Τον τελευταίο καιρό χαζεύω τους "American Pickers" που κατά καιρούς βρίσκουν κάτι τέτοια barn-finds ...
Κάποιοι άλλοι φτιάχνουν ρέπλικες με μοτέρ HONDA GX160.
http://sportsmanflyer.blogspot.gr/
![]()
Πολυ ωραιο θεμα!!.... Μια απορια (ρητορικη) ,οπως λεει και στον κανονα 12,....φρενα; δεν εχουμε φρενα;;![]()
Ναι ρε φιλεΠως σταματαγαν οταν τελειωνε ο αγωνας;; Περιμεναν να τελειωσει η κινητικη ενεργεια λογω τριβης και αντιστασης του αερα;;; Βαζαν ποδι κατω;;
Παντως ειναι ομορφα, δεν θα με ενδιεφερε τοσο να τα οδηγησω οσο το να εχω ενα να το κοιτω. Ας πουμε το κοκκινο Indian!(που και που θα ελεγε να το βαζεις και μπροστα, με τις εξατμισεις που εχει-ή μαλλον που δεν εχει, θα κανε ωραιο σαματα!
)
MADE IN JAPAN 日本製
Πως και δεν εχει κανει κανεις καμια μετατροπουλα εδω κανα σκελετο ποδηλατου....(δινω ιδεες) Επισης τα πεταλια παραλληλα με το μοτερ τι φαση; πρεπει να δω τα βιντεο αλλα τετοια ωρα.... απο αυριο...
Τα αυθεντικά του τότε δεν είχαν φρένα γιατί απλά δεν τα χρειάζονταν...
Οι αγώνες γίνονταν σε οβάλ πίστες και όταν χρειάζονταν κάποια ελάχιστη επιβράδυνση απλά έκλειναν το γκάζι (τετράχρονα χιλιάρια V2 ήταν, γονάτιζαν από μόνα τους).
Στον τερματισμό σταματούσαν μόνα τους μετά από μισό γύρο. Οι λόγοι που σταμάτησαν αυτού του είδους οι αγώνες ήταν:
1) Η οικονομική κρίση του 1929
2) Οι πολλοί θάνατοι αναβατών και κάποιες φορές και θεατών.
Εντύπωση μου κάνει κι εμένα, καλλιτέχνες σαν τον Σπύρο (Λίτσα) θα μπορούσαν να φτιάξουν παπάδες, σχέδια και διαστάσεις υπάρχουν.
![]()
Τελευταία τροποποίηση από notakos600; 20/11/2014 στις 07:58.