Σελίδα 4 από 10 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 142

Θέμα: Οι "κυνόφιλοι"...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alex14 Προβολή μηνύματος
    Σωστο, αλλα οι κυνηγοι εχουν γινει πιο πολλοι και απο τα σπουργιτια. Ενα να σκοτωσει ο καθενας εξαφανιστηκαν τα σπουργιτια.
    Επειδη εχω καποια ηλικια και ως αμυαλος νεανιας ειχα ασχοληθει για ενα φεγγαρι με το "αθλημα" μπορω μετα βεβαιωτητας να πω οτι τα θηραματα εχουν μειωθει δραματικα.
    Που θα παει αυτο ? Και μη τα βλεπεις ολα οπως θα επρεπε να ειναι. Υπαρχουν πολλοι καφροι αναμεσα μας.

Ε.. να!
    Αλλη ανακρίβεια , όχι μόνο δεν πληθύνονται οι κυνηγοι αλλά ακριβώς το αντίθετο. Πριν 15-20 χρόνια εκδίδονταν πάνω απο 350.000 άδειες , φέτος δεν νομίζω πως θα φτάσουν τις 200.000 .
    Τα ζώα δεν λιγοστεύουν απο το ντουφέκι ή το καλάμι του ψαρά αλλά απο την καταστροφή του βιότοπου τους.
    Ολος ο κάμπος της Λάρισας μια απέραντη μπαμπακιά , χάθηκαν τα χωραφια με τις διαφορετικές καλιέργειες και τους φυσικούς φράχτες αναμεσά τους.. Τι θα φάνε τα πουλάκια , μπαμπάκι? και που θα κρυφτούν απο τα αρπακτικά ?
    Οι πόλεις γέμισαν καρακάξες , υπεύθυνες για το 80% των κατεστραμένων φωλιών κοτσιφιών.
    Στον βάλτο της Ανθήλης πριν χρόνια τα βατράχια χαλούσαν τον κόσμο με τις φωνές τους το βράδυ , τώρα δεν υπάρχουν λόγω των φυτοφαρμάκων που ξεβράζονται εκεί ή μήπως τα σκότωσαν κι αυτά οι κυνηγοί ?
    Τα αγριογούρουνα αντίθετα παρά το μεγάλο κυνήγι , αυξάνουν χρόνο με τον χρόνο κι έφτασαν στις αυλές των σπιτιών στα χωριά .
    Στην Πελοπόνησο που δεν υπήρχαν , τώρα κάνουν καταστροφες στις καλλιέργειες και οι αγρότες καταριούνται τους κυνηγούς που είχαν απελευθερώσει πριν μερικά χρόνια τα πρώτα ζευγάρια..
    ..........

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος

άρα τι λέμε?

Τα ίδια λέμε!

-Προς: Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Αθανασίου Χαράλαμπο

-Κοιν.: Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας &Κλιματικής Αλλαγής κ. Καλαφάτη Σταύρο

-Θέμα: «Τροπολογία αποσυμφόρησης δικαστηρίων – αθώωσης λαθροθήρων» –Αξιότιμε κύριε Υπουργέ, Πληροφορηθήκαμε με ΕΚΠΛΗΞΗ που τη διαδέχθηκε ΕΝΤΟΝΗ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ και κατέληξε να γίνει ΟΡΓΗ, σχετικά με την πρόσφατη τροπολογία που προτείνατε με στόχο την αποσυμφόρηση των δικαστηρίων και την επιτάχυνση της ποινικής διαδικασίας. Με την τροπολογία αυτή παραγράφεται το αξιόποινο και παύει η δίωξη για αδικήματα με μικρή κοινωνική απαξία που έχουν τελεστεί έως τις 31-8-2013, δηλαδή των πταισμάτων και των πλημμελημάτων κατά των οποίων ο νόμος απειλεί ποινή φυλάκισης μέχρι ένα έτος ή χρηματική ποινή ή και τις δύο ποινές.

