Banned
    τετοια μαλακοηλεκτρολογο προβληματα σπανια να συναντησεις σε τζαπαν νομιζω
    ειχα καποτε aprilia pegaso strada και με ειχε τρελανει στα κουλα
    δεν φταιω εγω αυτα ειναι ιταλικα...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bros400pgm Προβολή μηνύματος
    Δεν μπορω να καταλαβω τι σκαλωμα εχετε με τα γιαπωνεζικα ή τα ευρωπαικα. Υπαρχει προβλημα ομως στις αποψεις σας και πως αποτυπωνονται εδω μεσα.
    1)Ειχα και των δυο σχολων.Τα ευρωπαικα κουτσαινουνε σε αυτο το θεμα.Ειδικα εαν δεν πεσουνε σε καλα χερια ,την εκατσες τη βαρκα.

2)Στο δευτερο θεμα που αναφερεις ,θα συμφωνησω οτι καποιοι με τον τροπο τους δεν βοηθανε τους ενδιαφερομενους.Υπαρχουνε ομως αλλοι οι οποιοι ειναι και γνωστες και κατανοητοι και ξερουνε που πρεπει να σταματησουνε.
    Διαλεξε ποιων τα σχολια θα διαβαζεις (αυτο κανω και εγω).
    Τελευταία τροποποίηση από Pan (dvs); 15/07/2013 στις 08:21.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pan DVS Προβολή μηνύματος
    Τσσσσσσσσ, τι έγραψες πάλι...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Τσσσσσσσσ, τι έγραψες πάλι...
    Προσπαθω να τον προφυλαξω.Εσεις ειστε ικανοι να στειλετε για ψυχοθεραπεια ακομη και ψυχιατρο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pan DVS Προβολή μηνύματος
    1)Ειχα και των δυο σχολων.Τα ευρωπαικα κουτσαινουνε σε αυτο το θεμα.Ειδικα εαν δεν πεσουνε σε καλα χερια ,την εκατσες τη βαρκα.

2)Στο δευτερο θεμα που αναφερεις ,θα συμφωνησω οτι καποιοι με τον τροπο τους δεν βοηθανε τους ενδιαφερομενους.Υπαρχουνε ομως αλλοι οι οποιοι ειναι και γνωστες και κατανοητοι και ξερουνε που πρεπει να σταματησουνε.

Aρα θα συμφωνησεις οτι το καθενα εχει τα καλα του και τα ασχημα του. Η ισοπεδωση ομως καποιων (κυριως κατοχων γιαπωνεζικων) ειναι κατι το οποιο δεν βοηθαει τον αλλον. Και το αντιθετο ισχυει, για να μην παρεξηγηθω. Ποσοι νομιζουν οτι επιασαν τον παπα απο τα γενια επειδη πηραν ενα aprilia SXV ας πουμε?
    Ποσοι εχουν γραψει εδω μεσα με aprilia και τους κοροιδεψαν για το ματραγκα που πηραν και τελικα βρηκαν την λυση (με μικρο κοστος συνηθως) στο apriliabikers.gr?
    Καραγκιοζιλικια εγω λεω φιλτατε. Εχει χαθει το μετρο
    Συμφωνω οτι πρεπει να διαλεγουμε τα σχολια
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bros400pgm Προβολή μηνύματος
    Aρα θα συμφωνησεις οτι το καθενα εχει τα καλα του και τα ασχημα του. Η ισοπεδωση ομως καποιων (κυριως κατοχων γιαπωνεζικων) ειναι κατι το οποιο δεν βοηθαει τον αλλον. Και το αντιθετο ισχυει, για να μην παρεξηγηθω. Ποσοι νομιζουν οτι επιασαν τον παπα απο τα γενια επειδη πηραν ενα aprilia SXV ας πουμε?
    Ποσοι εχουν γραψει εδω μεσα με aprilia και τους κοροιδεψαν για το ματραγκα που πηραν και τελικα βρηκαν την λυση (με μικρο κοστος συνηθως) στο apriliabikers.gr?
    Καραγκιοζιλικια εγω λεω φιλτατε. Εχει χαθει το μετρο
    Συμφωνω οτι πρεπει να διαλεγουμε τα σχολια

