Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 77

Θέμα: Τί θα επιλέγατε...

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από audioslave Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα και παλι παιδια.Εχω καταληξει στο dakar τελικα.Σε ενα μηνα τελειωνω εξεταστικη και αρχιζω να ψαχνω.Μπορειτε να βοηθησετε με καναδυο συμβουλες οσον αφορα την αγορα? Χλμ, extras που ειναι καλο να διαθετει,maximum λεφτα για το συγκεκριμενο μοντελο κτλπ.

Α και κατι αλλο.Επειδη εχω γνωστο αμερικη, μπορω να παραγγειλω πραγματα και να τα στειλω σπιτι του και απο εκει να μου τα στειλει αυτος,ουτως ωστε να μην πληρωσω τελωνειο.Αξιζει κατι τετοιο λετε?
    Ευχαριστω πολυ
    Από extra εγώ προτείνω πάντα αν βρεις μοντέλο με ABS να το προτιμήσεις από μοντέλο άνευ ABS. Συνήθως εάν έχει πάνω ABS θα έχει και θερμαινόμενα γκρίπ. Επίσης από extra είναι σωτήρια σε πτώσεις κάγκελα προστασίας κινητήρα και πλαστικών, ενώ και οι προστατευτικές χούφτες σε συνδυασμό με τα θερμαινόμενα χερούλια που ανέφερα παραπάνω κάνουν θαύματα, χειμώνα κυκλοφορώ με καλοκαιρινό αερισόμενο γάντι να φανταστείς.

Για το άλλο θέμα με Αμέρικα, δε νομίζω πως αξίζει τον κόπο, δεν ξέρω τί έχεις σκοπό να παραγγείλεις αλλά τα βρίσκεις κι Ελλάδα-Ευρώπη σε καλή τιμή χωρίς να χρειαστεί να κάνεις όλη αυτή τη μανούρα με ΗΠΑ, εκτός αν η διαφορά τιμής είναι τόσο μεγάλη ώστε να δικαιολογεί την όλη διαδικασία.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Από extra εγώ προτείνω πάντα αν βρεις μοντέλο με ABS να το προτιμήσεις από μοντέλο άνευ ABS. Συνήθως εάν έχει πάνω ABS θα έχει και θερμαινόμενα γκρίπ. Επίσης από extra είναι σωτήρια σε πτώσεις κάγκελα προστασίας κινητήρα και πλαστικών, ενώ και οι προστατευτικές χούφτες σε συνδυασμό με τα θερμαινόμενα χερούλια που ανέφερα παραπάνω κάνουν θαύματα, χειμώνα κυκλοφορώ με καλοκαιρινό αερισόμενο γάντι να φανταστείς.

Για το άλλο θέμα με Αμέρικα, δε νομίζω πως αξίζει τον κόπο, δεν ξέρω τί έχεις σκοπό να παραγγείλεις αλλά τα βρίσκεις κι Ελλάδα-Ευρώπη σε καλή τιμή χωρίς να χρειαστεί να κάνεις όλη αυτή τη μανούρα με ΗΠΑ, εκτός αν η διαφορά τιμής είναι τόσο μεγάλη ώστε να δικαιολογεί την όλη διαδικασία.
    Με abs θα παρω σιγουρα aufbebracht.Θερμενομενα grip εχουν τα περισσοτερα απ οτι βλεπω.Σε μια τιμη των 3500 πρεπει να βρω dakaraki με βαλιτσες,καγκελα και τα λοιπα ή οχι λες?Ρωταω απλα γιατι ο καθενας βαζει οτι ττιμη του κατεβει,και για να μην με πιασουν κοτσο.Απο αμερικα σκεφτομαι να παρω κρανος,μπουφανακι και γαντια.Νομιζω συμφερει.
    Οπως μπορει να βοηθησει με καμια συμβουλη θα ηταν ευπροσδεκτη.
    Ευχαριστω και παλι

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Με abs θα παρω σιγουρα aufbebracht.Θερμενομενα grip εχουν τα περισσοτερα απ οτι βλεπω.Σε μια τιμη των 3500 πρεπει να βρω dakaraki με βαλιτσες,καγκελα και τα λοιπα ή οχι λες?Ρωταω απλα γιατι ο καθενας βαζει οτι ττιμη του κατεβει,και για να μην με πιασουν κοτσο.Απο αμερικα σκεφτομαι να παρω κρανος,μπουφανακι και γαντια.Νομιζω συμφερει.
    Οπως μπορει να βοηθησει με καμια συμβουλη θα ηταν ευπροσδεκτη.
    Ευχαριστω και παλι
    Πιστεύω ότι αυτή η τιμή πρέπει να είναι το ταβάνι σου. & ναι θα βρεις.

