ετοιμος και μαχιμος ο κινεζος![]()
παει ο κινέζος.... Μας άφησε.... Όπως γυρνούσα πρίν απο βόλτα ακούω ενα παφ εν κινήσει και άκουγα μέταλλα να τρίβονται εσωτερικά στο μοτέρ....
Τέρμα τα κινέζικα πλέον.... Ξενερωσα και είχα και γεννέθλια σήμερα.....
Σε ευχαριστώ! το παράξενο ξέρεις ποιο είναι? Πως όταν πήγα να μου ρυθμίσουν τις βαλβίδες το μοτέρ το βρήκε μια χαρά ο τύπος....
Τι να κάνω τώρα σκέφτομαι να αλλάξω μοτέρ? Πολλά χωρίς χαρτιά και αμφιβόλου κατάστασης.... Να το δώσω όπως είναι που δεν θα πιάσω ουτε 100 ευρώ και να παρω άλλο?
Βραχυκύκλωσα!![]()
Όχι ρε γαμώτο!
Ούτε 100 ευρώ?![]()
Αν είναι έτσι πούλα τους δίσκους συμπλέκτη και κράτα τα υπόλοιπα.
Στην θέση σου για αρχή θα το άνοιγα να δω τι σκατά έγινε εκεί μέσα. Αν δεν το άνοιγα θα με έτρωγε.
Αν δεν επισκευάζεται αλλάζεις κινητήρα και κρατάς αυτόν για ανταλλακτικά ή τον κάνεις ανταλλακτικά και τα βγάζεις στο car.
Έτσι ξαφνικά έγινε? Λες να έχει καμιά βαλβιδούλα καρφωμένη επάνω στο πιστονάκι?
Άνοιξέ το!
Sent from me using a computer.
Κινέζικα ή μη δεν δικαιολογούν κάτι τέτοιο. Κάποιο λάθος έγινε.
Sent from me using a computer.
Στο πολύ ξαφνικό! Κοίτα οτι είμαι λίγο χέστης με τις μηχανές ειμαι οπότε προσπαθώ να αποφεύγω το πλάκωμα.
Γυρνούσα πολύ χαλαρά και στην πορεία γίνεται οτι γίνεται.
Πηγαίνει μεν αλλά ακούγεται να τρίβεται μέταλο μέσα. Κύλινδρος/βαλβίδες/κεφαλή κλπ δεν φαίνονται να έχουν πρόβλημα γιατί ανεβάζει στροφές κανονικά.
Σασμάν επίσης δεν δείχνει να χει πρόβλημα γιατί αλλάζει ταχύτητες....
Καμπάνα?????
XGJAO είναι η φίρμα;Φαντάζομαι σκηνικό...
-Μήπως έχετε XGJAO;
-Γείτσες παληκάρι... Συνάχι καλοκαιριάτικα; Από κλιματιστικό ε;
Μιάς και τα καταφέρνεις, τουλάχιστον ξεκίνα να λύνεις τα καπάκια, μπορεί να είναι κάτι χαζό και να μην αξίζει ουτε η στεναχώρια.
Απο τα βάθη της κίνας που βγάζει και κατι ...Wind! με το κιλό τα πουλάνε ρε οι σχιστομάτηδες τι γινεται εκει κάτω
Η πλάκα ήταν που πήγα να πάρω φλάτζες και το κοιτούσαμε 10 λεπτά σαν χάνοι να δούμε σε τι επώνυμο μοτέρ μοιάζει...
@kapnias θα το κάνω βίδες πάλι δεν εχω επιλογή. Αλλά αυτό το μοτέρ έχω αρχίσει και το φοβάμαι.... Άμα πάει κατω η ψυχολογία καταλαβαίνεις...
Κοίτα,ξέρω 2 περιπτώσεις που το κάνανε και έχουν γράψει 20000χλμ χωρίς θέματα.
Τώρα για το σαζμάν εντάξει,δεν είναι χόντα αλλά δεν έβγαλαν κάτι.
Αν θες απλά να κάνεις τη δουλειά σου σκέψου το σαν εναλλακτική.
Αυτά που δεν είναι να μπλέκεις είναι τα zongshen,πολλά θέματα...