-Χωρίς να ζητηθεί η άποψή μας επί του θέματος, οι Κυνηγετικές Οργανώσεις έγιναν κοινωνοί της είδησης πως αυτομάτως γλυτώνουν από το χέρι του νόμου εκατοντάδες λαθροθήρες και απαξιώνονται οι προσπάθειες που καταβάλλουν οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες στο έργο τους, πάνε χαμένοι οι έλεγχοι που διενεργούν, ο κίνδυνος ακόμη που αντιμετωπίζουν! Απαξιώνεται εκτός των άλλων η συνεισφορά των Κυνηγετικών Οργανώσεων στην προστασία του θηραματικού μας πλούτου και της φύσης γενικότερα, ενώ παράλληλα καθίστανται άσκοπα τα εκατομμύρια ευρώ που εξασφαλίζονται από το υστέρημα των μελών μας και ΜΟΝΟΝ και επενδύονται σε μισθούς Θηροφυλάκων, αγορά οχημάτων, καύσιμα των οχημάτων κλπ χωρίς καμιά επιβάρυνση του κράτους! Αυτή η εξέλιξη είναι επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και αποτελεί ευθύνη της Πολιτείας να την αποτρέψει άμεσα καταργώντας την τροπολογία αυτή. Δεν είναι δυνατόν για την αποσυμφόρηση των δικαστηρίων να εγκαταλείπεται η φύση και ο θηραματικός μας πλούτος στο έλεος των παρανόμων και με τον τρόπο της η Πολιτεία να τους «επιβραβεύει» αθωώνοντάς τους άνευ δίκης.......

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος
    el_hymador
    Λυπάμαι αλλα σε βρίσκω .. Εμπαθή..
    Δεν πρόκειται να βγεί άκρη έτσι , καταδικάζεις κάτι που δεν γνωρίζεις ή στο γνώρισαν λάθος.
    Να υποθέσω πως δεν τρως κρέας.
    Εμπαθής; Τι να σου πω... το σίγουρο είναι ότι οι κυνηγοί είστε προβλέψιμοι πάντως, δυο επιχειρήματα έχετε...το ένα περί αρχέγονων ενστίκτων, male bonding κτλ που χρησιμοποιείτε κατά κόρον στο απήντησα, αλλά δεν σχολιάσες. Νιτσεράδα και τόξο (όχι αγοραστό, handmade) και βουρ στην σπηλιά, εκεί να σε παραδεχτώ. Το άλλο επίσης πολυφορεμένο είναι "εσύ δεν τρως κρέας"; Αμέ! Μοσχάρι, γουρούνι