Παιδια κατι ακομα.Αξιζει που εχω απορριψει ολα τα μοντελα που δεν ειναι διμπουζα,λογω του οτι καινε περισσοτερο?Γιατι η τιμη με τα διμπουζα εχει διαφορα κανα χιλιαρικο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Πιστεύω ότι αυτή η τιμή πρέπει να είναι το ταβάνι σου. & ναι θα βρεις.
    Ετσι λεω και εγω.Αλλα κρατανε πολυ τιμη τα μοντελα μετα το 2004 ρε γαμωτο,και σε αυτηνν την τιμη βρισκω χωρις καθολου καλουδια.Συγνωμη αν κουραζω

Παιδια σκεφτομαι γι αυτο επειδη ειναι και στην πολη που σπουδαζω...Να το παω σε μηχανικο δεν νομιζω να γινεται λογω του οτι αυτος που το πουλαει ειναι εμπορος-μηχανικος.Τί λετε οσον αφορα τιμή και την κατασταση της μηχανης απ' οτι βλεπετε στις φωτο? http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3667337/
    Αν ειναι ευκολο βοηθηστε γιατι δεν εχω καποιον πιο εμπειρο απο εμενα να με συμβουλεψει
    Ευχαριστω πολυ

Υ.γ αργω να απαντησω γιατι δεν εχω ιντερνετ σπιτι και μπαινω απο φιλαρακια

Α και κατι ακομα παιδια.Λεω να παω προς θεσσαλονικη και να ψαξω σε μαγαζια μπας και βρω κανενα ντακαρ που δεν το εχουν βαλει σε αγγελια.Αξιζει κατι τετοιο ή ολοι που εχουν αντιπροσωπειες τα ανεβαζουν στο car?

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    .Να το παω σε μηχανικο δεν νομιζω να γινεται λογω του οτι αυτος που το πουλαει ειναι εμπορος-μηχανικος.

Αυτό δεν έχει σχέση. Μπορείς να το πας σε όποιον μηχανικό θέλεις για να το ελέγξεις. Αν του δώσεις να καταλάβει ότι είσαι ένα βήμα πριν την αγορά και θέλεις απλά μια δευτερη γνώμη δεν θα έχει αντίρρηση. Εκτός και αν δεν θέλει να δεις κάτι.

Απ' τις φωτό φαίνεται χαρτί.

Ο tommy dakar μπορεί να σου πει κάποια σημεία που πρέπει να προσέξεις πριν την αγορά.
    Sent from me using a computer.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Αυτό δεν έχει σχέση. Μπορείς να το πας σε όποιον μηχανικό θέλεις για να το ελέγξεις. Αν του δώσεις να καταλάβει ότι είσαι ένα βήμα πριν την αγορά και θέλεις απλά μια δευτερη γνώμη δεν θα έχει αντίρρηση. Εκτός και αν δεν θέλει να δεις κάτι.

Απ' τις φωτό φαίνεται χαρτί.

Ο tommy dakar μπορεί να σου πει κάποια σημεία που πρέπει να προσέξεις πριν την αγορά.
    Ναι μπορει να εχεις και δικαιο.Απλα επειδη κολλαω σε πολλα πραγματα θελω λιγη βοηθεια απο εδω μεσα.
    Π.χ αν εστω αποφασισω οτι θα παρω αυτην την μηχανη,καποιον μηχανικο δικο μου δεν εχω.Πρεπει να παω σε συνεργεια και να ρωτησω αν γινεται να τους παω μια μηχανη για να μου δωσουν μια γνωμη ή ολοι θα δεχτουν?Απ'την αλλη σκεφτομαι οτι ο μηχανικος αν η μηχανη εχει καποια θεματακια μπορει να μου πει και κανενα ψεμα ουτως ωστε να την αγορασω και να γινω τακτικος πελατης μετα.Αν με πιανεις..
    Απ΄την αλλη στην σαλονικα που θα υπαρχουν λογικα περισσοτερες επιλογες και απο εμπορους και απο ιδιωτες, κολλαω στο αν την φερω εγω οδηγωντας (που θα ειναι το πρωτο στην ουσια ταξιδι που θα κανω με μηχανη) ειναι συνετη επιλογη.
    Αυτα πανω κατω...

