Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 75

Θέμα: Αγορά χαλαρού enduro...(χωρίς πολλές απαιτήσεις)

Fun times! :) Το avatar του/της QSpec
    Η μόνη διαφορά 06 με 07-08 είναι ο ψεκασμός.

Τώρα τα προτερήματα-μειονεκτήματα του ψεκασμού απέναντι στα carbs είναι γνωστά αλλά στο κάτω κάτω είναι καθαρά θέμα προτίμησης. Εγώ δεν ήθελα ψεκασμό, ήθελα το FCR .

Ψεκαστό έχω βολτάρει το 630 αλλά πάει καιρός και δεν θυμάμαι αν είχε διαφορά στην αίσθηση.
    Bigger Bikers Bounce Better
    Fun times!

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από QSpec Προβολή μηνύματος
    Νομιζω τα ψεκαστα εχουν και πιο σημαζεμενα ηλεκτρικα?
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Νομιζω τα ψεκαστα εχουν και πιο σημαζεμενα ηλεκτρικα?
    Δεν έχω ιδέα, αλλά μου ακούγεται λογικό λόγω ψεκασμού να άλλαξαν πλεξούδα.
    Fun times!

Σκόνη Πέτρες Λάσπη Το avatar του/της Λευκάδιος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από QSpec Προβολή μηνύματος

Τώρα τα προτερήματα-μειονεκτήματα του ψεκασμού απέναντι στα carbs είναι γνωστά αλλά στο κάτω κάτω είναι καθαρά θέμα προτίμησης. Εγώ δεν ήθελα ψεκασμό, ήθελα το FCR .

Ψεκαστό έχω βολτάρει το 630 αλλά πάει καιρός και δεν θυμάμαι αν είχε διαφορά στην αίσθηση.
    Βασιλη το 630 δεν εχει δυο εκκεντροφορους αντι ενός?
    μακαρι η μαγνητικη να εχει καλο αποτελεσμα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Λευκάδιος Προβολή μηνύματος
    Βασιλη το 630 δεν εχει δυο εκκεντροφορους αντι ενός?
    μακαρι η μαγνητικη να εχει καλο αποτελεσμα
    Ναι, αλλά ο Κάβουρας μιλάει για το ψεκαστό 610. Το 630 είναι επόμενο μοντέλο. Μετά το δικό μου, το κίτρινο-μπλε με το καρμπυρατερ, έβγαλε για 2 χρόνια ένα μαύρο-κόκκινο με ψεκασμό. Αργότερα το ανανέωσε σε 630 το οποίο έχει αρκετές διαφορές. Άλλο κουστούμι, 2 εξατμίσεις, άλλο μπροστινό (νομίζω).

Και το 630 είναι καταπληκτικό μηχανάκι, λίγο πιο άνετο, καθόλου πιο "φλώρικο". Το είχα βολτάρει στην Ζήρεια αμέσως μετά από το 690 και μου άρεσε περισσότερο από το ΚΤΜ.

Δυστηχώς πωλούνται ελάχιστα και είναι ακριβά.

Ψεκαστό 610:
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	610.jpg 
Προβολές:	177 
Μέγεθος:	62,3 KB 
ID:	298200

630:
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	630.jpg 
Προβολές:	174 
Μέγεθος:	55,2 KB 
ID:	298201

ΥΓ: Θενκς για τις ευχές.
    Fun times!

Τώρα κατάλαβα οτι υπάρχει το ΤΕ 630!
    Γιατι είχα πάρει στην hellinmotο kai moy είπαν οτι ο αντικαταστάτης του ΤΕ610 είναι το tR 650 terra http://www.hellinmoto.com/#!__husqva...-650-terra-abs το οποίο βέβαια καμία σχέση δεν έχει με το ΤΕ610 και το ΤΕ630.
    Απο ότι βλέπω στο 630 έχει αυξηθεί η δύναμη, αλλα έχει πάρει και 10 κιλά(απο 140 έγινε 150) μάλλον λόγω της δεύτερης εξάτμισης που απέκτησε...
    Άρα μάλλον πάω πιο πολύ για το 610, αφου τα 10 κιλά είναι μια σεβαστή διαφορά...Τί λέτε?
    Επίσης ποιά είναι η διαφορά του ΤΕ610 και ΤΕ610Ε, στα μοντέλα του 2007,2008? Ψάχνω και δε μπορώ να τη βρώ....
    Τελευταία τροποποίηση από kavouras5; 25/08/2013 στις 15:29.

Εγώ προσωπικά αν πήγαινα σε ψεκαστό θα πήγαινα σε 630 ή σε ΚΤΜ 690. Για πιο ταξιδιάρικα πράγματα σε Terra 650. Αλλά όλα είναι σχετικά με το budget.

Σχετικά με το TE610 και το TE610E δεν ξέρω. Έχω όμως την εντύπωση πως είναι σαν τα DRZ-S και DRZ-E. Το ένα είναι πιο "πολιτικό" από το άλλο. Δεν το λέω με καμία σιγουριά όμως.
    Fun times!

τα 610 07 και 08 ψεκαστα ειναι μονο τα 610ie

Καλησπέρα παιδιά....

Μόλις οδήγησα ενα TE610 enduro του 2007(κόκκινο-μαύρο)....Λοιπόν το μηχανάκι απέχει πάρα πολύ απο αυτό που θέλω εγώ...Να σας πω τα θετικά/αρνητικά για εμένα-

Θετικά-
    Ψηλό μηχανάκι μια χαρά για το ύψος μου.
    Στο χώμα πάει καλά, αν και οι διαφορές με το tengai που είχα παλιά δεν ήταν τεράστιες...Σίγουρα το tengai ήταν πιο βαρύ, αλλα η σταθερότητα του μεν και του δε στο χώμα μου φάνηκε παρεμφερής(αν και το οδήγησα μόνο για 2-3 χιλιόμετρα στο χώμα).
    Ελαφρύ σχετικά με tengai,transalp κτλ...

