επειδη μπορει να στο ξανακανει μιας και εγω ειχα παλιοτερα θεμα στειλε π.μ να σου βρω το θεμα που ειχα γραψει και την λυση ..( 2 διοδακια αγοραζεις και εισαι οκ ) κοστος 30λεπτα και ηλεκτρολογο κανα 10 ευρω αν δεν μπορεις μονος σου ή φιλος σου..oκ το βρηκα
http://www.moto.gr/forums/showthread...ghlight=patrol
οι 4 ροδες μεταφερουν το κορμι....
οι 2 ροδες ταξιδευουν την ψυχη....
Για τις μοτοσυκλετες που δεν εχουν αλαρμ απο την μανα τους ειναι κατι πολυ καλο.Ειναι πολυ καλος συναγερμος με εφορου ζωης εγγυηση και ενσωματωμενη μπαταρια.
Παντως ενταξει τελικα οπως ενεργοποιουνται τα αλαρμ ετσι και απενεργοποιουνται.Οποτε εμενα δεν με πειραζει ουτως ωστε να ασχοληθω με τα διοδακια.Σ'ευχαριστω παντως.
Ο δικος μου ο συναγερμος ειναι αλλο μοντελο παντως απ τον δικο σου.KPA 967 γραφει νομιζω το τηλεχειριστηριο.
Βruno για τη εγγυηση που λες χρειαζεται η αποδειξη αγορας σε περιπτωση που χαλασει ο συναγερμος?Αν ναι να ρωτησω τον προηγουμενο ιδιοκτητη μηπως την εχει.
Και κατι ακομα.Ποσο καιρο περιπου βασταει η μπαταρια με τον συναγερμο ενεργοποιημενο?Εγω το ειχα δυο 24ωρα σχεδον και ειχα αγχωθει αλλα δεν επεσε τελικα.
Kανονικα πρεπει να εχεις αποδειξη η' μαλλον μια καρτα που σου δινει αλλα γραφει το αποκομμα της καρτας τον αριθμο της πινακιδας οποτε δεν νομιζω να πουν κατι.Η καταναλωση ειναι πολυ μικρη 1,5mA, μην φοβασαι εγω την εχω αφησει και μηνα,καλα οχι οτι πηρε μπρος με ευκολια αλλα πηρε.
Δεν πειράζει, αρκεί να μην τα πιστεύεις...
Δεν έχει τύχει να μετρήσω κατανάλωση συναγερμού (σε ηρεμία, εννοείται) μικρότερη από 25mA (και δεν μιλάω για φθηνούς, γιατί εκεί ξεπερνάμε τα 35mA..), πράγμα που σημαίνει ότι σε 1 μήνα έχει καταναλώσει πάνω από 8 Ah της μπαταρίας...
(αυτό, σε μια μπαταρία με χωρητικότητα μικρότερη από 17Ah, πρακτικά σημαίνει "άδειασμα"..)
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
To A aber δειχνει?Ετσι να ξερουμε και τιποτα πιο γενικο μιας και ολα τα αλλα τα γνωριζω..
χοαοχαο καλο