Φίλε Σπυράκο, το ότι θέλω να πάρω μηχανή είναι και γιατί θέλω και, παραδόξως για την εποχή που ζούμε τα οικονομικά μου είναι νορμάλ και έχω μαζέψει αυτό το ποσό μετά από οικονομίες 2 χρόνων

και γιατί βαρέθηκα τη μιζέρια του σκούτερ που με κάνει να την αισθάνομαι κάθε μέρα στο δρόμο
Ο προβληματισμός είναι καθαρά σε τι είδος μηχανής πρέπει να κινηθώ, δεδομένου ότι είμαι κάποιας ηλικίας και εμπειρίας γενικά στην οδήγηση εκεί έξω, αλλά δεν ξέρω την τύφλα μου από μηχανές.
Και φυσικά δεν είμαι σε θέση να διαχειριστώ 100 άλογα στον πίσω τροχό, γι αυτό και ξέρω ότι δεν πρόκειται να ανοίξω το γκάζι τέρμα σε μια τέτοια μηχανή για αρκετό καιρό!
Διάβασα παραπάνω ότι το bandit είναι "τίμιο" αλλά όχι "καλό". Αυτό για μένα σημαίνει 'καλύτερα απέφυγέ το αφού μπορείς'.
Το Triple (του έχω μια αδυναμία) παλεύεται για πρώτη επαφή ή στην πρώτη στροφή αν ανοίξω μισή μοίρα παραπάνω το γκάζι μπορεί να γυρίσει και να με φέρει τούμπα;
Το Hornet δεν είναι κακή περίπτωση όπως τα λέτε.
Για το Fazer διαβάζω ότι ανάμεσα σε 5 με 7000 στροφές είναι ψόφιο εντελώς. Δεδομένου ότι για αρχή αυτό θα είναι το μέγιστο όριο στροφών που υπολογίζω να ανεβαίνω, μήπως κάνει χειρότερα τα πράγματα το ότι δε τραβάει εκεί;
Το Honda CBF600 μου φαίνεται κι εμένα άσχημο..
Το να πάρω ένα παλιό μηχανάκι των 2000-2.500 ευρώ και να του ρίξω λεφτά σε σέρβις χωρίς να έχω καν αρκετές γνώσεις για το τι χρειάζεται μια τέτοια μηχανή στη συντήρησή της, δε μου ακούγεται καλή ιδέα. Θα προτιμούσα να πάρω κάτι που να είναι σε καλή κατάσταση εξ αρχής και να μη μπλέξω με μαστοριλίκια.