Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 134

Θέμα: Γιατί δεν πήγα ποτέ στο Β Ακρωτήριο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Δε μπορώ να σκεφτώ καν ότι κάποιος θα το έκανε αυτό για τους λόγους που αναφέρεις, μπορώ όμως να το δω στο πρίσμα, έχω την εξουσία, τον σταμάτησα, είμαι καλυμμένος, διασκεδάζω τη βαρεμάρα μου. Μπορούσε να το κάνει η οποιαδήποτε ΜΠΑΣΧΙΝΑ, σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου. Αυτό που έκαναν ήταν ότι απλά ξέσκισαν κάποιους ανθρώπους. Αν κάποιος σφάξει ένα στοπ, ένα κόκκινο, αν κάνει αναστροφή μέσα στην εθνική, έχει λογική το ξέσκισμα και αν το είχα κάνει ας μου τον έκοβαν τον κώλο, αλλά αυτό ήταν καθαρά επίδειξη εξουσίας και κομπλεξισμού. Στην τελική αν είχα 10.000.000 ευρό από πίσω μου και ένας που δεν έχει ψωμί να φάει το ίδιο θα τους πονέσει μια κλήση για παράνομη στάθμευση? κάπως έτσι το αντιλαμβανομαι εγώ..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Δε μπορώ να σκεφτώ καν ότι κάποιος θα το έκανε αυτό για τους λόγους που αναφέρεις, μπορώ όμως να το δω στο πρίσμα, έχω την εξουσία, τον σταμάτησα, είμαι καλυμμένος, διασκεδάζω τη βαρεμάρα μου. Μπορούσε να το κάνει η οποιαδήποτε ΜΠΑΣΧΙΝΑ, σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου. Αυτό που έκαναν ήταν ότι απλά ξέσκισαν κάποιους ανθρώπους. Αν κάποιος σφάξει ένα στοπ, ένα κόκκινο, αν κάνει αναστροφή μέσα στην εθνική, έχει λογική το ξέσκισμα και αν το είχα κάνει ας μου τον έκοβαν τον κώλο, αλλά αυτό ήταν καθαρά επίδειξη εξουσίας και κομπλεξισμού. Στην τελική αν είχα 10.000.000 ευρό από πίσω μου και ένας που δεν έχει ψωμί να φάει το ίδιο θα τους πονέσει μια κλήση για παράνομη στάθμευση? κάπως έτσι το αντιλαμβανομαι εγώ..
    αυτό που εγώ δεν καταλαβαίνω είναι

γιατί η εφαρμογή του νόμου θεωρείται "επίδειξη εξουσίας και κομπλεξισμού"

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig

Την επομενη φορα δοκιμασε LSD αντι για panadol
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Γιατί ρε spyro δεν είναι εφαρμογή του νόμου είναι εξάντληση της αυστηρότητας του νόμου αυτό το πράγμα. Δηλαδή πως να το πω ρε παιδί μου, μου κάνει σκηνικό από ανέκδοτο το ΑΜΑΝ, αν σε χτυπήσει μια γυναίκα έχει νομικά το δικαίωμα να προστατέυσεις τον εαυτό σου, ε δε μπορείς όμως να τη σπάσεις και στο ξύλο, αυτός εκεί δε προστάτευε τους υπόλοιπους στο δρόμο εκείνη την ώρα, απλά κοίταζε να τους διαλύσει τους ανθρώπους.

Bigula η αλήθεια είναι πως πήζω με κάτι @@ριες και έχω πάρει 2 panadol λες να έπαιξε μλκ?

κοιτα....

συνήθως ο νόμος (σε αυτές τις περιπτώσεις) είθισται να σου δίνει "εναλλακτικές" (όπως ενδεχομένως να είδες και στο πρώτο βίντεο που ανέβασα νωρίτερα)....

οτι εξάντλησαν την αυστηρότητά τους είναι αναμφισβήτητο.... μπορεί να τους απαυτωσαν γυναίκες και κόρες όταν είχαν έρθει ελλάδα διακοπές και να την πληρώσαν τα παιδιά.... ποιος ξέρει....

από την άλλη.... μπορεί εκεί σε όλους όσους τσιμπάνε να φέρονται έτσι .... αυτό που ξέρω εγώ (και από μαρτυρίες φίλων ταξιδευτών) είναι οτι όξω σε γράφουν και σε σκίζουν κανονικότατα αν κάνεις παράβαση (το είπε και η "λάτρης μηχανής" πιο πάνω)..... "φανταστικέ κύριε τροχονόμε" και τέτοια κόλπα δεν υπάρχουν...
    ίσως και γι αυτό να είναι αλλιώς τα πράγματα εκεί... ποιος ξέρει...

εν κατακλείδι, έτσι ή αλλιώς, συμφωνώ με τον μπίγκουλα.... "ντου ας δε ρομανς ντου"....

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από freco Προβολή μηνύματος

Δηλαδή πρέπει να μην ξαναπάμε κι εκεί ? Αυτό εννοούσα. Να βγάλω τη γομολάστιχα
    φυσικά και να ξαναπας,

απλά να ξέρεις με ποιους έχεις να κανεις

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Δεν έχεις μιλήσει ποτέ με τα κατακάθια της αθρώπινης ύπαρξης, τα βλακωδέστερα και απεχθέστερα δίποδα όντα που λέγονται Άγγλοι;

εχω, αλλά δεν μου είναι τόσο αντιπαθής.

προφανώς έχεις μπερδέψει λιγάκι την αναρχία σα λέξη με την κοινωνική αναρχία. Ένας αναρχικός στη θεώρηση του σίγουρα πιστεύει στην αυτοοργάνωση και χρειάζεται να μπορεί να διατηρεί τρομερές ισορροπίες μέσα του. Τέλος πάντων το ζητούμενο δεν είναι εκεί.

Έχω δει πολύ κόσμο στις χώρες του να έχει "αποκλίνουσα" συμπεριφορά στα πλαίσια της κανονικότητας που οι νόμοι της χώρας του επιβάλουν. (ενδεχομένως και καλά κάνουν σε αρετές των περιπτώσεων, γιατί δε γίνεται κάθε μέρα να τρως αγγούρι κάπου θα ξεσπάσεις) Δείτε Τους Βρετανούς μετά από 2-3 μπύρες, ή τους Γερμανούς επίσης. Δείτε πάρτι που γίνονται σε χώρες Σκανδιναβικές που το LSD είναι σα panadol... μη λέμε μλκς ήθελαν και τους ξέσκισαν και όχι δε γίνεται να έχεις τέτοια συμπεριφορά και εσύ στους δικούς σου επισκέπτες, δε θα γίνουμε μλκς επειδή βρέθηκαν 2 μλκς και έκαναν την παπαριά τους.

Απλα το εγραψα πιο λαικιστικα.. Ανομια αρμωζει καλητερα....
    ORGIA!!!!!

Δεν έχεις μιλήσει ποτέ με τα κατακάθια της αθρώπινης ύπαρξης, τα βλακωδέστερα και απεχθέστερα δίποδα όντα που λέγονται Ελληναρες;

Fixed!
    ORGIA!!!!!

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Μάλλον δεν τους είχε σταματήσει ακόμα Γερμανός μπάτσος...ή Γάλλος gendarme
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Στις αναπτυγμένες χώρες τα «όργανα» σου κόβουν στεγνά κλήση…
    Στις όχι και τόσο ανεπτυγμένες ,μπορεί να σου κόβονται τα δάκτυλα για να κουβαλάς τον τενεκέ με το «λάδι» για τα «όργανα»…
    Στις υποανάπτυκτες, αν βρεθείς σε λάθος μέρος την λάθος στιγμή, μπορεί τα «όργανα» να σου κόψουν και το κεφάλι…

Κι αυτά (τα "οργανα") μπορει να ανήκουν στα προβλήματα ενός ταξιδιού (όπως οι βλάβες , τα σκασμένα λάστιχα , οι ασθένειες κ.λ.π) και καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί και να αποφεύγονται για να μην μας χαλανε το ταξίδι…

Μόνο στην Ελλάδα τα «όργανα» δεν πειράζουν τους τουρίστες… είναι απασχολημένα με (συγκεκριμένους) ντόπιους…

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nobody Προβολή μηνύματος
    ξέρεις κι εσύ από raclette ε??

Banned
    σε σκηνικο σημερινο με ελληνα μεταναστη
    με οχημα με γερμανικα νουμερα μου εβγαλε τετοια γλωσσα-εφταιγε καταφορα και αν και το παραδεχτηκε αρχικα μετα μου το γυρισε,οτι του πηρα τις πινακιδες και πως θα φυγει που τελειωνει η αδεια του-στην ερωτηση μου<γιατι δεν συμπεριφεροσαστε οταν κατεβαινετε στην ελλαδα σαν γερμανοι,και στην γερμανια σαν ελληνες-στο τιμονι εννουσα-και πηρα την απαντηση<στην γερμανια δεν γινονται αυτα,δεν υπαρχει διαλογος και συνομιλια,εισαι παραβατης,πληρωνεις,σε ειδαν να παραβαινεις τον νομο και ενημερωσαν αστυνομια?παλι πληρωνεις,τελος>

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Δεν έχεις μιλήσει ποτέ με τα κατακάθια της αθρώπινης ύπαρξης, τα βλακωδέστερα και απεχθέστερα δίποδα όντα που λέγονται Άγγλοι;

υπερβολες! κατα βαθος ειναι καλο παιδι ο Ηλιας!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimChios Προβολή μηνύματος
    υπερβολες! κατα βαθος ειναι καλο παιδι ο Ηλιας!
    Ναι γιατί είναι Ιρλανδός. Λέει Σκωτσέζος βέβαια εκείνος αλλά δεν βγαίνουν τα βιομετρικά.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Eγώ κατάλαβα πως οι Έλληνες πήγαιναν στο δρόμο και τους προσπέρασαν κάτι Χαρλεάδες , τους οποίους δεν ακούμπησαν και στη συνέχεια με υπεροπτικό ύφος (σε γράφω και σε γ@μ@ω γιατι μπορώ ) έγραψαν μόνο τους Έλληνες .

Αυτό κατάλαβα εγώ ....Και ενοείτε πως δεν μου άρεσε .

Κατα τα άλλα , όποιος δεν παρανομεί , δεν κυνδυνεύει , αλλά το αλλαζωνικό - υπεροπτικόρατσιστικό δεν το γουστάρω .

Καταλαβα λάθος ?

Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 22/10/2007, 12:57
  2. γιατί δεν βλέπουμε??????????????
    από code στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 20/02/2007, 14:01
  3. γιατι δεν μπορω να μπω στο τσατ?
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 4