Ευχαριστω και παλι

Moderator
    Γιατί κάνεις τη ζωή σου δύσκολη? Έχεις βρει ένα μηχανάκι που σου αρέσει και φαίνεται να είναι σε καλή κατάσταση. Οπτικά δεν μπορείς να βρει κάτι που δεν σου αρέσει ή που σε ανησυχεί.
    Πας σε έναν μηχανικό που σου γεμίζει το μάτι και το μαγαζί του δεν είναι κωλοχανίο και του λες ρε φίλε έχω βρει μια μηχανή εδώ λίγο πιο κάτω. Να την φέρω να της ρίξεις μια ματιά με το αζημίωτο?
    Θα ρίξει μια ματιά στα μπουζί να δει πώς δουλεύει ο κινητήρας, θα την ακούσει, θα την ψάξει για χοντρά προβλήματα (στραβές μπουκάλες πχ) θα σου πει για λεπτομέρειες (αλυσίδα γρανάζια αν ακούγεται κανένα ρουλεμάν στον τροχό ή καμιά βαλβίδα κτλ) και αυτό ήταν.

Τι περιμένεις να κάνει δλδ? Να σε βάλει να πάρεις μηχανή με αρπαγμένη μπιέλα για να στα πάρει μετά? Λες και όλος ο κόσμος αγοράζει παπούτσια απ' το χωριό του!

Moderator
    Αν ο άλλος δεν θέλει να την πας σε μηχανικό ζήτησε του να την πας μια βόλτα και πέρνα από έναν μηχανικό. Αν δεν σε αφήσει να την πας ούτε βόλτα πες του να την βάλει εκεί που ξέρει. Στο μαγαζί του!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Γιατί κάνεις τη ζωή σου δύσκολη? Έχεις βρει ένα μηχανάκι που σου αρέσει και φαίνεται να είναι σε καλή κατάσταση. Οπτικά δεν μπορείς να βρει κάτι που δεν σου αρέσει ή που σε ανησυχεί.
    Πας σε έναν μηχανικό που σου γεμίζει το μάτι και το μαγαζί του δεν είναι κωλοχανίο και του λες ρε φίλε έχω βρει μια μηχανή εδώ λίγο πιο κάτω. Να την φέρω να της ρίξεις μια ματιά με το αζημίωτο?
    Θα ρίξει μια ματιά στα μπουζί να δει πώς δουλεύει ο κινητήρας, θα την ακούσει, θα την ψάξει για χοντρά προβλήματα (στραβές μπουκάλες πχ) θα σου πει για λεπτομέρειες (αλυσίδα γρανάζια αν ακούγεται κανένα ρουλεμάν στον τροχό ή καμιά βαλβίδα κτλ) και αυτό ήταν.

Τι περιμένεις να κάνει δλδ? Να σε βάλει να πάρεις μηχανή με αρπαγμένη μπιέλα για να στα πάρει μετά? Λες και όλος ο κόσμος αγοράζει παπούτσια απ' το χωριό του!

Οκ ρε νταζ.Απλα επειδη μερικες φορες αν δουνε οτι εισαι πιτσιρικας ή δεν το κατεχεις πολυ με μηχανες πανε να σου δωσουν οτι πιο σκαρτο εχουν.Το ξερω επειδη μου εχει τυχει και ευτυχως μου σφυριξε γνωστος οτι το μηχανακι ηταν μαπα.
    Για βολτα ειναι οκ.Μου το ειχε πει την προηγουμενη φορα.Θα παω αν ειναι και θα κανω αυτο που λες.
    Τετοια μαγαζια μπορεις να παζαρεψεις τιμη αραγε?Στα ιδια λεφτα υπαρχει και αυτο εδω(πεφτει χαμηλα πολυ στο χαρτη ομως) αλλα με πολλα περισσοτερα καλουδια και ειναι και απο ιδιωτη. http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3981494/

Παλαιό μέλος
    Ρε παιδια πολλα δεν ειναι τα 3800 για μοντελο 2005?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pan DVS Προβολή μηνύματος
    Ρε παιδια πολλα δεν ειναι τα 3800 για μοντελο 2005?
    Βασικα εγω δεν εχω καταλαβει γιατι μοντελα του '03 μπορεις να βρεις ακομα και με 2 χιλιαρικα ενω απο '04 και μετα κατω απο 3+ δεν πεφτει κανενα.
    Τωρα αν αξιζει αυτην η διαφορα της ταξης του 1-1,5 χιλιαρικο για το οτι καει λιγοτερο το πιο καινουργιο μοντελο δεν ξερω..

οτι θελουν ζητανε...πολυ ακριβα

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ρε τι θα γίνει με μένα??????
    από bikersonly στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2004, 23:12
  2. Ρε τι θα γινει με σας;;;
    από kalgeorge στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 122
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2004, 20:45
  3. Τι Θα Γινει Πια Με Τοσα Αυτοκινητα?