Μεγαλωνεις και στα 36 αρχισαν τα προβληματα με τα ματακια;
Μεγαλωνεις και στα 36 αρχισαν τα προβληματα με τα ματακια;
O Χίος απέναντι στην κρίση. Θα γκρεμιστούν όλοι οι φούρνοι, οπότε θα έχουν δουλειά μηχανικοί, οικοδόμοι, ηλεκτρολόγοι, μάντρες υλικών κλπ. Συν το ότι θα κονομήσουν οι φουρναραίοι διότι το ψωμί θα έχει έλλειψη, οπότε θα ανέβουν οι τιμές.
Αφού δεν θα έρθεις ρε μπαγασάκο, κάτι θα σου τύχει. Τι τα θες και τα γράφεις... Το μόνο που δεν έχεις πει ακόμα είναι πως σου απαγόρεψε τη συμμετοχή ο σνάιπερ, ο βύρων και τα παραμάγαζα του φέις. Άμα τα πεις και αυτά, τι δικαιολογία σου μένει;
Νταξει τοτε μην ερθεις. Χαριστικα εντελως :P
Αυτός ο καιρός είναι για θάλασσα (εμ, της έχω και μια κάποια αδυναμία είναι αλήθεια - ακόμα και στο 1ο μου 36ώρο βούτηξα - φέτος κρατήθηκα ώστε να ... κρατήσω δυνάμεις).
Δεν με βλέπω λοιπόν καθώς θα είμαστε στο εξοχικό μας οικογενειακώς και θα απολαμβάνω τελευταίες πινελιές καλοκαιριού.
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Ε μα... Πετσέτες μαξιλαράκια, μαζεματα, να φυλάξει τα έπιπλα, να σκεπάσει τον ηλιακό, να κλείσει το σπίτι καθαρό για το χειμώνα.
Δυστηχως για ακομα μια φορα,εγω δεν θα μπορεσω να ακολουθησω λογω.....μπατσελορ του κολλητου σημερα το βραδυ ο οποιος παντρευεται το αλλο σαββατο...εκτος και αν ερθω κατευθειαν το πρωι,σερι...να περασετε ομορφα και να εισθε προσεκτικα αγορια!!
Here I am,on the road again.......
Αχ... ακόμα μία "αποτυχημένη" βόλτα... τι τα θες. 700λίγα χιλιομετράκια μόλις.
Ο καιρός τέλειος, η παρέα μικρή αλλά δεν πτοούμεθα καλά περάσαμε.
Και στα δικά σας...![]()