Χαίρομαι που έκανα λάθος, δείχνεις πολύ καλύτερα τώρα.

Αυτό που σου λέμε για τα μαθήματα ασφαλούς οδήγησης είναι πραγματικό μάθημα οδήγησης
από ανθρώπους εκπαιδευμένους με τεράστια εμπειρία.
Δεν είναι η "μέθοδος" να δείξεις αυτό που θέλουν οι εξεταστές του υπουργείου.
Η δική μου πίεση δεν εστιάζει μόνο στα προφανή οφέλη αλλά στο γεγονός ότι είναι ο καλύτερος τρόπος
να διδαχθεί κάποιος που είναι κοντά σε φάση άρνησης, "παρατήστε με όλοι που ξέρετε" κ.λπ.
Η επαφή με ανθρώπους που εκτιμάς και οι ξεκάθαρα ορθολογικές διδαχές τους δείχνει να αγγίζει πολλές φορές
παραπάνω από οποιαδήποτε άλλη προσπάθεια.
Εντωμεταξύ είναι πολύ πετυχημένος ο χρόνος γιατί είναι νέος στην μοτοσυκλέτα και δεν έχει αναπτύξει λάθος ή σχεδόν λάθος
τεχνικές που θα τον καθυστερούσαν.
Ο εξοπλισμός είναι εποχικός, έχει όριο ζωής, σε τσαντίζει για διάφορους λόγους κ.λπ. Ο τρόπος που οδηγούμε γίνεται γρήγορα
μια συνήθεια που σε ακολουθεί για πάντα και σε κάνει ανοικτό να διαβάσεις, να συνεχίσεις κ.λπ.
Συζητάμε για τον αδερφό σου εκτιμώντας πως είναι "δύσκολος" και σε μια ηλικία που τα σπας, τα κολλάς και τα ξανασπάς γιατί σου χάλασε το χτένισμα.
Φαντάσου φίλους στα 40, με εκατοντάδες χλμ εντός και εκτός χώρας να δηλώνουν "μου άλλαξε τον τρόπο που οδηγώ" ενθουσιασμένοι μετά το μάθημα..
Σε έχω πρήξει, το κόβω. Ο εξοπλισμός που θα βρεις στα καταστήματα είναι υψηλών προδιαγραφών όταν δεν τον επιλέγεις με βάση την χαμηλότερη τιμή.
Προτίμησε το χρηστικό πάνω από το φαινομενικά ασφαλέστερο. Έχει νόημα όταν το χρησιμοποιείς ενώ δεν σε δυσκολεύει.