Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 88

Θέμα: F650gs η Transalp η Vstrom?

Συγκαμένο μέλος Το avatar του/της Drake Ramore
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    ποια η γνωμη σου για ΤΑ600 vs ΤΑ650, αν εχεις οδηγησει καθολου το δευτερο?
    Δεν έχουν ουσιαστικές διαφορές. Πρόκειται πάνω κάτω για το ίδιο μηχανάκι με κάποιες επιμέρους βελτιώσεις.Για να το συνοψίσω λίγο:
    -Στον δρόμο έχουν περίπου το ίδιο βήμα κίνησης με περίπου την ίδια τελική ταχύτητα. Με διαφορετικό γρανάζι το ΤΑ600 αποκτά ακριβώς το ίδιο βήμα με το ΤΑ650, αλλά χάνει λίγο περισσότερο απο την τελική του.
    -Κατανάλωση δεν γνωρίζω τι διαφορές μπορεί να έχουν, αν και από όσα γνωρίζω απο φίλους έχουν την ίδια.
    -Στα περιφεριακά τους θα έλεγα οτι η πίσω ανάρτηση του ΤΑ650 είναι καλύτερη απο του ΤΑ600 (αν και μετά απο 15 χρόνια έχουν κλάσει αμφότερες και θέλουν αλλαγή σε ένα μεταχειρισμένο)
    -Επίσης στα περιφεριακά η υπαρξη ρολογιου στο ΤΑ650 είναι χρήσιμη
    -Στα φρένα έχω μοντέλο του 1999, οπότε φοράει και το δικό μου διπλό δισκόφρενο μπροστά όπως και το ΤΑ650 αρα η αίσθηση είναι ακριβώς η ίδια. Στο προηγούμενο τρανσαλπ που είχα και ήταν με μονό δισκόφρενο η διαφορά ήταν χαώδης. Τρανσαλπ με μονο δισκόφρενο είναι απλά επικίνδυνο και δεν φρενάρει. θέλει πατέντα με κάποιον μεγαλύτερο δίσκο αν κάποιος πάει για το παλιό μοντέλο. Με το διπλό δισκόφρενο και στο ΤΑ600 και στο ΤΑ650 το φρενάρισμα είναι επαρκώς αποδεκτό.
    -Το ΤΑ600 έχει καλύτερη προστασία απο τον αέρα σε συγκριση με το ΤΑ650 φορώντας μεσαίες ζελατίνες (είμαι 1.91μ υψος)
    -Το ΤΑ650 έχει καλύτερη θέση οδήγησης και καλύτερη σέλα
    -Στο ΤΑ600 κάποιες εργασίες γίνονται ευκολότερα (πχ αλλαγή φίλτρου αέρα) λόγω διάταξης των εξαρτημάτων και της σχεδίασης (κατω απο την σέλα αντι για κατω απο το ντεπόζιτο)
    -Στο ΤΑ650 είναι ευκολότερη η πρόσβαση κάτω απο την σέλα
    -Το ΤΑ650 βγάζει συχνά πυκνά ένα θέμα με το HISS. Το ΤΑ600 δεν έχει HISS.
    -To TA600 (πριν το 1996) βγαζει θέμα με την ηλεκτρονική του. Στα μοντέλα ΤΑ600 απο το 1997 και μετά και αργότερα στα ΤΑ650 αυτό έχει μειωθεί πολύ σαν πρόβλημα, αλλά υπάρχουν περιπτώσεις που τους έχει βγει
    -Στο ΤΑ600 χαλάει ο ατέρμονας του κοντέρ ευκολότερα απο αυτόν του ΤΑ650