Αρνητικά-
    Χάλια οδηγική συμπεριφορά στην άσφαλτο. Φοβάσαι να το πλαγιάσεις, μου θύμησε ktm και κάποια καθαρά που είχα οδηγήσει παλαιότερα.
    Πολύς θόρυβος! Με τη μαμά εξάτμιση και αν γκαζώσεις πολύ έχεις ξυπνήσει τους πάντες!
    Θέλει γερά χέρια, γερά νεύρα. Πολύ νευρικό για τα γούστα μου, μεγάλη ροπή και δύναμη που δε θα μου χρειαστεί για απλές βόλτες στο βουνό που θέλω. Ξαναλέω οτι δε θέλω άλματα, παντιλίκια κτλ...Απλή βόλτα σε χώμα/πέτρες/ταύγετος...

Οπότε αποκλείω τελείως τέτοια κατηγορία που πλησιάζει πιο πολύ σε enduro και αναγκαστικά πάω σε κάτι άλλο....
    Να είναι πιο ξεκούραστο και φιλικό προς τον αναβάτη. Να μην κάνει θόρυβο η μαμίσια εξάτμιση!
    Το μέγεθος του συγκεκριμένου, το ύψος του , το βάρος του είναι άψογα, αρκεί να συνδυάζονταν με άνετη ασφάλτινη οδήγηση και όχι τόση δύναμη και νεύρο...

Όλα αυτά όπως καταλαβαίνετε είναι καθαρά προσωπικά μου γούστα και καταλαβαίνω τις δαφορετικές απόψεις που θα έχει πολύς κόσμος(όπως και φίλοι μου), αλλα ψάχνω τελικά κάτι άλλο...

Αύριο-μεθαύριο θα οδηγήσω ενα KLX 250(αν και νομίζω θα είναι κάτι ανάλογο στην άσφαλτο) και ενα XT660R και θα σας ενημερώσω...

Οπότε αν έχετε κάποια άλλη πρόταση με βάση τα καινούρια δεδομένα παρακλώ πείτε τη...
    (Επίσης να πω οτι και το tenere το έχω αποκλείσει γιατι είναι 208 κιλά!Ψαχνω κάτι πολύ ελαφρύτερο...)

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kavouras5 Προβολή μηνύματος
    Μόλις οδήγησα ενα TE610 enduro του 2007
    Στο χώμα πάει καλά, αν και οι διαφορές με το tengai που είχα παλιά δεν ήταν τεράστιες...
    Πλάκα κάνεις, ναι ..??
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Πλάκα κάνεις, ναι ..??

Banned
    Καλησπέρα παιδιά....

Μόλις οδήγησα ενα TE610 enduro του 2007(κόκκινο-μαύρο)....Λοιπόν το μηχανάκι απέχει πάρα πολύ απο αυτό που θέλω εγώ...
    Στο χώμα πάει καλά, αν και οι διαφορές με το tengai που είχα παλιά δεν ήταν τεράστιες...
    ελα μου?
    και εγω οταν οδηγησα το rc 212v ηταν σχεδον ιδιο με το glx μου,αντε ισως λιγο ποιο σταθερο στις εξοδους........

Banned
    εγω σου ειπα απ την αρχη,πανε για κανενα XR 250/400-KLX250/300-TTR250
    ασε τα husky για τους λαπωνες............

Αρνητικά-
    Χάλια οδηγική συμπεριφορά στην άσφαλτο. Φοβάσαι να το πλαγιάσεις, μου θύμησε ktm και κάποια καθαρά που είχα οδηγήσει παλαιότερα.
    Επειδη το καημενο το 610ie εχει 'αψογη' συμπεριφορα στην ασφαλτο, θα ελεγα να δοκιμασεις να βολταρεις και κανενα αλλο. Κατι δεν θα πηγαινε καλα ειτε με τα λαστιχα του, ειτε με τις ρυθμισεις στις αναρτησεις, ειτε και με σενα (χωρις παρεξηγηση αλλα το λεω βασισμενος στην συγκριση σου με το tengai).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Πλάκα κάνεις, ναι ..??
    Δεν ειμαι εξπερ στο χωμα...Επισης οταν παω βουνο παω απλα βολτα, χωρις γκαζιες αλματα και γενικα
    αργα χωρις ταχύτητα...Είμαι σίγουρος οτι αν παω φέτες δεν θα υπάρχει καμία σύγκριση...
    Αλλα χαλαρά που το πήρα, για το λίγο που το πήρα δεν είδα τεράστιες διαφορές...Το tengai ήταν πιο βαρύ
    και το φοβόσουν περισσότερο , αλλα και το TE δε μου έδωσε την τεράστια άνεση ή αίσθηση
    σταθερότητας. Με ενα καθαρό πιο παλιά είχα αισθανθεί αυτή τη σταθερότητα(ηταν 100 κιλά όμως, όχι 140 οπως
    το ΤΕ).
    Ίσως να αισθανομαι ετσι λόγω της απειρίας μου σε enduro, σημασια εχει νομιζω οτι απλα δε με βολεψε...

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Rookie χωμάτινος-αγορά μηχανής enduro
    από Ktm.Prestige στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2012, 18:15
  2. ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ Enduro
    από apsogos στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 18/08/2011, 20:48
  3. Αγορά στολής enduro από internet
    από raptorok στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 03/12/2009, 20:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •