Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 114

Θέμα: 1.5 lit/100km. Wave 110i

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    ε σε έξι χρόνια είναι ένα πενηντάρικο το χρόνο ή αλλιώς ένα πακέτο τσιγάρα το μήνα
    όχι ότι το έχω του πεταματού το 50άρικο, προς Θεού, απλά λέω ότι κατά την ταπεινή μου γνώμη δεν αποτελεί κριτήριο για την επιλογή ενός οχήματος
    Bεβαίως. Κι αν κόψεις το τσιγάρο, μπορείς να πάρεις GSXR. κι αν κόψεις και τα ξύδια...

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikonian Προβολή μηνύματος
    Bεβαίως. Κι αν κόψεις το τσιγάρο, μπορείς να πάρεις GSXR. κι αν κόψεις και τα ξύδια...
    βρε και αν κόψω το φαΐ παίρνω ελικόπτερο, μιλάμε για 30 λεπτά την μέρα όμως
    δεν έχω κάναν σκοπό να στην πω ή οτιδήποτε άλλο, είπα απλά ότι κατ' εμέ το 0.1 ή 0.2 lt στα 100 δεν είναι κριτήριο επιλογής

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

δεν έχω κάναν σκοπό να στην πω ή οτιδήποτε άλλο, είπα απλά ότι κατ' εμέ το 0.1 ή 0.2 lt στα 100 δεν είναι κριτήριο επιλογής
    Όπως γράφω πιο πάνω, είχα τα δυο Kriss και μου έκαιγαν 3λ/100χλμ. Ήμουν ευχαριστημένος και έτοιμος να πάρω και αυτή τη φορά το ίδιο μηχανάκι. Δε φανταζόμουν τόσο μεγάλες διαφορές. Διάβασε πιο πάνω να δεις πόσο μου έκαιγαν τα διάφορα πρα πρα που πέρασαν από τα χέρια μου και θα πάθεις πλάκα με τις τεράστιες διαφορές στην κατανάλωση (50%, 75%,100%)

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Δεν μιλάμε για επιλογή μοτοσυκλέτας γενικότερα, αλλά για επιλογή παπιού η οποία απο την αρχή έχει βασιστεί στην οικονομία και μόνον.
    Απο αυτη την άποψη λοιπόν είναι βασικό κριτήριο.

Παντως τα 50.000 χλμ που λέτε μου φαίνονται πολύ λίγα ρε παιδιά. Τόσο μάπα έχουν γίνει, η αυτό το νούμερο έχει βγεί αυθαίρετα η απο παπιά που δουλευουν delivery με οτι ναναι συντηρηση?
    Το KazeR ενός κολλητού πήγε με το πρωτο μοτέρ μεχρι 100.000 και τότε αλλάχτηκε. Εκαιγε λίγα λάδια αλλά πήγαινε μια χαρά και δεν το πήγαινε μαλακά σε καμμια περίπτωση.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Δεν μιλάμε για επιλογή μοτοσυκλέτας γενικότερα, αλλά για επιλογή παπιού η οποία απο την αρχή έχει βασιστεί στην οικονομία και μόνον.
    Απο αυτη την άποψη λοιπόν είναι βασικό κριτήριο.

Παντως τα 50.000 χλμ που λέτε μου φαίνονται πολύ λίγα ρε παιδιά. Τόσο μάπα έχουν γίνει, η αυτό το νούμερο έχει βγεί αυθαίρετα η απο παπιά που δουλευουν delivery με οτι ναναι συντηρηση?
    Το KazeR ενός κολλητού πήγε με το πρωτο μοτέρ μεχρι 100.000 και τότε αλλάχτηκε. Εκαιγε λίγα λάδια αλλά πήγαινε μια χαρά και δεν το πήγαινε μαλακά σε καμμια περίπτωση.
    νομίζω το νούμερο ήταν τυχαίο
    από την άλλη αν πάμε σε τέτοια ανάλυση, πρέπει να υπολογίζουμε και πόσο κάνει το κάθε περιφερειακό του οχήματος

μπορεί π.χ. το honda να καίει λιγότερο, αλλά να έχει πολύ πιο ακριβά ανταλλακτικά

εν ολίγοις λέω ότι τα παπιά είναι οικονομικά γιατί είναι παπιά, τώρα αν το ένα θα κάψει 10 λίτρα παραπάνω, και το άλλο έχει 5 ευρώ πιο ακριβό φανάρι, ε, δεν χάθηκε κι ο κόσμος

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος
    To sprinter είναι πιο οικονομικό...στρωμένο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Dant3
    Παντως μου φαινονται πολλα τα 3 λιτρα που λετε για παπι κτλ.
    Οταν ειχα το δικο μου ,ενα nova s αλλα με το 125 μοτερ της daytona ,με εξατμιση και φιλτρο αερα και ξερυθμιστο καρμπυρατερ εκαιγα 2,6.και ημουν συνεχεια δικαβαλος τερμα γκαζι κτλ.
    θα μου πειτε για μισο λιτρο κατω,σιγα.
    οντως σιγα,αλλα ειναι το ποσοστο.ειναι μισο λιτρο στα 3 λιτρα αρα 15% λιγοτερη καταναλωση.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    και εγω που νομιζα οτι το cbf125 ηταν ο πρωταθλητης στην καταναλωση με 2-2,2λιτρα στα 100χμ...