τα είπες όλα φίλε μου,

Έχω το strada του 2010 (2009 και την περασμένη βδομάδα μου έβγαλε το κλασσικό (πλέον) πρόβλημα με τον κεντρικό διακόπτη ενώ βρισκόμουν στην αττική οδό με 140+....
    αναβόσβησε 3-4 φορές εν κινήσει και είδα όλους τους αγίους φαντάρους.....
    επειδή το είχα σπουδάσει το θέμα "aprilia" kai "strada" στο site, σταμάτημα στην άκρη, ξήλωμα τα καλώδια του διακόπτη πρόχειρη ένωσή τους με μονωτική και δρόμο.
    για σβήσιμο μετά ώσπου να πάει μάστορα για τα περαιτέρω, αφαίρεση της 20αρας ασφάλειας....
    αλλάχτηκε με μισό ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ διακόπτη ο οποίος είναι ΠΟΛΥ καλύτερος της μαμάς (έλεος ρε aprilia...) με κόστος του + εργασία 40 €....
    πέραν αυτού δεν έχει βγάλει το παραμικρό άλλο θέμα (για την τρόμπα βενζίνης που λένε πολλοί στο site, απλά δεν το αφήνω με ελάχιστη βενζίνη μέσα (αυτή είναι η αιτία που χαλάει, δεν ψύχεται επαρκώς)
    ΗΞΕΡΑ τι αγόραζα, το είχα μελετήσει πολύ το θέμα, το μΕχανάκι όμως καθημερινά μου χαρίζει το χαμόγελο που δεν είχα με κανένα γιαπωνέζικο (και είχα πολλά....) αυτό αρκεί νομίζω
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    τα είπες όλα φίλε μου,

Έχω το strada του 2010 (2009 και την περασμένη βδομάδα μου έβγαλε το κλασσικό (πλέον) πρόβλημα με τον κεντρικό διακόπτη ενώ βρισκόμουν στην αττική οδό με 140+....
    αναβόσβησε 3-4 φορές εν κινήσει και είδα όλους τους αγίους φαντάρους.....
    επειδή το είχα σπουδάσει το θέμα "aprilia" kai "strada" στο site, σταμάτημα στην άκρη, ξήλωμα τα καλώδια του διακόπτη πρόχειρη ένωσή τους με μονωτική και δρόμο.
    για σβήσιμο μετά ώσπου να πάει μάστορα για τα περαιτέρω, αφαίρεση της 20αρας ασφάλειας....
    αλλάχτηκε με μισό ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ διακόπτη ο οποίος είναι ΠΟΛΥ καλύτερος της μαμάς (έλεος ρε aprilia...) με κόστος του + εργασία 40 €....
    πέραν αυτού δεν έχει βγάλει το παραμικρό άλλο θέμα (για την τρόμπα βενζίνης που λένε πολλοί στο site, απλά δεν το αφήνω με ελάχιστη βενζίνη μέσα (αυτή είναι η αιτία που χαλάει, δεν ψύχεται επαρκώς)
    ΗΞΕΡΑ τι αγόραζα, το είχα μελετήσει πολύ το θέμα, το μΕχανάκι όμως καθημερινά μου χαρίζει το χαμόγελο που δεν είχα με κανένα γιαπωνέζικο (και είχα πολλά....) αυτό αρκεί νομίζω
    το συμπέρασμα που βγάζω προσωπικά πάντως διαβάζοντας τα παραπάνω, είναι ότι το συγκεκριμένο μοτόρι προφανώς και δεν απευθύνεται στον αρχάριο χρήστη

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Εγώ πάλι γιατί βγαζω το συμπέρασμα ότι, όταν κάποιοι εντοπίζονται στα προβλήματα που έχει ένας εκ κατασκευής ματρακάς, θεωρούνται ότι είναι κακοί, ζηλιάρηδες και υπερόπτες...??

(και οι προτάσεις του τύπου: μπες στο www.bourdelomixanaki.gr να βρεις άμεση και ειλικρινή λύση στο πρόβλημά σου, μάλλον δεν τιμούν τους κατόχους bourdelomixanakiwn γιατί ή μασόνοι είναι ή αδερφότητα πονεμένων και κατατρεγμένων...)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Εγώ πάλι γιατί βγαζω το συμπέρασμα ότι, όταν κάποιοι εντοπίζονται στα προβλήματα που έχει ένας εκ κατασκευής ματρακάς, θεωρούνται ότι είναι κακοί, ζηλιάρηδες και υπερόπτες...??

(και οι προτάσεις του τύπου: μπες στο www.bourdelomixanaki.gr να βρεις άμεση και ειλικρινή λύση στο πρόβλημά σου, μάλλον δεν τιμούν τους κατόχους bourdelomixanakiwn γιατί ή μασόνοι είναι ή αδερφότητα πονεμένων και κατατρεγμένων...)
    Γιατί επειδή κάποια από αυτά τα bourdelomixanakia δεν σκορπανε με το που βγαινουν απο το μαγαζί, κι επειδή οι κάτοχοί τους βρηκαν ανεκτικότητα ανάμεσά μας, κι επειδή πρέπει να εισαι λίγο κάπως με το να πληρώνεις ένα σκασμό λεφτά κια να θες να βρίσκεις πατέντες εή να εχεις πτυχίο μηχανολογίας για να είναι απροβληματιστο το γαμώ_τα_μηχανάκι_μου, νομίζουν ότι έχουν πιάσαν το παπά από τ @@....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σελίδα 4 από 12 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2016, 20:37
  2. Εσωτερικο προβλημα???
    από HRT στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2004, 13:54
  3. Προβλημα και αντιδρασεις....
    από dela στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2004, 04:23