και κότα, αρνιά - κατσίκια - γίδια δεν τα γουστάρω μου βρωμάνε. Έχεις καταλάβει κάτι λάθος. Δεν είναι "αχ η καυμένη η φάσα που την σκοτώσανε", "το έρμο το αγριογουρούνι που ψυχοραγούσε". Διάχυτη και διάσπαρτη στη φύση υπάρχει η βία, ξαντεριάσματα, ακρωτηριασμοί, δακωνιές μέχρι θανάτου, όπως και να έχει, ο θάνατος στη φύση ελάχιστες φορές είναι ήσυχος και ανώδυνος. Ως εκ τούτων δεν έχω θέμα με την θανάτωση των ζωών, τουλάχιστον αυτών που αναπαράγονται κατά εκατομμύρια σε ελεγχόμενες συνθήκες για τις διατροφικές μας ανάγκες. Έχω θέμα με την θανάτωση των ζωών χωρίς λόγο, μόνο για το fun της υπόθεσης, δηλαδή το κυνήγι. Η δραστηριότητα αυτή διαπράτεται σε περιβάλλοντα ήδη επιβαρυμένα τα οποία συρικνώνονται και πιέζονται κάθε μέρα όλο και περισσότερα και ένας από τους λόγους είναι αυτός που συζητάμε. Εγώ λέω ότι δεν πρέπει να γίνεται αυτό για λόγους ηθικής, λογικής και μέτρου, εσύ δες το αν θες εντελώς ωφελιμιστικά...όπως χρειαζόμαστε το κρέας (και για αυτό εκτρέφουμε), έτσι χρειαζόμαστε και τα δάση και την ύπαιθρο, ατόφια και ανέγγιχτα εί δυνατόν. Χωρίς αυτά τον πούλο. Τόσο απλά.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από (Mostra)damoS Προβολή μηνύματος
    .......Αυτό που λέω είναι δυστυχώς και σε αυτό τον χώρο περισσότερα είναι τα κακώς κείμενα παρά τα καλά... Ούτε επίθεση σε σένα είναι προσωπική ούτε έχω κάτι με τους κυνηγούς.. Αλλα μην τρελαθούμε οτι επιτελούν και κοινωνικό και οικολογικό έργο και πάλι καλά που έχουμε και αυτούς...
    Αν δεν είχαμε αυτούς όμως θα είχαμε μόνο τους άλλους ... Που περιγράφεις ..
    Καταργώντας αυτούς, θα μείνουμε με τους άλλους ...
    Είναι λύση?
    Επειδή υπάρχουν ταξιτζίδες με πειραγμένο ταξίμετρο φταίνε όλοι οι ταξιτζίδες ή καταργούμε τα ταξί προς μεγάλη χαρα των πειρατών?