Αυτά θυμάμαι τώρα εκ του προχείρου.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Drake Ramore Προβολή μηνύματος
    Δεν έχουν ουσιαστικές διαφορές. Πρόκειται πάνω κάτω για το ίδιο μηχανάκι με κάποιες επιμέρους βελτιώσεις.Για να το συνοψίσω λίγο:
    -Στον δρόμο έχουν περίπου το ίδιο βήμα κίνησης με περίπου την ίδια τελική ταχύτητα. Με διαφορετικό γρανάζι το ΤΑ600 αποκτά ακριβώς το ίδιο βήμα με το ΤΑ650, αλλά χάνει λίγο περισσότερο απο την τελική του.
    -Κατανάλωση δεν γνωρίζω τι διαφορές μπορεί να έχουν, αν και από όσα γνωρίζω απο φίλους έχουν την ίδια.
    -Στα περιφεριακά τους θα έλεγα οτι η πίσω ανάρτηση του ΤΑ650 είναι καλύτερη απο του ΤΑ600 (αν και μετά απο 15 χρόνια έχουν κλάσει αμφότερες και θέλουν αλλαγή σε ένα μεταχειρισμένο)
    -Επίσης στα περιφεριακά η υπαρξη ρολογιου στο ΤΑ650 είναι χρήσιμη
    -Στα φρένα έχω μοντέλο του 1999, οπότε φοράει και το δικό μου διπλό δισκόφρενο μπροστά όπως και το ΤΑ650 αρα η αίσθηση είναι ακριβώς η ίδια. Στο προηγούμενο τρανσαλπ που είχα και ήταν με μονό δισκόφρενο η διαφορά ήταν χαώδης. Τρανσαλπ με μονο δισκόφρενο είναι απλά επικίνδυνο και δεν φρενάρει. θέλει πατέντα με κάποιον μεγαλύτερο δίσκο αν κάποιος πάει για το παλιό μοντέλο. Με το διπλό δισκόφρενο και στο ΤΑ600 και στο ΤΑ650 το φρενάρισμα είναι επαρκώς αποδεκτό.
    -Το ΤΑ600 έχει καλύτερη προστασία απο τον αέρα σε συγκριση με το ΤΑ650 φορώντας μεσαίες ζελατίνες (είμαι 1.91μ υψος)
    -Το ΤΑ650 έχει καλύτερη θέση οδήγησης και καλύτερη σέλα
    -Στο ΤΑ600 κάποιες εργασίες γίνονται ευκολότερα (πχ αλλαγή φίλτρου αέρα) λόγω διάταξης των εξαρτημάτων και της σχεδίασης (κατω απο την σέλα αντι για κατω απο το ντεπόζιτο)
    -Στο ΤΑ650 είναι ευκολότερη η πρόσβαση κάτω απο την σέλα
    -Το ΤΑ650 βγάζει συχνά πυκνά ένα θέμα με το HISS. Το ΤΑ600 δεν έχει HISS.
    -To TA600 (πριν το 1996) βγαζει θέμα με την ηλεκτρονική του. Στα μοντέλα ΤΑ600 απο το 1997 και μετά και αργότερα στα ΤΑ650 αυτό έχει μειωθεί πολύ σαν πρόβλημα, αλλά υπάρχουν περιπτώσεις που τους έχει βγει
    -Στο ΤΑ600 χαλάει ο ατέρμονας του κοντέρ ευκολότερα απο αυτόν του ΤΑ650

Αυτά θυμάμαι τώρα εκ του προχείρου.
    Ευχαριστω
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    το 650 ειναι ιταλικης κατασκευης ενω το 600 ιαπωνικης με οτι μπορει να σημαινει αυτο...........
    πχ εμφανισιακα το 650 παλιωνει-φθειρεταο πιο γρηγορα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    το 650 ειναι ιταλικης κατασκευης ενω το 600 ιαπωνικης με οτι μπορει να σημαινει αυτο...........
    Δεν είναι ακριβώς έτσι...
    ΤΑ600 μέχρι 1996 (χρυσές ζάντες, μονό δισκόφρενο) Ιαπωνικό
    ΤΑ600 1996-1999 (διπλό δισκόφρενο) Ιταλικό
    ΤΑ650 2000-2002 Ιταλικό
    ΤΑ650 2002-2006 Ισπανικό

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Drake Ramore Προβολή μηνύματος
    Όταν έψαχνα εγώ, σε τέτοιες τιμές έπαιζαν χρέπια που ήθελαν άλλα τόσα απο πάνω για να γίνουν μηχανάκια.
    Κάνετε το λάθος οι περισσότεροι και κοιτάτε τις χαμηλότερες τιμές σε κάθε μοντέλο στο car.gr. και βγάζετε το συμπέρασμα οτι τα μοντέλα παίζουν εκεί.

ΤΑ600 με 1000, Vstrom με 2200, Funduro με 800 και GS650 με 1500 ευρώ.

Δεν είναι έτσι τα πράγματα, δεν είναι καθόλου έτσι!
    Ευκαιρίες φυσικά πάντα υπάρχουν για να πάρεις ένα προσεγμένο μηχανάκι σε ξεφτίλα τιμή, αλλά αποτελούν την εξαίρεση και όχι τον κανόνα.

Υ.Γ Για αυτο που θέλεις σου προτείνω να πάρεις ένα παλιό ΤΑ600 και δεν θα το μετανιώσεις. Κι εγώ απο το Caponord σε ΤΑ600 πήγα και μπορώ να πω οτι οι συμβιβασμοί είναι ελάχιστοι. Αν τα μακρυνά ταξίδια με υψηλές ταχύτητες έχουν βγει απο το πρόγραμμα τότε στην καθημερινότητα σου και σε κοντινά ταξίδια θα σε ικανοποιήσει περισσότερο απο το Caponord. Πάει και χώμα με άνεση, σαν πραγματικό διπλής χρήσης μηχανάκι και όχι απλά on-off στα χαρτιά. Αν βρίσκεις με 1000 ευρώ όπως λες, χτύπα το, είναι αθάνατο!
    Oσες μηχανες εχω παρει(και δεν ειναι λιγες)τις εχω παρει σε τιμη ''προσφορα'',δηλαδη στις χαμηλοτερες τιμες που παιζουν....Συμφωνω απολυτα μαζι σου οτι οι 8 στις 10 θελουν αρκετα για να τις μαζεψεις και σου παει η μια την αλλη...ΑΛΛΑ οι δυο στις 10 θα ειναι αστερια που απλα ο αλλος θελει να τις πουλησει γρηγορα για δικους του λογους...Το μυστικο ειναι να μη βιαζεσαι καθολου...Το Capo το πηρα μετα απο 4 μηνες ψαξιμο...Το ειχα 2+ χρονια,με αρκετα επιπλεον χιλιομετρα σε πολη και ταξιδια και δεν εβγαλε τιποτα(που οσοι το ξερουν θα σου πουν οτι δεν ειναι και η πιο ευκολη μηχανη).
    Το ΤΑ600 το κοιταω μετα απο δικο σου Ποσταρισμα στο ΑΒ αν δε κανω λαθος,που μου προτεινεις να παρω το ιδιο...Απλα σκεφτηκα οτι αφου με περνει να δωσω κατι παραπανω γιατι να μη παω στο 650?
    Και μη ξεχνατε οτι η ρημαδα η κριση ξεφτιλιζει τις τιμες(δυστηχως)πιο γρηγορα απο οτι παλια και παντα βρισκεται καποιος που θα ειναι σε αναγκη και θα κατεβασει και αλλο τη τιμη....Εξαλου μη ξεχναμε οτι μιλαμε για οχηματα 10-ετιας που τα περνεις στο 1/3 του καινουργιου!! Και αν πας σε μεταχειρισμενα 4-ετιας τα περνεις στο 1/2 περιπου...

Αν έχεις την πολυτέλεια να περιμένεις μήνες μέχρι να βρεθεί η ευκαιρία τότε είσαι τυχερός. Ισως να πάρεις σε τιμή ξεφτίλα, ειδικά όταν αρχίσει να χειμωνιάζει!

Για αγορά σκέφτομαι το φθινόπωρο που θα παω Αθήνα. Το θέμα είναι....πιο να πάρω??!!
    Και το χωμα με τραβάει λίγο και εδω διαδρομές off εχει ,όχι τρέλα πράγματα αλλά με ενδιαφέρον.....

