Σελίδα 4 από 10 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 139

Θέμα: Πήγε να του κλέψει το hornet και τον πυροβόλησε αστυνομικός..!!

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από faraway Προβολή μηνύματος
    Το ότι η κοινωνία όπλισε το χέρι του δράστη ( εστιάζω εκεί κυρίως και όχι στο μπάτσο ) είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα και αντικείμενο μελέτης της κοινωνικής ανθρωπολογίας .
    Θα έπρεπε να είναι αντικείμενο περισσότερων συζητήσεων μεταξύ των μελών της κοινωνίας που κλείνουν υποκριτικά τα μάτια τους μπροστά σε τεράστια προβλήματα και όχι αντικείμενο της όποιας φιλοσοφικής μελέτης

Από την άλλη όμως η κοινωνία μας δίνει και απεριόριστες επιλογές . Το ότι κάποιος επέλεξε από τις 100ντάδες ( για να μην πω 1000δες ) λύσεις στο ενδεχόμενο πρόβλημα του , να βάλει ένα όπλο στο χέρι του και να απειλήσει τις ζωές αθώων περαστικών τον κάνει απόλυτο κυρίαρχο,
    Ίσα ίσα που το πιο πιθανό είναι να μην έχουν καθόλου ή ελάχιστες άθλιες επιλογές, πόσο μάλλον απεριόριστες

των πράξεων του
    των επιλογών του και
    των συνέπειων τους ( θάνατος στη προκειμένη )
    τις συνέπιες φαντάζομαι πως τις γνωρίζουν οι πάντες παρόλα αυτά το ότι παίρνουν το ρίσκο δείχνει απελπισία

και ας έχει οδηγηθεί σταδιακά και κλιμακωτά σε αυτή τη συμπεριφορά και από κοινωνικούς παράγοντες ίσως .
    ίσως και να γεννήθηκε σε παραγκούπολη που είναι το πιο πιθανό. Άρα δεν οδηγήθηκε, γεννήθηκε χωρίς ουσιαστική ελπίδα σε αξιοπρεπή ζωή
    Να ξεκαθαρίσω πως αν κάνει κάποιος και μπαίνει στο σπίτι μου, όσο και να ξέρω πως μπορεί να είναι και αυτός γονιός συνεπώς να έχει ''μερικές δικαιολογίες'' δεν θα κάτσω να το συζητήσω μαζί του ...
    Ξέρω όμως πως αυτός δεν γεννήθηκε ληστής αλλά κάποιες καταστάσεις τον οδήγησαν στο να κάνει πράγματα που πιθανά δεν θέλει.

Επίσης... ο κλανόμαγκας πιτσιρίκος με το όπλο στο βίντεο ήταν όντως απίστευτα προκλητικός και μάλλον έτοιμος για όλα. Ο αστυνομικός έπρεπε να επέμβει, ελπίζω μόνο να του τις έριξε στα άκρα και να μην τον σκότωσε.
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Το αν έπρεπε να πυροβολήσει το έχουν προαποφασίσει οι κοινωνίες και αποτυπώνεται στους νόμους που θέσπισαν κάποιοι σοφοί* εκπρόσωποί των με νόμους. Η θέση μας δε δεν μπορεί να είναι του στυλ ''καλά του έκανε του πούστη'' αφού και οι ίδιοι οι νόμοι διαφέρουν απο κράτος σε κράτος.

* το σοφοί ας μην προτρέξουμε να το σχολιάσουμε γιατί είναι άλλη κουβέντα.
    Πάντα φταίει κάποιος άλλος....
    A Noisy Tappet is a Happy Tappet!

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BlackAdder Προβολή μηνύματος
    Πάντα φταίει ΚΑΙ κάποιος άλλος....
    fixed
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    βασικά για όλα φταίνε οι γκόμενες

end of story

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Είστε τρομαχτικά επιπόλαιοι. Και στην ευκολία που θα τραβούσατε όπλο, στην ευκολία που θα σκοτώνατε αλλά και στην κρίση των επιλογών τέτοιων ατόμων από την ασφάλεια της τύχης σας.

