εχω ενα ,αλλα δε το χρησιμοποιω για να ακουω το ρελε.ρε λες???
ε,λογικο ,αφου το χειμωνα το χω κλειδωμενο.και αν δε μου χαλουσε το αμαξι,ακομα κλειδωμενο θα ηταν..αυτο δεν ειναι μηχανακι,οι 7 πληγες ειναι!ασε που ακομα δε τα εβγαλε τα φετινα!με τα περσινα παλευω!
καμμια μπυρα θα πιουμε?
ο τυπος απο το συνεργειο μου ειπε οτι εχει φλαντζα κεφαλης,γιαυτο δε παιρνει μπροστα ευκολα και δε τραβαει,γιατι φουσκωνει τα νερα και μπλεκονται με τις βενζινες η κατι τετοιο!λετε να ηταν αυτο το προβλημα εξ αρχης?απο κοστος τι να περιμενω περιπου?
επιφυλασσομαι να κανω ενα εξυπνο λογοπαιγνιο περι καρΜΠΥΡΑτεριου γιατι τωρα δεν εχω εμπνευση!!
αν δεν ειχε θα ήταν πρόβλημα...
αρέσκεται στην καταναλωση αναμιχθεντων ποτών ο μαστορας..??
μπορεί και τίποτε, αν η φλαντζα ειναι ΟΚ...
(αν και δύσκολο, γιατί με την ακινησία ξεραινεται και την προλαβαίνει το καψιμο..)
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
δε ξερω ΟλδΜαν,οταν μου ειπε οτι η φλαντζα κεφαλης φταιει για ολα,ανακουφιστηκα,μεχρι που χαρηκα κιολας που βρηκαμε τελικα τι φταιει!του ειπα να την παραγγειλει και να το φτιαξει,και περιμενω τηλ για το κοστος!αμα το κανει και μετα πηγαινει παλι με 50 το μηχανακι,λακκους εχει πολλους τριγυρω να παω να το φουνταρω!
Το μηχανακι θα φουνταρεις ρε ή τον μαστορα...??
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
το μηχανακι,αυτος ειναι απο μονος του τιμωρημενος.ενος φιλου το παπακι,το ανοιξε το εκλεισε και του το δωσε χωρις μιζα,και μετα δε την εβρισκε κιολας!και σε μια γουρουνα,πηγε να βγαλει τις βαλβολινες με καλαμακι και του πεσε το καλαμακι μεσα!φαντασου....
Ποτά -μιξεις+καλαμακια=μπαρμαν είναι?
μπα εγω ειμαι ο μπαρμαν,αυτος ειναι απλα ατζαμης!γινεται να βγαλεις τα λαδια με το καλαμακι?σαν να παω εγω να φτιαξω φραπε με το δυναμοκλειδο!!
φλαντζα κεφαλης,πρεσσαρισμα,πλανισμα κεφαλης και ελατηρια γιατι μετα θα καιει λαδια,συνολο 150 τα ανταλακτικα και 100 η δουλεια,250 το ολον!αυτα με ειπε ο λεγαμενος!το μηχανακι δε παιρνει μπροστα λεει,γιατι με το που πατας μιζα στροβιλιζει τα νερα!