παιδες!ολα οκ!πολυ ομορφη βολτα ηταν!
Να στε καλα!!χαρηκα!
αντε και στις επομενες...![]()
παιδες!ολα οκ!πολυ ομορφη βολτα ηταν!
Να στε καλα!!χαρηκα!
αντε και στις επομενες...![]()
Νά 'στε καλά παίδες και να κάνετε πάντα ωραίες βόλτεςΘα ερχόμουνα και εγώ αλλά λέω ΚΤΜ έχω, άσε μη μείνω απο κάνα συμπλέκτη στο πουθενά και με κοροϊδεύουν αυτοί με τα HONDA .
![]()
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Δεν έχεις δίκιο! Αν μείνεις από συμπλέκτη,δεν οδηγάς στο γυρισμό & πίνεις όσο θές στην ταβέρνα!!!
προσέχουμε για να έχουμε!...
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Ωραια περασαμε! Καλη παρεα& μερα!Αντε και στις επομενες!![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Σε λίγο πάω να δω gp στο κάμελο όταν επιστρέψω όμως θα έχει πολυ υλικό το πράγμα να δείξουμε στο κόσμο![]()
Που λέτε λοιπόν ξεκινήσαμε 6 μηχανάκια με προορισμό την ορεινή αρκαδία (το ένα το αφήσαμε κάπου κοντά στη στεμνίτσα)...
το team είμασταν οι pektis,aristidisz,mike777,billymuse, και άλλοι 2 φίλοι μου με cbf500 o ένας και ο άλλος vstrom 650dl.
ραντεβού στο γνωστό περίπτερο
2 bandit ετοιμάζονται σιγά σιγα (pektis,mike777)
![]()
επίσης 2 cbf 500 (billymuse και o ένας φίλος μου)
![]()
Στη πορεία κάναμε λάθος στην έξοδο και αντί για Νεμέα βγήκαμε στην αρχαία Νεμέα και κάπου εκει χαθήκαμε... αλλά για πολύ χάσιμο λέμε
Τα μηχανάκια παρκαρισμένα και ο Aristidisz να προσπαθεί να βγάλει άκρη με το που πρέπει να πάμε
μετά απο ένα τεράστειο κύκλο και αφού περάσαμε κάτι χωριά (ψάρι,δάφνη..) τα καταφέραμε με τη βοήθεια ενός οδηγού επιπέδου motogp με παπάκι καγκούρικο και επιτέλους
φτάσαμε Λεβίδι...
![]()
Τελευταία τροποποίηση από Billymuse; 14/10/2013 στις 14:00.
Αφού κάναμε μια απίστευτη διαδρομή μέσα στο πράσινο και στο κρύο...σε κάποια φάση σταματήσαμε για φωτογραφίες ..και κάπου εκεί ανακαλύψαμε το πρόβλημα στη ντίζα συμπλέκτη του AristidisZ ...η κατάρα του γλάρου χτύπησε και πάλι...
τοπίο απλά καταπράσινο...
με τα πολλά πολλά ο AristidisZ πήρε το hornet με τη ντίζα να είναι στο όριο να σπάσει και πήγαμε μέχρι τη Στεμνίτσα οπου απο εκεί μετα το φαγητό θα καλουσε οδική βοήθεια...