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Ε.. να!
    Αλλη ανακρίβεια , όχι μόνο δεν πληθύνονται οι κυνηγοι αλλά ακριβώς το αντίθετο. Πριν 15-20 χρόνια εκδίδονταν πάνω απο 350.000 άδειες , φέτος δεν νομίζω πως θα φτάσουν τις 200.000 .
    Τα ζώα δεν λιγοστεύουν απο το ντουφέκι ή το καλάμι του ψαρά αλλά απο την καταστροφή του βιότοπου τους.
    Ολος ο κάμπος της Λάρισας μια απέραντη μπαμπακιά , χάθηκαν τα χωραφια με τις διαφορετικές καλιέργειες και τους φυσικούς φράχτες αναμεσά τους.. Τι θα φάνε τα πουλάκια , μπαμπάκι? και που θα κρυφτούν απο τα αρπακτικά ?
    Οι πόλεις γέμισαν καρακάξες , υπεύθυνες για το 80% των κατεστραμένων φωλιών κοτσιφιών.
    Στον βάλτο της Ανθήλης πριν χρόνια τα βατράχια χαλούσαν τον κόσμο με τις φωνές τους το βράδυ , τώρα δεν υπάρχουν λόγω των φυτοφαρμάκων που ξεβράζονται εκεί ή μήπως τα σκότωσαν κι αυτά οι κυνηγοί ?
    Τα αγριογούρουνα αντίθετα παρά το μεγάλο κυνήγι , αυξάνουν χρόνο με τον χρόνο κι έφτασαν στις αυλές των σπιτιών στα χωριά .
    Στην Πελοπόνησο που δεν υπήρχαν , τώρα κάνουν καταστροφες στις καλλιέργειες και οι αγρότες καταριούνται τους κυνηγούς που είχαν απελευθερώσει πριν μερικά χρόνια τα πρώτα ζευγάρια..
    ..........
    Δηλαδη εχουμε τα φυτοφαρμακα, τις λαθος καλλιεργειες κτλ που ειναι υπευθυνες για την μειωση των αγριων ζωων/πουλιων , εχουμε και τους κυνηγους για να αποτελειωσουν οτι περισεψε. Ωραια.
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Εμπαθής; Τι να σου πω... το σίγουρο είναι ότι οι κυνηγοί είστε προβλέψιμοι πάντως, δυο επιχειρήματα έχετε...το ένα περί αρχέγονων ενστίκτων, male bonding κτλ που χρησιμοποιείτε κατά κόρον στο απήντησα, αλλά δεν σχολιάσες. Νιτσεράδα και τόξο (όχι αγοραστό, handmade) και βουρ στην σπηλιά, εκεί να σε παραδεχτώ. Το άλλο επίσης πολυφορεμένο είναι "εσύ δεν τρως κρέας"; Αμέ! Μοσχάρι, γουρούνι και κότα, αρνιά - κατσίκια - γίδια δεν τα γουστάρω μου βρωμάνε. Έχεις καταλάβει κάτι λάθος. Δεν είναι "αχ η καυμένη η φάσα που την σκοτώσανε", "το έρμο το αγριογουρούνι που ψυχοραγούσε". Διάχυτη και διάσπαρτη στη φύση υπάρχει η βία, ξαντεριάσματα, ακρωτηριασμοί, δακωνιές μέχρι θανάτου, όπως και να έχει, ο θάνατος στη φύση ελάχιστες φορές είναι ήσυχος και ανώδυνος. Ως εκ τούτων δεν έχω θέμα με την θανάτωση των ζωών, τουλάχιστον αυτών που αναπαράγονται κατά εκατομμύρια σε ελεγχόμενες συνθήκες για τις διατροφικές μας ανάγκες. Έχω θέμα με την θανάτωση των ζωών χωρίς λόγο, μόνο για το fun της υπόθεσης, δηλαδή το κυνήγι. Η δραστηριότητα αυτή διαπράτεται σε περιβάλλοντα ήδη επιβαρυμένα τα οποία συρικνώνονται και πιέζονται κάθε μέρα όλο και περισσότερα και ένας από τους λόγους είναι αυτός που συζητάμε. Εγώ λέω ότι δεν πρέπει να γίνεται αυτό για λόγους ηθικής, λογικής και μέτρου, εσύ δες το αν θες εντελώς ωφελιμιστικά...όπως χρειαζόμαστε το κρέας (και για αυτό εκτρέφουμε), έτσι χρειαζόμαστε και τα δάση και την ύπαιθρο, ατόφια και ανέγγιχτα εί δυνατόν. Χωρίς αυτά τον πούλο. Τόσο απλά.
    Δεν έγραψα για ένστικτα κλπ αλλά για αρχαία δραστηριότητα.
    Το κυνήγι δεν επιβαρύνει το περιβάλλον , εσύ δεν το δέχεσαι βέβαια αλλά τι να κάνουμε?
    Αφου το πρόβλημά σου δεν είναι ηθικό τότε οφείλεις να δεχθείς πως...
    Αν με την σωστή διαχείριση οι πληθυσμοί των θηρευομένων ειδών (και όχι μόνο) παραμένουν σταθεροί ή αυξάνονται μετα απο κατάλληλες παρεμβάσεις..
    Τότε δεν είσαι κατα του κυνηγιού.

Τουλάχιστον εντοπίσαμε το σημείο της διαφωνίας μας.
    Και μένει να σου αποδείξω (αν μπορώ) ότι η συρίκνωση-πίεση-υποβάθμιση του περιβάλοντος δεν οφείλεται στο κυνήγι , αντιθέτως ο κυνηγός αγωνίζεται για την αναβάθμιση του (έστω και απο ιδιοτέλεια).
    Το σκοτωμένο - ματωμένο πουλί ή αγριογούρουνο είναι το 1/100 της διαδικασίας που λέγεται κυνήγι και σε καμία περίπτωση αυτοσκοπός... (διαφορετικά θα μπαίναμε σ`ένα κοτέτσι και θα χαιρόμασταν να ντουφεκάμε κότες)
    Για να γνωρίσεις τα υπόλοιπα 99% σε προσκαλώ μαζί μου όποτε θέλεις..

Υγ. Πάρε και τον μούργο μαζί σου μπας και ανακαλύψει τα καταπιεσμένα του ένστικτα...

Παλαιό μέλος
    Τι έγινε ρε παιδιά ?
    μόνο εγώ είμαι κυνηγός και ψαροντουφεκάς εδώ μέσα?

Αποχωρώ τώρα θα σας διαβάσω το βράδυ ή αύριο

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Έχω θέμα με την θανάτωση των ζωών χωρίς λόγο, μόνο για το fun της υπόθεσης, δηλαδή το κυνήγι.
    Τότε δεν είσαι κατα του κυνηγιού.
    Εχμμ νομίζω πως είναι. Είναι κατά του να σκοτώνεις για πλάκα. Όχι απλώς κατά των παράνομων κυνηγών αλλά υπέρ των ευσυνέιδητων που σκοτώνουν για σπορ και φροντίζουν να υπάρχει κάτι να σκοτώσουν για να βγάλουν τα γούστα τους.

Εκτός αν εγώ καταλαβαίνω τελείως λάθος οπότε μόλις περιέγραψα την δική μου θέση.

Το "αρχαία δραστηριότητα" είναι και γαμώ τις δικαιολογίες πάντως. Ότι είναι αρχαίο είναι οκ. Όπως και ότι είναι νόμιμο..
    Και οι ταυρομαχίες που σπαθίζουν τους ταύρους τι ωραίο σπορ. Και τον πλυθησμό τους κρατάνε σταθερό και αρχαίο είναι και το σκότωμα δεν είναι αυτοσκοπός αφού μια ώρα τον βασανίζουν γύρω γύρω και γενικά μια χαρά περνάνε χύνοντας αίμα για πλάκα.

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Εγώ πάντως γουστάρω πού: ''όταν οι κυνηγοί, κυνηγούν τα πουλιά του Θεού
    οι γυναίκες τους κυνηγούν, το πουλί τ' αλλουνού''
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    Εγώ πάντως γουστάρω πού: ''όταν οι κυνηγοί, κυνηγούν τα πουλιά του Θεού
    οι γυναίκες τους κυνηγούν, το πουλί τ' αλλουνού''
    H εκδικηση του πουλιου

Παλαιό μέλος
    Πριν όχι πολλά χρόνια η κοκκινοσκουφίτσα ήταν μία αθώα κορασίς , ο λύκος κακός και ο κυνηγός καλός.
    Ξαφνικά ήρθαν τα πάνω κάτω.. Ο λύκος έγινε καλός , ο κυνηγός κακός , όσο για την κοκκινοσκουφίτσα κάπου την πήρε το μάτι μου σε ταινία πορνό..
    Τι έγινε λοιπόν ?
    Απλά αλλαξε ο σκηνοθέτης...
    Μέρος του ζωικού βασιλείου είναι και ο άνθρωπος και μάλιστα ανήκει στην κατηγορία των αρπακτικών.
    Θέλετε να δείτε αρπακτικά ? Μην τα ψάχνετε στους κυνηγούς , δεν χρειάζεται να τρέχετε στα βουνά και τα λαγκάδια , απλά κοιτάξτε γύρω σας.
    Ο χερ Σοιμπλε στοιχηματίζω πως είναι και δηλώνει αντικυνηγός και οικολόγος..

Κανείς δεν αναφέρει το ψάρεμα , τυχαίο? Οχι! απλά δεν έχει γυριστεί ακόμη η κατάλληλη ταινία Ντίσνευ
    Η διαχείριση του φυσικού πλούτου του πλανήτη είναι στο στόχαστρο μιας οικονομικής μειοψηφίας που φροντίζει να καλλιεργεί κλίμα ώστε να απομακρυνθούν οι παρείσακτοι , αυτό όμως είναι άλλο κεφάλαιο που αν θέλετε μπορούμε να το κουβεντιάσουμε σε διαφορετικό θρεντ.