Το Gs είναι injection?

Πιο πιστεύετε από τα δυο(ΤΑ και Gs)είναι πιο άνετο σε ταξίδι;

Βγαζουν/εχουν κάποια ιδιαίτερα προβλήματα/θέματα;;

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Ρε παιδιά το θέμα με την κατανάλωση δεν είναι ένα νούμερο και τελειώσαμε.

Το δικό μου ΧΤZ660 έχει ελάχιστη κατανάλωση 4 και μέγιστη 6,5 (ή 6,7 δεν θυμάμαι). Κατανάλωση σε ταξίδι 4,5 με 5,5 αναλόγως πως αρέσκεται να ταξιδεύει ο καθένας, το είδος του δρόμου και την κατεύθυνση και ένταση του ανέμου.. Οπότε να πούμε μέση κατανάλωση ταξιδιού στα 5λ/100?

Εγω το πάω με 150 σταθερά ενώ κάποιος άλλος με 130-140. Η κατανάλωση γι' αυτόν είναι 4,5 και 5 για εμένα. Αν βάλουμε και 3 βαλίτσες και δευτερο άτομο θα πάμε στα 5 και 5,5. Αν έχω και τον άνεμο κόντρα και προσπαθήσω να το πάω με το πανί όρτσα, θα φτάσει τα 6 (ίσως και παραπάνω) αλλά το γκάζι θα είναι ένα στοπ πριν τον τερματισμό ενώ στις ανηφόρες θα αγγίζει και το τέρμα.
    200 χλμ αυτοκινητόδρομου και βγαίνουμε..Προσπαθώντας τώρα να κρατήσω σβέλτους ρυθμούς και πάντα φορτωμένος το 5αρι δύσκολα το πλησιάζει (παρ' όλο που το γκάζι ανοιγοκλείνει) διότι η μέση ωριαία πέφτει . Φτάνοντας στον προορισμό μου έχω μια μέση κατανάλωση 5,5/100 θεωρώντας ότι δεν ταξίδεψα με τις πιο ευνοϊκές συνθήκες. Κάποιος άλλος θα έβλεπε 5. Με ιδανικότερες συνθήκες και χαμηλότερη ταχύτητα 4,5.

Τα άλλα τι καίνε σε αυτές τις συνθήκες?
    Το dakar είναι ακόμα πιο οικονομικό απ' το δικό μου κάπου στο μισό λίτρο απ' όσο ξέρω, λόγο δεύτερου μπουζί και πιο δυνατού κινητήρα, αλλά δεν το έχω πάει σε όλες αυτές τις συθνήκες για να σας πω.
    Το ΤΑ είναι σίγουρα πάνω από ένα λίτρο πιο διψασμένο αφού η ελάχιστη κατανάλωση που έχει είναι 1,5 λίτρο πιο μεγάλη και άλλο τόσο η μέγιστη ενώ δεν έχει ούτε δυνατό κινητήρα και ζορίζεται το ίδιο, ούτε την καλύτερη διαχείριση καυσίμου.
    Το στρώμα λόγο του πιο δυνατού κινητήρα απ' όλα τα παραπάνω, δεν ζορίζεται τόσο εύκολα αν το πας με την μέγιστη ταχύτητα που θα πήγαινες τα υπόλοιπα. Μπορεί η μέγιστη να είναι μεγαλύτερη απ' το δικό μου αλλά στις ίδιες συνθήκες στο ταξίδι μπορεί να κάψει το ίδιο ή και λιγότερο, λόγο πιο δυνατού κινητήρα. Εκεί δλδ που ένα μονοκύλνιδρο την ακούει και καίει, το στρωμα πάει μαλακωσά (κάτι που δεν ισχύει στο ΤΑ). Το στρώμα όμως έχει και την δυνατότητα να ταξιδεύει με 180, εκεί καταπίνει τα άντερά του ειδικά αν είναι φορτωμένο, πράγμα που του ανεβάζει και την μέση κατανάλωση ταξιδιού.