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kotsosre Προβολή μηνύματος
    To sprinter είναι πιο οικονομικό...στρωμένο.
    Θα μας πεις κι εμας ποσο ή το κρατας για τον εαυτο σου;

Σπασμενο....μελος Το avatar του/της manosamos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikonian Προβολή μηνύματος
    Αν σου είναι αδιάφορο το πόσο καίει, τότε θα σου έλεγα να συγκρίνεις το ΚΑΖΕ με το INNOVA πριν αποφασίσεις. Εξηγούμαι:

Ένα καλό παπί οφείλει να βγάλει 50.000χλμ. Σ'αυτά τα χλμ το ΚΑΖΕ θα σου κάψει 200-250 λίτρα συνολικά περισσότερο καύσιμο. Θα σου κοστίσει δηλαδή 400 ευρώ παραπάνω σε βενζίνη από το WAVE και 100 ευρώ παραπάνω στην αγορά.
    Γι'αυτό σου λέω να κοιτάξεις και το INNOVA. Ίσως τελικά να σου κοστίσει το ίδιο με το ΚΑΖΕ, αλλά μου φαίνεται καλλίτερο μηχανάκι

Innova δεν κοιταω με τιποτα.............και εξηγουμε γιατι.
    Σαν αγοραστη θα πρεπει να σε προβληματιζουν και οι τιμες ανταλλακτικων,ξεχωρα απο τα ποσα λιτρα/100 καιει το καθε οχημα.
    Ειχα καποια φαση μια μικροσυγκρουση.Πηγα Καβασακι και επαθα πλακα με τις τιμες.
    Καθε κομματι της ποδιας κοστιζε (2004) 15 ευρω,βαμμενο ετοιμο.Σελλα ολοκαινουρια 60 ευρω,εξατμιση μαμα 40 ευρω.
    Συναδελφος με Ιννοβα πληρωσε κοντα τα 200 για την ποδια μονο.....................ελεος.
    Τελος παντων δεν λεω οτι ειναι κακη επιλογη το μηχανακι σου,απλα εχω θεμα με το βαψιμο των περιφεριακων συν τα πιπερατα ανταλλακτικα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από manosamos Προβολή μηνύματος
    Innova δεν κοιταω με τιποτα.............και εξηγουμε γιατι.
    Σαν αγοραστη θα πρεπει να σε προβληματιζουν και οι τιμες ανταλλακτικων,ξεχωρα απο τα ποσα λιτρα/100 καιει το καθε οχημα.
    Ειχα καποια φαση μια μικροσυγκρουση.Πηγα Καβασακι και επαθα πλακα με τις τιμες.
    Καθε κομματι της ποδιας κοστιζε (2004) 15 ευρω,βαμμενο ετοιμο.Σελλα ολοκαινουρια 60 ευρω,εξατμιση μαμα 40 ευρω.
    Συναδελφος με Ιννοβα πληρωσε κοντα τα 200 για την ποδια μονο.....................ελεος.
    Τελος παντων δεν λεω οτι ειναι κακη επιλογη το μηχανακι σου,απλα εχω θεμα με το βαψιμο των περιφεριακων συν τα πιπερατα ανταλλακτικα.
    Και που να δεις της γιαμαχα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bruno
    και που να δεις την suzuki...

CUORE SPORIVO ALFISTI Το avatar του/της lspiros
    επειδη κοιταω και γω για νεο παπι και μαλλον διαβαζοντας μπερδευομαι παραπανω θα σας πω τι μου ειπε επαγγελματιας που φερνει ολα τα γιαπωνεζικα.
    πηρα λοιπον τηλεφωνο και του ειπα οτι θελω το πιο ποιοτικο παπι της αγορας ασχετου κοστους.
    μου ειπε να παρω crypton x.
    του λεω εκτος απο αυτο?
    τοτε σιγουρα innova μου ξαναλεει.
    του λεω τα γνωστα για μπιελες και τριγμους,και μου απανταει οτι στο injection διορθωθηκαν ολα αυτα...
    τι λετε?

Crypton X...

Διαφορετικα (κατ΄εμε) αν εισαι μεταξυ του innova 125i και καποιου αλλου εξισου αξιοπιστου διαλεξε αυτο με τα φθηνοτερα ανταλλακτικα οπως αναφερθηκε και παραπανω.

Παντως η αληθεια ειναι πως η γιαμαχα το εχει παρακανει στις τιμες με ολα τα μπεστ σελλερ κομματια της και ως εκ τουτου και με το κρυπτον χ.

εντιτ
    γ@μησετο μλκα ειπα, μην δωσεις σημασια στο κοστος αλλαγης πλαστικων ή μαλλον δωσε αλλα επελεξε αυτο με τα ακριβοτερα.
    ετσι θα εχουμε την ευκαιρια (εμεις - εσυ - τομηχανακι) να το φτιαξεις μονος και ποιος ξερει τι θα προκυψει απο τετοιες επιδιορθωσεις (σου)...
    Τελευταία τροποποίηση από Bradipous; 23/09/2013 στις 19:56.

CUORE SPORIVO ALFISTI Το avatar του/της lspiros
    καθαρα μιλωντας απο θεμα ποιοτητας πλαστικων-βαφης-συναρμογης τις εντυπωσεις κλεβει η suzuki address,αν εχει λυθει και το θεμα με το σασμαν

Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Wave 110i vs crypton T110 vs kriss 125
    από dmf στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2013, 17:35

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •