Αν μιλάς για αυτή που έβαλες φωτογραφία, η γνώμη μου είναι ότι δεν είναι εύκολο να την κατασκευάσεις από teflon εξ' ολοκλήρου, θέλει CNC για να γίνει σωστή και όχι διαιρούμενη κατασκευή από πολλά κομματάκια σε φρέζα...
Μπορείς όμως να κάνεις το εξής: να αφαιρέσεις 2mm από την επιφάνεια τριβής και να προσθέσεις το αντίστοιχο σε πάχος teflon.
Έτσι θα έχεις σωστό-σκληρό εσωτερικό-πυρήνα και το σωστό υλικό-επιφάνεια ολίσθησης.
Πάρα πολλές βιομηχανικές εφαρμογές γίνονται με αυτό τον τρόπο.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
bill ρε φιλε ειδα τον θωμα μετα απο κανα χρονο και για σενα μιλαγαμε!!!παραπονιαρη![]()
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Θα σου πω τον εύκολο και φθηνό τρόπο...σπειρώματα στο πλαστικό (αν μπορείς να βάλεις και helicoil θα είναι super) και φρεζάτες οπές στο teflon και το βιδώνεις με φρεζάτες βίδες.
Φρόντισε μόνο να μην ανοίξεις τις οπές και βάλεις βίδες σε σημείο που θα ακουμπάει η αλυσίδα...
Ο δύσκολος τρόπος είναι ειδική κόλλα, με όχι με τόσο σίγουρο αποτέλεσμα...γιατί το καθαρό teflon λόγω της αυτολίπαντης ιδιότητάς του ΔΕΝ κολλάει εύκολα.
μανιταρια εφτιαξα απο τεφλον και με γ@μησαν σε πτωση. η τριβη ηταν ελαχιστη και η μηχανη γλιστραγε πανω στο τεφλον σαν ετρεχε πανω σε μπιλιες. τελικα πετυχε καπου και εσπασε πολλα.... λεω να δοκιμασω με ερταλον ξανα μιας κι ειναι πιο ελαστικο αλλα παλι φοβαμαι. την πατησα ασχημα. τι θα μου προτεινες?
εφτιαξα εγω γλιστρα απο τεφλον. την ζεστανα με θερμοπιστολο και εκανα περιστροφη γυρω απο τον αξονα του ψαλιδιου οπως κανει η μαμα. με με λαμαρινοβιδες στο ψαλιδι. ξερω ειμαι βαρβαρος αλλα αντεχει πολυ ακομα και θα ξαναμπει παλι ετσι να ποτε χαλασει. το ψαλιδι ηταν dt50.
post 572 http://www.moto.gr/forums/showthread...ighlight=pw+80