Πόση είναι τώρα η μέση κατανάλωση για κάθε μηχανή? Θα μας πουν οι ιδιοκτήτες?
    Τα 3αρια και τα 3,5αρια αφήστε τα γιατί και εγώ ακολουθώντας σκούτερ με 90 χλμ είδα 3,8. Ενω σε χαλαρές περιηγήσεις στα βουνά της Πελοποννήσου έκανα 500 χλμ με ένα ρεζερβουάρ και φούλαρα με 21 λίτρα. Κάντε το να δείτε τι έκαψα. Δεν είναι όμως αυτή η κατανάλωσή του.
    Sent from me using a computer.

Σκόνη Πέτρες Λάσπη Το avatar του/της Λευκάδιος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    εχω φιλους με ΤΑ650 που τα ταλαιπωρουν αρκετα χρονια στα βουνα και δεν εχουν το παραμικρο ψεγαδι πανω τους περα απο γρατζουνιες στα πλαστικα τους.επισης δεν εχουν αντιμετωπισει θεμα με το HISS οπως αναφερει ο Drake Ramore(γεια σου Τολη) οπως και δυο φιλοι που τα χρησιμοποιουν για τις καθημερινες μετακινησεις τους.
    αν και ειμαι φαν του οσο πιο παλιο τοσο πιο καλο θα προτιμουσα το 650 απ'το 600 χωρις αυτο να σημαινει οτι και το 600 δεν ειναι ''εργαλειο''.
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    ακριβως
    και με πληρες φορτο καθημερινα
    υποθετω απο αυτα που ειδα οτι σε νορμαλ πρεπει να παιζει 3-5 4-6/100 χλμ
    συν την χειροτερη αεροδυναμικη.για το TA700 που εγραψες νωριτερα οτι ειναι λιγοτερο ευελικτο(αν θυμαμαι καλα) απ'το 650 τι εννοεις?μηπως συγκρινεις το υπηρεσιακο 650 με το (νομιζω)προσωπικο σου 700?
    οδηγησα πριν λιγο καιρο το 700 αλλά δυστυχως δεν ειχε σωστη πιεση στα λαστιχα(βλεπε ιδιοκτητης ασχετος με 2κυκλα) και αρνουνταν να πλαγιασει εστω και ελαχιστα.αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι ο ελαχιστος ογκος μπροστα που μου θυμιζε το dominator και οχι το ΤΑ650.
    πιστευω οτι η Honda με τις αλλαγες στο στησιμο του 700(μειωμενες διαδρομες αναρτησεων,19αρης μπροστα κλπ) εχασε την ευκαιρια να φτιαξει ενα αξιολογο φτηνο μηχανακι πραγματικα διπλης χρησης.
    για το BMW 650 καποια στιγμη εψαχνα να παρω ενα με μονο μπουζι. οδηγησα δυο-τρια και ειχαν ενα μικρο κομπιασμα στις χαμηλες στροφες που καποιους τους ενοχλει και καποιους οχι.επισης η λειτουργια του abs δεν ειναι αντιστοιχη με νεοτερων μοντελων λογο παλαιοτερης τεχνολογιας.κατα τα αλλα ειναι ενα ανετο και αξιολογο μονοκυλινδρο που σιγουρα εχει χαμηλοτερη καταναλωση απο Transalp.αλλά ρε παιδια αν δεν μπορουμε να συντηρουμε σε βενζινη ενα Transalp που ετσι και αλλιως δεν ζηταει τιποτα αλλο, καλυτερα να παρουμε παπι ή σκουτερ.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    ειεπαμε<υποθετω>γιατι 90% δουλευε κοκκινα
    πραγματικη καταναλωση θα λεγα 5-7 στα 100 αντε λιγο παραπανω
    το abs απεργοποιειται ειτε βγαζοντας ασφαλεια,ειτε κρατοντας το κουμπι abs και γυρνωντας το kill switch για 10 δευτερα
    Δεν χρειάζεται να βγάλεις ασφάλεια ούτε να γυρίσεις το kill switch, το μπουτόν του ABS κρατάς πατημένο κι απενεργοποιείται...
    Τελευταία τροποποίηση από AUFGEBRACHT; 25/08/2013 στις 14:39.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panoswolf Προβολή μηνύματος
    Ολα με καρμπυλατερ ειναι?
    Το ABS στο BMW ειναι αποτελεσματικο η δεν αξιζει?απενεργοποιειται?
    Πως μπορω να ξεχωρισω το δυ-μπουζο απο αυτο με το ενα μπουζι? ειναι εμφανες?(μη μου πειτε με την αδεια της μηχανης,εννοω οπτικα)
    Επισης πως μπορω να ξεχωρισω το ABS?
    συγνωμη αν σας ζαλισα και ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια και το ενδιαφερον!
    - Το GS είναι ΟΛΑ με ψεκασμό, αν δε κάνω λάθος ήταν όταν παρουσιάστηκε η μόνη στην κατηγορία μονοκύλινδρη με ψεκασμό και ABS (αυτό σίγουρα).
    - Η διαφορά είναι εμφανέστατη, στον κινητήρα το δίμπουζο γράφει 2 spark, βγάζει μάτι!!!
    - Το αν έχεις ABS το ξεχωρίζεις από το μπουτόν του ABS στο τιμόνι, εάν είναι λειτουργικό και πατιέται έχει ABS πάνω, εάν δεν ανάβει και δεν πατιέται δεν έχει ABS.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Βρήκα αυτό..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tthodor Προβολή μηνύματος
    Φίλε Joshoua, με υγεία και καλές βόλτες με το μοτόρι σου . . .
    Τώρα σε ότι αφορά την κατανάλωση είσαι μάλλον λίγο ψηλά, αλλά μάλλον έχεις και βαρύ χεράκι.

Πάντως αυτά που διαβάζεις στο Inet για 350 Km με ένα ντεπόζιτο, ανήκουν στην σφάιρα της φαντασίας μάλλον. Εκτός και αν μιλάμε για τίποτα αμερικάνους που πάνε μόνο σε ευθείες με 90-100 Κμ/h.

Η αλήθεια είναι ότι η κατανάλωση του ΤΑ ποικίλει πάρα πολύ ανάλογα με το τρόπο που το οδηγεί κανείς. Το πιο χαμηλό που έχω πετύχει είναι περί τα 6.1 lt/100 Km, πηγαίνοντας πάρα πολύ χαλαρά (αλλαγές στις 4000 σ.α.λ., 110-120 Km/h max ), πράγμα που σημαίνει 310-320 Km max με ένα ντεπόζιτο.
    Από την άλλη άμα του πιεις το αίμα (μέσα στην πολή αλλαγές στις 7000+ σαλ, εθνική με 160+Km/h) έχω δει και 8,3 lt/100 Km πράγμα που σημαίνει 220 km max με ένα ντεπόζιτο.

Συνυπολογίζοντας ότι ο δείκτης βενζίνης λειτουργεί με δικιά του κλίμακα (δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα δηλ), εγώ σε ταξίδι μετά τα 180 Κμ στον μερικό όπου βρω βενζινάδικο βάζω, για να έχω το κεφάλι μου σίγουρο.
    Εδώ..

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=44053

Μπορείς να ψάξεις στο φόρουμ και να βρεις και άλλα για όλα τα μηχανάκια, διότι δεν έχουν γυρίσει ακόμα όλοι απ' τις διακοπές τους.
    Sent from me using a computer.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    το ΤΑ 600 ειτε 650 μηχανικα ειναι αθραυστο και ηλεκτρικα απροβληματιστο
    σαν ποιοτητα συναρμολογησης, βαφης, πλαστικων κλπ τα ιαπωνικα ειναι σε αλλο επιπεδο απο τα ιταλικα
    σε μοντελα 05, 06 βρισκει κανεις σκουριτσες, ψωριασματα, ξασπρισμενα πλαστικα ενω μοντελα του 90 κατι δειχνουν σαν καινουρια
    παντως αξιοπιστα ειναι ολα

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Λευκάδιος Προβολή μηνύματος
    εχω φιλους με ΤΑ650 που τα ταλαιπωρουν αρκετα χρονια στα βουνα και δεν εχουν το παραμικρο ψεγαδι πανω τους περα απο γρατζουνιες στα πλαστικα τους.επισης δεν εχουν αντιμετωπισει θεμα με το HISS οπως αναφερει ο Drake Ramore(γεια σου Τολη) οπως και δυο φιλοι που τα χρησιμοποιουν για τις καθημερινες μετακινησεις τους.
    αν και ειμαι φαν του οσο πιο παλιο τοσο πιο καλο θα προτιμουσα το 650 απ'το 600 χωρις αυτο να σημαινει οτι και το 600 δεν ειναι ''εργαλειο''.συν την χειροτερη αεροδυναμικη.για το TA700 που εγραψες νωριτερα οτι ειναι λιγοτερο ευελικτο(αν θυμαμαι καλα) απ'το 650 τι εννοεις?μηπως συγκρινεις το υπηρεσιακο 650 με το (νομιζω)προσωπικο σου 700?
    οδηγησα πριν λιγο καιρο το 700 αλλά δυστυχως δεν ειχε σωστη πιεση στα λαστιχα(βλεπε ιδιοκτητης ασχετος με 2κυκλα) και αρνουνταν να πλαγιασει εστω και ελαχιστα.αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι ο ελαχιστος ογκος μπροστα που μου θυμιζε το dominator και οχι το ΤΑ650.
    πιστευω οτι η Honda με τις αλλαγες στο στησιμο του 700(μειωμενες διαδρομες αναρτησεων,19αρης μπροστα κλπ) εχασε την ευκαιρια να φτιαξει ενα αξιολογο φτηνο μηχανακι πραγματικα διπλης χρησης.
    για το BMW 650 καποια στιγμη εψαχνα να παρω ενα με μονο μπουζι. οδηγησα δυο-τρια και ειχαν ενα μικρο κομπιασμα στις χαμηλες στροφες που καποιους τους ενοχλει και καποιους οχι.επισης η λειτουργια του abs δεν ειναι αντιστοιχη με νεοτερων μοντελων λογο παλαιοτερης τεχνολογιας.κατα τα αλλα ειναι ενα ανετο και αξιολογο μονοκυλινδρο που σιγουρα εχει χαμηλοτερη καταναλωση απο Transalp.αλλά ρε παιδια αν δεν μπορουμε να συντηρουμε σε βενζινη ενα Transalp που ετσι και αλλιως δεν ζηταει τιποτα αλλο, καλυτερα να παρουμε παπι ή σκουτερ.
    δεν ειχα ΠΟΤΕ προσωπικη μοτο το TRANSALP 650 η 700
    ποιο ευελικτο εννοω σαν αισθηση,τωρα τι λενε οι αριθμοι για μεταξονια καστερ μαστερ μπλιμπλικια δεν ξερω δοκιμασμενο στις αφιδνες και με τα 2
    το 650 ειχε καλυτερη προστασια στον αερα απ το 700

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Δεν χρειάζεται να βγάλεις ασφάλεια ούτε να γυρίσεις το kill switch, το μπουτόν του ABS κρατάς πατημένο κι απενεργοποιείται...
    στο f650-800αρι ετσι απανεργοποιουταν,και ετσι μας ειχαν πει οτι απενεργοποιειται σε ολα τα bmw

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Yamaha Tenere - Honda Transalp -BMW F650GS
    από TeoMV στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 111
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2010, 20:12
  2. Vstrom τον Οκτωμβριο ή Transalp αμμεσα??
    από Azzos στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 13/08/2008, 22:29
  3. Transalp 700 η Vstrom 650 Βοήθεια!!
    από TEO1 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 62
    Τελευταίο μήνυμα: 28/12/2007, 08:21
  4. BMW F650GS vs Transalp
    από tombell στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2006, 19:59

Κανόνες δημοσιεύσεων