Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 50 από 50

Θέμα: Αγορα παπιου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    Χωρίς να το ψάξω καθόλου, απέκτησα ένα παπακι πριν καποια χρονια.....
    δεν με ενδιέφερε τι θα ήταν, πιο θα ήταν η πως θα ήταν.......

Μετα απο 60.000κμ, με ένα μηχανάκι το οποιο ποτε δεν το συντηρησα σωστα, του αλλαζα μόνος μου μονο κάθε 2000κμ περίπου λάδια, κι μια φορα κάθε 18 μήνες το πήγαινα σε έναν μάστορα να το δει......

Με να μηχανάκι που δεν μου έχει στοιχίσει με την καμία πάνω απο €400 η συντήρηση του όλα αυτα τα χρονια (και με λάστιχα)...,.

Αποτελει το πιο αξιόλογο, αξιόπιστο και πραγματικα ΤΊΜΙΟ όχημα που είχα ποτε στη ζωή μου ( συμπεριλαμβάνονται αυτοκίνητα, μηχανές κτλ )...χωρίς ποτε να το αγάπησω, χωρίς ποτε να το προσέξω...... Δεν με πρόδωσε ποτε......

Το χρησιμοποιω καθημερινά ...... Το έχω παρκαρισμένο σε ένα χωράφι στην Γλυφάδα ...εκτεθειμένο σε όλες ίσως καιρικές συνθήκες .......και όμως είναι ακόμα εκει !!!!!

Σε ευχαριστω πολυ αγαπημένο μου Kriss star 125.......

«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»

Honda innova , 32.000 χλμ , το έχω κοντά 10 χρόνια , από ζημιές έχω αλλάξει μια φορά μπαταρία και μίζα , δύο φορές την λάμπα του πίσω φαναριου και μια φορά το μπροστινό φανάρι που έσπασε από τράνταγμα σε λακούβα. Όσον αφορά το γκάζι είναι μέτριο. Άλλο θέμα είναι τα πλαστικά και το πίσω φρένο που τρίζουν αλλά αυτό διορθώνεται.Το μοτέρ δεν έχει παρουσιάσει πρόβλημα μέχρι τώρα. Το μηχανάκι το έχω σαν κύριο όχημα και πάει κυριολεκτικά παντού, (φυσικά) εντός πόλης- εθνική - επαρχιακούς δρόμους, από κατανάλωση το έχω μετρήσει γύρω στα 2,3 lt/ 100 χλμ σε διαδρομές εκτός πόλης και γύρω στα 2,8 σε εντός πόλης.

Νέο μέλος

Kymco Jetix 125 or Daytona Sprinter 125 EFI ???

Γεια σας.
    Ειμαι νεο μελος στο moto.gr και χρειαζομαι την βοηθεια σας.

Φυσικα λογω κρισης αποφασισα να πουλησω το αμαξακι μου και να παρω ενα παπι για να μπορεσω να επιβιωσω.
    Επειδη τα χρηματα ειναι λιγα κατεληξα στους δυο γνωστους Ασιατες Sprinter 125 EFI ή Jetix 125.
    Βοηθηστε λιγο την κατασταση. Η διαδρομη που συνηθως θα κανω ειναι Κρυονερι - Περιστερι καθημερινα, δηλαδη 23km+23km εθνικης οδου(τερμα γκαζι).
    Σε πρωτη αναγνωση το Jetix μου αρεσει περισσοτερο εμφανισιακα αλλα και το Sprinter δεν με χαλαει. Η καταναλωση του Sprinter λογω ψεκασμου ακουγετε ονειρικη(!)και του δινει πολλους ποντους. Την καταναλωση του Jetix δεν μπορω να την βρω καπου(μηπως γνωριζεται?).
    Με χαλασε που διαβασα οτι το Jetix τελικιαζει στα 100km/h(!), ισχυει??? Ενα crypton του 1996 που ειχα πριν 10-12 χρονια επιανε τα 110km/h! Και επειδη θα ειμαι συνεχεια στην εθνικη τα 100 μου φαινονται λιγα.Το Sprinter που τελικιαζει?
    Απο ζημιες? βγαζουν συχνα? Αποφασησα να παρω καινουργιο και οχι καποιο γιαπωνεζικο μεταχειρισμενο γιατι θελω μια φορα να παρω εγω πρωτος ενα οχημα και να το γνωριζω απο την αρχη και οχι να παιξω παλι joker.
    Οποιος φιλος εχει ή γνωριζει τα παπια αυτα ας μου δωσει please τα φωτα του.

Ευχαριστω

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από evris75 Προβολή μηνύματος
    Γεια σας.
    Ειμαι νεο μελος στο moto.gr και χρειαζομαι την βοηθεια σας.

Φυσικα λογω κρισης αποφασισα να πουλησω το αμαξακι μου και να παρω ενα παπι για να μπορεσω να επιβιωσω.
    Επειδη τα χρηματα ειναι λιγα κατεληξα στους δυο γνωστους Ασιατες Sprinter 125 EFI ή Jetix 125.
    Βοηθηστε λιγο την κατασταση. Η διαδρομη που συνηθως θα κανω ειναι Κρυονερι - Περιστερι καθημερινα, δηλαδη 23km+23km εθνικης οδου(τερμα γκαζι).
    Σε πρωτη αναγνωση το Jetix μου αρεσει περισσοτερο εμφανισιακα αλλα και το Sprinter δεν με χαλαει. Η καταναλωση του Sprinter λογω ψεκασμου ακουγετε ονειρικη(!)και του δινει πολλους ποντους. Την καταναλωση του Jetix δεν μπορω να την βρω καπου(μηπως γνωριζεται?).
    Με χαλασε που διαβασα οτι το Jetix τελικιαζει στα 100km/h(!), ισχυει??? Ενα crypton του 1996 που ειχα πριν 10-12 χρονια επιανε τα 110km/h! Και επειδη θα ειμαι συνεχεια στην εθνικη τα 100 μου φαινονται λιγα.Το Sprinter που τελικιαζει?
    Απο ζημιες? βγαζουν συχνα? Αποφασησα να παρω καινουργιο και οχι καποιο γιαπωνεζικο μεταχειρισμενο γιατι θελω μια φορα να παρω εγω πρωτος ενα οχημα και να το γνωριζω απο την αρχη και οχι να παιξω παλι joker.
    Οποιος φιλος εχει ή γνωριζει τα παπια αυτα ας μου δωσει please τα φωτα του.

Ευχαριστω
    Oooopss. μηπως πρεπει να ανοιξω νεο θεμα...?

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από evris75 Προβολή μηνύματος
    Oooopss. μηπως πρεπει να ανοιξω νεο θεμα...?
    Μαλλον...

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Βοηθεια για αγορα παπιου
    από clyde2 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2009, 17:40
  2. αγορα παπιου 125
    από ΙΠΟΚΡΑΤΗΣ στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 16/02/2007, 16:51
  3. Αγορά Παπιού
    από duffy duck στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2006, 17:20
  4. Αγορά παπιού
    από pontiki στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2006, 21:50

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