εχω φιλους με ΤΑ650 που τα ταλαιπωρουν αρκετα χρονια στα βουνα και δεν εχουν το παραμικρο ψεγαδι πανω τους περα απο γρατζουνιες στα πλαστικα τους.επισης δεν εχουν αντιμετωπισει θεμα με το HISS οπως αναφερει ο Drake Ramore(γεια σου Τολη

) οπως και δυο φιλοι που τα χρησιμοποιουν για τις καθημερινες μετακινησεις τους.
αν και ειμαι φαν του οσο πιο παλιο τοσο πιο καλο θα προτιμουσα το 650 απ'το 600 χωρις αυτο να σημαινει οτι και το 600 δεν ειναι ''εργαλειο''.συν την χειροτερη αεροδυναμικη.για το TA700 που εγραψες νωριτερα οτι ειναι λιγοτερο ευελικτο(αν θυμαμαι καλα) απ'το 650 τι εννοεις?μηπως συγκρινεις το υπηρεσιακο 650 με το (νομιζω)προσωπικο σου 700?
οδηγησα πριν λιγο καιρο το 700 αλλά δυστυχως δεν ειχε σωστη πιεση στα λαστιχα(βλεπε ιδιοκτητης ασχετος με 2κυκλα) και αρνουνταν να πλαγιασει εστω και ελαχιστα.αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι ο ελαχιστος ογκος μπροστα που μου θυμιζε το dominator και οχι το ΤΑ650.
πιστευω οτι η Honda με τις αλλαγες στο στησιμο του 700(μειωμενες διαδρομες αναρτησεων,19αρης μπροστα κλπ) εχασε την ευκαιρια να φτιαξει ενα αξιολογο φτηνο μηχανακι πραγματικα διπλης χρησης.
για το BMW 650 καποια στιγμη εψαχνα να παρω ενα με μονο μπουζι. οδηγησα δυο-τρια και ειχαν ενα μικρο κομπιασμα στις χαμηλες στροφες που καποιους τους ενοχλει και καποιους οχι.επισης η λειτουργια του abs δεν ειναι αντιστοιχη με νεοτερων μοντελων λογο παλαιοτερης τεχνολογιας.κατα τα αλλα ειναι ενα ανετο και αξιολογο μονοκυλινδρο που σιγουρα εχει χαμηλοτερη καταναλωση απο Transalp.αλλά ρε παιδια αν δεν μπορουμε να συντηρουμε σε βενζινη ενα Transalp που ετσι και αλλιως δεν ζηταει τιποτα αλλο, καλυτερα να παρουμε παπι ή σκουτερ.