Φυσικά και πρώτα θα καταστείλεις τον εγκληματία και μετά θα τον συνετίσεις αλλά μάλλον κακώς γίνονται και οι συλλήψεις ε; εκτέλεση on site θέλει να μην γεμίζουν και οι φυλακές. Με την αντιμετώπιση που επιθυμείτε σε τέτοια μεμονωμένα περιστατικά δεν νομίζω να μπορείτε να καταλάβετε σε τι κόσμο ζητάτε να ζείτε αν αυτό γίνει ο κανόνας και επεκταθεί και αλλού.

+599 στον εντοπαντου

Πάντως μπορώ να πω ότι φλωρέψατε λίγο. Σε παλιότερα θρεντ θα βλέπαμε και διάφορες περιγραφές βασανιστηρίων..

@dimzan Από την φάτσα τους κόβεις ε; nice

καταρχάς δεν τον σκότωσε (διαβάστε πάνω)

η άλλη επιλογή που είχε ήταν να του κάνει νόημα να του κόψει καμιά κλήση για κράνος να φανταστώ ;

ή αν σου είχαν βγάλει πιστόλι στους 30 πόντους, θα έλεγες, έλα μωρέ, άστο το παιδί να φύγει, η πετάνα η κενωνία φταίει για όλα...

ψαναψόφα φούστη γλάρε

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Μάλλον σας "τρομάζουν" τα πιστόλια...

Αν η όλη φαση γινόταν με σιδερολοστό ή καδενα ή νυχοκόπτη θα περνούσε στο ντούκου...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Ο αστυνομικός λογικά θα είδε το πιστόλι του ληστή και ίσως να υπήρξε "δίαλογος" του τύπου..
    -Άσε κάτω το όπλο και τη μηχανή και παραδώσου
    και ό άλλος απλά να πήγε να στρέψει το όπλο πάνω στον αστυνομικό
    και λογικά σε κάθε χώρα πλην της δικιάς μας εκει τους εκπαιδεύουν και ξέρουν πότε να σηκώνουν το όπλο για να το χρησιμοποιούν
    όταν ο ληστής υποθετικά πάντα μπορεί να έστρεψε το όπλο κατα πάνω του αστυνομικού εκεί ότι και να κάνει ο μπάτσος μόνο δικαιολογημένο θα είναι..
    δε πιστεύω οτι απλά τον πυροβόλησε πισώπλατα αυτα τα κάνουν κάτι Έλληνες μπάτσοι τύπου Κορκονέα...
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    καταρχάς δεν τον σκότωσε (διαβάστε πάνω)

η άλλη επιλογή που είχε ήταν να του κάνει νόημα να του κόψει καμιά κλήση για κράνος να φανταστώ ;

ή αν σου είχαν βγάλει πιστόλι στους 30 πόντους, θα έλεγες, έλα μωρέ, άστο το παιδί να φύγει, η πετάνα η κενωνία φταίει για όλα...
    Σε μένα μάλλον πάει η ερώτηση έτσι;

Θα στο πω με δυο λόγια. Σε γενικές γραμμές ούτε μπάτσους δικαστές και δήμιους θέλω, ούτε τους απλούς πολίτες vigilante.

Στο συγκεκριμένο μπορεί και να έπραξε ορθά αν είδε τον κλέφτη να τον αντιλαμβάνεται και να στρέφει το όπλο κατά πάνω του. Αν ξέφευγε καμιά σφαίρα ποιος ξέρει τι βρισκόταν αντιδιαμετρικά του αστυνομικού όμως.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Joyrider Προβολή μηνύματος
    Σε μένα μάλλον πάει η ερώτηση έτσι;

Θα στο πω με δυο λόγια. Σε γενικές γραμμές ούτε μπάτσους δικαστές και δήμιους θέλω, ούτε τους απλούς πολίτες vigilante.