Ποτέ δεν ισχυρίστηκα πως οι κυνηγοί είναι αγγελικα΄πλασμένοι όμως ας μην τους φορτώνουμε και την κλιματική αλλάγή (άλλος μύθος αυτός που επίσης έχει καταριφθεί )..

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Joyrider Προβολή μηνύματος
    Εχμμ νομίζω πως είναι. Είναι κατά του να σκοτώνεις για πλάκα. Όχι απλώς κατά των παράνομων κυνηγών αλλά υπέρ των ευσυνέιδητων που σκοτώνουν για σπορ και φροντίζουν να υπάρχει κάτι να σκοτώσουν για να βγάλουν τα γούστα τους.

Εκτός αν εγώ καταλαβαίνω τελείως λάθος οπότε μόλις περιέγραψα την δική μου θέση.

Το "αρχαία δραστηριότητα" είναι και γαμώ τις δικαιολογίες πάντως. Ότι είναι αρχαίο είναι οκ. Όπως και ότι είναι νόμιμο..
    Και οι ταυρομαχίες που σπαθίζουν τους ταύρους τι ωραίο σπορ. Και τον πλυθησμό τους κρατάνε σταθερό και αρχαίο είναι και το σκότωμα δεν είναι αυτοσκοπός αφού μια ώρα τον βασανίζουν γύρω γύρω και γενικά μια χαρά περνάνε χύνοντας αίμα για πλάκα.
    Δεν σκοτώνεις για πλάκα φίλε .
    Τρως αυτό που σκοτώνεις γιατί είναι ένας εξαιρετικός μεζές.

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Πάντως Νίκο είναι γνωστό πως όταν βγαίνουν για κυνήγι πολλοί κυνηγοί κάνουν όσα περισσότερα κομμάτια μπορούν και όταν πάνε ταξίδι σε περάσματα (Μάνη πχ) ο ουρανός είναι σαν να γεμίζει αντιαεροπορικά. Το μέτρο λείπει.
    Τελευταία τροποποίηση από endopandou; 07/10/2013 στις 20:32.
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    και ψαροντουφεκάς εδώ μέσα?
    Ψαροντουφεκάς,. Υπάρχουν κι άλλοι εδώ μέσα. Πως ψαρεύεις βέβαια έχει σημασία...
    Τελευταία τροποποίηση από byron; 07/10/2013 στις 23:33.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Δεν σκοτώνεις για πλάκα φίλε .
    Τρως αυτό που σκοτώνεις γιατί είναι ένας εξαιρετικός μεζές.
    μην τρελαθούμε κιόλας, εξαιρετικός μεζές είναι και πολλά άλλα χωρίς να χρειάζεται να βγεις να τα ντουφεκίσεις για να αποδείξεις πόσο γαμάουα κυνηγάρα είσαι. Και φίλε μου όσο κι αν θέλεις να μας πείσεις ότι οι κυνηγοί έχουν μέτρο, ενδιαφέρονται για την πανίδα κλπ δεν θα τα καταφέρεις γιατί ο καθένας μας έχει από ένα τουλάχιστον παράδειγμα και αμετροέπειας, λαθροθηρίας, κυνήγι με φακούς κλπ.

Έχεις πάει ποτέ μαζί με γουρουνάδες για κυνήγι??? Περνάει θηλυκό με τα μικρά του και δεν θα σηκώσουν ντουφέκι???

Μπααα θα ντουφεκίσουν και την μάνα και τα μικρά.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Σελίδα 4 από 10 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πως κάνουμε πολλαπλά quotes ?
    από kostakisK στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2009, 23:41
  2. quote: VANDA Πριν κατεβούμε από τη μηχανή...
    από mikios400 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2008, 00:03
  3. famous quotes from dirt people..
    από dirtbird στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2008, 09:41
  4. Quote
    από Mago Babidi στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 12/07/2007, 21:23

Κανόνες δημοσιεύσεων