Σε αυτά τα κιλά νομίζω είναι πολύ περιορισμένες οι επιλογές:
ΚΤΜ 640/690
Husqy 610/630/650
BMW G650X (Challenge / Country (19άρα))
Και τα Ιαπωνικά XTX, XR(!), KLX/R, DR με λίγα περισσότερα κιλά.
Όπου κερδίζεις στο χώμα χάνεις στην άσφαλτο και το ανάποδο. Πρέπει να αποφασίσεις αν θες ψεκασμό ή καρμπυρατέρ. Σχετικά με την αυτονομία θα βρεις after market ντεπόζιτα για τα περισσότερα.
Εγώ έχω πάρει το Husqy 610 και έχω λατρέψει την κάθε στιγμή, ακόμα και όταν έκανα 500χλμ εθνικής με μαξιλαράκι δεμένο στην σέλα. Με aftermarket 18λιτρο έχω κοντά στα 300χλμ αυτονομία. Να κάνω 250χλμ δικάβαλος δεν μου περνάει από το μυαλό. Θα βαρεθώ και θα υποφέρω.
Αν άλλαζα μηχανή τώρα που ωρίμασα λίγο () θα έπαιρνα το Terra 650. Γαμάει.
Have fun.![]()
το terra650 ειναι διαθεσιμο για test drive.
εγω εκλεισα ραντεβου για τεστ την ερχομενη τεταρτη.
μιας και ειχα η εχω οδηγησει σχεδον ολα τα on-off μονοκυλινδρα,θα σας πω τις εντυπωσεις μου μετα το τεστ.
περιμενω να μου πεις της εντυπωσεις μιας που τεστ στον βορα δεν παιζει
Dr 650 SE, είναι στα κιλά που βάζεις, ο κατασκευαστής το δίνει 43 hp/6400 kai 53 Nm/4600. Με μικροαλλαγές γίνεται το μηχανάκι που θες. Φτηνά ανταλλακτικά, εύκολα φοράει τον big bore 790 cc που του ανεβάζει την ιπποδύναμη στα 54 hp. Μηχανάκι για όλες τις δουλειές, από καθημερινό μέσο μετακίνησης έως το χωμάτινο του Σαββατοκύριακου. Ταξιδεύει δικάβαλο και φορτωμένο άνετα 130 χλμ, πολύ απλό στην συντήρησή του με 17άρι ντεπόζιτο θα σε πάει όπου θες.
Χρειάζεται οπωσδήποτε βελτίωση στην ανάρτηση που παραδοσιακά η σουζούκι φτιάχνει σουμιέδες.
Με πολύ λιγότερο κόστος του μπάτζετ σου βρίσκεις αξιοπρεπή DR και με το υπόλοιπο μαρούλι κάνεις βελτιώσεις.
Το έχω πολλά χρόνια και το έχω μετατρέψει σε μηχανάκι χωμάτινου χαρακτήρα. Με αυτό βγάζω τα γούστα μου στα βουνά (όποτε μπορώ).
Τα από '96 και νωρίτερα έχουν ένα θεματάκι με την 3η του σαζμάν, οπότε ή τ' αποφεύγεις ή το τσεκάρεις σχολαστικά.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
αυτο ξεφευγει απο τα κριτηρια που εχει βαλει ο φιλος αλλα αν παει εκει τοτε ας δει και το bmw f650gs dakar απο 2004 και πανω το διμπουζο.
ειναι πιο γρηγορο απο το τενερε,καιει σημαντικα λιγοτερο,ειναι πολυ πιο ανετο απο σελα,ταξιδευει στην ασφαλτο καλυτερα και ειναι εξαιρετικο στο χωμα.
αα και το φτανει ανετα με 1,75
συμφωνω με τα παραπανω αλλά το να ταξιδευεις δικαβαλο 130χλμ με αυτο το μηχανακι ακουγεται μαζοχιστικο.επισης το σασμαν σε δυο-τρια που εχω οδηγησει ειναι αρκετα σκληρο.
ΥΓ.εβαλες τελικα την supertrapp?
εναλλακτικη λυση αλλά παλαιοτερων χρονων το KLX650C με παρομοια specs με το DR και σιγουρα πολυ καλυτερο απο το KLR650
Καλά ρε ο άνθρωπος είναι στο κρεβάτι του πόνου και συ με τον (γέρο στα αγγλικά) τον δουλεύεις αφού σου είπε ότι αδυνάτισε.Τι ρατσισμός είναι αυτός μου θυμίζει στο δημοτικό που κοροιδεύαμε αυτούς που φόραγαν γυαλιά.
Για να πω πάντως όλη την αλήθεια το 650 που δεν του αρκεί και θέλει να το υπερκυβίσει αυτό λίγο με υποψιάζει ...
Περαστικά εύχομαι Vaska.