Στο συγκεκριμένο μπορεί και να έπραξε ορθά αν είδε τον κλέφτη να τον αντιλαμβάνεται και να στρέφει το όπλο κατά πάνω του. Αν ξέφευγε καμιά σφαίρα ποιος ξέρει τι βρισκόταν αντιδιαμετρικά του αστυνομικού όμως.
    δεν ήταν επί προσωπικού η ερώτηση

απλά έκανες μια υπεργενίκευση, με την οποία διαφωνώ

Φυσικά και πρώτα θα καταστείλεις τον εγκληματία και μετά θα τον συνετίσεις αλλά μάλλον κακώς γίνονται και οι συλλήψεις ε; εκτέλεση on site θέλει να μην γεμίζουν και οι φυλακές. Με την αντιμετώπιση που επιθυμείτε σε τέτοια μεμονωμένα περιστατικά δεν νομίζω να μπορείτε να καταλάβετε σε τι κόσμο ζητάτε να ζείτε αν αυτό γίνει ο κανόνας και επεκταθεί και αλλού.
    εγκληματίας είναι και αυτός που κλέβει την εφορία, αυτός που κλέβει στο σουπερμάρκετ, ο Τσοχατζόπουλος, και αυτός που τραβάει ένα πιστόλι στη μάπα ενός άλλου

ε αυτός που αμολάει την πιστόλα είναι άξιος της μοίρας του, και συν τοις άλλοις, δεν υπάρχουν και πάρα πολλοί τρόποι καταστολής
    δεν άφησε το όπλο κάτω, σήκωσε τα χέρια, και την έφαγε στο δόξα πατρί

συμφωνώ απόλυτα ότι ήταν πολύ τζογαδόρικο να πυροβολήσει εκεί, το σκέφτηκα και εγώ την 1η φορά που είδα το βίντεο

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    Δυστυχώς η ανέχεια οδηγεί πολλές φορές σε πράξεις απελπισίας. Δεν συμφωνώ φυσικά με τον άτυχο θρασύ κλεφτάκο αλλά δεν πιστεύω πως υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα διάλεγαν αυτόν τον δρόμο ζωής αν είχαν εναλλακτική διέξοδο. Κρίμα και κατάντια της κοινωνίας είναι αυτό το βίντεο και όχι δυο παιδιών μεμονωμένα.
    Το ειδα το βιντεο αρκετες.Καθε φορα σκεφτομουνα τι θα εκανα εγω αν μου κλεβανε την μηχανη και ειχα και οπλο.Καθε φορα η απαντηση ητανε η ιδια.Θα τον πυροβολουσα (αν μου εκλεβε το αυτοκινητο πιθανοτατα οχι).
    Ελα μου ομως που στη συνεχεια αρχιζω να σκεφτομαι λογικα και να λεω:ναι αλητης,ναι σωστα τον πυροβολησε ο αλλος κλπ,κλπ Αλλα αξιζει να σκοτωσεις καποιον γι'αυτο το λογο?
    Πρωτα η κοινωνια τους κανει κλεφτες και μετα τους πυροβολει?Φαυλος κυκλος.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pan DVS Προβολή μηνύματος
    Το ειδα το βιντεο αρκετες.Καθε φορα σκεφτομουνα τι θα εκανα εγω αν μου κλεβανε την μηχανη και ειχα και οπλο.Καθε φορα η απαντηση ητανε η ιδια.Θα τον πυροβολουσα (αν μου εκλεβε το αυτοκινητο πιθανοτατα οχι).
    Ελα μου ομως που στη συνεχεια αρχιζω να σκεφτομαι λογικα και να λεω:ναι αλητης,ναι σωστα τον πυροβολησε ο αλλος κλπ,κλπ Αλλα αξιζει να σκοτωσεις καποιον γι'αυτο το λογο?
    Πρωτα η κοινωνια τους κανει κλεφτες και μετα τους πυροβολει?Φαυλος κυκλος.
    καταρχάς δε μιλάμε για κλοπή
    μιλάμε για ένοπλη ληστεία
    ελπίζω να καταλαβαίνετε την "διαφορετικότητα"

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    καταρχάς δε μιλάμε για κλοπή
    μιλάμε για ένοπλη ληστεία
    ελπίζω να καταλαβαίνετε την "διαφορετικότητα"
    Αριστειδη για οτι και να μιλαμε χαιρομαι που ειναι ζωντανος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Τον Πρετεντέρη και τα τηλεπαράθυρα μου θυμίζετε…
    Ρε σεις αφού μέσα σας ξέρετε όλοι ότι κατά βάση είναι απλό…
    Ένας τσογλαναράς προσπάθησε με την χρήση όπλου και την απειλή ζωής να κλέψει. Κάτι που προφανώς είχε κάνει πολλές φορές με επιτυχία στο παρελθόν - με άγνωστες σε εμάς τυχόν συνέπειες στα θύματα, και πιθανότατα θα το ξαναέκανε επίσης πολλές φορές στο μέλλον αν δεν του καθότανε η στραβή - επίσης με άγνωστες τυχόν συνέπειες στα μελλοντικά θύματα.

Ένας αστυνομικός τον πιστόλιασε ΕΠ’ ΑΥΤΟΦΩΡΩ κατά την ΤΕΛΕΣΗ ΕΝΟΠΛΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ, όχι για μια απλή κλοπή.
    Μάλιστα αν δείτε το βίντεο σε full screen και σε hd προσέξτε ότι την ώρα των πυροβολισμών το αριστερό χέρι του δράστη είναι προτεταμένο προς τον αστυνομικό χωρίς να φαίνεται από την κάμερα αν κρατάει ή όχι το όπλο (το πιθανότερο να το κρατάει μιας και με το που έπεσε το πρώτο που έκανε ο αστυνομικός ήταν με μια κίνηση να απομακρύνει το όπλο το οποίο δεν φαίνεται να βρισκόταν μέσα σε καμία τσέπη…). Αν όντως πρόταξε το όπλο (η ακόμα και αν φάνηκε έτσι πάνω στην ταραχή της στιγμής) ο αστυνομικός δεν είχε καμία άλλη επιλογή

Και τώρα εμείς τι καθόμαστε και συζητάμε ? Αν έπρεπε ο αστυνομικός αντί να πυροβολήσει να του ζητήσει ευγενικά τα στοιχεία του προκειμένου να συμπληρώσει μηνυτήρια αναφορά το μεσημέρι στο τμήμα με την συνοδεία φραπέ ???

Και τέλος, άσχετα με το αν είχε ή όχι τραγική κατάληξη (σε άλλο βίντεο φαίνεται ότι 2-3 λεπτά μετά και μέχρι την παραλαβή του από ασθενοφόρο ο δράστης είναι ζωντανός…) το ότι ένας αστυνομικός αντέδρασε βρισκόμενος τυχαία και εκτός υπηρεσίας σε ένα ένοπλο περιστατικό βάζοντας την ζωή του σε κίνδυνο μάλλον τον κάνει παράδειγμα προς μίμηση. Χαλαρά το 99% των αστυνομικών που έχω γνωρίσει θα κάναν την πάπια και θα μένανε στο αυτοκίνητο…

Και τέλος πάντων επειδή έχουμε και δουλειές τέτοια ποστ παρακαλώ να τα ανοίγετε Κυριακή...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pan DVS Προβολή μηνύματος
    Αριστειδη για οτι και να μιλαμε χαιρομαι που ειναι ζωντανος.
    μισό λεπτό, δεν έγραψα ποτέ ότι χάρηκα που τον σκότωσε (αν τον σκότωσε)
    είπα ότι κατά τη γνώμη μου καλώς τον πυροβόλησε
    άλλο το ένα άλλο το άλλο (τουλάχιστον στα δικά μου μάτια)

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Σελίδα 4 από 10 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Προστασια απο το κρυο και τον παγο
    από stavrogin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 24/01/2006, 20:58
  2. ΣΧετικα Με Το ΑτυΧημα Και Την Υγεια Του Διονυση
    από fire στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 62